Защо българските жени не стават за приятелки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо българските жени не стават за приятелки
преди: 3 години, 23 дни, прочетена 2133 пъти
От заглавието сигурно ще предположите, че става дума за поредния отчаян мъж, но не - жена съм. Над 30, наближавам 40 години. Може би заради тежкото ми детство и недоимък, заради домашното насилие вкъщи, заради постоянното налагане от страна на баща ми, защото само той носи пари вкъщи (по негово желание майка ми беше и все още е домакиня), заради много, много други неща, израснах здраво стъпила на земята и търсеща своята финансова независимост. Мога да бъда с мъж (и имам такъв), но знам, че и без него мога да живея добре, да бъда щастлива. И сама съм си достатъчна, не трябва да търся пари от мъжа ми за козметика, екскурзии или каквото ми хрумне. Решавам и купувам, защото мога да си го позволя. Не съм бедна, за световните стандарти не съм богата, но живея достатъчно добре благодарение на себе си.

И тук идва този неприятен момент - жени като себе си почти не срещам, повечето се стремят към това да намерят мъж, който да поеме издръжката им, а останалите му качества като че ли нямат значение. Постоянно се обсъжда какво им е подарил мъжът - дали бижу, дали нещо друго, ако не е прахосник и не им дава хиляди левове на месец заради хубавите им очи - значи не става, стиснат е. Не се стремят да се развиват, а с раждането на едно дете вече не може да се говори с тях. Ако домакинстват, то това се описва като много тежка задача (а реално за час-два на ден може да се сготви, изчисти и всичко необходимо за домакинството).

Понякога се чудя аз ли съм сбъркана, те ли са прави... или просто не случвам на социални контакти. Вече ми е направо противно да се събирам с други жени, защото повечето или не работят, или работят само колкото да се води на работа и пият кафета по цял ден. Нито имат моите проблеми, нито моите интереси. Трудно ми е да общувам с тях, защото не намирам допирни точки.

Не съм грозна, напротив - добре поддържана жена съм (макар да не ходя по салони за красота, научила съм се да си правя всичко сама вкъщи - спестява ми време и средства), ако ще решите, че може да им завиждам за нещо. Мъжът ми е интелигентен, работим и печелим пари наравно. Винаги съм търсила партньор, а не златна кокошка.

Дайте мнение, защо според вас се случва така. Останали ли са нормални жени? Или аз съм ненормална?

Да напиша всичко това ме провокираха две теми - тази на жената, която не иска да е еманципирана, и другата, която била предавана от приятелки. От моя личен опит също мога да кажа, че на жени трудно може да се има доверие - по-хлъзгави са и си гледат само своя интерес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 23 дни
hash: af16966635
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Щом питаш, ще ти отговоря направо, че ти си ненормалната! Като не ти харесват неработещи жени, просто не се събирай с тях, и това е! Ама няма как да ни убедиш, че всички жени не стават за нищо, и само ти си на бял кон. Българските жени са достойни майки и съпруги, и заслужават уважение. И къде ги видя тези повечето жени, които не работели, не знам!

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 484f54622d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Такива са, скъпа! Такива са! Не стават и то не само за приятелки, но в случая обсъждаме този им житейски провал.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 05c762bc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Моята история е подобна на твоята, мъж съм, на 35 години.

Трудно и тежко детство имах, превърнах се в "особен" човек и трудно намирам хора като мен - с моето мислене и виждане на света.

Хората с поне малко като моите интереси явно са затворена групичка и си гледат своите неща и няма къде да ги срещна в ежедневието... Другите пък - хора без интереси, амбиции и без цели, живеят ден за ден, пият кафета, цигарки гледат да минава време, без да гонят някаква цел...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: 6b1c0e1b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз нямам приятелки също, имам една в Германия дето поддържаме контакт и сестра ми. Аз такива дето чакат на мъжете не съм виждала. То няма лошо, мъжа да предлага.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: a1de726dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ми промени си обкръжението, щом сегашното не ти е "на нивото"

 
  ...


...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 3644fc19f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Проблема ти е в теб. Ти съпоставяш себе си и домакинята, а нито ти си сбъркана, нито те. Всеки е прав за себе си и има право да избира как да живее. Плюс това търсиш "приятелка с проблеми като твоите" търсиш на кой да се оплакваш, или търсиш общ интерес, тоест да имаш полза още преди да си завързала приятелство, това не е приятелство.
Не само жените, а всички хора са хлъзгави и си гледат своя интерес, ти си същата, търсиш своя интерес. Просто мъжете могат да изключват за няколко часа проблемите си в името на гледането на мач или играта на карти и могат адвокат, зидар, продавач и моряк заедно да играят карти, без да имат общ проблем или общи интереси. Мъжете по често осъзнават, че всеки труд се заплаща, не очакват от приятеля си автомонтьор да им отремонтира редовно колата безплатно. Докато жена би се сприятелила с друга само на базата, че на другата мъжа й е майстор и се надява, новата приятелка да накара мъжа си да направи ремонт на дома й, безплатно или поне за смешна сума.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: 7dd6fadaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти май нямаш деца.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 9f4421ba3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Бъркаш жено.Хората вече се развалиха и не стават за приятелство.Понеже светът стана прекалено материалистичен, и повечето хора, ги интересуват нови придобивки, от колкото чисто човешките отношения.И мъжете вече станаха ,,хлъзгави,, повече от жените, научиха се на хитринки повече от вас и това прави вече приятелството между мъже само интереси.Всеки се е затворил вече при семейството си и при близките си, и няма ги вече онези ходения на гости с преспиване, големите банкети, приятелствата за винаги.Вече всичко е секс и пари.


Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: 1e2732fa7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Не само, че не стават за приятелки, но и за домакини не стават. Ако аз работя и съм по цял ден на работа, няма да ми се занимава като се прибера у нас да върша и домакинска работа. Да, ама българската жена това не я интересува, използвачка е голяма.
Затова си търся рускиня, латвийка, полякиня или украинка, защото за тях знам, че са малко по-грижовни и добри към мъжете си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: 90328a5863
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като теб съм или поне се стремя да бъда. Жена на 24г. Силно независима съм, кола имам и живея под наем. Сама се издържам и се справям доста добре. За жалост нямам приятелки жени поради същата причина - започнаха да ме осъждат, защото не ми е приятно да обсъждаме коя колко пари взимала от мъжа си, който бил еди какъв си и къде я водил. Чашата преля, когато си купих собствена кола, верно стара и започнаха да ми се подиграват - Тъй то като не си хванеш мъж да ти купи свястна кола. Моля? Влязохме в серизоен спор и с това приятелството ни приключи. Никога не съм разчитала на мъж да ми купува това или онова, дори напротив чувствам се неудобно дори. Случвало се е да се хващам с по-заможни и те бяха свикнали буквално да купуват приятелките си със скъпи подаръци. За това съм сега и сама. Много мъже се бият в гърдите казвайки аз точно такава жена си търся, да не е меркантилна, да не ми бърка в портфейла. Да ама точно такива жени накрая си хващат. От мен мъжете бягат, веднага щом ме опознаят. Да шофирам перфектно, нямам ПТП, мога да си сменя сама крушката или да си отпуша мивката, да си боядисам апартамента. Не ми е нужен мъж само за да ми върши тежката работа. Търся сродна душа, с която да споделям живота и да се забавлявам. Но не, явно масово жените не са като мен и теб, което е жалко. Виждам го всеки ден и защото общувам заради работата си главно с мъже го виждам и от тях. Често жената до тях я възприемат като нещо, което иска постоянно вливане на пари. И да, говорила съм с тях по тая тема някои от тях им харесва да издържат и глезят жената, а други дори осъждат моето мислене и това че се оправям сама и без мъж. От жените получавам само присмех за това и спрях да дружа с тях.

 
  ...

...
преди: 3 години, 23 дни
hash: e4c10ed5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истински приятели по начало се намират трудно. Даже си е цял късмет да имаш една или две. И навсякъде по света е така - хората гледат себе си. Но ако искаш компания да пиеш кафе или да ходите из мола , то може да си намериш по-лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: b56902989d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Сега ще ти се разкудкудякат... :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: 101171effa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нещо се бъркаш. Какво значение има дали е домакиня или кариеристка твоята приятелка? Аз имам приятелки и от двата варианта и не виждам проблем, реално, вие само за работа и/или домакински глупости ли си говорите когато се срещате? Или написа историята за да те похвалим каква силна, независима и еманципирана жена си. И аз съм жена, но тва натякване ми идва вповече. Не ги харесваш, ами не излизаш с тях. В сферата, която работиш няма ли някоя мадама от твоята порода? То в днешно време повече от ЕДНА приятелка не ти трябва, говоря за приятел, а не за някоя с която просто да пиеш кафе и да клюкарствате. Аз имах четири приятелки от гимназията с които бяхме неразделна компания, с времето те станаха страшни клюкарки и само дискотеки и да дойде петък ги вълнуваше, следователно в момента ги виждам веднъж месечно и ми е напълно достатъчно. Не съм намирала нови, а и нямам време от работа и задължения да мисля за приятелки. В онлайн случайните чатове може да намериш много хора, аз лично там намерих една от Филипините с която много си говоря и споделям, единственото тъпо е, че е на другия край на света и среща е почти невъзможна.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: e098668eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имам "цели" 10 приятелки, сигурно е до усет и характер, ако имаш достатъчна социална интелигентност и си подбираш правилно обкръжението през годините, и разбира се уважаваш правото на собствено мнение и избор в другия, ще срешнеш много добри душици. Никога не съм подхождала с такава нагласа, отрицателна или защитна, ако по даден въпрос не ги разбирам или те мен, спокойно си обменяме мнения и дискутираме, не се е налагало да влизаме в конфликт заради житейските си възгледи, които не винаги са еднакви. Не ги осъждам заради мислене, то е плод на житейски опит и възпитание, сущо и среда. Не ги нападам, ако нещо не одобрявам, само се шегувам. Не винаги се разбираме, достатъчно е, че се обичаме и се подкрепяме при нужда. Много самотно и надменно звучиш... тъжно ми стана за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: d13c632a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 10 - изброените от теб няма да те погледнат даже, ако не им осигуриш добър стандарт. А рускинята е най-лошата домакина, която можеш да си представиш. Но давай, всеки трябва сам да си настъпи мотиката.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 22 дни
hash: f8e0fe1ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Явно средата ти е кофти, щом не се разбираш с повечето жени. Нямаш ли колежки? Съученички, състудентки? И аз нямам много приятелки, но все пак има няколко, които са на същата вълна.
Иначе съм на твоето мнение, много жени имат нереални очаквания, че са едва ли не принцеси, че трябва да са на пиедестал, че мъжът е длъжен да им осигурява всичко, иначе не е никакъв мъж. Добре, че не съм мъж, иначе сигурно нямаше да се оженя :-)

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 730389b72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   По принцип при жените винаги има конкуренция - понякога по скрита, но си е там, така че трудно се създават приятелства.
Другото, което не взимаш предвид е, че всеки привлича такива хора, какъвто е той самия. Така че естествено отблъскваш жените, които не са като теб, а тези като теб може би се изолират по същия начин.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: ae82be92ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   На мен пък са ми много смешни жени като теб вечно парадиращи колко са работливи, независими, как от 16 годишни сами се издържат, как от мъжа една стотинка не взели, бла бла бла. Колко сме немеркантилни и как се оправяме сами в живота. Колкото са ми неприятни жени неработещи и чакащи всичко на мъж, толкова и такива като теб дето се изкарват колко се оправят сами в живота без чужда помощ, тоест другата крайност. Тук в тоя сайт всеки може да си пише каквото иска, но не се знае каква е точно реалността, защото познавам много такива биещи се в гърдите колко са независими и я някой апартамент от техните имат, я някоя кола, я някое уреждане на работа и какво ли не. Аз мисля, че повечето жени биха били доволни да се издържат сами и да могат да си позволят всичко, което искат сами, но не е толкова лесно. Малко трудно се излиза сама под наем с една заплата, плащане на сметки, купуване на кола, поддръжка на колко и т. н. Не знам ти и такива като теб какви специалисти сте и какви неземни заплати взимате(може и да сте), но при болшинството от хора не е така. Дори мъж и жена като и двамата си дават заплатите пак се оправят горе долу(говоря за средни заплати) пък представям си сама жена. А доста такива като теб съм чела теми тук как от 16 годишни се изнасят и всичко сами си осигуряват. Хайде към 30 вече може да имаш стабилна професия с висок доход, но на 16 - ходете ги говорете на друг тия. И ако за теб това, което правиш е в реда на нещата няма да идваш и да се хвалиш колко си независима и другите колко са смотани на твоя фон. Всеки се оправя както може. Че даже не можела да си намери приятелки, щото видите ли няма такива като нея дето са и на нивото хахаха смешка. Ходи се хвали някъде другаде и недей да тормозиш хората с измислените си критерии кой какъв трябва да бъде. Тема написана с цел да се изкара тя колко е прекрасна, а другите жени какви са смотли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: 4730ab2d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Твоята гледна точка я даваш само на база "твоята камбанария". Аз никога не коментирам кой какъв е -дали е домакиня или или някаква друга, нямам много приятелки, защото ми писна от такива като теб дето само дават определения на другите. Десет години работех за няколко фирми и се вписвах в общия стандарт, но от както започнах да работя сезонна работа за по няколко месеца и през др. време да си почивам се започнаха всякакви коментари, как едва ли не приятеля ми ме издържа и до това да съм отгледала няколко деца вместо да скучая. Коментари все от близки хора, който явно нямат друга работа освен да се бъркат в живота на другите.
П. С. Приятеля ми не ме издържа.
И всеки сам за себе си решава как да си живее живота.
Никой не е длъжен да плаща данък обществено мнение.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 8fa2bb84ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Н 10, а защо мислиш че, жената ако работи цял ден после и се домакинства? ! Или смяташ че, си много по- слаб от средностатистическия жена?

Авторке, по принцип съм на същото мнение като теб. Има обаче още нещо... намален окситоцин, завишен тестостерон (това и за мъже и за жени се отнася) проучи до какво води...
И с актуалната ситуация особено като пък съвсем "блокираха" дистанционно притокът на окситоцин, съвсем обществото се "побърка". Казвам дистанционно, имам в предвид че, дори най- глупаво измислените драми се приемат почти радушно, без да се вложи собствен разум и анализ. Просто се приема.
Помисли си над това... Не е от сега ситуацията такава, сега само се забързва процеса.
Просто са малко хора с "имунитет" или резистентни на подобни влияния под всякаква форма, а и възпитанието на родители (намери си богат мъж например. Темата на майката с пожелание за рождения ден на дъщеря и) соц. среда, обществото въобще, всичко е в посока- саботаж.
Иначе има още и нормални хора, за щастие. Аз съм се изолирана почти напълно, с малко хора общувам приятелски, с другите просто здравей- здрасти и това е!
Имам една съседка, младо момиче е. За около една година успя да овършее над 20 мъже в търсене на провеедор.
Още не се е сетила че, получава каквото предлага... А предлага само част от тялото си, не може да се сети дори да ги затвори тези мрака за малко, пък да си отвори мисленето.
Зомбита... за мен са зомбита такива, жени и мъже.

 
  ...

...
преди: 3 години, 22 дни
hash: 21c45fc03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Има всякакви хора, може би просто подсъзнателно завиждаш, че тези жени на по-ниско ниво от теб, някой ги обгрижваш, хвали и т.н.
Има едно видео на Карбовски, който показва точно обратното колко жени издържат мъжете си.
Що се касае за събиране с други жени, откакто съм в чужбина предпочитам да не съм с българки. То драми, завист, клюки ужас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 22 дни
hash: 4a1f3f7618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторке, номер 11 е същата, не сте жени, а мъже, така ви се е стекъл животът. Като нямате приятелки, приятели, гаджета имате ли? Имате ли изобщо нужда от някой до вас? Съдите всички кой какъв бил, обобщавате за всички жени, ами нали можете сами да се справяте, не съдете тогава другите!

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: ec57b06e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Душичка, роди едно дете, да видиш майчинството дали наистина се изразява в пиене на кафета по цял ден.

Всеки има свободата на избор - дали да имаш семейство с дете или не, е изцяло твое решение. Но да критикуваш хора, които избират различен начин на живот спрямо твоя, е меко казано неадекватно.

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: e028362d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   10, аз съм добра домакиня и съм българка. Мога да готвя, да чистя, да пера на ръка даже. Обичам да украсявам дома, да е уютно и чисто, да ухае приятно. Обичам, когато приятелят ми се прибере, да е сготвено и сложено, да съм направила десерт, да хапне и да си вземе за работа. Израснала съм в патриархално семейств, макар и не строго такова и вярвам в някои "остарели" морални гледища, но никога не бих била толкова грижовна с български псевдомъж! Сами си изстреляхте патроните със свестните български жени, понеже ни третирахте като парцали, защото не сме копия на разни плеймейтки и повлекани, а сега мрънкате по форумите за нас и как нямало свестни българки- домакини. Има, но не за вас. Сами сте се виновни, а съдейки по коментара ти, вероятно и ти си падаш по подобни надути фръцки. Иначе, няма такова отношение като от чужденец! За него съм нормален човек и ЖЕНА, дори когато съм без грим и по- специални дрехи!
Търси си жена от другите страни, но с фетишизираната любов към раздърпани фукли, присъща за масовката български мъже, по- скоро ще докараш руски, украински и пр. вариант на тукашните фльорци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 дни
hash: 6df39ab848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Илииии... просто си избиваш комплексите от детството през всички и останали и си мислиш, че си над всички? Ха-ха. Ако беше толкова интелигентна и възвишена щеше да знаеш, че всеки има различни приоритети и поглед над света. Може техните майки да са били щастливи домакини, а не жертви на тормоз като твоята. Бързаш да кажеш, че другите не стават? А не си ли ти аутсайдер във всяка компания?

За протокола жена на 24г. съм. Работя и то сериозна работа. От над 10г. имам 7 близки приятелки. От тях 3 не работят и си гледат живота, една е с детенце. Нищо не ни пречи да си общуваме независимо от “нивото”. Много си си повярвала. В стремежа си да не бъдеш като майка си си пропуснала да си изградиш характер и идентичност различна от “аз съм по-добра от тебе щото работя и имам парички”. Живота е непредвидим, скъпа, и никога не знаеш дали от тези жени няма да имаш нужда ти някой ден, да са в позиция да определят живота ти, или самата ти да станеш една от тях.

 
  ...

...
преди: 3 години, 20 дни
hash: b3619e1975
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Хората забравиха какво е любов. Вече всеки търси само интереси. И жените и мъжете. Погледнете човека до себе си и се замислете ако спечелите от тотото ще продължите ли да сте с този човек, или вече няма да ви е нужен?

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 5ae9d1818f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28 удари десетката :)
Колко ли хора сега ще се обърнат да прогледнат разлпьоканото "мило" на дивана и за пореден път ще се замислят "кво точно правя с този/тая? А да - навик. И интерес".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: d573b29728
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   1. Всяка тема или коментар, писан от жена започва с това колко е независима, колко пари печели , колко много може да си позволява , как знае 4 езика , има бизнес , работят 425 човка за нея и как е завършила немски университет.

После следва - нямам приятелки , нямам деца, нямам нормален мъж , мъжете не стават - отчаяна съм и тн.

Изводите ги оставям за вас.

2. Прочетете на 9 третото изречение

3. Жените вече са със стъпкани души. Не материализъм , ами си е чиста деградация

* Бонус подсказка - вече нямаме общество

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 5b2e7667ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Извинявай , но ти имаш ли дете и знаеш ли как се гледа дете ? Аз примерно не мога да си позволя да гледам дете , защото няма кой да ми предложи финансовата понеже и аз като теб съм на равно с мъжа финансово , дори и над него. Ако питаш мен , аз завиждам на жените , които могат да седят у тях и да гледат дете и имат мъже , които им осигурят финанси. И да , хубаво е жената да работи и да се развива , но не и до там , че да изгуби качеството си да бъде майка и жена .

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 7f33183aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Да, а нямат и много интелектуален капацитет. Преценяват само на стереотипна база. Май са бая голям процент. Като се има предвид, че взимат мъже с явни отсъствия на вид, хумор, знания и пр., А им раждат деца и се влачат с тях...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 70d8e92712
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   По-малоумна тема скоро не бях чела в сайта. Къде ги намери тези всички бг жени, чакащи на мъжете си, не знам. Аз пък познавам страшно много хора от всички краища на страната и са изключения тези, които описваш ти. Ако е истина, че край теб са такива, значи обкръжението ти не става (но пък то автоматично означава, че и ти не ставаш :))) ) Макар че съм на 98% сигурна, че темата е писана от мъж.
Моите впечатления пък са абсолютно и напълно обратни на твоите - масово жените в бг не само са наравно на мъжете, но дори и ги издържат, а бг мъжът в повечето случаи е ленив търтей и мисли, че жена му му е длъжна да го дондурка вкъщи и да ходи на работа да му носи пари.
Ж26

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 7dd6fadaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   11, за такива като тебе един приятел казва "излиза ми много евтино тази", не е идеята някой да те купува, а да покаже желание, отношение, грижа. Виждаш когато един мъж не харчи по жена как се изразява. Той няма да те оцени като рядък бисер за това, че не дава пукнат лев за теб. Замисли се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker