Всеки ден ново 20. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всеки ден ново 20.
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1392 пъти
Здравейте почитатели на този прекрасен сайт. Искам да засегна една прекалено чувствителна за пред познати и приятели тема. Има един казус с приятелката ми, който ме озадачава малко и бих искал да споделите мнение и опит моля. Преди да се срещнем и двамата дълго време сме били сами и нещата между нас тръгнаха и се развиха изключително бързо. Всичко от запознанството до съжителството де факто се случи за седмици. Не след дълго нещата тръгнаха назад - спорове, скандали и разправии и поради тази причина, решихме да заживеем от ново поотделно и да си дадеме време. Не искам да казвам голяма дума, но мисля, че се получи. В прекрасни взаимоотношения сме и всичко е прекрасно. Разбира се няма пълно щастие и напоследък забелязвам нещо като порок в нея, което доста ме озадачава и не знам какво да си мисля. С поведението си, ме кара да мисля, че всеки ден е все едно различен човек. Ще опиша нещата по-просто. Боядисването на косата е нещо нормално, но повечето хора се спират на един цвят или близки нюанси, но в случая с приятелката си , всеки път е различен и е на крайности. Ако този месец е блондинка, другият ще е брюнетка, след това ще е кестенява и така ще изреди и повтори всичките. С дрехите е същото положението. Сменя си стиловете непрекъснато и си купува купища дрехи, които облича няколко пъти и след това продава по интернет и купува други. Много е странно, поне като страничен наблюдател, да свикнеш с някого по един начин и на другият ден, все едно си с друг човек. Още по-странното е, че с автомобилите е същата работа. Има книжка от 2 години, а до сега е сменила няколко автомобила. Разглежда обявите и ако и хареса нещо от днеска за утре прави бартер. Питал съм я естествено и тя ми казва, че тази кола и харесвала повече визуално, старата и омръзнало. След няколко месеца същата работа отново друга кола. Нещата дори не стигат до тук. При личният и живот отново има такива контрасти. Има доста приятели, но допуска много малко хора до себе си, а допуснатите ги държи малко време и след това ги сменя с други. Искам да кажа, че няколко седмици, ще е неразделна с някоя нейна приятелка, ще е по цяла вечер на телефона с нея и почти няма да има контакти с други, а на другият месец, ще преминат на здравей-здрасти, а друга нейна приятелка ще заеме мястото и. Като се изредят всичките, започва да ги повтаря. За мен наистина е необяснимо. Явно държи хората до себе си докато са и интересни и след това друг, докато и той не и писне. А как я търпят не знам.
Другото странно, поне за мен е, че си сменя стаите, в които спи доста често. Живее в друг град от техните и сама обитава цял апартамент и най-редовно си мести спалнята от едната стая в другата. Не познавам друг човек дати прави, за това ми се струва малко странно.
По цял ден е на лекции и неправо не знам там пък, какво се случва, сигурност ако я наблюдавам от страни, изобщо няма да я позная.
Спрях се на три-четири аспекта, но промените са много повече. Разбира се всеки е свободен да прави каквото си поиска и аз уважавам това, но докато засяга и мен по един или друг начин, бих искал да знам в какво се забърквам, така че моля не ме критикувайте, заради това проучване. Преди много време, отново в този прекрасен сайт, бях се сблъскал почти същото нещо в една тема, но след дълги опити не успях да я открия и за това създадох нова. Мисля, че там, хората в коментарите казваха, че това е нещо като психично разстройство или деперсонализация и че се дължало на някакви подсъзнателни нагласи, но това са само бегли предположения и за нищо конкретно не се сещам.
Вие сблъсквали ли сте се с подобно нещо ? Дали ще вземе и мен да смени някой ден с лека ръка, както сменя всичко покрай нея ? Дали няма и да си промени начина по, който гледа на връзката ?
Ще бъда благодарен на всички отзовали се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 19c632fdad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Според мен има психични обременености, и поведението ѝ е един начин да се справя с ежедневието си. Дали е възможно да ѝ помогнеш по някакъв начин е доста спорно, понеже изпада в крайности. Дори да има някакъв вариант, вероятно ще отнеме много време за да си стабилизира настроенията.
Ти прецени дали си готов да проявиж търпение, и да не насилваш нещата. Но поведението и не е в нормата със сигурност.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 44075c2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   На колко е приятелката ти? В интервала 16-20 е нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 60884bc867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чувства се несигурна по отношение на външния си вид. Избива комплекси като се променя непрекъснато.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 057f12b609
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да, за психиатър е твоето момиче.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8fd501f1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да няма Биполярно разстройство? Иначе както сменя дрехи и приятели, ще смени и теб. По гореописаното става въпрос за несериозен човек, изобщо неготов за семейство, камо ли дете.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c50a9de7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Повече ат вероятно е да те "смеви".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fcae6bedd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Брей, не се ли уморява да прави непрекъснато промени? Това за дрехите и външния вид , ако е малка може да се обясни, че търси своя стил. Но хората, автомобилите и пр.. Теб не те ли е сменила всъщност? Поговори с психолог, според мен. Има нещо крайно в действията й.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a035fef867
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "сама обитава цял апартамент " е ако е със съквартирант(и) по-спокоен ли ще бъдеш?
Виж сега, ако не ти иска пари за всичките тези покупки, аз не виждам проблем. Има много хора, които са другата крайност, а тя е не по-малко странна. И какво ти пука, че често си сменя приятелките? По-добре ли ще е да има примерно 2 приятелки, постоянно да се мъкне с тях и да разискват неща като размера на члена ти?
Приятелката ти наистина е по-различен човек от масата. Дори и наистина да има някакви обременености, каквито всъщност имат повечето хора, то по-добре че ги изразява чрез харчене (щом/ако може да си го позволява) и честа смяна на цвета на косата, отколкото чрез упореба на разни уж леки наркотици и алкохол, което в днешно време правят страшно много хора, доста от които дори одавна вече не са първа младост, хора, които са навсякъде около нас и за много от които не бихме и предположили, че борят себе си по тези упадъчни пътища.
Теб те е страх, че и теб ще смени. Все едно ако е някоя, която не си сменя цвета на косата, стаите в апартамента, който е само за нейно ползване и приятелките, то ще ти е гарантирано, че няма да бъдеш сменен за друг. Ами за твое спокойствие, напусни я тогава, че да ти олекне.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fb975abd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще си имаш ядове. И не съм сигурен, че наистина е по цял ден на лекции, ако ме разбираш.
Пази си менталното здраве и ако не е ок се махай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker