Пропищяхме от украинци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121472)
 Любов и изневяра (29779)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21913)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пропищяхме от украинци
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2167 пъти
Работя на една бензиностанция на Дунав мост. Откакто започна бежанската вълна, се виждаме в чудо. Всеки ден по няколко пъти се случва да идват големи скъпи джипове с украинска регистрация, пълнят до горе и после просто казват, че няма да платят и си тръгват. Никой нищо не им прави от страх да нямат оръжие. Това вече стана ежедневие и бензиностанцията губи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 52e29b418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Е, как, бе, нали бяха душици, особено украинките.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a9503a7174
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Спокойно, това пак е нищо. Вие се благодарете, че не постъпват така както в Донбас.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1493a41c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто пишете: Горивото свърши! и затворете докато спре войната.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: aeaed94331
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Важното е за украиците да има, а нашите възрастни родители кучета ги яли...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 40c344eab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Поощряваме кражбите от крадци, мошенници и мръсни далавераджии. Те не ви крадат, просто изравняват системата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 951e10e4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Нямате ли СОТ?
За първи път чувам за безиностанция на такова възлово място без охрана. Ако трябва се обадете и на 112, нека полицията се разправя с тях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 39abd35f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Така е , като се обърнахте срещу братска Русия, сега ще си патите. ,,За зла круша, зъл прът,, -Българска народна мъдрост.












Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1357c5bd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Джингиза пак с малоумно изцепване. А длъжни ли сме все да сме на страната на Раша, понеже Джингиза много ги обича, въпреки че той самия си бил камшика за Нидерландия и няма да носи последствията от "братството" ни с Путин? Щом този тъпунгер ги обича, всички сме длъжни да ги харесваме ли? Ми той и калайджийки обича да купува, и ние ли трябва да купуваме? Като толкова обича рашките, той да отиде да живее в Раша ид а си хвали Путин колкото иска. Даже може да му дадат някое постче в Кремъл - да подава ибрика на Путин примерно.

Аман от малоумници, на които светът им е длъжен да мисли като тях.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c4ae6aa624
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Значи Словения е приела 600 бежанци, като е по-богата от нас. По-малка е с три милиона, следователно ние би следвало да можем да приемем 1200 и точка. Ама не, юруш да помагаме за СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. За нас пари няма, всеки ден гледам дайте пари за лечение и прочие, но ей така едни милиони се хвърлят за тях. ОК, те са в беда, но ние сме единствената страна на планетата, нито имаме връзка с конфликта. Не е ли редно държавата да помага на българите с предимство? Защо сме такива чуждопоклонници?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e624cc20d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз се радвам като идват някакви, дано и останат. Млади момичета, с деца някои, семейства. Гледам я на 25-28, третото ѝ дете е бебе. Нашите на 28 още са "млади" и не знаят какво да правят с живота си. Основно по заведения, почивчици и други "важни" неща. А, да, и да спасяват котенца и кученца :). Това не го казвам, за да кажа "нашите Ганки" и подобните глупости дето се пишат тук, а като факт. Ние така и така ще изчезнем като нация изглежда и тук ще са главно роми, така че украинците да са ни проблема. "Пропищяхме" от тях, не пропищяхме от нас си самите.
бла,бла

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9d229f6245
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   хахаха, 10, сетих се за Дядката, дето тук обясняваше как харесвал Русия, но предпочитал да живее в Америка, защото там било по-добре за живеене... какво ли стана с този човек, одавна не се е обаждал тук... Може би се е събрал с някоя 60 годишна бабичка (нали все бълнуваше тук за такава)

Не, аз просто го трия вече, защото всеки коментар му е "авторката пак ми изтри коментара". Така и не разбра за толкова години, че историите се пишат от потребители, а модератора е този, който трие/одобрява. Според него 64-годишна румънска циганка пише всички теми и после одобрява, каквото и оттърва. Опитах се няколко пъти да му обясня, не се получи. Опитах се и да му обясня, че има проблем с параноя и не е зле да се консултира със специалист, пак не се получи. И просто се принудих да го трия вече.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9d229f6245
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Много хора не знаят какво да правят с живота си и/или не са наясно със себе си, дори и да са се размножили - ако не беше така нямаше да имат нужда от социални помощи и не знам си какви помощи, като разбира се изключваме сериозно заболелите хора. Нямаше да има изневери между хора, които са семейни с деца.
България се топи не защото няколко души не желаем да имаме деца, а защото икономиката ни се управлява лошо.
Разбери, 18, че навсякъде има всякакви хора. Стига с този евтин популизъм. Все за тези жени с кученца повтаряш. Имаш някаква фиксация по тях. Гледай си твоята жена. Имайте още едно дете. Ако вече сте стари - вземете си куче или коте.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e624cc20d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Окей, номер 20, прав си. Само че по тоя метод сме се запазили до момента, както и да сме живели през годините. Не с гледане на кученца вместо деца. С другото не съм съгласен, нима Украйна се управлява по-добре? Или пък другото, нима в ЕС живеят зле хората и нямат възможност. Не е до това. :) Но не е и това темата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ecddb4666b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ами отиди с пушката другия път и като има пробелм, ги помоли учтиво! То бива бива, ама това е прекалено. Имали били оръжие - въоръжете се и вие и ще се вди бързо, кой има и кой няма.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9d229f6245
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Да, не е това темата, но ти си този, които се отклони, повтаряйки като папагал крайно евтиния си и безсмислен популизъм. Защо населението на Украйна или на други държави е по-многолюдно от нашето можеш да си отговориш, ако се заровиш малко в история(та) и поразсъждаваш. Причината определено не е в това, че там жените и мъжете са по-различни. Навсякъде хората са си хора.

А Украйна също е с намаляващо население не от миналия месец:
"Населението на Украйна възлиза 49,5 милиона жители, като през последните години е намаляло с един милион, било е 51 милиона. Гъстотата на населението 82,7 д/km . Раждаемостта – 8,3‰, смъртността е 14,3‰, а прирастът отрицателен – минус 6,0‰. Градското население е 71% от населението на страната."

Друго - крайно време е някои хора да разберат, че колкото и да хакат по звездичките, тяхната няма да стане.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: de284b2bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Не разбирам каква е тази фиксация в личността на Путин и как той видиш ли бил виновен за "избиването" на невинни хора в Украйна?

Значи, никога един човек не е виновен за започването на една война. За да се достигне до момента, при който няма връщане назад и оръжието да е единственият възможен последващ сценарий, има много фактори и много хора, които са замесени. Путин, та Путин. С какво ви е виновен Путин?

Той ли плати на Виктория Нюланд 5 млрд. долара за майдана през 2014? Той ли я застави да си признае публично?
Путин ли беше виновен за жертвите по улиците на Киев въпросната година, които даже не се разбраха точно колко са? Путин ли въоръжаваше през всичките тези години наследниците на фашистите Степан Бандера и Роман Шухевич?
Путин ли ги назначаваше на челни позиции в държавния и военния апарат на Украйна?
Путин ли ги караше да убиват по безкрупулен начин хора (ЖЕНИ И ДЕЦА), да горят живи хора, голяма част от които са с български корени и самосъзнание?
Путин ли настояваше Украйна да получава системно оръжие от НАТО?
Путин ли построи 30 високотехнологични биолаборатории на територията на Украйна, които са финансирани изцяло от "САЩ" и в които на постоянен щат пребивават западни учени, ползвайки се с цялостен дипломатически имунитет?
Путин ли каза на Зеленски да прави ракетни установки на територията на Украйна, всичките насочен само към една съседна държава?
Путин ли накара Зеленски да прави програма за придобиване на ядрено оръжие?

Путин ли нарежда от началото на военната операция на Зеленски и на военните на Украйна и на неофашистките групировки максимално да възпрепятстват евакуирането на мирно население от населените места?

Путин ли нарежда артилерията на украинската армия да бъде разположена между блоковите пространства и винаги в максимална близост до къщите на мирните жители в по-малките населени места?

Путин ли нарежда на военните и неофашистите в Украйна да използват сградите на УЧИЛИЩА, БОЛНИЦИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УНИВЕРСИТЕТИ, АДМИНИСТРАТИВНИ СГРАДИ за свое убежище, откъдето да се сражават с руската армия?

Путин ли нарежда на милитаризираната част от украинците да използват мирното население като жив щит?

Ако имате каквите и да е доказателства, че Путин е виновен за гореизброените престъпления, то имате основание да го посочвате като виновник за смъртта на невинни хора. Иначе замълчете!

В една война винаги има жертви. В момента руският войник си дава живота само и само да запази максимално мирното население в Украйна, за сметка на своята сигурност и живот! Отдайте почит и уважение към онези, които наистина бранят човешкия живот, а заклеймете вълците, които го използват, за да се нахранят...

Ако някой има каквото и да е доказателство срещу това, което изброих, да заповяда.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1357c5bd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   "Не разбирам каква е тази фиксация в личността на Путин и как той видиш ли бил виновен за "избиването" на невинни хора в Украйна?"

А, извинявай, че АЗ наредих на военните да трепят цивилни.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9d229f6245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Това, "49,5 милиона жители" май са стари, нередактирани данни. Всъщност са по-малко:
Population 41,167,336 Decrease (1 January 2022: excluding Crimea and Sevastopol)[1]
Население (2021) Понижение 41 228 593[3]
Ето вижте и тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Ukraine#Population_decline

Всъщност всеки може сам да потърси информация и да се убеди в прогресивно намаляващото население и на тази страна.

Спрете се вече. Публикувам за последно извън темата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 45c5f1c03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Боли та кура, да не е твойта бензиностанция

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1357c5bd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   29, като станат повечко такива украинци и като почнат да издевателстват и над обикновени хора, ще те заболи кура и теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c4ae6aa624
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Ето днес искат да се преименува улица, утре град - после като надойдат тука един милион и ще претендират за малцинство, език, религия, квоти, и хоп - държавата я прекръстили на Южна Украйна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 40c344eab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Представяте ли си да бяха ОСВОДОДИТЕЛИ? Тогава сигурно щяхме да им плащаме, че са си хабили зъбите с българско ядене.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 75b621921a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Аз ги мачкам по принцип.Миналия ден на Лидл Св.Константин спраха два различни джипа с еднакви номера директно на алеята и блокираха към 6-7коли успоредно паркирали на паркинга. Хората седят и гледат, а и чакат да си напазарят, че да си влязат по колите...Аз пък много се зарадвах ,като видях ,че този път са украинци ,а не мамаши.Трима единия остана вън другите влязох в магазина.Аз отивам съответно Добър вечер, да ти еба мамата селска, и докато ми каже ''сука'' му развъртях главата с един шамар, ама му го бих в ухото.Разплака се ръцете му треперят не може да набере телефона...вика ги другите ...бягат ония товарят се и газ псуват ме през прозорците...Иначе хората браво, кефят се , рускоезичните мълчат насрани.Ще ги оправим споко, но без кютек няма да стане.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b647d9bc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Всяка монета има 2 страни. както трябва да се помага в нужда и донякъде оправдавам парите за украйнците, така и не мога да оправдая това, че идват със скъпи коли (за България), които струват поне 20 000, а някой дори и повече и вместо да ги продадат и да се устроят за известно време, видиш ли чакат на готово. Това с преименуването на улици, градове и прочие е пълна глупост, както по-горе казаха, дай направо да преименуваме държавата на Южна Украйна. А това, че украйнките имат план за живота и видиш ли са на по 28 с 2-3 деца, а ние едва кътаме е въпрос на икономика, пари и стандарт на живот. Бас ловя, че преди войната в Украйна стандарта на живот и като цяло на нещата (здравеопазване, учение, работа и т.н.) е в ПЪТИ по-добре от тук. Не знам, само аз ли го виждам, че в България всичко е изгнило, ама изгнило до корени и нищо не става тук. Нито бизнес можеш да подхванеш, нито здравеопазването ти е добре, нищо ученето, нито нищо, буквално нищо. Няма 1 нещо, за което да кажеш - брей тук е добре да направя семейство. И така и така темата е свързана с бензиностанции, направете си сметка за следното - в България горивото е средно 3 лв., масово българите взимат между 800-1200 лв чисто (освен в София и някой друг град, където може би е 1200-1800 лв.), в Германия например дори най-нискоквалифицираните носят между 2000-2400 ЕВРО, при цена на горивото 2,10 евро средно. Само по това се показва, че немеца има 3 пъти по-добър стандарт на живот от нас, да не говорим за всичко останало, че функционира и е безплатно и т.н. и т.н. Ще дам още една справка, за една и съща верига магазини, тук заплатата е 780 лева, в Германия е 2100 ЕВРО. Общ работник тук взима 1000-1300 лв., там 2500 ЕВРО, моя позната тук взимаше 900 лева, отиде там да пакетира домати в тарелки, 2200 ЕВРО. И дори да кажете - майната й на Германия, че то и другите държави са по същия начин спрямо нас. Чичо ми е обиколил цяла Европа, и за живеене, и за работа, и за почивка. И той е на мнение, че навсякъде е по-добре от тук. Много мой познати вече се изселиха от България, най-вероятно и аз и още мой близки ще го направят, ако нещата не тръгнат нагоре. То и статистиката си показва колко много напускат, защото сме много добре нали.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a687d083b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   https://trud.bg/украинци-гратис-на-бензиностанциите/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker