Проверка на глоби към КАТ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проверка на глоби към КАТ
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 626 пъти
Здравейте, активен шофьор съм, отделно и това работя(куриер). Общо за 7 години откакто шофирам съм имал доста фишове/глоби за превишена скорост, които като са ме спирали за проверка са ми връчвали. Най-вероятно над 2 хиляди лева общо като знам, че съм си виновен сам, просто съм млад и не мога да карам като бабичка(опитвал съм се, но не става), не съм и убиец на пътя не ме разбирайте погрешно(нямал съм нито 1 птп). Просто съм младо момче с тестостерон и топки и не мога да карам с 40, отделно това че карам що годе спортен автомобил не ми помага. Както и да е, всички фишове/глоби съм си плащал в 14 дневния срок в, който влиза отстъпката винаги, никога не съм оставял неплатена глоба да имам. Наскоро един приятел провери в интернет(понеже аз не знаех как точно става) и там пише, че имам невръчена/и фишове/глоби за превишена скорост(предполагам). И сега хората говорят, че ще го направят да не може да минеш преглед на колата си без да си си платил всичките глоби и да си взел бележка от КАТ, че си чист. Не знам дали е влезнало в сила вече, аз трябва да минавам преглед Април и дори да не е влезнало, до тогава може би ще влезне. Не ми пукаше особено, но сега вече работя и куриер и всичко да ми е изрядно(точките и глобите и т. н. ) ми е по-важно от всякога, отделно както казах обичам да карам, на рейсове и таксита не съм се качвал от години и не искам. Опитах се по много начини да разбера има ли начин да разбера общо колко са ми глобите, които имам и все някога ще се наложи да ги платя и много ме притеснява да не са някакви сурови, защото последната ми беше най-скъпата 700 лв. (на магистралата.... ) и се страхувам да не съм пак някъде профучал и да не съм се усетил или да са ме снимали и да не съм и разбрал. Пиша темата за да ви помоля, ако някой знае как мога да разбера сумата на фишовете ми, да ми каже, защото ще ми е много по-спокойно да знам колко пари все някога ще трябва да ги дам искам не искам, а и отделно сега съм
що/годе добре финансово и мога да ги отделя още от сега, ако не са много парите. Казаха ми вчера, че в НАП можело да попитам, но не съм сигурен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 0447ae8fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Можеш да минеш преглед без проблем, това скоро няма да се въведе, само го обмислят. А за да си видиш глобите какви са и на каква стойност отиваш в КАТ, е сега ако не искаш да ти ги връчат, все ще имаш някъде познат полицай да те провери по ЕГН и да ти каже сумата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fedeccbb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Може да провериш или в НАП или в КАТ или в районното на полиция. Мен ми връчиха глоба от КАТ в полицията при смяна на Лична карта, казаха че докато не платя няма да ми пуснат документите за смяна на ЛК.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker