Ако стане война между България и Русия... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ако стане война между България и Русия...
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2187 пъти
На чия страна ще сте и кой ще искате да победи? Ще сте съгласни ли да приемаме помощ от запада? Трябва ли да се бием или направо доброволно да станем руска провинция? Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7f90b691c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

1.   Русофил е равно на българофил. Не трябва да воюваме срещу Русия. Тя никога не е губила война. Веднага се предаваме и ставаме част от новия военно-икономически блок, който се създава. Ще имаме силна икономика, пазари и евтини рисурси. Ще пребъдем. Ще търгуваме с Китай, Иран и Бразилия и ще сме перфектни.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5fa7674f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ние нямаме сухоземна граница с Русия.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 57d44ac12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма как да стане война между България и Русия, освен ако България не нападне Русия. Война може да стане само между Турция и България. Единствено Франция възпрепятсва това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 87ebe38abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   България няма как да воюва с Русия. Нелепо е да се твърди и на теория. На колко си години? Вие да не мислите, че Украйна воюва с Русия? Русия влиза там за един ден, както Германия е нахлувала в Полша и Франция, мислете малко. И Русия няма агресивна политика към България и света, погледнете колко бази имат и ги сравнете с базите на САЩ. Мислете.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d886fee748
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма изгледи такава война да се случи скоро време, поради няколко прости причини:1. членове сме на НАТО и дори на някои русофили да им се струва смешно по договор ако една страна членка на НАТО бъде нападната от друга нечленка на НАТО, то това означава че напада цялото НАТО, 2. За да бъде започната война, трябва да има някаква причина за това-желани територии за присъединяване, отнемане на ресурси, геноцид. В нашата родина всичко отдавна е продадено, отдадено на концесии или оставено на самотек така че и тази опция отпада, 3. Висшите командвания на НАТО а и не само много добре знаят какво е състоянието на нашата армия и на какво РЕАЛНО е способна тя(тоест на доста малко) и едва биха хабили ресурс и време да ни въвличат във война-единствено само ще загубят време, човешки капитал и ресурси. С две думи дано няма такава война защото сме загубени още преди да сме почнали, това е самата истина, останете си със здраве!!!

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 688fa0712a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Що за въпрос на коя страна ще сте? Полу-руснак ли си или полу-идиот?

А на 1 ще кажа - я прочети за Кримската война (1850) и си свери часовника кой никога не е губил война. И руско-японската виж (1905).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14b91b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Аз по принцип не виждам такава възможност, защото България и Русия нямат допирни точки.

В смисъл такъв, те нямат интерес от нас, а България няма азавоевателни амбиции и защо да се кара с Русия.

Единственият вариант е да ни направят комплот отвън и външни сили да скарат двете братски страни.

При всички случаи аз срещу руснак няма да легна в окопа, ще избягам в Стара планина, имам измислен план!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14b91b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Впрочем сигурен съм, че този същият въпрос са си го задавали и хората по време на Царска България, която е била в сюзъз с Германия и против Русия през ВСВ.

И тогава със сигурност са се питали: "ами ако дойдат русите..? "

Е.. резултатът го знаем! Русите идват и българите от върли германофили стават първи русофили за броени дни!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ceb967241d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Проблема е, че никой не ни иска - руснаците ни оте*аха, евро*ейците ни подритват в ъгъла, а на американците не им д*еме. Не ги и обвинявам. Тук само диктатор може да стегне това безмозъчно (в голямата си частност) стадо.
Аз не съм за Русия, но от опита ми с т. нар. "сънародници", предпочитам да бъдат изметени. Все ми е тая дали Русия, Китай или талибаните ще го постигнат. Най-хубавата природа на тоя скапан континент, а хората - тотал щета... Ми да идва някой друг, който повече заслужава и цени, както природата, така и останалите хора във въпросната държава. Ако има бунаци или на някой не му се прощава с окраденото, нека се бият - аз нямам за какво да се бия тук. Вдигам си багажчето и на къде духа вятъра.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 55df0aa325
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Ще стана партизан и ще помагам на Русия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9a42d8758
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Имам си родина и тя не е Русия. Не съм се родил руснак. Нямам намерение и да ставам такъв.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a7ae91a25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   1- Ако беше чел повече, щеше да знаеш за Кримската война, за Руско-японската, за загубените войни с Турция, за войната с Финландия, с Афганистан, за Първата световна война. Руснаците са яли бой и от българите в Добруджа, нападали са Варна и Балчик - 1915-16 година. Другото няма да го коментирам, не си струва. Поразгледай малко снимки от "цветущите" руски градове Магадан, Воркута, Норилск Шахти, Омск, Архангелск...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0f6d452ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Тема провокация. Отговарям ти - ако започне война между България и Русия, това ще е поредният опит на едни лекета да се мазнят на господарите си, но този път ще са прекалили и то яко. За другите не знам, но лично аз с никого няма да воювам, за да зарадвам една шепа продажници, чието платено мотаене в Парламента е обида за цялата ни славна история от хан Аспарух /че ако заговорим и за времената на Кубрат преди да се създаде съвременна България... / та чак до наши дни.

И понеже знам какво биха написали някои хора тук - не, не смятам да се включвам и на страната на Русия! Няма да убивам нито българи, нито руснаци. Няма смисъл да избивам сънародници /това го правят политягите с липсата на реакция срещу войната по пътищата, наркотиците, некадърни ремонти и какво ли още не/, а руснаците нищо не са ми направили. Ако политягите искат война, сами да си я проведат! Все едно дали ще я обявят лично или ще дразнят руснаците, докато последните им "дойдат на гости". Нали голям го вадят напоследък, почвайки от Ристо и Киро? Сигурен съм, че ще успеят сами да стигнат до Кремъл и да превземат цяла Русия! Ние, гражданите, ще им помагаме от България с молитви за тях и стискане на палци. Мога да им намеря и четирилистна детелина, ако имат нужда от още късмет!

Отдавна имат проблем с Русия, разбирам, че те трябва да го уредят, ама лично! Няма как друг да ходи да ти урежда вендетите, които имаш с някого или някоя държава! Така че ако им стиска да "се разберат като мъже" /по Корнелия Нинова/, да вървят! Ама да не се надяват, че някой друг ще им върши работата, както са свикнали! Тоя път са сами - да се оправят така, както могат! Това не е като да крадеш от бюджета и от ЕС, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a7ae91a25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Той не знае как се пише думата рЕсурси, ама седнал да дава акъл как да се управлява държавата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a22f54fa85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ако стане война между България и Русия няма да има кой да се бие за страната.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   До номер 1
Пълни глупости, ти май изобщо не си чел история, когато е трябвало! "Тя никога не е губила война", а какво ще ми кажеш през Втората световна война, когато Германия побеждава Русия? Руснаците не са имали какво да ядат през зимата и губят войната. А изразът ти:
"Ще имаме силна икономика"просто ме засмя! Ние сега не сме добре и то най-вече заради 40 години КОМУНИЗЪМ, който точно Русия ни налага, пък ти казваш, че ще сме били добре с руснаците. Русия е една бедна и изпаднала държава, може да има полезни изкопаеми, но иначе живеят в панелките с хлебарки. И не, има голяма граница между "русофил" и "българофил"!
Русофил-Човек, който не зачита своята родна страна и милее само Русия, налага мнението си на останалите и най-често пише глупости по форумите с цел да защити руснаците.

Българофил-Човек, който зачита само своята родна земя и най-често е неутрален, когато стане въпрос между "Русофил или Америконофил"Не налага мнението си така настойчиво, както русофилите.

Ако ти се причисляваш към "Русофил", добре, но не замесвай и останалите ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, които нямат нищо общо с Русия!

До автора
Авторе, ако случайно Русия ни нападне, НАТО и ЕС веднага ще се намесят и ние няма да станем руска провинция. Русия много добре знае, че ако ни нападне, това означава да воюва с цяла Европа, което за мен няма как да стане. Ако в момента Украйна беше в НАТО, нямаше руснаците да избият толкова много хора.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9d22f570a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ако имахме армия и оръжие трябваше да се бием. Впслучая нямаме нищо и по-добре веднага да капитулираме. Не искам да виждам родината си изравнена със земята и загубени хиляди животи на българи. При такъв сценарий ще изчакам известен период от време, да видя как ще започнем да затъваме и ще си събера багажа и заминавам политически емигрант към запад.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f2d9d01347
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До 19, кой е преподавал история на теб? Или нивото му е много ниско, или пък ти страдаш от огромни интелектуални дефицити и нищо не си разбрал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 100e332b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Но. 8 е супер прав. Всичко се повтаря и сега

1. Преди ВСВ Гермния обеднява критично и инфлацията е хипер. Марката се срива. Хитлер обвинява евреите и така намира начин да повлече германците на война.
В момента е същото, само дето Хитлер не се е родил. Предполагам ще дойде през 2024, но очевидно вече има кого да обвинява отново - пак руснаците ще са виновни.

2. НАТО= Хитлеристка Германия. Същата агресивна политика. И ние пак сме на грешната страна. Не знам защо си мислите че хитлеризма е умрял.. Те само избягаха в Щатите и дърпат конците на Европа от там

3. НАТО и Русия ще влязат в открита гореща война, при което в България 5те военни бази ще бъдат ударени с руски ракети.

4. Когато точка 4 се случи всички Бойковци, Догановци, Кирчовци и нео-либерални шизофреници ще избягат с 300.
Според мен циганите също.

5. Възраждане ще е новото БКП и отново влизаме в сферата на влияние на Русия. Александър Дугин е новия Ленин.

6. Новото ни авторитарно правителство, ще пише извинителни писма на следващия руски президент, който ще е вече главнокомандващ генерал и в знак на извинение ще пратим войска да воюва на страната на Русия срещу НАТО. Както и се случи във ВСВ. И повечето БЪЛГАРИ ще са ок с това. Освен това ще плащаме репарации на руснаците, че сме допуснали натовски бази на наша територия

Българите може да сме врели и кипели, но и много късогледи и наивни.
Отворете си очите, хора, плана е елементарен.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До номер 21
Нито страдам от "интелектуални дифицити", нито пък нивото на учителя, който ми е преподавал е ниско. Миже би, ти просто не искаш да приемеш РЕАЛНАТА история и се опитваш да я изкривиш. И като стана тема за това, че нищо според теб "не знам", би ли ме коригирал?
Ако не си запознат с историята за Германия и Русия, виж в Гугъл и не се излагай. Очаквам отговор и "корекция" от твоя страна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 121461d27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Хубавото е, че руската армия е просто смешна и много и скоро няма да се възстанови от загубите в Украйна.

Русия е нападала два пъти България - веднъж през първата световна - става дума за десанта при Добруджа и съветската окупация след ВСВ. Особено след съвертската окупация България просто остава една изостанала държава сравнена със западните държави.

И до днес притялството с русия носи мизерия -държавите по-близки до русия са по бедни и мизерни сравнени с подобни държави стоящи далеч от там. Сравни Сърбия и България, Чехия и Унгария, Полша и Беларус, Грузия и Армения.

Приятелството с русия, води до просия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 988885c9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   До 8,
Нещо над20 000 избити от "народният съд" няма как да се съгласят с теб... Малко достойство нямате ли???? Първи гъзолизци на руснаците след 1945г. стават комунягите, ама то за тях е ясно... те така или иначе са били слуги на Сталин и преди това!!! И една мисъл на ген. Колев - "Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България! "

Така трябва и ще бъде посрещната Русия, и който и да е било други нападнал България!!!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3366f30c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Никога няма да се бия за американските интереси. Ама никога!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a7ae91a25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Русия е била против Съединението, тя насъсква сърбите да нападнат България. В момента рашата обяви България за неприятелска държава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 113c4bb524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Отказвам да повярвам, че това е сериозен въпрос...

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14b91b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Въпросът е неуместен.

Първо, - публична тайна е, че висшия военен състав - генерали, полковници, майори и т. н. в България, масово са русофили.

В България все още няма изградени висши военни с демократично мислене и про-западно ориентирани.

Да, има и върли русофоби и евроатлантици, но те са предимно в парламента и медиите! А при 90% русофили сред висшия военен състав, тоест тези, които дават заповедите на бойното поле нали се сещате какво означава това? !

Второ, не знам с какво ще се бие България, след като има останали няколко самолета, няколко кораба, стари съветски танкове, няма анаборна армия и т. н.

Материалната база е мега зле. Да, западняците вероятно ще искат да хвърлят оръжие и "финансова подкрепа", за българско пушечно месо, но по мои сметки, нищожен % от хората ще са мотивирани да се бият

Българите не могат да се организират за един протест, какво остава за военни действия.

Лично аз съм категорично ПРОТИВ и мисля, че ако някой от българските политици се опита да вкара България във война с Русия ще стане гражданска война.

Само си представям каква ще е реакцията на Костадинов и други русофили.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14b91b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   От горния коментар:

забравих да спомена, че никой от политиците ни няма "топките" да вземе такова решение.

Действително може много да им се иска да направят белята и да вкарат Б-я във война, а после да избягат, но са наясно, че е по-вероятно да ги пречукат с камъни на жълтите павета преди това!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3786215266
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   28, за нормалните хора очевидно въпросът е несериозен, вкл. и за мен, автора. Но както виждаш, за русофилите изобщо не е риторичен, а предизвиква полемика и колебания - какво да предпочетат - собствения си народ или Русия. Точно затова и написах темата - да се види колко болно е обществото ни. И като се замислиш, какъв голям процент такиав болни русофили има, направо ми се драйфа от това жалко подобие на народ. Да ми се чудят дали да умрат за чужда нация - потрес.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 84b1d80ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   А на мен ми писна от хора, които си прекарват времето в опити, да пкажат колко зле сме били в България, как не сме били народ, а мърша (хей, това не сте го чели 200 пъти вече, нали? ), все едно не знаем, че имаме проблеми.

Да - всичко то е интересно и прочие, но не е някаква новина. Не е някакъв шок. Аз питам - може ли дасе подобрим? Може ли, аз и ти, авторе, да седнен на енда маса, да помислим, да обединим усилия и да направим НЕЩО по-въпроса? Ако отговорът ти е не... Ами защо се занимаваш изобщо? Ако искренно вярваш, че за нищо не ставаме, че сме прокажен народ, че чак ти се повръща, то защо създаваш още негативни емоции за себе си?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Нека си кажем истината, русофилите не са като нормалните хора, те са подобие на човек, дори едно 10 годишно дете ще има по-голям разум от тях. За мен хора, които са до такава степен обсебени от Русия, че само за нея да мислят са болни и наистина имат нужда от лекарска помощ. Срам ме е, че такива "хора" като тях се причисляват към българският народ. Като толкова обичат Русия да отидат там, поне България ще се изчисти от такива руски обсебени маняци като тях...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14b91b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Авторе, темата ти е глупава и провокативна.

Подозирам и че ти е поне 5тата тема със същата тематика, която пускаш русофили/русофоби, защото периодично се появяват все такиват теими с провокативни въпроси.

Бих избрал "България", ако имаше България. А то няма. Има свръх-богати олигарси(крадци), чалгаджийки, батки на стероиди, продажници, които искат или да избягат в чужбина или тук да крадат и заспало население, което се интересува предимно от кръчми и ходене по курортите.

' България на три морета ' и ' Велика България ', отдавна няма. За кого точно се очаква да умра?

За бойко борисов? За Делян Пеевски? За някой от всичките, които или ще си хванат самолета или ще се сврат в миши дупки още при обявяването на военно положение?

За чалгаджийките, за Галин, Софи Маринова, Рачков? ! За кой от тези 'велики; българи трябва да си дам живота, или може би за няколкото милиона български продажници, които избраха да си бият камшика за чужбина, за да изкарват повече пари и може би аз трябва да им браня земята и да лея кръв на нея, а те да се върнат после, коагато всичко ще е окей??

Българяия в момента е корупция, чалга, кръчми, 'гъзари' на кредит и американски фирми. Все неща, за които не само не си заслужава да се мре, а и да си мръдне пръста човек не си заслужава.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 248a14d14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Не видях хората да се чудят - казаха си, че няма да умират. Ти може и да се чудиш... останалите просто изразиха решението си и го аргументираха заради онези, които четат! Това ако ти прилича на чудене, явно не си наясно какво е мисловен процес и как се изразява позиция, както си скаран с родолюбието, впрочем!

Само да те питам - как се живее с толкова надуто его като твоето? Често ли се налага да разширяваш стаите, за да успееш да се побереш там? По-добре спи в някоя катедрала - просторни са, ще ти отнеме време да закъсаш за място! А когато стане, занимаваш под звездите, братко!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ea97bea1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Ако стане война с Русия, лайкаджиите като автора няма да ги има, а и още мното краварски подлоги ще избягат още преди войната. Те затова са толкова наперени сега, като Плевнята и Пасито, които щели да бият Русия със шамари. Плюмки, дразнят мечката, но като им изреве ще напълнят гащите. Оставете Русия намира, не се хващайте на въдицата на САЩ, ще ревете като Украйна. САЩ са далеч, но и на тях няма да им се размине.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3786215266
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   35, 36, типично по русофилски обиждате и сте злобни. Както и обвинявате всеки, който ен харесва Русия, че е "краварска подлога", без да допускате, че може човек просто да е българофил и да не е нито русофил, нито американофил. За вас такова понятие като българофил няма иточно за това написах темата. На вас ви е необичайно да НЕ избирате между чужди държави, а да предпочетете България. Нищо чудно, че сме деветата дупка на кавала с такъв процент хора като вас. Можете само да обиждате, но не и ад се аргументирате, камо ли да мислите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3366f30c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Ако провокираме Русия и тя ни нападне, десните сектанти - до десето коляно! никаква пощада за националните предатели!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До номер 34
Не съм авторът, но не виждам темата да е глупава, авторът много точно спомена всичко за русофилите в по горният коментар! Или, когато някой каже истината за Русия ти се струва глупаво или провокативно? Като не харесваш държавата си просто се измести в друга, като ти гледам коментара в твой интерес ще е Русия, може там да ти се стори "по-развито". Много хубаво изреждаш недостатъците на България, но не забравяй, че именно Русия ни доведе на това дередже с 40 години комунизъм и 12 години подгъзуване от страна на Борисов!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   До 36
Типично русофилско изказване от типичният русофил! Като толкова жалиш Русия, защо си в България? Или май само от разстояние я милееш. По-ското, ако стане война между България и Русия русолюбците като теб ще заминат към Запада, който в момента определят като "гаден" и "беден". Явно на русофилите като теб, 40 години комунизъм и 12 години оправление на Борисов не ти стигат. Такива като теб заслужават да бъдат извикани на мобилизацията след като толкова милеят Русия и да се бият за нея!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f0c6f74e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   37, първата обида без въобще да се коментира темата дойде от ваш човек /номер 6/ - върви да му се накараш, като си толкова ербап! Авторът също демонстрира синдромът "да плювнем по Вуте".

Или като вие сте груби, е истина, а като ви върнат жеста, обиждат и са злобни? Чакам те да видя как ще се застъпиш за правата на обидените и ще насолиш автораи другите от твоята групичка, принципни и незлобни друже! Дотогава /както би казал Класикът/ вие "типично по русофобски обиждате и сте злобни. Нищо чудно, че сме деветата дупка на кавала с такъв процент хора като вас. Можете само да обиждате, но не и ад се аргументирате, камо ли да мислите. " /цитат с една-единствена корекция/ Идеално си описал вашите хора, няма да добавям нищо!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 76c6b03aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Какви артументи искате зелени краварски подлоги? Русофилите знаят защо са русофили, но краварските подлоги(русофоби) стават такива защото им харесва да са подлоги, те не мислят, те просто се подлагат. Авторе, какъв българофил си, когато не си знаеш историята? Знаеш ли, че ако не е била Русия, днес България нямаше да я има, колко пъти да ви се казва това, или предпочитате да сте туркофили? И недейте зелени кратунки да ни пращате в Русия, защото за България съм дал много повече отколкото джендърското ви поколение. По скоро вие се разкарайте от България, докато още не сте я унищожили, защото продажниците само това могат, да рушат. Сега подлогити-продажници искат и оръжието си да дадем на Украйна. И какво ще стане, ще си утилизираме оръжието и после какво, оръжие на картинки от САЩ, това ли очаквате. Знаете ли защо имаше мир 70 години, защото НАТО си седеше на задника и не смееше да гъкне. Продажника Горбачов се върза на въдицата им и разтури СССР, и НАТО като хиени плъзна по света, всички военни конфликти са заради алчността на краварите. Плъзнаха и из източна Европа, как Русия няма да реагира. Служил съм в бойно поделение до турската граница, и докато там имаше ракетни войски, Турция не смееше да гъкне, затова комунистите си позволиха да си играят с нашите потурчени българи(истинските турци отдавна са напуснали България), а сега станахме отново вилает на Турция, това ли ти е българофилството? С това джендърство ще погубите България, защото сте продажни подлоги,

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3babad8117
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Спокойно, не се карайте.

Ще се върна на темата. Тези които сме били в казармата и сме служили бихме се били. Даже много от нас са в чужбина, бихме се върнали да се бием. Но не и на страната на НАТО.
Ако обаче някой ни накара да се бием СРЕЩУ Русия, най много да се обърнем на 180 и него да зачешем. Само ми дайте калашник.
И това е всеобщо мнение на всички с които съм разговарял
.
Другите, диванните експерти. Които изобщо не знаят казарма какво е и които най много плюят Русия и Путин, и Възраждане, и Костадинов тн.. Които са работили седнали цял живот, ако изобщо са работили. Които на едно погребение не са отишли, а калашник са виждали в Кънтър страйк (Ако трябва да видим образа на такъв човек... Любомир Жечев ми изплува първи така, доста ярко. )
На тях бих им казал следното - неправилно сте възпитани и язък че сте сте се родили в България.
Всичко по което ходите, ползвате и апартаментите в които живеете е направено по времето когато обичахме Русия. Не казвам че те ни го направиха, но си помагахме и имахме силна и просперираща държава..
Сега имаме едно блато, пълно с цигани и джендърчета и ей такива диванни експерти като вас.
Истинските българи от вас избягаха в чужбина и от лакеите на Брюксел и Вашингтон, на които вие лижете подметките
Може би е ваш ред да се чупите вече и да оставите тази държава на нас - гнусните русофили и путинолизачи.. Защото вече разбрахме че за нищо не ставате.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3786215266
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   43, когато всички 2 млн подлизурковци като теб от запада отидете в Русия и на запад останете 50 000, ще повярвам, че Русия е велика.

Колкото до казармата - освен да се доказвате кой е по-голям комплексар и кой повече ще издевателства над невинни новобранци, друго не сте правили. Като сте такиав мъже, защо треперехте пред мутрите и позволихте да ви правят на посмешище през 90-те, при все че бяхте 9 млн, а те единици? Освен да пиете всяка вечер ракия пред тв друго не може вашето поколение. 90% сте алкохолици, тръгнал акъл да раздава и да критикува кой бачкал на стол. Ти като бачкаш в лайната колко си прокопсал?

В чужбина бил, ама щял срещу НАТО да воюва. Хани куче да те лае. За Русия милеел, ама от запада.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3786215266
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   42, ти пак не си разбрал, че никой не е подлога. Подлоги сте вие, защото преди да сте българи сте някакви -фили? Обясних ти го по-горе, но пак не си разбрал, защото българофилията не е типична за промит мозък.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3786215266
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   42, а като си толквоа запознат с историята, защо не казваш как съветски войници са изнасилвали български жени и убивали български мъже и деца 40-те? Или това не ти оттърва да го знаеш?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3786215266
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   41, аха т. е. ти ме обиждаш мен, защото някой друг, който няма общо с мен, те е обидил. Логика! Ми ОК - върви си избивай комплексите на другите тогава, щом такава е процедурата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cb5ad82cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Авторе въпросът ти е провокативен!
Чаках вече 5 дни да пуснеш и втора тема ако запада или Америка ни нападне, дали нашите евроатлантици имат куража да се бият срещу Европа или Америка в защита на България, но такава тема не излезе.
Нима целта ти е да докажеш на русофилите, че трябва да подпомагаме украина? Защо ни поставяш на мястото на Украйна, след като ние не сме действали като украинците 8 години преди войната? Защо да ни напада Русия след като нито убиваме рускоговорящи, не воюваме с тях в улични боеве, нито им сменяме имената в ЛК, нито искаме да се въоръжаваме с ядрено оръжие насочено срещу Москва, нито си правим легиони подобни на Азов, Айдар, Десен сектор и още трийсет различни доброволчески батальона, които няма да изброявам, нито си правим лаборатории за биологично оръжие и т. н. всичко това са организирали в омраза на съседа им Русия.
Украйна сега бере плодовете на своите решения и действия през последното десетилетие, за нас е важно какви решения ще вземе нашето правителство защото ние ще берем плодовете от тези решения. В момента търпим голяма инфлация заради решението на наши политици да не купуваме горива по договора с Русия, а гледаме европейците продължават да купуват както им каже Путин с рубли без рубли купуват, а ние (българския народ) теглим двойно по голяма инфлация от европейците в защита на тяхната политика за санкции срещу Русия. Какво ми пука на мен че Русия и Украина се сбили. пука ми точно толкова колкото ми пукаше когато Америка и мюсюлманските държави имаха военни спречквания, но на Америка тогава санкции не сложихме, защо ли. Войни по света винаги е имало, но това е единствената война в която българите не участват а си плащат солено за нея и всичко това благодарение на решения взети от български депутати за санкции. Говорят за цените, била виновна войната, но ние знаем не е виновна войната виновни са решения за санкции на нашите политици!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14b91b26aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Полковник от запаса съм и оръжие срещу Русия не бих вдигнал.

Имам и доста колеги все още на служба, откакто започна войната в Украйна съм ги питал по-дискретно по този въпрос каква позиция имат (директен въпрос е неуместен, защото все пак са служещи военни в "европейска" България).

Да ви кажа никой няма да се бие за интересите на Запада. Ние сме учили истинска история и знаем кой ни е помагал не един и два пъти.

Навремето руснаците ни изпращаха цели влакови композиции с оръжия - срещу чушки и домати.

Кокошка за кон беше размяната. Наистина ни гледаха като по-малкото си братче.

Язовирите, АЕЦ-а, училищата - почти всичко е изградено с руски материали и по социалистически образец е все още огромна част от българската инфраструктура след 30 години!

Демократите направиха 2 магистрали и откраднаха за 10.

За съжаление сме безобразни продажници като народ, който има парите сме готови да му целуваме за*ика веднага, нищо не ценим и всичко забравяме стига временен интерес да има.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9a42d8758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Полковника от запаса... Не бъди толкова сигурен за коня и кокошката. СССР, специално от нас.... дооооста е награбил!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   До номер 42
Омръзна ми от руски тролчета, които когато трябва да вдигат гащите на Русия и руснаците намесват и освобождението! А наясно ли си, че сме дали всичко, каквото имаме на Русия за да ни "освободи"? Да не си мислиш, че ей така ѝ е хрумнало и ѝ е станало "жал" за нас?? И какво "освобождение", при положение, че след това ставаме руска провинция с комунизмът, който Русия ни налага 40 години! Такива като теб много говорят за Русия, пък кракът им не е стъпил там! Заминавай за Русия, на ИСТИНСКИТЕ българи вече им писна от руски подлоги като теб! Като толкова милееш Русия, отивай на мобилизацията, поне един русофил ще бъде по-малко в България!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66dd9ea2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До номер 43
Ми като толкова обичаш Русия, що не отиде на мобилизацията?? То всеки може с думи, ама трябват и действия! Обзалагам се, че "повечето от вас", които сте в чужбина, със сигурност сте в някоя Западна държава, а по форумите плюете Запада и НАТО! Но, ако Русия предизвика нарочно някоя трета световна война, ще гледам сеира на такива като теб, които ще се принудят да се бият и тогава ще бъдеш на друго мнение за милата си Русия!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9487469678
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   48, не пуснах такава тема, защото когато САЩ напада някого, никой не ги оправдава за насилието над други и така е правилно. Но когато Русия напада, според 90% от българите няма проблем и е в реда на нещата да умират невинни. Когато започнете да оневинявате САЩ за зверствата и излезте от капама на двойните стандарти, ще пусна и тема за САЩ.

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker