Огромна грешка, след преместване в друго училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Огромна грешка, след преместване в друго училище
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 758 пъти
Здравейте! Пише Ви момче на 15 години. В 8ми клас бях в друго училище, но там нещата не вървяха. Имах хубави оценки и успехът ми беше доста висок, но като цяло професията не ме грабваше и класът ми беше студен към мен! Бях през всичките междучасия сам! Чувствах се самотен! Не можах да си хвана и една приятелка! Веднъж, когато бях на чина си през малкото междучасие загледах едно момиче с любопитен поглед и тя ме напсува много остро! Реших да се преместя и в 9ти клас да бъда с по-хубав клас и да не ме напада никой! Замислих се и си казах да отида в Спортното училище! От Пловдив съм. Подадохме документите и нямах търпение да влеза! Като минах изпитите на 7 и 8 се чувствах добре! На 15 септември вече, една учителка ме закара до класната стая! Отворих вратата и какво да видя нагримирана кифла ми се смее най-нагло отсреща, още от първото ми влизане, като нов ученик! Всички ме гледаха подигравателно, а на мен ми кървеше душицата! Имаше и две - три момчета, които ме псуваха и ме заплашваха, както и момичето! Споменаха ми "Ти в този клас, няма да издържиш дълго", "Той, тоя голям бавняр", "Ще дойда и ще те направя на омлет". Мен ме хвана страх! "Уж спорт, нови приятели ще си хвана, ще си споделяме всичко, ще си бъдем верни един към друг"! Ами, грешах! Вече няма връщане назад! Класната е намусена! Изкрещя ми се в лицето, че не съм попълнил една бележка! Ако се оплача на директор или на класната си, ще стане по-лоша ситуацията! Мисля, че не трябваше да се местя! Не можах да намеря своето щастие и своите приятели! Много ми е тъжно! Аз съм уникален човек, но нещо не харесват в мен и ме тъпчат всеки миг, всеки час! Моля се само на Господ да не ме пребият и да не ми направят мръсно, защото такива случаи са ставали, а аз го разбрах в последният момент! Какво да правя? Може ли съвет? Само не мога да разбера защо такива хулигани са в това училище! Явно, на никой не му пука за тях и не взимат мерки! Ще бъда в общижитие и ще оставам там седмица, също ме е страх! До 12ти клас имам още 3 години, а и няма как да се местя повече. Смисъл, не знам къде да отида вече! Какво Ви е мнението за това училище?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: eb398eaac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Наистина е огромна грешка, както казваш. Каква пък желана професия ще имаш, ако завършиш спортното? ! Изборът на средно училище е най-важният в живота. Може би една голяма част от нас не сме се чувствали добре в ученическите си години, гадно е, но не е чак такава трагедия, все завършваш някога и си намираш нова и подходяща среда. Съжалявам, но освен да изтърпиш или да опиташ да се преместиш пак, но проучи добре къде, друго май не остава. Приеми, че не всички ще те харесват, чудо голямо, не си го слагай на сърце, бъди добър човек, все ще попаднеш на съмишленици. Не се страхувай, не се отчайвай, всичко минава.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6f47c71013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Опитай да се преместиш още веднъж. Да живееш в страх си е кошмар само по себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker