Ако сте млади прочетете това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ако сте млади прочетете това
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 582 пъти
Използвам този сайт и темата която пускам в него за да предпазя младите от грешките от които аз не се предпазих, когато бях на тяхното място, тъй като никой не ми беше казал тези неща(все пак не живеем в държава, а в помиина яма с размери 111 хил кв км. ).

1. Учете немски език. Това, което вероятно не знаете сега е, че образованието в Германия, Австрия и други западно европейски страни е безплатно. А си мислите, че трябва да сте милионери за да завършите в западен университет, тъй като сте чували за Харвард, Оксворд и за какво кожодерство става дума и, че там само богати могат да си позволяват да следват. В доста европейски страни образованието е безплатно, а с дипломата от там ще бъдете признавани навсякъде и ще можете да се уредите в западна страна. Ако завършите в България ще останете закотвени в тая кочина, живота ще ви грабне, ще започнете работа в нея след това и няма да имате възможност или време да следвате в западна страна. Дипломата от България там можете само да я ползвате за тоалетни нужди. Без местният език на западната страна и без диплома от западен университет там сте точно никой и освен общ работник, друго не можете да бъдете. Някаква реализация, просто забравете. Това което също още не знаете е, че България е абсолютна кочина, а българите са отвратителна сган. В основната си част са наглеци и лъжци и абсолютни тъпанари, които само проблеми могат да ви създадат. Но още не сте осъзнали това, защото се иска време и сблъскване с действителността. Тази страна няма да ви даде нищо, нито смислено образование, нито смислени грижи, нито можете да разчитате на каквото и да е и за каквото и да е. Махнете се от тук докато можете. И ако видите българин в чужбина си плюйте на петите от него.

2. Никога, ама никога не пробвайте наркотици. Това е най-прекият път до затвора, психото или бездомни на улицата. Необратимо е, никакво лечение няма да ви оправи, особено пък в България. Веднъж хване ли ви това ще се превърнете в безмозъчни същества с разсипана съдба. Десет хиляди пъти по-добре е връстниците ви да ви се подиграват, че сте задръстени задето не пробвате наркотици, отколкото да пробвате един път.

3. Не бързайте със секса. По-добре си стойте дествени. Веднъж направите ли го сами ще се убедите, че не сте вече същият човек като от преди това. Някак си енергията на живота е друга от там нататък. Половите контакти внасят негативна енергия в живота на човек. Колкота са повече, толкова по-зле. Не се забърквайте със семейни, може да сте сигурни, че съдбата няма да ви остави ненаказани, без значение дали сте довели до развод някого или всичко е останало напълно скрито.

4. Никога не се допитвайте до врачки. Никога не се забърквайте с магия. Това винаги и на сто процента са дяволски неща от чиито последствия се излиза извънредно трудно.

5. Не споделяйте нищо лично с никого, дори да ви е най-близкият приятел. Обезателно един ден ще бъдете предадени от него или нещата, които сте споделили използвани срещу вас.

6. Никога и при никакви обстоятелства не се доверявайте на цигани.

7. Не пробвайте цигара. Това ще ви превърне в пушачи почти сигурно за цял живот. Не пушете електронна цигара в никакъв случай. Това ще ви разболее необратимо.

8. Не бъдете състезатели с новопридобитата ви книжка. Нещата стават напълно неусетно, ако си играете със късмета е просто въпрос на време.

9. Четете етикетите на храните преди да ги закупите. И ако на етикета срещтнете "палмово масло, растително масло(без поясняване какво), хидрогенирано масло, маргарин, аспартам" не вземайте това. В почти всички сладки неща са сложени тия отрови, и ако консумирате от тях ви чакат страшни здравословни проблеми като поотраснете и най-вероятно ще живеете до 50 години. Сега сте млади и не усещате никакви последствия от тях и това ви прави спокойни, но това е бомба със закъснител, която тиктака във вас.

10. Никога не си задържайте дъхът. Това ще убие мозъчните ви клетки и ще ви направи глупави. Така, че внимавайте, като се къпете в байсейна или морето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: eb6b0f4cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ти пък ако мислиш че с диплома от Германия или Австрия ще прокопсаш кой знае колко. Плюс това, че там имаш разходи през това време, то не е само да платиш за университета

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker