Кифли ли са жените в днешно време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121602)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кифли ли са жените в днешно време?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1254 пъти
Здравейте. Много ми е интересно да разбера вашето мнение по темата. Според вас дали повечето от жените са кифли? И дали има такива, които искат да са такива,само защото и другите са кифли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7836476945
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   1. Не мога да кажа какъв процент от жените са кифли, но доста от тях са, може би около 50%. Има и много нормални, що- годе свестни жени, но кифлите най- много се харесват на мнозинството мъже и затова се развъждат на гъсто.
2. Има и такива жени, които стават кифли, заради другите жени, но по- често стават такива заради предпочитанията на мъжете. Нещата, всъщност, са навързани - жените виждат, че кифлите са по- харесвани от мъжете, съответно някои от тях също стават такива, за да со харесвани. Друг фактор е ако се намират в компания от кифли и нали знаеш: с какъвто се събираш, такъв ставаш. Почва се "Ама, защо носиш тази блузка, сложи си нещо по- секси и изрязано.", "Стига с тези маратонки и суичери, сложи си токчета.", "Намери си мъж с пари." и пр. и много жени поддават или са принудени да станат такива под натиска на кифляците, защото в противен случай или ще бъдат изолирани и неразбрани, а на повечето жени им е трудно да са си самодостатъчни или да движат само с една приятелка, или ще бъдат подигравани (също и от мъжете, които си падат по кифли), което всички знаем, че е много кофти, а на повечето жени им липсват необходимата доза от твърдост, смелост и агресия, за са смачкат подигравачите.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 693685be39
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зависи в каква среда е израстнала. Много е важно, когато е израствала ,в къщи да е имало стабилно мъжко присъствие. Тогава става човек. Ако е нямало, после ще я пълнят яко с локум и мармалад. На работа има едно момиченце на около 22г. чистачка, не мога да и вида лицето от маската, очите са и хубави, големи и невинни като на сърничката Бамби, с едно медено гласче. Обаче бачка яко, и се вижда, че е читаво.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6f9378a759
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако мъжете станаха такива, защо пък жените да не са?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 20a3d9f306
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Колкото повечето мъже са кифльовци.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0f4ee73d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тази тема е дъвкана многократно вече.
Крайно време е да се осъзнае, че всичко е индивидуално.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5957b2cfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да, защото бг мъжете това харесват. Това боготворят. Искат тъпичка , наконтена, с умения от порно. За такима умират направо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9b7df453c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Зависи си от жените. А и ти не си обяснил каква разбираш под "кифли". Какво, според теб щ, превръща една жена в кифла?
Лично аз не се смятам себе си и дамите около мен за "кифли".

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2ca5fc5cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Кифли ли са жените в днешно време?"

Не

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 93212dc695
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Моето мнение по въпроса е, че винаги съм мразила да определят всички жени като "кифли". За мен определението за "кифла" е: Жена, която само и единствено се интересува от външния си вид (дори и не чак толкова за образованието си и важните неща от живота). Винаги поставят външния си вид на 1-во място. И не казвам, че всички кифли не учат (говоря за висше), просто те са там колкото да им се даде дипломата, дори и да са с 3-ка. Повечето кифли (според мен) са глупави жени, които като им се счупи нокътя, изпадат в истерия, все едно е края на света.
Но вече не трябва това поведение да се бърка с женската суета. Една жена, която е добре изглеждаща, грижи се за външния си вид (дори и малко повече), но е умна, образована и има други по-важни приоритети на 1-во място, не я прави кифла! Много хора не разбират тънката разлика и затова мразя всички да са определяни като "кифли", или онези, които носят токчета и са с малко повече грим, но ако това реално не им е 1-вия приоритет, значи не са кифли. С една дума, една кифла поставя външния си вид винаги на първо място.

Момиче

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b8df027c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Под кифла разбирам намазана чалгарка, търсеща себеподобна батка с мозък като динена кора. Има нисък клас кифли (грознички селски пръчки) и висок клас кифли (Галена, Николета и т.н.) но стремежите им са еднакви. Ако имаш предвид такъв тип жени - не, не мисля, че жените са масово кифли. Има много, да, защото масовата култура у нас е циганско-ориенталска, но аз не познавам и нямам такива в обкръжението.

Тези, които искат да са като тях, са си предразположени да бъдат такива. Има много типове жени, които да са ти пример за подражание. Ако избереш някоя Златка за такъв, какво да говорим? Едно време много се възхищавах на Койна Русева, страшно ми харесва като излъчване и поведение... защо се спрях на нея, а не на плейметка?

Хора, които задават подобни въпроси, имат много тесен мироглед и нямат нито очи, нито желание да погледнат отвъд него. Смени си средата и спри да зяпаш силиконови фусти в Инстаграм и в шиша баровете.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bff3714973
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Те така....всяка куха лейка иска да е джамадана......след 1990 г. поколението жени за нищо не става,ама за нищо.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3acda78854
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би най смисления въпрос е това в целия сайт от доста време насам!
Точно така е . Жените нямат собствено мнение и се държат като омагьосани..Изобщо не разбират нищо от реалността и като че ли живеят в една паралелна вселена от токчета, грим , пластични операции , на Андреа джуките , парцали от Зара , Сваровски камъни по ноктите , изкуствени мигли и какво ли още не ...само и само да избягат от реалността и да се напъхат в някаква матрица . За това разбира се полага неимоверни усилия и женския социум , който отдавна е спрял да слуша (че и да уважава ) мъжете и вместо това е приел феминизма за нещо съществено и важно..

Жалко

Като резултат имаме разбира се изкуствени отношения и изкуствени инста-кифли , самотни и самодостатъчни майки, разбити бракове и тн. Егоизма взема връх..Жените ги е страх! Страх ги е да се борят за собственото си достойнство и да бъдат ЖЕНИ!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ab45216397
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   В днешно време хората са хиперматериалистични консуматори. Съответно това води до машабни последици в социален аспект, от които е и част феномена "кифли"

Проблема е комплексен и не произлиза единствено от жените - те не са решили един ден че искат да бъдат кифли, ей така за спорта. Нещата се определят на принципа търсене и предлагане, а както знаем мъжете избираме предимно визуално.
Впоследствие за да се "котират" по-добре, определени жени се превръщат в това което наричаме "кифли". Оттам нататък, като продължаваме да обръщаме внимание и да се захласваме по подобни, тази тенденция се разпространява все повече.

Но не е ли определението за кифли точно жени които гонят определена визия и поведение само за да са в крак с модата и да не изостанат в популярност сред противоположния пол. Втората част на въпроса ти е по-скоро излишна.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: af5fe67492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Според мен да, повечето от тях са такива. Може би към 60% поне.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dac711d6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Няма ли здрава мъжка ръка в едно семейство, жените стават кифли, а момчетата джендъри.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 09908212b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен малко бъркате дефиницията за "кифла". Не е толкова важно, че тя набляга на визията си. Повечето жени са много суетни и за тях външният вид е от изключителна важност. Като се почне от тяхното самочувствие пред мъже, приятелки, и се стигне до жени които смятат, че с едната визия ще си уредят живота. Което е масово явление, разбира се. Поне за няколко години. Справка - ясно изразен постоянен прираст на разводи и самотни майки.

За мен лично, много по дразнещи атрибути на "кифлата" са :

- силно завишено самочувствие, несъотвестващо със личните качества и характеристики.
- изключително посредствен и плитък начин на мислене.
- ясно изразен егоцентризъм, нерядко граничещ с откровен егоизъм.
- тотална липса на обективна преценка за себе си, околните, света като цяло. В общият случай рядко се интересуват от неща които не ги касаят или облагодетелстват пряко.
- комплекс на "прицеса". Все трябва да се "доказваш", "бориш за тях" докато те единствено трябва да си седят на пиедестал и да чакат принца на бял кон.
- лабилна психика. "лесно се разтройват". Навярно защото са "много чувствителни". Което те считат за свой плюс.


Подобен тип жени се котират най вече пред незряли мъже или така наречените "ловци". За мен лично това са хора които си следват най базовата си директива - размножаване. Колкото и комплексен и завъртян танц да е станало това, си остава същото, по своята същност и цел. Най забавното е, че много често тези хора се самозалъгват, че правят нещо по възвишено освен да си следват животинските пориви.

Да де, ама тези неща си имат ясно изразен биологичен и времеви прозорец. Който повечето жени с изненада откриват някъде към 35. И после света става "много жесток" към тях. И някъде по това време почват да си търсят "улегнал и зрял мъж". Който ако разбере "километража" на нашата новоизлюпена романтичка, ще му се завие свят. Добрата новина е, че повечето жени не са и добри актриси, та лесно можеш да разпознаеш кифлата. Дори и да се е дегизирала с повечко грим(всъщност точно поради това. което тя не осъзнава, разбира се), стандартни клишета ("аз просто си търсех сериозен мъж", "за мен най важна е любовта и доверието"), се разпознава от километри. И се превръща в поредната бройка. Ако все още става за това, разбира се.


В крайна сметка стигаме до простичкото правило - "търсенето определя предлагането". Да де ама ако съумеете да погледнете нещата малко по отгоре, може би ще ви хрумне, че тя еволюцията си знае работата и нещата които се случват, и които привидно нямат нищо общо с вас, си се развиват по една съсвем логична закономерност. Просто тази картинка е малко по широка и рядко бива обхваната от ограничения кръгозор на повечето хора. Може би защото той е строго фиксиран върху тях самите. Върху техните проблеми, или техните "достойнства". Кой както си го интерпретира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker