Koзяците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Koзяците
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1122 пъти
От една седмица чета тук и във всички други сайтове и телевизии дружен лай на отвъдокеанските лакеи срещу Русия. И тук са оставени само коментарите, величаещи фашистко-сатрапския режим в измислената държавичка, а васалите Кирца, Румен и компания приглашат на неадекватниците с мечетата и свещите. "Великите им санкцийки" - Китай е 4 пъти колкото тях всичките, идеално става даже. Нещо да кажат западняшките жокеи за Югославия, Иран, Ирак, Афганистан, цяла Африка, Ливан, Сирия, Оман? Не, щото така наредиха палячовците отатък гьола. Русия войни не започва, Русия ги завършва. Ако не го пуснете само за пореден път ще се убедя в очевидното. "Крием неудобното" - девиз на западняшко-капиталистическото зло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: e5a285dcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Че американците са агресори, агресори са, ама Путин с какво е по-различен, като се държи като психично болен, да си напада кoгото му кефне и да си държи пръстта на бутончето на ядреното оръжие. Разбирам, че си от комунистическо семейство и от малък са ти промивали мозъка и да, съгласен съм, че медиите са прозападни, но това не означава, че Путин е ангел в случая и че не е по-малък дявол. Само идиот би толерирал такова поведение. А въпросните нацисти в Украйна нямат нищо общо с обикновеното население, че да го отнася то. Между обикновените хора в Донецк и Луганск никога не е имало проблем. Всичко е политика и провокация.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 490e43f315
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това в точно така - Путин бил лош, а всички останали са много добри. То е ясно, че свестен политик няма, но е смешно един престъпник да уличава друг. Когато нападаха Югославия тогава сърбите бяха зли, а агресора САЩ - добър. Тогава Урсула и сие не лаеха и не пращаха протестни ноти. Сега уж санкции срещу Русия, а САЩ купуват гориво оттам като ненормални. От друга страна - президентът на Украйна - виден комик. Всичкия цирк е просто за публична консумация - логика и справедливост в политиката не търси. Там всичко е - стани, за да седна аз. Въпросът е кой ще им се върже.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 89fb8c5213
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Бил съм и в Китай, и в Иран, и в Русия, и от първо лице мога да ти кажа, че не оценяваш какво имаш докато не го загубиш. Пожелавам ти децата, внуците ти и пра-внуците ти да живеят в диктатура като путинската. Където лидера управлява доживотно и после предава властта на протежетата си, където изборите не значат нищо, където опозицията я разстрелват или хвърлят в затвора. Където мислят вместо теб и избират вместо теб, а ти си живееш "сигурно" и "спокойно", като добиче във ферма...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 95b906009f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   До 3 и аз съм бил в Китай и в Русия с години. Ние не пасем трева приятелю.
Аз по-голяма от тази "парламентарна диктатура" не съм виждал.
Ако си мислиш че запада е по-различен с нещо...Щатите по нищо не са по-различни от нас.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b1860f6935
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторе...ти сигурен ли си, че искаш да живееш в съвременна Русия?
Аз нещо не мога да ти повярвам, че искаш точно това. Доста е гадно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: acd7cd1375
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не, просто има хора с доста по-различно мнение. И аз като теб си мислех, че Волен е най-великия и ех майка му стара да дойде на власт "ти ше видиш кво ше стане" - сега, години по-късно разбирам колко съм бил заблуден. Виждам какво е важно за обществото и какво имаме нужда. И Кирил Петков е способен да ни го даде, но за съжаление българския народ в голяма степен, или половината от него, мисли като теб - прост, със селски крепостнически разбирания.. ако кажеш нещо добро за Америка или против Русия, то ти си соросоид, заблуден, предател.. а ако кажеш за Великата Русия, то ти ставаш автоматично националист и много велик.

Излезте от филма с тази Копейка. Няма да ви оправи и такива като него са вредни за България. ПП и Петков са най-добрият вариант за момента. Въпреки цялото оплюване и вадене на думи от контекста и смисъла им. Няма да ви се получи и гербаджиите и Копейката няма да дойдете на власт. Дишай и спи спокойно! Забелязал съм че такива като вас са много примитивни и озлобени от всичко хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0a002e5b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Шепа супер богати извратено перверзни гейове нарекли себе си световен елит се опитват да командват и да дават наклон на останалия свят.
Какво единомислие и то в световен мащаб, най-вече на западните дьржави, един стане и всички започват да ръкопляскат.
Кому дядова търсят американските интереси в предверието на Русия с помоща на бандеровци и напушени националисти.
Ако стане пожар в кухнята, ще стоите ли безучастни в хола??
Ай сиктир от слепци които дори не надушват пушека.
Ако гангреняса пръста трябва да го отсечеш за да спасиш ръката.
За събитията между Русия и Украйна са виновни американската агресия и нейните западно европейски лакеи и подкупни подлоги. .

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 20e89dd39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   И аз да се намеся малко в темата.
Жена ми е българка от Одеска област. Почертавам българка! Ходил сън безброй пъти в Украйна. И мога да претендирам ,че съм запознат със ситуацията. Искам да Ви кажа само едно:
-Хора огледайте се малко в страни. Не гледайте само в посоката, която Ви сочат. Защо не врякахте така, когато имаше сирийски бежанци. Ами хората от Авганистан и Ирак. Къде бяхте тогава? Значи сега аз като возя укранци съм герой, а тогава бях трафикант. На това му казавам лицемерие. Не харесвам руската имперска политика, нито американската. Допадаше ми идеята за едиина, обединена и силна Европа. Но...
Няма да се случи това. Целта на Америка е да няма силна Европа. И сега затова е този цирк.
П.С. Родителите на жена ми, зет ми, снахата и племенницата на 5г. са още там , на 180 км. от Одеса. Още в първия ден им предложих да паля колата и да тръгвам, отказаха. Казаха: - Нашето място е тук, в момента нищо не ни заплашва, оставаме. Зета и снахата се придвижиха спокойно при тях. Обстановката е нормална, имат храна, ток и вода. А аз съм в постоянна готовност да ги чакам на границата. Чуваме се постоянно, телефоните работят, има интернет. Имат роднини и в Киев и в Харков, и Домбас и Луганск. Да Ви кажа новините, който гледате са...
Абе съвета ми към всички е : Винаги гледайте медала и от двете страни, затото те са различни.
Поздрави на всички
И дано тази лудост да свържи скоро!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e5a285dcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8, така е, защото сирийци и афганистанци са някак далеч и не са близки до нас, а и нали знаеш - те са талибани, ислямисти, не са от нашата култура и някак за тях ни боли кура. Обаче Украйна е на 200 км от нас и Путин ако откачи още малко, може да стигне и до тук, освен това сме близки културно и някак се поставяме на тяхно място. Тях сме свикнали да ги възприемаме като еропейци, макар и източноевропейци, но все пак не са някакви си там талибани, които и да умрам им е малко.

Даже Динко като си правеше ПР по границите и ловеше мигранти, беше герой за голяма част от българите, защото ни "спасяваше" от терористи. Ама айде Динко сега да застане на Дунав мост и да лови украинци, същите тия Ганьовци ще го разкъсат от критики.

Не разбирам хора, които демонизират единия агресор, пък толерират другия. Ама нали едните са "талибани" и са далеч от нас, така че и да мрат им е малко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7ff76d2cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Модераторе, премахнах всички „лоши“ определения. Сега коментарът ми би следвало да се тълкува просто като изразяване на лично мнение.

8, довърши изречението "Да Ви кажа новините, който гледате са...".

Истинският агресор е този, който 2014 г. направи и спонсорира Майдана в Киев (ПОМНИТЕ ЛИ ИЗКАЗВАНЕТО НА ВИКТОРИЯ НЮЛАНД И ПОХАРЧЕНИТЕ 5 МИЛИАРДА ДОЛАРА??? Очевидно не ви се помнят такива "подробности"). Истинският агресор е този, който искаше да превземе и да се настани в подземните бази в Крим, което значеше смъртна опасност за РФ. Истинският агресор е този, който спонсорира фашистките групировки на територията на Украйна, избиването по жесток начин на мъже, жени и деца, на мирни жители, сред които има и жестоко убити българи. Истинският агресор е този, който зароби с многомилиардни дългове Украйна в последните 8 години. Истинският агресор е този, който очевидно беше почти готов да инсталира в Харковска, Сумска и Черниговска област балистични ракети със среден и дълъг обсег на действие, което означава смърт за Русия.

Това, което сега се случва на територията на Украйна, е малкото зло.

Ако руснаците не бяха влезнали в Украйна сега, то до края на годината войските на САЩ и Великобритания щяха да бомбардират Москва и всичко това, което сега виждаме да се случва в Украйна, щеше да се развива по улиците на Москва и на територията на цяла Русия.

В Русия все още има мъже с топки пълни с тестостерон.

Ако руснаците сега не бяха влезнали, на Коледа и Нова година щяха да погребват собствените си майки, деца и Родина!

Мод: пак нямаше да го публикувам, ама нали ще ревеш, че съм на заплата при Сорос. Щом едните като убиват са "истински" агресори, а другите пак като убиват са "неистински" - ОК. Не го публикувах от уважение към невинните жертви на "неистинските" агресори. Не може едните убийци да са 'убави, другите убийци лоши.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7ff76d2cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Аз също не толерирам убийците на невинни хора, независимо от пол, религия, етнос и пр.

Второ, нали се сещаш, че тука гледаме по всички медии западната пропаганда. В момента в Украйна тече война. Кой е "обективният"? Шорош медиите ли са обективни? Тези, които превърнаха свободата на словото в извращение на тяхната западна политико-идеологическа пропаганда, използвайки меката сила? Виждам какво се говори и по руските медии. И там има пропаганда от страна на държавата - това мисля е ясно на всеки. Така че по отношение на това не заемам страна. По време на война се лъже много. А още повече се лъже от спечелилият войната и тези, които пишат историята след сраженията.

Конфликтът в Украйна е сблъсък на англосаксите с националистически настроените руснаци.

Уикипедия: "Украинската народна република (на украински: Українська Народна Республіка) е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Тя се отделя от Руската империя след Руската революция и е поделена между Полша и Съветска Украйна няколко години по-късно."

"Украинската съветска социалистическа република (на украински: Українська Радянська Соціалістична Республіка, съкратено: Украинска ССР или УССР) е една от 15-те съюзни републики на СССР, които влизат в неговия състав от създаването му през 1922 г. до разпадането му през 1991 г."

Независимост 24 август 1991


Това е накратко историята на така наречената Украйна като държава. Преди това според мене и много други хора, учени и изследователи въобще не може да се говори за какъвто и да е народ и етнос от украинци.

Т.е. Украйна е толкова млада държа, че е направо като Македония! Пардон - Северна Македония (някой да не ме обвини в политическа некоректност).

Конфликтът там е до голяма степен гражданска война, която цели премахването на управляващите в Киев.

Украйна е нашата Македония.

Представете си, че системно в Македония се извършват зверства и убийства над жени, деца и мъже, които се самоопределят като българи (етнически там всичките са с българска кръв, изключая албанците и смесените бракове с гърци, сърби и др.). Това в продължение на 8 години като в последно време точно областите, граничещи с България, биват атакувани с артилерия. През тези години има много наши братя, които са се спасили у нас, за да запазят живота си от сатрапите в Македония, една значителна част от които са чужди наемници. И България предприема военни действия за премахване на режима в Скопие. Същевременно целият западен свят надига див вой срещу София и как ние сме агресори и ни налага санкции, докато 8 години самите западняци спонсорират терористите на територията на Македония, плащайки им да убиват наши братя. ТОЧНО ТАКЪВ Е СЦЕНАРИЯТ С УКРАЙНА. Само че там, както описах в предния коментар, става въпрос и за живота и бъдещето на самите руснаци и дали въобще ще продължат да имат държава и дали ще живеят или ще бъдат избити.

Сега гледаш по телевизията как лошите руснаци атакуват мирно население в Украйна - пропагандата на дивия запад. Отвори алтернативни източници и ще видиш, че спонсорираните западни групировки извършват тези артилерийски атаки, именно с цел да покажат пред света руснаците като убийци!

Също така ще видиш, че там, където руска армия влиза в населените места и бива подложена на хули, обиди, ревове и всякакви провокации на местното население, руската армия ВЪОБЩЕ НЕ СИ ИЗПУСКА НЕРВИТЕ, НЕ РЕАГИРА НА ПРОВОКАЦИИ, НЕ ПРЕГАЗВА ХОРА С ТАНКОВЕ И ВОЕННА ТЕХНИКА, НЕ СТРЕЛЯ ПО МИРНО НАСЕЛЕНИЕ!

Ти тези видеоклипове видя ли? Защото ако се информираме само от БТВ-то на културата, ще си останем навеки неинформирани, некултурни и неграмотни.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f0265df07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Първите коментари са точен пример за това, което съм написал - продажни лакеи на фашаго-краварските сатрапи. А тия, дето казват, че Костадинов бил русофил, са същите, според които Чекмеджан "обслужвал интересите на Кремъл", а ДПС била "руска партия". Oт същото тесто като Плевньо, Паси, Румба натовския летец, Кирцата, Опуления фалит Асенчо, Дебелян и т. н., обикалят из от една седмица из соросоидните телевизийки, знаете си ги. Аз обичам Русия, а такива като вас са се продали и даже не знаят за какво. Сега ако има реципрочност, би трябвало коментарът ми да бъде пуснат, за да имам право на отговор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker