Как да призовем покойник? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да призовем покойник?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1530 пъти
Здравейте!
Преди да мина по същество, ще помоля атеисти да НЕ четат и коментират! Благодаря!

Искам да призова един човек... Имам огромна нужда да го направя. Един много близък приятел почина преди няколко дни и от тогава не мога да се съвзема. Няма ден или нощ, в която да не плача. Много ме боли! Беше млад, здрав и весел човек. Но починал от свръх доза... Според семейството му, се е самоубил. Никога не е давал индикации, че обмисля такова нещо(ако умишлено го е сторил). Беше непукис и щастлив. Приемаше нещата на шега и не мислеше много, много за проблемите. Отделно, той си беше и много силен характер. Преживял е много неща в миналото и ги е преодолял. Не разбирам защо така се случи. Много ми липсва! Дори в момента плача, докато пиша. Постоянно гледам профилите му, снимките му и всички чатове, където сме си писали и постоянно мисля за него. Сърцето ми се къса! Аз, дето вярвам, че има Бог и живот след смъртта и знам, че е някъде там, пак страдам толкова много! И често казано, не мога и да си представя колко по-голяма е болката от загубата на близък човек, ако изобщо не вярваш в тези неща...
Това е една ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Не мога да се примиря с факта, че вече е мъртъв. НЕ МОГА!

Моля ви! Ако някой може ми препоръча някой професионалист, който призовава душите на покойните, ще съм много благодарен! Знам, че Бог не одобрява тези неща, но Той разбира колко голяма е мъката ми. Готов съм да сгреша и се надявам да ми прости.
Наясно съм, че има вероятност на негово място(моя приятел) да се яви демон или някаква подобна тъмна сила, която да се представя за него и за целта обмислям да проуча и накупя всичко, което отблъсква тъмните сили(тамян, светена вода, лук, чесън и такива неща). Вярвам, че по този начин няма как да се яви някой или нещо друго, освен него самият.
Моля, без упреци и разубеждения! Много искам да го видя! ПОНЕ-още веднъж! Да го видя, чуя, прегърна, да си поговорим и да се сбогуваме... Защото иначе, с всяка следваща загуба на близък човек от тук нататък, няма да мога да живея пълноценно и само ще чакам по-бързо да умра, за да видя любимите си хора отново.
Моля, споделяйте всякакви специалисти, ритуали, ВСИЧКО!
Всичко ще проуча и ще се заема.
Моля модераторите да одобрят! Благодаря за разбирането!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 58fcaa5e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Никой наистина можещ няма да се съгласи да привиква скоро починал.
Изчакай поне два месеца и чак тогава щом искаш, търси начин.
Нямаш идея какво може да се преживее със скоро починал човек.
Няма да коментирам тирам повече, но приеми съвета ми и се успокой. Дай му време, дай го и на себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ca20692ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Кратък съвет:
Остави душата на човека на спокойствие и не се занимавай с неща, които не разбираш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b100fb25a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Демони може и да не призовеш, но шарлатани - със сигурност...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5ef4e4dfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз съм Християнин. Имам следния съвет към теб. Недей да призоваваш душите на починалите. Нито могат вече да дойдат при теб, нито е правилно да го правиш. Тези които твърдят, че се свързват с душите на починалите, всъщност се свързват с тъмните сили, които се представят за тях и по този начин ги карат да вярват в неща които не са истина. Така ги отдалечават и от Бог.
В момента единственното правилно нещо което можеш да направиш е да се молиш за спасението на душата на твоя познат. Така реално можеш да му помогнеш, защото през следващите 40 дни се прави пълен преглед на неговия живот. Вижда се какво добро и какво лошо е правил. Твоята молитва ще помогне на душата на твоя познат да мине по добре през този преглед и ще допринесе за нейното спасение.
Ако не знаеш как точно да се молиш може да поговориш и със свещеник. Отиди до най-близката ти православна църква. Поговори със свещеника там и той ще ти каже какво да направиш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 637dca8013
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Използвай Огледало на Козирев. Влизаш в него със снимка на човека и получаваш информация от него. Не стой повече от половин час!

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fdd672b10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   до автора-Разбирам болката ти, но се опитай да се успокоиш и определено изчакай поне 2-3 месеца.
Не ти препоръчвам да се занимаваш с разни врачки, защото при тях нещата стават с призоваване на духове от долните нива на Астрала, ще ти сканират мислите и после ще чуеш точно каквото искаш. Каква ще ти е гаранцията, че е бил приятелят ти? !
Успокой се и знай едно-Душата е вечна, Духът е вечен, физическото тяло е само обвивка, като дреха. За съжаление-си религиозен-религиите са измислени от хора за да държат стадото в подчинение, религиите са ЗАТВОР за Събуждането на Душата, за осъзнаването на Истината. Не ме питай за каква Истина говоря, защото всеки сам трябва да си извърви пътя към Събуждането.
Приятелят ти вече е освободен от затвора на земното си тяло, вече не е в земната матрица.
Можеш да почувстваш, да усетиш Духовното му присъствие около теб, да го почувстваш, като полъх, да попаднеш на знаци-свързани с него, и ще знаеш, че е той. Но не бива да насилваш нещата, ще видиш, че съвсем естествено ще започнеш да получаваш знаци от него. Просто бъди с отворени сетива.
В Духовния свят и когато вече си без физическо тяло, е лесно да се уловят мисли по телепатия и чувства, приятелят ти със сигурност знае, че ти е тъжно и мъчно за него.
Но помни едно-всеки идва и си отива от този свят, в точно определен момент и по предварително определен от Душата начин. Такова нещо, като преждевременна смърт-няма.
Всеки сам избира какъв да бъде земният му живот, къде и кога да се инкарнира в земно човешко тяло и кога да си отиде от този свят. Когато Душата се инкарнира в тялото, настъпва пълна или частична амнезия, заради самите земни преживявания. Но това не значи, че няма предварителен план за живота.
Ако искаш да усетиш Свободата и да си по-близо да себе си, до Духовното-в универсалния смисъл на думата, то тогава-зарежи, зачеркни всички тъпи човешки религии, счупи оковите, защото религиите-са прах, с който ти замазват очите.
Границите-всеки сам си ги поставя-не забравяй това!

Не знам дали си наясно, но с наркотиците-никога не се знае, понякога са пълни с боклуци и човек умира от това, друг път-просто дрогата е твърде чиста или по-чиста от обичайното и ако даден човек не е свикнал-води това до свръхдоза. Предполагам за Хероин говориш... Дори и съзнателно приятелят ти да си е бил по-висока доза-това е негов избор. Самоубийството е напълно нормален и възможен начин за смърт. Пак ти казвам-зарежи глупостите и простотиите на жалките религии, ако искаш да осъзнаеш по-добре нещата, нужно е да счупиш религиозните окови.
Самоубийството НЕ само, че НЕ Е грях, но е и напълно възможен начин за избор на смърт.
Нищо не започва и не свършва с тоя земен свят, с тая земна матрица.
На колко години беше приятелят ти-преди да си отиде от този свят?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e6327896bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съболезнования. Разбирам болката ти и ти съчувствам.

Първият ми съвет е, да си потърсиш доверен човек, с когото след време ако трябва, да споделиш болката и пролемите си. Това, през кеото минаваш е ужасно, но напълно нормално и човешко. Искам да наеш, че сле време, ще се почувстваш по-добре. Специалистите, които ммога да ти препоръчма са свещенници (ама не от тея, дето са от "новите" и частн църкви), както и психолози.

А вотрият ми съвет е, да не се оптиваш да правиш нищо такова. Ето, какво най-вероятноще стане:
- Някой шарлатанин ще ти отмъкне паричките.
- Нищо... ще се почувстваш мега идиотски.
Но съм чувал и за "проблеми".
Не съм чул за нито един случай, било то на филм или нечий разказ, в който призоваването на мървтите да приключва с положителна развръзка. Наскоро слушах един, мисля че беше свещенник, който каза, че да се свързваш с духове е, като да набереш случаен номер и да се надяваш, че някой ще вдигне. Човекът даде следния пример:
- Ало? - казал демонът.
- Ало? Исус ли е?
Домонът се обрънал към приятелчеата си и казал:
- Мисли си, че е Исус? Хи-хиии! - след което отговорил с - Исус на телефона!

Доколкото аз разбирам нещата, демони и зли духове (едно и също), са на хиляди и хиляди години, знаят много повече от теб и имат достъп до инфорамция, която смъртните хора нямат. Демек - по-умни са от нас и лесно може да ни изкушат и прочие.

"за целта обмислям да проуча и накупя всичко, което отблъсква тъмните сили" - Ако следваш християнската традиция - вяра, искане на прошка, покаяние, молитва, праведен живот и борбата, да правиш добри неща и да дадеш най-доброто от себе си, за да живееш според Божията воля. Лук, чесън и вода са за готвене. Тамянът е за обреди.

Отново ти казвам - потърси човек с когото да споделиш за болката си

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e59fe2d91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Остави човека на мира! Не задържай енергията му на Земята.
Смъртта е нормална част от живота и трябва да си наясно, че никой не е вечен. Не си хаби парите за псевдоврачки и шарлатанки. Кажи му мислено всичко, напиши си го на лист и така.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bf797c74bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Момче, сигурен ли си, че и ти не си взел нещо, но не в достатъчна концентрация?? Да си му ги казал тия неща приживе - вече го няма. Може да ти е тежко, но няма да се върне (нито физически, нито душевно). Поуката е: за напред гледайте да сте по-внимателни какво правите и какво приказвате, защото не знаете кога на някого ще му щракне и на другия ден няма да е вече на линия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ccd4c392c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Викаш го по име и чакаш да дойде!

Ти сериозно ли мислиш, че това е като да общуваш с живите? Наясно ли си, че шансът да те измамят е 90%? Шансът да повикат някой злонамерен персонаж от Астрала, който да ти се лепне е поне 70%. А ако ти се лепне такъв, шансът скоро някой да иска да призове твоят дух е 100%. Тия неща не завършват добре!

Цялата работа е следната - ТИ имаш егоистичното желание да видиш покойника сега и напук на това, че е мъртъв. Той или другите хора не са длъжни да ти се явят /на теб или на когото и да е, впрочем/, но ти държиш да го правят по поръчка, защото явно ТИ си по-важен от смъртта и от йерархията в Астрала! ТИ си решил, че няма как да е самоубийство, вероятно следейки животът му под лупа и сега държиш той да ТИ се яви и да потвърди правотата ТИ. И ТИ имаш емоционален проблем, който се решава с терапия, самопомощ и работа по ТВОЕТО емоционално здраве, не с викане на умрели, демони или неволята! Вместо да се занимаваш с глупости и после някой да се мъчи за ТВОЯТ ДУХ, вземи да решиш проблема си така, както го решаваме ние, останалите!

Това ти го казвам като човек, който преди няколко години загуби родител и е имал същите мераци, но не го направи. Сещаш ли се защо? Колкото и да бях зле, осъзнах, че мога да бъда и по-зле, затова се спрях. Няма как да ти спестим разубеждаванията, когато питаш "как да се разходя над Големият каньон без да ползвам каквито и да било помощни средства, само крачейки във въздуха". Да не сме луди, че да те оставим да се пребиеш? Пък ако държиш да се разхождаш пеш из въздуха, това вече става проблем на погребалните агенции и на попа, изпратен да те опее. Не можем да се нанесем у вас и да те дебнем да не би да викаш духове! Това си остава на ТВОЯТА съвест!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8ae9af1b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Моите най - искрени съболезнования.
Виж сега, медиум не мога да ти препоръчам, защото не познавам. Но трябва да си наясно че такива неща са рисковани и опасни. Не съм християнка, но вярвам както в добрите така и в лошите сили. В никакъв случай недей да правиш такива ритуали сам. Това е работа за специалист, може голяма беда да си навлечеш. Да не говорим че е пълно с мошеници, които само чакат да вземат парите на ей такива отчаяни хора като теб.
Наистина не знам къде може да се свържеш с такъв специалист който да не е поредния мошеник или още по-зле, някой дето се занимава с черни магии и демони.
Смъртта е част от живота. Тъжно, но е факт. Аз загубих леля си преди две години. Досега чакам да ме навести в сънищата ми. Другата ми леля, която почина преди много години, понякога ми се появява и ме уверява че е жива. Казва ми че никога не е умирала. И винаги я виждам заедно с кученцето, което гледаше (което също умря, малко след нея).
Разбирам напълно болката ти, но времето лекува всичко. За съжаление не сме вечни. Иди на църква, моли се, спомняй си хубавите моменти прекарани с този човек... И ако този човек желае и може, ще се свърже с теб по някакъв начин. Просто се довери на интуицията си.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 41b9660d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторът :
Благодаря на всички за коментарите!
Към 7-отиде си едва на 26 години.
И наистина имах знаци! Една вечер, докато лежах, почувствах внезапно подритване на крака. Веднъж го помолих да ми даде знак, че е около мен и протегнах ръка, за да го усетя, и на места въздухът беше леко различен. Но беше изключително-слаба разлика, все едно си въобразявам. Сякаш беше леко по-сгъстен и с малко по-ниска температура и само на точно определено място. Сякаш, това беше ръката му, която той протягаше към мен, обаче, това беше най-слабият знак и може и да съм си въобразил. Най-явният, обаче, беше следният:
Малко преди да си отиде, с една приятелка се разхождахме и минахме през един мол. Имаше много магазини и тя търсеше чанта за подарък. Както и да е... Имаше парфюми за проба(и мъжки, и женски) и на шега аз реших да се напръскам с няколко мъжки, които бяха много хубави и с нея се шегувахме как можем постоянно да ходим там да се пръскаме безплатно...
Цялото ми яке ухаеше много хубаво. След смъртта на моя приятел, забелязах, че мирзмата на якето се е изменила. Уханието беше отслабнало и, в комбинация с въздуха и дъжда, накрая придоби една специфична миризма, която той самият притежаваше приживе, последно време. В началото цялото яке ухаеше на тази миризма, но с времето тя започна лека-полека да изчезва. Поради тази причина, спрях да обличам това яке и да излизам с него, за да не се проветрява повече и да не изчезна миризмата напълно. Колкото и налудничево да звучи, имах нужда от всеки спомен за него и всеки ден и нощ помирисвам това яке, а през нощта, го слагам до мен, като си лягам. И от там получих най-явния знак! След първата вечер, ръкавът беше променил позицията си по начин, по който е просто невъзможно да се измести ей така. Бях оставил ръкавите прилепнали до останалата част от якето, а на другия ден, целият ръкав беше изпънат по ръба на възглавницата, точно под тила ми! Все едно ме прегръща. Все едно някой го е прокарал по този начин, докато съм спял! И вярвам, че това беше самият той, защото, първо-спя напълно неподвижно. Нашите са единодушни. Когато се е налагало да спя с някого от тях, всички са единодушни, че както заспя-така и се събуждам. Следователно-няма как да съм се въртял, по време на сън, че случайно да изместя позицията на този ръкав, а дори и да приемем, че е така-доста трудно, да не кажа-невъзможно, би било да стане точно в тази позиция;идеално изпънат ръкав и то-плътно по ръба на възглавницата.
И второ-преди да заспя, умишлено държах якето на малко разстояние от лицето си, защото въпреки всичко, знаех, че може да има микроби по него от вънка, особено след онзи вирус...
И смятам, че той се е опитал по някакъв начин да ми покаче, че е около мен. Почувствах някаква утеха, но не достатъчна, за да ми мине. Отделно-случи се само веднъж.
Иначе, всяка нощ му говорех, и то на глас, тихичко, вярвайки, че ме чува. Снощи само пропуснах, защото бях посъветван, че трябва да опитам да го "освободя" за да успее да премине, иначе ако го извикам, преди да е преминал, може да попадне на някакви тъмни сили и да не успее да се измъкне от там.
Затова ще послушам всички, които ме съветват да изчакам няколко месеца, и чак тогава да опитвам, евентуално..
Има различни мнения и теории, но всички са единодушни, че има такива демони, които да мамят, което е много гадно и се надявам, че има някакъв начин, да се свържа с него.
Признавам, че чак се обсебих от него, след този шок! И ще ми бъде доста трудно да се съвзема! След неговата смърт, всичко останало-бъдеще, цели, мечти, планове, задължения-всичко остана на заден план! Нямам желание дори за хобитата, които обичам да върша. Няма да се учудя, ако стигна до депресия...
Едната ми баба, която вече не е сред нас, я преживях по-лесно! Може би, защото беше възрастна и.. Болна от деменция.. Очакваше се, и може би съм се подготвял психически за това...
Но това момче... До онзи ден беше здрав, весел, всичко беше наред, и изведнъш-няма го! Ужасно е! В един от коментарите прочетох, че няма внезапна смърт и всичко е заложено и може би, е така. И пак не е кой знае каква утеха...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 41b9660d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторът към 6:
Благодаря за идеята! Ще го пробвам!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b5f15d3329
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Отърви се от егоизма си. Това е ужасен порок!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8e2453dc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   "беше и много силен характер" - тая легенда за силния характер много се повтаря без основание. По какво точно различаваш силния характер? Някой бил преживял какво ли не. Да е умрял ли очакваш, ако не е със силен характер? Ако се е самоубил, значи определено не е бил силен.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fdd672b10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До автора от н. 7, Благодаря ти, че ми отговори, да- в моя коментар е и това от последните редове от коментара ти, че няма преждевременна смърт.
Аз се занимавам с Астрология от 20-годишна още и мога с лекота да разчитам Рождените карти на различни, непознати за мен хора, най-големите коплименти са когато ми казват, че всичко било толкова точно, че чак ме мислят за медиум, но не съм... просто умея да разчитам карти. Мога да погледна картата на приятелят ти, ако знаеш точната рождена дата, часа на раждане и град на раждане, не е нужно да споменаваш име, просто датата. Писали са тук из сайта рождени дати и т. н., ако разбира се имаш желание. Няма да му правя подробен анализ, просто искам нещо да кажа и да потвърдя с астрологични позиции някои неща, за да те успокоя поне идея повече.
Иначе-разбирам мъката и болката ти, защото Любовта на живота ми вече не е на този свят и дори да знам, че истинска смърт няма, просто мъката си я има, то е болка от неосъществените неща, от раздялата, липсва ти човека, който Обичаш!
Мога да те успокоя дори и на този етап-без рождена дата, че нищо в живота не е случайно, виждала съм в Рождените астрологични карти на хора, които са зависими-винаги присъстват определени астрологични позиции-не ти ги пиша конкретно, защото знам, че ако човек не се занимава с Астрология, няма как да разбере. Обръщам ти внимание на това-че говоря за Рождена карта, което веднага трява да те доведе до осъзнаването, че няма нищо случайно на този свят и човек си изживява нещата, които преди да се инкарнира в човешко тяло е решил да преживее в живота си. Знам колко качествени, свестни и добри хора има и много се ядосвам, когато разни типове говорят лоши неща за някого само, защото бил зависим от нещо. Важен е характера, Душевността, всичко друго е прах във времето.
Радвам се, че ти писах за знаците, така и сам знаеш, че това действа и реално получаваме знаци от Духовния свят от Любими за нас хора, Души. И знаците винаги са деликатни, нежни, спокойни, така че да обърнат внимание на човек, без той да се изплаши за нещо. Ако желаеш можеш да питаш деликатно майка му в колко часа е бил роден и да напишеш Рождената му дата тук. Бих ти казала някои неща-за да видиш, че не е нужно да се тревожиш, че нещо е било ненавременно. Има и индикации-астрологично, когато човек си отива от този свят преди 27 годишна възраст, затова харесвам толкова много Астрологията, защото реално дава много точна информация за характера на човек и събития от живота му. Разбира се-никой не може да каже кога точно кой ден, но за това дали млад ще си отиде някой от тоя свят-има си индикации, както и причина за земната смърт.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 41b9660d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторът до 17:
Благодаря за информацията! За жалост, и майка му е починала(много отдавна), но знам кога е бил роден-20-ти април, 1996г. Не знам часа на раждането;градът най вероятно е Варна. Доколкото знам, винаги са живеели(цялото семейство) там, но не съм на 100% сигурен дали точно там се е родил, но... Предполагам.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 13608a4c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Съболезнования. Вярно е, че трябва да го освободиш. Мъката ти го задържа, освен това изгражда стена и той не може да достигне до теб дори да се опитва. По-късно вероятно ще се свържете. Възможно е в съня ти и определено ще разбереш, че не е приумица на мозъка ти, т. е. не е просто сън. Трябва ти и търпение, може да отнеме доста земно време, седмици, месеци, дори година. За начало, опитай да приемеш смъртта му. Не казвам да не мислиш за него, а да преодолееш тревожността, която не ти дава мир.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f887f1ba17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Светената вода, чесъна и други атрибути не помагат срещу злите духове. Поплачи си малко, ако трябва се напий, но недей да вършиш глупости, остави душата му на спокойствие!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fdd672b10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До автора, от н. 17-Извинявай, че чак сега ти отговарям, но имах здравословни проблеми и въобще не бях на себе си. За съжаление, няма как да се види Рождената Астрологична карта-без час на раждане, но чисто номерологично-мога да кажа някои неща за характера му, от рождената му дата-номерологично числото на Душата е 2, това означава, че е бил по характер-дипломатичен, тактичен, балансьор, умеещ да прави компромиси. Можел е да съветва хората около себе си, заради толерантността си, предан, чувствителен, емоционален. Мечтател, идеалист, романтик, стремящ се към хармония, понякога неуверен. Притежаващ силно въображение, целеустременост, внимателен. Вероятно е харесвал предимно различни хора, а не посредствени. Привличал се е от индивидуалисти, които са различни, а не част от стадото.
Човек с добро Сърце, мил, вероятно привлекателен, защото двойката е свързана с Венера, навярно е имал влечение към изкуството. Ценял е приятелството и с желание да помогне на някой в нужда. Човек, който не обича спорове и конфликти.
Вероятно е бил общителен и със силна Интуиция, ненавиждал е лъжите и лицемерието.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a1852df00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Съгласен съм с номер 2

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b16e27b965
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторът до 21:
Благодаря за информацията! Доколко го познавах, наистина написаното отговаря на описанието.
Ако по-нататък се сдобия с информация, относно часа на раждане, ще пиша.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker