бременн съм а бащата казва аз дете нямам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

бременн съм а бащата казва аз дете нямам
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2043 пъти
здравейте!
бременна съм вече в 14 седмица, с бащата не живееем заедно защото искаше да направя аборт а аз не.Той има три деца вече, на 39г. аз не на 30 г.,живеехме заедно но се изнесох в мига в който ми заговори за аборт.два месеца не сме се чувсли и виждали изобщо като днес му изпратих клипче от видеозона защото все пак трябва да го направя зарди детето като му написах кока е следващия преглед и ако реши да заповяда.Той ми се обади да ме пита какво е това сякаш не знае и не вижда… като в отговор на това че два месеца не се е сетил да пита как е бременностка както изобщо св случва той отговоди аз дете нямам !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 296ef40f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами честито раждаш и доказваш бащинство через ДНК.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0c8d0a5eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той с три деца и ти се чудиш защо не иска четвърто? ! Вие, тия работи обсъждахте ли ги или на теб ти се искаше бебенце, но не си знаела той какво мисли по въпроса.
Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d7e8b151be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Смелост. Направила си правилното решение. Ще ти е трудно, но ще се справиш. Какви са тези хора, които са ОК да си убият собственото дете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ed63263db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами той е бил ясен с теб, не ше дете (поне от теб) и ти го е казал!
Ти пък вероятно си помислила, че като се изнесеш, той ще хукне да те търси. С видеозона ще докоснеш някакви "струни" и шр го разчувстваш... ами виждаш, че насила не става.
Не знам защо насила се врете, се опитвате да изнудвате чрез дете.. ами така то освен майката и детето стават не просто нежелани, а омразни.
Честито, бъдеща самогна майка!


Жена съм, майка на две деца!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 91ad8fe034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чудиш ли се? Още при идеята за аборта ти е казал макар и индиректно, че той четвърто дете няма и няма да има. Той не го брои въобще. Ти си решаваш какво да правиш, но ако се надяваш някак да го навиеш да се отметне от решението си, няма да успееш. Според мен по-добре виж как ще оцелявате, защото тоя козел няма да свали рогата надолу и ще налита винаги с рога напред, когато се опиташ да го занимаваш с темата!

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6f4ae8c077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Съжалявам, ама как забременявате от идиоти и после "нямало мъже", "Мъжете били ....." и т.н.???

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b535bf941a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В такива случаи като този и аз съм за аборта

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e77e9aaad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави го. Радвай се на бременността си и не мисли за него. Моли се да родиш здраво бебе. Всичко друго ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b535bf941a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В такива случаи и аз съм за аборта. Помисли само какво бъдеще го чака това дете.. ако можеш. Най-добре е момента, когато ще имаш деца да е с подходящ човек, да се обичате и това дете да израстне нормално, със нормално семейство. От написаното виждам точно обратното. Може да звуча безсърдечен, но това е по-малкото зло, от колкото това дете да да се роди и да изживее всичките травми, които вие съзнателно или несъзнателно ще му нанесете

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b4284027e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Още от сега се приготви, че сама ще си гледаш детето и ще е цяло чудо, ако този и... т поне реши да му даде името си и да го припознае.
На твое място хич не бих и общувала повече с този човек. Нали не мислиш, че една сутрин просто ще се събуди с мисълта, че е супер, че си бременна и че ще става баща отново? И ще хукне да се грижи за теб и да подготвя всичко необходимо за бебето.
Така, че аз, колкото и да е трудно, няма поне да се унижавам и бих си гледала детето сама. Е, има вариант да го съдиш за издръжка, но с тестовете за бащинство и всичко останало, процедурата е дълга и скъпа, а като знаем в България парите за издръжка са жива подигравка, та не знам дали си струва. Ще е по-скоро морална победа.
Лека бременност, мила! И запомни, че си по-силна отколкото си мислиш. Трудно ще ти е, особено ако няма кой да ти помогне, но ще се справиш.
А тоя го зарежи! Щом веднъж е изоставил децата си, едва ли е най-грижовния баща на света, не разчитай, че ще се промени и отношението му към твоето дете (не вашето, защото той не заслужава да е баща) ще е различно. Егоистът си остава егоист!

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c6bd1e8c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той ти е казал, че не иска деца! Както ти имаш правото на избор да искаш/не искаш, така и той, съответно ако една жена не иска да има деца и иска да направи аборт, но мъжа иска да задържи това дете жената пак прави избора който тя иска, защото е нейното тяло. В следствие на това, щом ти искаш това дете гледай си го сама, той щом е заявил че не го иска, не може да го задължиш да участва в живота му.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8a06388419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Направила си глупав избор на мъж. А това вероятно е бил един от най-важните избори които е трябвало да направиш в живота си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9cd6a1cc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много неграмотен народ, ей! И да искаш да четеш и да дадеш съвет, то ти боде очите! Съжалявам, че с това започвам, но някак не мога да приема сериозно подобно написана тема!
За да не съм все пак толкова голословна ще си позволя да напиша няколко реда.
На първо място, авторке, когато започваш връзка с мъж с три деца е хубаво да си сигурна дали иска следващо и изобщо грижи ли се адекватно за другите. Ако ги е зарязал на майката/майките им и се сеща за тях от дъжд на вятър, то какво въобще очакваш от него?
Реакцията му е пък на типичен селски пергиш. Ти пък за награда и клип му пращаш! Точно заради детето не само не трябва да го търсиш, ами заслужава да го изтриеш от живота си и да се концентрираш върху новото начало. Да, ще е трудно, ще ти е тежко, мъчно, може да има моменти, в които да се обвиняваш, че си или не си постъпила по един или друг начин, но живота е достатъчно труден и сложен, за да прекарваме с някой нещастник, само и само, защото го играе донор.
И ще завърша с един пример - моя много близка приятелка имаше сходна история. Още в първите седмици идиота казва, че не е негово и си вдига чукалата. При раждането приятелска ми за малко да я изпуснат. Нито се обади, нито е разпитвал за тях. Отгледа си детето сама, с нищожна помощ от близките си, но пък с огромна любов. Детето вече е на 10г. Приятелката ми преди няколко години срещна мъж, ама в истинския смисъл на думата, който припозна детето и го гледа като свое. Така, че всяко зло - за добро.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2c770dc6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Честито! Иначе после ревете, че мъжете не искаме самотни майки.
Е защо да искаме? Значи той има 3 деца и тя въпреки това решава, че треа да забременее от него, щото нещо ме съмнява да е случайно, ако изобщо и тая тема не е измислица естествено.
Какво им било на самотните майки? Отговорът се крие още в първото изречение на тая история. Нищо им няма, просто нямат акъл за 5 стотинки да преценят кога и от кой трябва да имат дете. Е за какво някой свестен мъж да плаща грешките и на жената и на тоя, който е ебал? За какво следващия трябва да го гледа това дете, което не е искано от никой, на което се препращат клипчета на видеозон, като че ли е някаква покупка от хипермаркет.
Трябва на жените като излизат на среща да се слага етикет като на колите.

Година 1990
Предишни собственици: 5-ма ( обикновено са 55)
Състояние: Нестабилно, не може да взима адекватни решения, не знае какво иска, отчаяна до болка, търси си провайдър, който да я издържа.
Минава 30-е, затова единственото, което я интересува е да не е сама, няма значение с кой.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6eacbc612b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тези мъже си изгубиха акъла, мислят си само с банана, а после не знаят какво да правят.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0dfce42587
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Трябвало е когато се появят първите червени флагове да се махате от такива мъже. Реално не го познаваме и може и да реши в даден момент да бъде с детето от теб, но не вярвам ти да можеш да продължиш във връзка с този човек.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f05d2ab329
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Това е защитна реакция от негова страна. Какво казва няма значение, Ако детето е от него и той иска по трудния път, така да бъде. Съдът ще го призове, трябва да даде ДНК проба и да поеме отговорност. В живота няма идеално, давай любов на детето си, не се ядосвай. Детето ти усеща всичко.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f03553dce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Звучи че си взела решението да задържиш бебето с ясната представа, че бащата няма да участва (изглежда е бил доста директен за това).
След като дори не живеете заедно след решението да задържиш бебето, защо още имаш очаквания към него?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 114d61473c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Жалко че ще имаш дете от такъв идиот но щом го искаш ти пожелавам всичко най-хубаво и определено осъди бащата за издръжка

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6b9edbea72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Явно е решил да не го припознае и това е негово право.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker