Мангалите по софийските улици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мангалите по софийските улици
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1008 пъти
Само мен ли ме дразнят мангалите с минус безкрай IQ по улиците? Случвало се е на мои приятели да ги гонят посред бял ден в големи квартали, в които живеят главно българи. И не, няма как да се защитим от изродите, защото сме на 12 и нямаме в себе си нож или лютив спрей. Днес докато се прибирах видях един циганин, който излизаше на пътя и се буташе пред автомобилите псувайки ги мега каруцарски. Псуваше и хората, които просто си вървят и му пречат, включително и мен. Даже за малко да подгони една бременна жена... Знам че има и свестни роми, но те са изключения. Като се замислим циганите носят само зло на България. Разнасят зарази, не работят–съответно не плащат данъци, даже и помощи от държавата получават. Затова ми е мн интересно как подобни типове очакват да не сме расисти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: da1943acfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Да, в зоологическа градина сме се превърнали, с тези примати, щъкащи и безчинстващи безнаказано между нас...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 002dd0f970
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с теб. Последният случай от преди няколко дена-вървят срещу мен 2 деца от ромски произход-момче и момиче, 7-8-9 годишни. Гледаха нагло и предизвикателно. Момичето пушеше, а момчето правеше демонстрация на интимните си части и говореше цинизми.Беше готово да ме опипа, ако бях малко по- близо. Ако
Това посред бял ден в центъра на София.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 13f6920d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Циганите са удобни за властимащите и за някои икономическите групи, които пак са обвързани с политиците. А че са безполезни човекоподобни ин дженерал спор няма. Липсата на мозъчна дейност при тях води до подобни прояви.Такива живи същества водещи се от инстинкт се наричат добитък. Всяка една държава има такива групи в обществата си. Която държава не е искала не се е справила с тях, както виждаш нашата не е. Затова се сърди на пълнолетните които гласуват за силните на приказки политици, а не за изградени личности идващи от бизнеса, създаващи блага за обществото с патриотични съзнания и подписали се под програма, която биха реализирали. Такива са патриотите които имат и ясна позиция спрямо циганите, до сте чули други политици да имат подобно нЯщо?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d3216c8ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм българин и живея в североЗАПАДНАЛА България. В моя град е един от най-големите цигански квратали в България. За 20 години до сега все още не съм имал проблем, въпреки че из града съм виждал и чувал други работи. Ама на мен преди са ми казвали хора, че приличам на еди какъв си и сигурно заради това не ме закачат, сигурно мислят, че съм един от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9cb3645ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не е расистко да му набиеш две тупаници, расистко е да отричаш, че има и нормални хора. Каквито между другото познавам доста, иначе за тия по "улиците" тва не са мангали, тва за мене са нинджи направо. Те нямат никаква връзка с главния мозък и със света като цяло, роден и израснал на улицата, какво очакваш? Докато не започнат да им следят по колко деца раждат така ще е. Аз защо нямам 5 деца? Премислила съм си възможностите. А оная е родила 5, че и отгоре, ама не може името да си напише. Какво очакваш от такива хора? Какви деца според теб ще отгледат и възпитат?

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f68671f852
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абе като цяло много съм патил от цигани, но понеже има и работещи и адекватни такива бих избягвал да обобщавам, че са мангали или с други обидни епитети. По строежите поне към 50% са цигани в София ама си работят. Ако стигматизираме всички с "мангали" или подобни. ще ги отчуждаваме повече и ще има повече напрежение между общностите. Затова нека просто им казваме цигани (циганин не е обидно) или в официални документи "роми".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c0461b1677
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тук в София просят нагло пред Билите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker