Относно драмите с правителството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно драмите с правителството
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 966 пъти
Потресен съм колко лесно манипулируеми, наивни и елементарни са хората. Вчера гледах протестите и съм направо отчаян...

Лично за себе си вече съм убеден на 101%, че не трябва да се вярва на нито една дума на политиците, без значение от коя партия са.

От едната страна имаме ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане. Съмнявам се умишлено да формират някаква коалиция, просто искат да свалят сегашните.

От другата страна са ПП, БСП, ДБ и някакви отцепници дето го играят жертви.

Вчера гледах някакви наивни млади хора, които нямат никаква представа за какво са там да обясняват как били за промяната, унищожение на статуквото и всякакви такива заучени глупости...

Алооооо, при вас е БСП бе!!! При вас са всякакви политически дупедавци минали през всякакви партии бе!!! Вие забравяте ли кои са БСП? БСП е партия на статуквото, срещу което вие се борите, наивници! БСП е пряк наследник на БКП!!! Уж се борите срещу комунизма, а тва защо го забравяте??? Това за мен е някаква политическа шизофрения... Излиза едно момиче с розова коса, на която й личи от 100 метра, че е обратна и изхождайки от това, че е гласувала за ДБ и ми говори за промяна на статуквото и борба с мафията... Излиза някаква със значки на украинското знаме, която не може да върже едно изречение и ми говори как била против комунистите, пък БСП-то с тях... Направо съм потресен какви наивници има!

За да не кажете, че съм пристрастен ще отделя и внимание на "другата страна", макар че всичко за мен е един театър и всички са кукли на конци. ГЕРБ и ДПС - без коментар, всички сте наясно :) Възраждане - искат да сменят еб*ча ни. Да не е САЩ, а Русия. ИТН - тук дори нямам идея какво да кажа...

От страната на "интелигентните" и "младите" имаме ПП - тотално некомпетентни и на отчет в американското посолство. ДБ - политически магистралки, голямата част от тях са минали през всякакви партии. Там има и читави хора, но идеите им да сме слуги не ми допадат. БСП - това е партията, която е в най-близки отношения с мафията! :)

Аз виждам една огромна каша, един театър, едни политически игри. Виждам едни наивни хора, които за пореден път ще бъдат излъгани. Да отбележа, че за първия и може би единствен път в живота си до момента гласувах за ПП. Да, млад съм и може би бях наивен, но вече не. Просто повярвах, че наистина може да дойдат читави хора...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: aabf51c714
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Поне си разбрал навреме.
Представи си да беше на възраст на избирателите на БСП и още да не си осъзнал, че те ш*бат зверски, но пък кебапче и билетче кой ти ги дава. :Д

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 173abbf801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами имайки предвид за кого си гласувал, да даваш акъли тука е смехотворно. Сега като бъзльовец не би ти дошло на ум да отидеш и да чукнеш на вратата на местната централа на Продажниците и да им потърсиш сметка!?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e7712d1230
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   За Демократична България няма шега хаха... Електоратът им на 80% е от някакви такива джендъри, борци за зелена енергия, вегани, дискриминирани и общо взето всякакви такива противни и бавно развиващи, дето им личи от 1 километър за кого за гласували.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bcd5d470ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За едно съм съгласен, тия "протести" бяха ново дъно. Платени или не, наистина срещу какво точно протестират? Протестира се срещу управляващ да си подаде оставката. Да протестираш, че ИТН си подадоха оставката от правителството и пада цялото правителство... Както казах, нищо освен ново дъно за т.н. ни "общество"... Няма как да ги накараш да работят заедно, като не искат.

Иначе съм съгласен с анализа на Иво Христов, че в бъгалрия няма истински политически партии, да защитават интереса на някаква част от обществото. Иронично, точно БКП беше единствената която поне се преструваше че защитава интересите на "работническата класа". След това се изредиха партията на ... Попълни някакво име - Костов, Царя, Бареков, Борисов, Слави, Кирчо... Които работата им беше единствено да разпродадат държавата и да получат едни пари за това. Цялата им вътрешна борба не е политическа, тя е кой-да е по-отгоре, който да цоца. И поради това, естествено те няма как да се разберат НИКОГА. Те не защитават ничий друг интерес освен своя личен, и то би се удовлетворил само ако те разполагат еднолично с държавата. Нещо което го видяхме при много предни. Сега като не успяват да съберат гласове за еднолично управление, ми няма да имаме изобщо правителство. Това е драмата - или трябва да си вземем диктатор и да си го трърпим, или да живеем в абсолютен хаос. Това са си типичните проблеми на една Африканска "държава". Нещата ще приключат единствено когато някой ни избави от мъките, и България като държава приключи. За съжаление сме далеко от Германия, та ще е пак или Турция, или Русия. Това са държави които са ни налагали външно култура, което колкото и да е неприятно... е нормалният исторически развой, когато сам ти нямаш такава и обществото ти е просто едно разпасано стадо от което не може да произлезе нищо качествено...

Какъв бил Кирчо, пък какъв бил Слави, ами пък Копейкин, пък ДПС, пък БСП, пък Герб... осъзнайте се малко. Това го произведе и избра т.н. "български народ". Такъв ни е изборът, щото такъв ни е народа. То хубаво да сгрешиш един или два пъти... Ама то вече 30 години...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 591182cf19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А аз не разбрах за какво протестират. Те още ли не са схванали, че са в коалиция и като коалицията се разпадне и правителството пада? И какво очакваха да се случи след като ИТН я напуснаха? ГЕРБ и ДПС да им крепят правителството ли?

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4cc84701d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Къде вчера видя протести? Възможно ли е да има протест в подкрепа на....???? Вчера видя 1000 бойни единици, младежи с метални тръби и бутилки, отишли да се бият. Вчера си изкараха част от войниците, които са готови да бият, всеки който е против начина на управление в момента.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e7712d1230
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Тези дето излязоха вчера дали ще се правят на бабаити, когато излезем останалите хора, които сме десетки пъти повече от тях? Тва вчера беше платен и жалък опит да се създаде илюзията, че народа харесва правителството. Не, не ги харесваме. С какво сте несъгласни? Съвсем демократично се събра мнозинство и се взе решение, какво не ви отърва?? Когато Възраждане и другите правят протести са фашисти и лумпени, а когато вие правите сте герои? На тоя протест вчера имаше всякакви невменяеми мутри.. джендъри със сини, зелени и пембени коси, про-украински лумпени, баби комунистки от БСП, крайно-десни подлоги от ДБ, някакви хюмнета дето са възмутени, че социалистическа телевизия ги снимала пък не им прави впечатление, че са в коалиция с БСП. Абе тотален миш маш. Даже на интервютата като ги питат заблудените от ДБ как се чувстват, че сред тях има хора от БСП те се чудят какво да кажат, защото осъзнават колко некадърно и жалко изглеждат. Тези хора как не ги е срам да се излагат по телевизията нямам идея..

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f28ab31d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Генчовска изкара наяве и доказа, че Кирил Петков е искал да извърши национално предателство, като е обещавал (без да го съгласува с никой от коалиционните партньори) на европейски бюрократи да вдигне ветото над Македония. Точно както Слави каза. Асен Василев се готви да изтегли нов дълг от 10 милиарда, това е абсолютно пагубно, това не е Америка и ние нямаме петролев, подобно на петродолара, с който се съобразяво целия свят. Този иска да станем Гърция 2.0. Кирил Петков е долен лъжец. В изявлението си преди 6-7 дни каза, че заради ИТН нямало да има анти-инфлационни мерки и увеличение на пенсиите - долна лъжа. Слави , Балабанов, а и като цяло всички от ИТН заявиха, че ще гласуват именно САМО тази част от бюджета, но не и останалите простотии на Асен Василев.


Относно митинга вчера - не знам какво да кажа, само се сещам за 80-те процента на Иво Христов. Група АйТи-та и кол център агенти се събраха да подкрепят едни лъжци. Честно казано, даже и БСП не са ми толкова противни, колкото ДБ и ПП. Хората са толкова наплашени от ГЕРБ и Бойко, че са заслепени и биват използвани.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 562de3bbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никакви драми няма. Това са едни фарсове, разигравани от третокласни актьори пред малоумни клакьори.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 510171ed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И, като излезете, какво ще получите? Впрочем, вече сте го получили, радвайте се.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 67a8f071b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора до 2...
Ми донякъде съм съгласен с теб, но не изцяло. Пак вметвам, че съм доста млад и това беше първата партия, за която гласувах. Най-вероятно и последната, но да не казвам голяма дума... Просто бях наивен да вярвам, че най-накрая ще дойде някой адекватен човек, с който да тръгнем нагоре. За съжаление голяма част от хората сме мачкани и търсим поредния спасител. Аз си взех поуката.

Въпроса е ти на колко години си и дали гласуваш за някоя от сегашните партии? Ако си гласувал повече от един път за която и да е от партиите, тогава ти с какъв морал ми говориш на мен? Както се вика, човешко е да грешиш. Но грешка е един път. Или си взимаш поука, или продължаваш да се блъскаш на същото място. Втори път да правиш една и съща грешка означава, че не си си взел поуките и че не можеш да мислиш. Медицинското определение за човек, който с еднакви действия очаква различни резултати е олигофрен. За съжаление много хора отговарят на това определение...

Не съм бъзльовец. Даже не знам къде им е офиса в моя град. Просто не ми пука за нищо вече. И като отида какво? Да им натроша прозорците, след което да ме арестуват заедно с всички останали последствия в личен и професионален план? Да говоря с тях мисля, че дори е наивно да се споменава като идея.

Единственото нещо, което аз виждам като решение е да дойде някой буквално казано диктатор, НО със сърце, акъл, смелост и чест. За съжаление е най-вероятно да дойде К.Костадинов, който да ни отцепи от НАТО и ЕС. Честно да ви кажа даже не ми и пука вече каква партия ще дойде и от кой спектър ще е. Искам просто да сме една нормална държава, без значение дали ни управляват демократи(лъжци) или диктатори... Готов съм на всякакъв политически компромис, стига да тръгнем нагоре най-накрая...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 591182cf19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, работата е там, че тия дето протестираха в подкрепа на тази коалиция, са истинските фашисти. Точно това правителство прие зеленият сертификат и предложи да си даряваме заплатата за оръжия. Да не говорим, че не са никаква промяна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 591182cf19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тея съвсем не са адекватни. Във фейсбук привърженици на правителството като Комарнитски призовават за гражданска война, а украинските бежанци се организират да подкрепят протестите??? Това как да го разбирам?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c9fb6daefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ей тука има една тема за това какво ни е Сторил Кирчо. Тука някой каза че бул долен лъжец.

Нека да ви кажа нещо за Кирчо, което не знаете. Правят го шеф на 200млрд фира за производство на пържени картофки. Само че чичовците тръгнали много пари да крадат. 100млн тук, 500млн там. Докато един ден влизат канадските качулки в апартамента на Кирчо. Няколко месеца по-късно нашия убавец завършва курс по полит-коректност в Харвард, след което държавния департамент на Щатите го праща да става министър. Но това е компромата с който го държат
Тия двамата са тук за да грабят. Ама не за да грабят за тях си, ами да грабят за тези които ги пращат.
Разбирайте 3000човека, които от втората световна насам не са се сменяли.

Тия кукловоди след БСП, си направиха СДС. Едни и същи хора. Просто си направиха опозицийка, за да може и едните и другите от народа да си губят времето в дразги. Докато те си грабят от двете страни. После от СДС си направиха ГЕРБ, защото доверието към тях падна. Сега пък от ГЕРБ си направиха ПП, поради същата причина. Вече и към ПП доверието падна и не можаха да издържат и една година. След тях са се събрали да правят Янев.
През цялото време БСП стои в сянка, докато реално те управляват страната, през фирмите си през Герб. Всеки чорбаджия в БГ е или БСП-ар или Гербаджия.
Вече даже и опозиция не са.

Всички партии, с изключение на Възраждане са техен проект.
ДБ има за цел да дебилизира "интелектуалците". Както тука някой каза "айти-тата" в София от разни кол центрове, с по 1500-5000лв заплата. Псевдо гейове, лесбийки, вегани, самодостатъчни че*джии, тумберговци и джендъри. Реално всичкото това е да дебилизират тази част от обществото до неузнаваемост. Вижте ги на простестите в подкрепа за Украйна, всичките са с бели коси под 30год и не познават съседите си. Анти-соц самотници някакви. Ако някой от тях е с дете и е женен, чудо на чудесата.
Факт е обаче че от сутрин, до вечер гледат Нова, а един учебник по история не са прочели.... Аааа и са фенове на Любомир Жечев, който продава разни буклуци, в канала си да изкара 3лв. Щото така правят на запад.

ИТН имаше за цел само и единствено да направи прехода Бойко - ПП. Те си изпълниха целта и сега се разпадат.

ДПС няма да ги коментирам. Там е само турски интерес. Освен това 5 пари не дават за турците в България.

Колкото до Възраждане. Тука някой беше казал, че са на Милен Врабевски. Много по-съм склонен да вярвам че са такива, отколкото, че се кланят на Русия. Или пък са спонсорирани от Путин. Нито има нещо руско в тях, нито има доказателства за това. Просто нашите папагалски медии обичат да внушават. А те понеже са американски (Пеевски, Домусчиев, Прокопиев), всичко що не е американско (разбирай от текущата Байдъновска администрация) значи е руско... Ами не са.. Врабевски е масон от клана на Клинтън. Пак казвам, успокоява ме това, че поне е патриот. И може би наистина на някой му е домиляло за България.

Във всички случаи, признавам, че цирка е голям. Но Възраждане са на светлинни години от онази паплач, чиято песен вече е изпята. ПП сега просто грабят като за последно, щото не ни стига Герб и БСП толкова години. Предполагам, че ще се опитат да отмъкнат златния резерв, с Еврозоната. Най вече заради това са пратени. А пшеница, газ, нефт и субсидии, ей така между другото.
По тревожното е, че от посолството на САЩ пратиха друг посланик. Следващия етап е бой по паветата. И най вероятно ще вдигнат агитките. Кой ще ги вдигне не знам. Но този пич е специалист по Майдани. Освен това ни пратиха украински нацисти във формата на бежанци да помагат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker