Апел! Хората с дефицит на внимание в този форум - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Апел! Хората с дефицит на внимание в този форум
преди: 10 месеца, 12 дни, прочетена 1325 пъти
Обръщам се към хората с психологически проблеми, като дефицит на внимание.
Моля ви! Много ви моля! Не размивайте темите! Толкова много пъти редовните посетители в този форум, които се подписват под постовете си се изказват с мнение, което няма нищо общо с темата.
Имаше една жена която беше пуснала тема за съвет, тъй като и предстои смяна на работа в Полша. И й наспамиха темата с глупости от рода "полякините са такива и онакива, бих се оженил за унгарка"
Една друга жена си беше пуснала тема за масажиста си, Блек Сабат и разни Десантчици запълниха съдържанието на темата със спорове помежду си. Заради тях никой нищо не можа да разбере.
Хиляди други такива примери мога да дам. Заради тези хора всички теми се свеждат или до Путин/САЩ или мъже срещи жени.

Спрете се! Помагайте! Ако не ви харесва че някой има по-разкрепостено мислене, не го нападайте. Прочетете тема, която ви харесва на вас и коментирайте там, по същество.

Обръщам се и към модератороте с молба, да създадат правило с което да изтриват всички коментари, които не са по темата.
Освен това повечето коментари са откровени директни обиди и нецензуриран речник.
Моля, нека поддържаме хигиена във форума!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 1d1687a3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Няма как да се подписваш и да не страдаш от липса на внимание. Всичко от дългите фермани, до постоянното следене на темите и накрая с подписването, е показателно, че имат нужда от внимание

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 674770f567
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Щом едни влизащи могат да пишат каквито си теми искат, то други влизащи могат да пишат каквито си коментари искат. Света да не се върти около първите, че да трябва вторите да са задължени да им дават точния отговор, който те искат в темите си? И на мене не ми е приятно да ви слушам безсмислените бръщолевения и емоционални излеяния на всеки метър на обществени места блондинки, да дърдорите винаги, като са се събрали хора и слушат някого, който говори през това време и т. н. и да ми навлизате в слуховото лично пространство с простотиите си, което е насочено в съвсем друга и точно определена посока. Така, че каквото повикало такова се обадило. Аз по принцип не само тук, но и навън като ме пита нещо блондинка не и отговарям конкретно на него, а отговарям каквото ми е на кеф. Пък я е свързано поне малко с това което ме пита, я не. Важното е да не си напрягам мозъка заради нея и това което казвам мен да ме устройва.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: b373176e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това го кажи на оная свръх-емоционалната, злобна и крайно-ултра-лява феминистка мъжемразка, дето във всяка тема за мъжете или жените първият коментар винаги е нейн, и във всеки нейн коментар обижда мъжете със всякакви обиди "свине, комплексари, малкопишковци" и т. н. Тя е с очеизвадно психологическо отклонение и недостиг на внимание в реалността. Ще я познаеш по главните букви, с които крещи и тиретата, които слага на всяка втора дума. Просто стилът ѝ на писане си е по принцип такъв, миш-маш от хаотична свръхпунктоация без никаква мярка. Това издава, че явно има шизофрения, шизофрениците пишат по такъв хаотичен, разбъркан начин без да гледат къде поставят знаците, поставят ги където и колкото им падне. Освен това всеки мъж, който не е съгласен с нейното мнение и си има свое собствено, което защитава, тя автоматично го изкарва гей и го праща, да си намерел мъж, само защото мнението му не ѝ изнася. Което пък говори, че освен всичко друго е и незадоволена и нежелана от мъжете, съответно дебела, грозна или дърта, а не е изключено да е и трите едновременно. За офтопиците, за които говориш просто прочети темата "Наживяване на 30" и ще видиш, какво е истински офтопик. 100% тотална шизофрения на макс. Темата беше за женени и семейни хора, които искали да си "наживяват" сега, щото преди това не били, и сега искали да си наваксват. А тя се пръкна там от нищото и започна ей така, ама без абсолютно никаква връзка с темата, да дращи дълги романи за някакъв си Кърт Кобейн, дето ѝ бил любимия певец и да пише километрични оди за него, все едно че някой го интересува кой ѝ бил любимия певец, и кой не. Цялата тема я обърна само в нейните си лични глупости, и след това имаше само 2-3 коментара, които бяха точно конкретно по темата, без да ѝ обръщат внимание. Всичко останало наспамено от нейните простотии. Какво да ти кажа, явно шизофренията не е шега работа и хората с нея страдат душевно много. Но това не я оправдава да спами във всяка тема с нейните си простотии, за да привлича вниманието към себе си, да си го набави по друг начин и от друго място. А най-добре да се насочи към добър психиатър и да отиде да я полекуват в професионално психиатрично заведение със силни лекарства, определено има крещяща нужда. Психично болните потребители наистина не трябва да се допускат до този сайт, а да се настанят в създадените специално за тях лечебни заведения, за да не разводняват темите на нормалните хора с глупостите и делюзиите си. Точно както е и с тази въпросната потребителка. Междувпрочем, сега е и моментът да апелирам към модераторите (ако познават тази потребителка, а няма как да не я познават, защото те одобряват всичките ѝ коментари и сами са я видели, колко е психично зле), да я баннат/блокират достъпа ѝ до този сайт оттам нататък, за да не може повече да пречи на нормалния ход на темите, с нейните постоянни опити да търси скандал и да спори с мъжете тук. Смятам, че ще е за общото благо на всички нормални потребители в този сайт.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   До автора или авторката на този пост-пий чай от Лайка за успокоение, като искаш диктатура и цензура-иди в Сащ примерно.
Няма смисъл да обвиняваш и модераторите, защото лично съм забелязала и съм се ядосвала как за нещо дребно не публикуват коментари някои... Адски е напрягащо да мислиш и сам да се ограничаваш и следиш-какво и как го пишеш, че да не се сметне за обида към някой, и реално коментарът ти да бъде публикуван. Факт, че има и някои коментари, които са с доста сериозни обиди и биват публикувани, но пък да не сме бебета, че да се сърдим и да го играем жертви? !
Авторке-мисля, че си жена... затова в женски род ти пиша, просто се ОСВЕСТИ и не се вкарвай в разни психарски филми, като толкова си наранена и обидена от нещо-ами просто отиди да пишеш и четеш в друг сайт.

ПРОТИВ СЪМ сайта да се превръща в диктаторска цензура, само защото на някаква лелка-са и прегряли хормоните! Има си хапчета за критическа и т. н.
НА НИКОЙ НЕ МУ Е НУЖНА ДИКТАТУРА! Ти авторке -точно това искаш под жалката маскировка и манипулация-ограничавайте си приказките, не пишете нещо, което е важно за вас и искате да споделите-щом темата не била за това. Ти да не си учителка по математика? ! Като искаш кратко и точно-върви другаде!
Момиче съм, но НЕ ви разбирам вас-изтрещелите лелки.
В крайна сметка- ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА Е ОБИДЕН ИЛИ НЕ!
Така, че авторке излез от ролята си на жертва, че това напрежение ще ти изпържи мозъка, ако е останало нещо от него...
Като искаш само ангелчета и църковни химни-стани игуменка в някой манастир!
Помня преди време една злобна лелка ме беше нападнала с тотална агресия във фейсбук, аз й отвърнах подобаващо-но с ИНТЕЛИГЕНТЕН САРКАЗЪМ без агресия, просто с шега и ирония я сложих на място, като й написах да си пие хапчетата за критическата, а оная вещица долнопробна веднага изпискала на фейс-служители някакви и получих предупреждение за блокиране от фейсбук, и от групата-там даже ме бяха блокирали, защото лудата лелка решила била, че коментарът ми за критическата й бил страшна обида-ами нали е жена-беше си и стара-нормално да е в критическа! Ти ми напомняш за нея... аман от пищящи лелки, в бг. мама е пълно с такива. САМО ВЕДНЪЖ реших да се включа в един форум там, свързан с Астрологията и едната се разписка, че не бивало да й споменавам името публично, другата истеряса, че това, че била безплодна и правила опити за дете и то несполучливи-било тайна, и това в тема за безплодни жени-били тайна представи си. Те сами си направили тема, после ми трещят, третата идиотка пък-директно се изповядала, като вярно куче на администраторката на сайта и от тогава имам доживотна забрана, блокирана съм в тъпия им сайт. Тогава вече си казах- с истерички луднали от хормоните покай раждане, нераждане, опити за деца или в критическата-това са жени по-зле и от шизофренички. Хем се правят на жертви, като теб, хем пък и се взимат за командирки в женски затвор, че едва ли не имат право да издават заповеди.
ТИ КОЯ СИ АВТОРКЕ, ЧЕ ДА НАРЕЖДАШ КОЙ КАКВО ДА ПИШЕ? !
Ако съществуването ти е скапано и гадно-направи си го хубаво, вместо да се правиш на шеф някакъв!

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   До автора или авторката на този пост-пий чай от Лайка за успокоение, като искаш диктатура и цензура-иди в Сащ примерно.
Няма смисъл да обвиняваш и модераторите, защото лично съм забелязала и съм се ядосвала как за нещо дребно не публикуват коментари някои... Адски е напрягащо да мислиш и сам да се ограничаваш и следиш-какво и как го пишеш, че да не се сметне за обида към някой, и реално коментарът ти да бъде публикуван. Факт, че има и някои коментари, които са с доста сериозни обиди и биват публикувани, но пък да не сме бебета, че да се сърдим и да го играем жертви? !
Авторке-мисля, че си жена... затова в женски род ти пиша, просто се ОСВЕСТИ и не се вкарвай в разни психарски филми, като толкова си наранена и обидена от нещо-ами просто отиди да пишеш и четеш в друг сайт.

ПРОТИВ СЪМ сайта да се превръща в диктаторска цензура, само защото на някаква лелка-са и прегряли хормоните! Има си хапчета за критическа и т. н.
НА НИКОЙ НЕ МУ Е НУЖНА ДИКТАТУРА! Ти авторке -точно това искаш под жалката маскировка и манипулация-ограничавайте си приказките, не пишете нещо, което е важно за вас и искате да споделите-щом темата не била за това. Ти да не си учителка по математика? ! Като искаш кратко и точно-върви другаде!
Момиче съм, но НЕ ви разбирам вас-изтрещелите лелки.
В крайна сметка- ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА Е ОБИДЕН ИЛИ НЕ!
Така, че авторке излез от ролята си на жертва, че това напрежение ще ти изпържи мозъка, ако е останало нещо от него...
Като искаш само ангелчета и църковни химни-стани игуменка в някой манастир!
Помня преди време една злобна лелка ме беше нападнала с тотална агресия във фейсбук, аз й отвърнах подобаващо-но с ИНТЕЛИГЕНТЕН САРКАЗЪМ без агресия, просто с шега и ирония я сложих на място, като й написах да си пие хапчетата за критическата, а оная вещица долнопробна веднага изпискала на фейс-служители някакви и получих предупреждение за блокиране от фейсбук, и от групата-там даже ме бяха блокирали, защото лудата лелка решила била, че коментарът ми за критическата й бил страшна обида-ами нали е жена-беше си и стара-нормално да е в критическа! Ти ми напомняш за нея... аман от пищящи лелки, в бг. мама е пълно с такива. САМО ВЕДНЪЖ реших да се включа в един форум там, свързан с Астрологията и едната се разписка, че не бивало да й споменавам името публично, другата истеряса, че това, че била безплодна и правила опити за дете и то несполучливи-било тайна, и това в тема за безплодни жени-били тайна представи си. Те сами си направили тема, после ми трещят, третата идиотка пък-директно се изповядала, като вярно куче на администраторката на сайта и от тогава имам доживотна забрана, блокирана съм в тъпия им сайт. Тогава вече си казах- с истерички луднали от хормоните покай раждане, нераждане, опити за деца или в критическата-това са жени по-зле и от шизофренички. Хем се правят на жертви, като теб, хем пък и се взимат за командирки в женски затвор, че едва ли не имат право да издават заповеди.
ТИ КОЯ СИ АВТОРКЕ, ЧЕ ДА НАРЕЖДАШ КОЙ КАКВО ДА ПИШЕ? !
Ако съществуването ти е скапано и гадно-направи си го хубаво, вместо да се правиш на шеф някакъв!

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 3db9fc3a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защото всеки се проектира или си спомня за сходна ситуация, в която е бил. Няма как да се трият коментари, защото границата е тънка между даване на съвети и проекция на своя ситуация. Най-хубавото на този форум е, че е анонимен и всеки може да се отпусне да каже колкото прецени в темата за проблема си. Много хубав сайт е. Дано се запази през годините.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 01af4239a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ако обичаш недей да правиш връзка между хора, които нямат възпитание и им липсва разбиране към другите със хора, които имат дефицит на вниманието, тъй като второто е психологически проблем, който хората не си избират и е нередно да се поставя подобен етикет на и без това затрудненото им положение.

Иначе съм съгласен, че особено в подобен форум за споделяне е редно да се проявява повече емпатия, разбиране както казах и да има по-малко омраза. Определено е редно омразната реч да бъде отсявана от модераторите, тъй като си мисля това им е работата тук. Ако не се прави това не разбирам защо не се добавят директно коментарите?

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: f1ca8b5047
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Реших, че темата е наистина за дефицит на вниманието, а то авторката се възмущава от неадекватното поведение на пишещите тук.
Познайте какво! Никой не се интересува от Вас и проблемите Ви и всеки говори каквото го вълнува. Навън е така и тук е така. Не се заблуждавайте, че на някого му пука за някого. Най-голям интерес да сте добре имате самите вие и хората, които са ви семейство, просто, защото живеят с вас и сте ко-зависими.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 6b215df86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз им казвам че имат психологически проблеми и да търсят професионална помощ, те ми казват да пия чай от лайка.

Модерирането е диктатура значи? Вие изобщо знаете ли в какво ще се превърне този форум ако няма модератори? Сигурно и полицията навън също е диктатура и ви казва какво да правите? Казвате ли на чичко полицай да не ви дава тон в живота?

Тук дори не става въпрос дали някой е обиден или не. Форума е просто негоден за четене заради такива като вас (обръщам се директно към 4, че той е очевиден пример за цялата тема)

Но. 7. Не може да има възпитание при някой, който е на всяка манджа мерудия и ментално нездрав. Това е дефицит на внимание.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   До н. 3-Очевидно не си наред с психиката, след всичките простотии, които си наръсил... Всеки има право да говори и пише за свои любими музиканти и т. н., не е нужно да се четат твоите простотии за ходенето ти по проститутки, ТЕБ трябва да баннат модераторите. Момичето от онази тема съвсем културно, интелигентно и спокойно си е защитила позицията, това че ти си селянин и сексист, НЕ значи, че всеки който не е съгласен с мнението ти-трябва да бъде блокиран! Като си чалга-фен-това е САМО ТВОЙ ПРОБЛЕМ! Иди си лекувай Шизофренията-вижда се по коментара ти, че си злобен, агресивен и очевидно си забравил да си пиеш хапчетата.
Погледни се в огледалото колко си изпаднал и как се жалваш, като стара бабаичка! Аман от Ганьвци, като теб!
Откъде - накъде ще нареждаш на Модераторите да блокират някого? ! Доста си осведомен и за Шизофренията-очевдно бая инструкции си получил от лекуващият те лекар!
Момичето от онази тема е супер готино, дори някакво момче я беше подкрепила, лично аз много се накефих на коментарите й! Изглежда си оня охлюв, който тя разнищи с интелект и сега от яд се жалиш, като бебешор, че и ЗАПОВЯДВАШ на модераторите да блокират някого, само защото някой ти е разказал играта! Жалък си.... и на всичкото отгоре си и Хомофоб! ЗАЩО да е обида това, че някой е Гей? ! Ако някой е Гей, ако ти самият си Гей-ами бъди какъвто искаш, това НЕ Е обида! Само един лицемер и Хомофоб ще нарече това обида.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   До н. 3- Лелче, как така не си чувала за Кърт Кобейн, че и го наричаш, , някакъв "? ! Лошо е, че не знаеш за него, ако знаеше - нямаше да си толкова нервна и агресивна. Номер 3-лелче, слушай си народната музика от твоето време и се успокой, не си нито администратор, нито модератор, че такава пара да вдигаш. Като се нервиш на коментарите на хората, вземи се занимавай с нещо друго- плети терлици или каквото там си решиш. Скъсахте се на жертви да го играете бе хора...

Темите в сайта стават интересни-именно, защото всеки споделя неща от личен опит, неща които са важни за него, а не каквото било заглавието на темата и хайде всички, като войници или ученици сериозно само по темата и нито милиметър встрани.
Пак ти казвам лелче-слушай нарадната музика и дишай, не забравяй и по някое време да издишаш, че да не се пукнеш като балон от толкоз стрес. А пък това, че в някои теми жените нарекли някакъв гей, Ами това не е обида, а и той може реално да е такъв или да се държи като такъв в коментарите си. Какво лошо, че човека гей бил? Всеки да обича, който си иска бе лелче.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 6a48f19c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От номер 3
Ето авторе, видя ли я номер 4 коя е? Казах ти, точно същата е, за която говорех. Делюзионална, неадекватна, несвързано говореща, постоянно крещяща и караща се на всеки човек, който не е съгласен с нея, и не приема нейнито мнение за правилно. Тирета, главни букви, въпросителни и удивителни навсякъде, няма нито един нейн коментар, който да не е буквално фрашкан с тях. Чак не ѝ се разбира какво пише, от толкова много препинателни знаци. А, сега се сетих и, че във всеки свой коментар праща всички, които оспорват казаното от нея на психиатър, от какъвто самата тя има нужда и приписва всичките нейни си психични заболявания на всички, които не са съгласни с нея, даже и на някои жени. Личи ѝ, че самата тя е била по психиатри и лудници и ту е влизала, ту е излизала цял живот и от личен опит знае, какъв е животът там, затова и го описва толкова детайлно и красноречиво. Всичките тия неща няма как да ги знаеш в такава дълбочина, освен ако лично не си бил там, а тя 100% е била, съдейки по делюзионалния ѝ начин на изразяване. Проблемът е, че са я пуснали на свобода пак да беснее с лудостта си, а не е трябвало да го правят. Ако зависеше от мен нямаше никога да я пускам от там, колкото и да ме умолява на колене и да ми реве в краката. Такива като нея трябва да лежст там доживот и никога да не бъдат пускани на свобода, за да не вредят на нормалните хора с тяхната лудост.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 13-показа се сам, че си онзи тип от онази тема... Това, че си се обидил, че някой те е нарекъл гей-си е само твой проблем. Има много хора в сайта и мъже и жени, които пишат с големи букви-НЯКОИ думички само! Това е с цел да няма дефицит на вниманието, както се изразява авторката на поста! Колкото до удивителните знаци-това са напълно нормални знаци, също както и точките.

Последно-дядо Кифльо в сайта -се оплакваше и жалваше, че жените му пишели всяко изречение с удивителна накрая... Да не си дядо Кифльо н. 13? Пак ли се пробваш инкогнито да минеш?
Н. 4 и 5 както и н. 10-са мои коментари, а н. 12 го писа сестра ми от компютъра, УТОЧНЯВАМ го за да не каже параноика н. 13, че нещо се правя, защото номерът е същият. Просто и сестра ми ползва същия компютър -обаче за разлика от мен, тя счита, че н. 3 е онази злобна жена, която се заяде с момичето, което писа за Кърт Кобейн, като я помисли за друга потребителка в сайта-Блек Сабат. Аз за разлика от сестра ми считам, че н. 3 съответно н. 13-си онзи жалък тип, който се обиди на тема музика, понеже си слушал чалга, ходел си по барове, 30-годишен, и сам там беше написал-че кариера нямаш, нито свястна работа, заради ходенето ти цял живот по барове, нямал си приятелка и т. н. -но твой проблем, твоя работа, обаче нещо се засегна, че момичето там те сложи на място и тръгна да се заяждаш с нея, като тъп селянин. Как искаш да минеш за интелигентен, когато се вижда от коментарите ти-какви мръсни обиди използваш, как може да обиждаш някого по отношение на сериозни заболявания като шизофренията? Имах един познат-беше болен от това.

Толкова ли си инфантилен, че си тръгнал, като бебе от детската градина да се оплакваш, че някой пишел с удивителни знаци? ! Въпросителните и точките-не те ли дразнят? Кажи си списъка с неща, които нараняват ЕГОТО ти и всички от сайта да се водим по заповедите ти. Точно си като 3-годишен от детската градина, който тича при учителката и моли да накажат друго дете, защото нещо не си имал ума сам да се защитиш. Затова жените бягат от такива охлюви безхарактерни-ето, заради такива, като теб!
И н. 13 в коментара си н. 3 си писал, че онова момиче те било нарекло-малкопишковец??? ВСЕКИ потребител на сайта може да прегледа и прочете коментарите там, момичето НИКЪДЕ не е писало, че имаш малка пишка, нито те е наричала свиня, както си писал-тия простотии са САМО В ГЛАВАТА ТИ! Доказателствата са публикувани черно на бяло в сайта- в нито един коментар момичето не те налрича свиня или че имаш малка пишка-това само ти си го знаеш, току-що САМ уведоми читателите на сайта за размера на оная ти работа. Не че някой се вълнува от това, но изглежда е важно за теб да го кажеш, щом си го написал:)

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 028ea13546
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   "Моля, нека поддържаме хигиена във форума!!! "
Вече е рядкост да срещнеш човек, който на живо да поддържа такава, а ти за какво молиш... Хахахах, леш

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: b373176e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От номер 3 до шизофреничката номер 10, 12
Лелче, не съм никакво лелче, мъж съм и то по-млад от теб, така че може да се окаже, че лелката в случая си ти. От толкова злоба и простотия не един, ами чак два злобни коментара си ми насвяткала наведнъж, в отчаяните си опити да привлечеш нечие внимание, което ти липсва в реалността, за да не се чувстваш самотна (каквато очеизвадно си). Успокой се, дишай равномерно и си пий хапчетата, да не получиш някой инсулт или сърдечен удар от толкова много нерви и психическо напрежение. Какви проститутки те гонят, какви 5 лева? Нещо хептен си се оплела в собствените си шизофренични несвързани глупости и не осъзнаваш, какви ги дрънкаш. Имаш ли представа колко жалка и смешна си отстрани, като се хвалиш сама от името на друг човек? "Готина, интелигентна" била и т. н. глупости, ама друг път. Явно имаш и раздвоение на личността, и обичаш да се представяш за много и различни хора едновременно. Както и сама си даваш съвет на себе си - пий си хапчетата, за препоръчване силни такива, имаш нужда. Да наричаш нормален хетеросексуален мъж "гей" наистина си е обида, при положение, че той не харесва мъже, а жени. Тия "гейове", които ти се привиждат навсякъде са само в твоето болно, извратено, шизофренично въображение и са породени от това, че мозъкът ти е невъзвратимо промит от гледане на само такова порно. И не, това не е "хомофобия" (фобия на гръцки значи "страх", а за какво да ме е страх от педалите, просто ме е гнус от тях? ), а си е точно обида, унижение и най-вече накърняване на мъжкото достойнство. Просто не е правилно да наричаш хетеро мъже, които харесват жени "гейове", че и даже мъже с деца. Твоите сексуални извратености са си само и единствено твой личен проблем. Не занимавай нормалните хора с него, ами вместо това отиди да си побъбриш за него с твоя личен психиатър, чиято професия е точно такава - да изслушва и разбира хората с психически/ментални проблеми като теб и да им помага, предписвайки им лекарства. Никой не е длъжен да знае кой е твоят "Кърт Кобейн", и не е особено голяма загуба, ако някой не знае. Ти нямаш никакво право да си налагаш твоя музикален вкус (или по-точно безвкусица) по такъв агресивен и просташки начин на другите хора като правилен, след като те не го харесват. И да, народната музика наистина е велика, национално богатство и наследство, завещано ни от нашите прадеди още преди векове. Тази музика ни напомня, че сме българи, че сме преодолели зверствата на турското робство и сме оцелели въпреки това, че все още съществуваме като нация и сме велик народ, устоял на много изпитания в историята, и лично мен ме кара да се гордея, че съм българин. Теб пък какво толкова те дразни в нея? Неслучайно песен на Валя Балканска звучи в Космоса, а не на твоя тъп, малоумен Кърт Кобейн. Щом чак самите американци са предпочели да пуснат българска народна песен в Космоса, пред тази на някакъв си нещастен, дрогиран наркоман, който е ТЕХЕН гражданин, значи наистина има някакво качество в нея, което ти не виждаш, не разбираш и не можеш да проумееш, защото нямаш достатъчно интелектуален капацитет за тази цел, и освен всичко друго явно си и бавноразвиваща се.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До н. 16-агресивния параноик, НЕ виждаш ли коментарът ми н. 14 - там ясно е написано.... Но пак се прояви палячовщината ти. И повярвай никой не го вълнува сексуалната ти ориентация, но доста се пънеш да се обясняваш, което за пореден път показва кой не е наред с главата. За пореден път САМ ставаш за смях с елементарната си агресия. Търсиш си внимание, но от мен повече няма да го получиш, защото с луди типове нямам намерение да се разправям. Искрено те съветвам-да спреш да се наливаш с алкохол, защото коментарите ти буквално удариха дъното на простотията ти.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: b8234ed59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Госпожа Сабата още повече я пере съчмата, ся го играе без да се подписва, то така ли иначе е очеизвадно кой стои зад коментарите.
Преди да си си направила грешно впечатление, изчел съм твои 2, 3 коментара, толкова стига да си направиш извод що за "величие" пише подобни зверства, благодари цял живот на споделито, че ти публикуват всеки коментар и те толерират.
Живота ще ти е безсмислен ако сайта спре да работи, никъде другаде не може да изпъкнеш.
Ако нямаш пари за психиатър и хапчета да ти ги платя, не е зле да прочетеш някоя друга книга по отношение на проблемите си.
Менталните ти проблеми пречат да пишеш нормални коментари, коментари, които да имат смисъл и свързаност.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пропуснах нещо да спомена в коментара, който изпратих преди малко, н. 16-обърни внимание, че коментар н. 14 е мой (в който съм писала, че със сестра ми ползваме един и същ компютър и затова номерът е същият, обяснила съм и защо тя реши, че си жена, докато аз веднага разбрах, че си оня тип от другата тема), обърни внимание, че аз съм написала това ПРЕДИ теб, преди последния ти и пореден агресивен коментар, в който за пореден път показваш лудостта и ненормалната си параноя. После кой е бавноразвиващият се!

Н. 16- личи си, че си трол, защото във всяка тема пишеш ЕДНО и също- жените били курви, били феминистки, били шизофренички, ръсиш агресия и щом някой напише или каже, че бил гей, ти лудваш, хомофоб си -това е ясно.

Аз откакто пиша в сайта-съм дала купища ЦЕННИ съвети на различни хора и в различни теми, а ти какво си дал и направил н. 16? ! Ти само простотии ръсиш, джавкаш като ония дребните кучета. Колкото по-малки са кучетата, толкова са по-агресивни, но това не ги прави нито по-умни, нито по-страшни, нито по-силни!
Изглежда имаш купища комплекси, като се започне от това, което САМ си написал-че някой те наричал малкопошковец и т. н. Или тези обиди са ти ги казвали хората около теб, или са само в главата ти. Колкото до въпроса с гейовете-има си една Истина-че колкото по-ненормално агресивен става някой, който чуе думата гей, толкова по-силно това значи, че той е именно такъв, но го е страх да го каже, за да не го съди обществото.
Пак ти казвам-мен Не ме вълнува твоето съществуване. Не знам защо си внушаваш, че някой се интересува от интимните ти части и т. н. Ако в училище и в семейството ти са те обиждали за нещо -сори, но това НЕ значи да се превръщаш в жалък хейтър. Доказано е, че колкото по-слаб е някой, колкото по-голяма мижитурка е-толкова по-зъл и агресивен става. Само дето напразно ръсиш злоба, защото твоят хейт е твоето огледало! Ти мразиш себе си и очакваш, че като се държиш гадно, някой ще ти трепери насреща. Който няма интелект, го кара на психарски обиди. Само прочети всеки един свой коментар-няма да намериш и 1 ред от коментарите си, който да не пълен с глупости.

Човекът, за който писах в предходния си коментар, който е болен от шизофрения, с него се запознахме онлайн преди време, не сме се срещали на живо, дори и от година не общуваме вече, но той страдаше от Параноидна Шизофрения, поведението му беше точно като твоето-първо напада, после се жали и в същото време се държеше агресивно. Болестта му беше заради метамфетамини, беше ги спрял от 2 години, но вече бе с увредена психика. Затова, ако вземаш такава дрога-спри я и се лекувай, сериозно ти говоря и НЕ се заяждам, това са сериозни неща! Ако пък не вземаш наркотици и параноята ти не от това, то спири да хейтиш. В различни теми наричаш жените феминистки, дърти, грозни.

Младо момиче съм и да не ми е уроки-красива съм :)
Не можеш да ме обидиш с такива елементарни простотии. Но очевидно теб и без да те нападат-ти агресираш!

С нищо НЕ си допринесъл за този сайт, защото обидите ти са еднакви и навсякъде, тресе те параноя и виждаш врагове във всеки човек от женски пол. Каквато и травма да си преживял-това не ти дава право да се държиш, като психопат. Вземи се в ръце и работи върху характера си-доста работа те чака.
И удивителните знаци, както и големите букви-не значат, че някой ти се кара-това е само в главата ти.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 9b7f8e6eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Извинявам се на автора, но не успях да се фокусирам достатъчно дълго, за да прочета заглавието докрай. Предполагам, че най-добре да отиде на фитнес.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 7f407510e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Е не, ще припадна от смях, честно ви казвам. Black Sabbath изкарвала мъжете гейове и все искала хората да мислят като нея. Кифльо пък обиждал жените по негов си начин и не знам си още какво. Трети страдал за внимание и т. н... Чел съм около 60% от мненията на тях двамата и съм останал с впечатлението, че поне по някои теми разсъждават както трябва. Не отричам че ми е било интересно също така как понякога пишат такива фермани с определен стил на писане, по който познаваш че са писали точно те и без да се подпишат. Но моля ви се, да ми обяснява някой как трябвало да има цензура тук в сайта и така нататък, стига хора, съвземете се малко! Ако всеки тръгне да се съобразява за щяло и нещяло, доникъде няма да стигнем. Между другото аз също съм от активните писатели тук, но добре че поне не съм от известните, които насолихте по-нагоре в коментарите, че не знам пък мен какъв щяхте да ме изкарате. :D :D

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Моля Блек Сабат, реално да напише нещо в темата, за да види отчаяния, обезумял от Параноя тип, разликата в изказа.
Коментарите, които преписвате на момичето... не са нейни и го знам на 100 процента, защото Аз- съм ги писала и аз - не съм нея :) Надявам се това да бъде точно разбрано, а не да докара параноика-женомразец н. 3- до нова криза. Правилно са казали хората, че НЕ всички луди са в лудницата и мизерния сексист и агресивно-параничен тип н. 3- доказва този факт!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И още нещо, чак сега пак по диагоналната, чак сега видях, че агресивния тип н. 3, в коментара си н. 16, писал за балканска-грам не ми дреме, че на някаква баба й пуснали гласа в космоса, мизерен тип, като теб, няма как да оцени качествената музика. Гордееш се, че си българин? ! Точно заради такива мизерни плъхове, като теб, в другите държави хората, като чуят, че някой бил българин и бягат с двеста. Теб въобще не е трябвало да те пускат от лудницата! Мъчно ми е за жената, която те е раждала, със сигурност, ако знаеше какъв боклук ще станеш-щеше да те абортира!

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 6e81e2a96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Човек с акъла си нито ще се подписва, нито ще влиза в пререкания с другите коментиращи. Я вижте как гузно мълчат под тая тема. Ама пусто его не се предава.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 9b1e7f2523
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 23 - личи си невежеството и простотията ти, която избълва от теб на талази. Ясно е и колко ниска ти е музикалната култура, след като наричаш такава талантлива, гласовита и световно призната народна певица, като Валя Балканска "някаква баба"... Пълна скръб. Ами, и на мен грам не ми дреме, че някакъв си дрогиран наркоман се надрусал до козирката и се гръмнал в кратуната преди 30 години.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До н. 26-На мен пък грам не ми дреме за мнението на параноясал алкохолик, като теб! Опитай поне един коментар да напишеш, когато си трезвен!

НЕ можеш и на върха на малкото пръстче да стъпиш на Кърт, дори и в скапаните си МЕЧТИ, защото си жалка отрепка-самото ти отношение го доказва!

За твое сведение-НИРВАНА е СВЕТОВНОИЗВЕСТНА група с МИЛИОНИ фенове от всички континенти на тази планета! А твоята баба-никой не я е чул, освен някое заблудено извънземно от космоса-евентуално...!


И за протокола-Кърт -беше УБИТ от оная мръсна вещица, за която бе женен, ако на мен не вярваш -можеш да прегледаш десетките видеа с ДИРЕКТНИ доказателства за това в ютюб канала Americanspyfox.
Освен това-НИЩО не знаеш за живота на Кърт, той НЕ е бил наркоман!!! Не правиш очевидно - елементрана разлика между това да употребиш нещо няколко пъти, от дъжд на вятър, в рамките на няколко години и това- да си зависим!

Обаче-. Н. 26- за твоят алкохолизъм, тъпотия и природна Бай Ганьовска селяния-лек НЯМА!
Има една приказка-от Алкохолика и лудия бяга! Най-голямото ти наказание е да търпиш сам себе си-с цялата си просташнина и противност!
Продължавай с мизерното си съществуване и ходене по барове, както САМ си казвал-кисни си по баровете, наливай се, припадай в локви от алкохол, повръщано и напикано, и продължавай да се мислиш за човек. Правилно са те нарекли роднините и познатите ти, че си свиня. Казали са ти го, защото се напиваш, като прасе.

САМ си писал още в онази другата тема-че ЦЯЛ живот висиш по барове и дискотеки-продължавай да си тресеш дебелия задник на мазните кючеци и да поркаш алкохол, като свиня!
Каквото са ти казали-ИСТИНА Е, сам го показваш с идиотизма си!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 2e8d864c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Пак пропуснах нещо да допълня в коментара, който пратих преди малко-и това реално ще ми е последното обръщение към параноично-агресивния тип н. 26.

Н. 26-ПОВЯРВАЙ ще ти се отрази много добре на ненормалната ти агресия, ако СЕ ОТЪРВЕШ ОТ прекаления си национализъм.
Ясно ми е, че си от типовете, които- като РОБОТИ повтарят, че господ бил българин, че тая окаяна държава била върха на айсберга, че произходът на човечеството идвал от България, че всичко започнало от тия земи-български, че народната музика-била нещо уникално-НЕ, не е! И н. 26-господ НЕ Е българин!
Казвам ти това, защото е ясно, че си от ония типове, които като празни кофи за боклук ПОЗВОЛЯВАТ да им наливат с фуния всякаква помия от медиите.
Чул, видял, НЕРАЗБРАЛ и повтаряш като тъп папагал, каквото си чул от корумпираните медии и от корумпираната телевизия-като цяло!

НИЩО не знаеш за живота на Кърт, мен НЕ ме познаваш, но веднага първи ти започна, като тъп Ганьо да агресираш с КУПИЩА простотии!

Последно да те светна още нещо-ти ПЪРВИ написа по мой адрес, че съм се опитвала да налагам мое мнение на други-ДАВАМ ТИ ДОКАЗАТЕЛСТВО колко си сбъркан и как веднага те прецених правилно-всеки един твой коментар е насочен с агресия и обиди-именно, защото ТИ САМ ПРОБВАШ ДА НАЛАГАШ жалкото си мнение.

За последен път ти казвам-не ме бърка, че си слушал чалга и народна, че си националист веещ байряка, като много други националисти с промити мозъци, не ми дреме, че имаш комплекс заради малката си пишка, както САМ си го споменавал това в коментарите си, не ме интересува, че висиш по барове и се наливаш, като свиня, както са ти казвали хората около теб, АКО ЩЕШ БЪДИ ЗАРИНАТ С МИЛЯРДИ КОМПЛЕКСИ-твоя работа!

НО нямаш абсолютно никакво право-да обиждаш хора, които НЕ познаваш! Това, че не обичаш и не харесваш себе си и съществуването си-НЕ ти дава право да говориш глупости и обиди по чужд адрес! Не знаеш нищичко за живота на Кърт Кобейн, ОСВЕН помията и лъжите, които сам си позволил да ти налеят в тиквата от телевизията.

Да наречеш стара жена -баба-не е обида! Но да говориш простотии за чужд живот и да агресираш-това е върха на ТВОЯТА лична БЕЗдушевност и простащина!

Никой, който е роден в тая окаяна държава-НЕ Е длъжен да харесва народната музика или чалгата, само защото бил с българско гражданство.
Вей си националистическия байряк колкото щеш-лудниците са пълни точно с такива ограничени типове, като теб! Защото си от ония с тесните РАМКИРАНИ съществувания.

Да те светна-ИНДИВИДУАЛИСТИТЕ НЕ се вместват в овчите рамки на стадото! Ако щеш умри от яд, че не съм националист, като теб и че не харесвам народната музика, твоят гняв и простотия-са си твой проблем!

Не можеш да ми налагаш -нито на мен, нито на никой друг, какво да мисли и как да живее, каква музика да слуша, какво да харесва и какво -не. Не можеш да заповядваш на никой-къде да поставя тирета и главни букви.

Както и не можеш да издаваш заповеди модераторите да блокират който и да е, само защото на тъпото ти Гановско его нещо не му отървало!

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 04897ba4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Интересен, патологичен случай - фенката на Кърт Кобейн, ОНАЗИ, е била активна преди половин година, после няколко месеца следва ремисия, и преди 3-4 седмици отново бе засилила газта. Сега пак се покри някъде. Любопитно ми е как се случват тия работи - спира да си пие лекарствата и веднага подхваща конспиративните теории за кончината на оня певец? Толкова ли е ментално зле? Какво й има? Плашещо е да изчезва мистериозно изведнъж, също както се и появява отникъде. Представете си, че утре случайно се размине на улицата с група деца и дочуе някое от тях да казва, че Кобейн е бил долен наркоман. Не ми се мисли - сигурно ще й прищрака и може да го нарани, а дори и убие. А после нашият, благ, несправедлив съд ще й снеме наказателната отговорност под претекст, че била невменяема. Може би ще я набутат в някой психодиспансер, ще я надрусат с всякакви хапове, ОНАЗИ, ще мяза на зеленчук, докато е под въздействието им, а след няколко месеца ще я пуснат да си ходи в къщи, че да освободят места за други пациенти. А детето, имало нещастието да попадне в полезрението на ОНАЗИ, ако все пак е оцеляло - то ще бъде травмирано до живот.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 7dde46fe25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Много си прав авторе! Преди няколко години можеше да влезеш тук с проблем или въпрос и щеше да е пълно с хора, които да ти дадат адекватен отговор/съвет, а не да се хвалят колко им бил щастлив живота, колко били успешни (да, бе, да те щасливите и богатите от сутрин до вечер пишат коментари и заядливи теми тук), а другите, о те всички са им под нивото защото са от другия пол или не са от София или не изкарват еди си колко пари или нещо друго. Направо е тъжно! Имаш нужда от съвет, а получаваш заяждане как нищо не разбираш, как те са единствените, които имат право на мнение и разбира се тяхното и само тяхното мнение е правилно и изобщо са върхът и всички трябва да се преклонят пред висшия им интелект. А това са коментарите, които стигат до нас! Представи си какви неща се цензорират от модератора! Псувни, обиди, че сигурно и закани за физическа саморазправа.
Тъжно ми е, но май нивото на този сайт е отражение на цялото общество, което май от година на години става по-агресивно и по-нетолерантно. Лошо! Наистина ли искаме да живеем в такава среда? Защото можеш да спреш да влизаш в сайта, но единственият шанс да избягаш от простотията по улиците е Терминал 2. А емиграцията не е за всеки.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 04897ba4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   ОНАЗИ се завърна... По празниците явно специализираните лечебни заведения затварят врати и на ОНАЗИ са й дали "домашен отпуск", а тя веднага е спряла хаповете и отново почна да се разписва тук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker