Първият сезон на Ергенът беше по-хубав - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Първият сезон на Ергенът беше по-хубав
преди: 10 месеца, 11 дни, прочетена 705 пъти
Тази година предаването Ергенът направо ме отврати. Аз не виждам момичетата този сезон да са по-свестни, дори ми се видяха по-злобни. Просто миналата година бяха нарочили една, а сега се джавкаха в различни лагери. Да ви кажа честно и кучето си няма да кръстя Евгени, Валерия, Елена, Симона, Пламена, Теодора, Габриела, Виктория и прочее и прочее след това пошло шоу, направо се дразня като чуя тези имена.

За сравнение от миналия сезон ми опротивяха основно само 2 имена - Виктория (с това име май все ненормални вкарват) и Людмила. Другите като цяло бяха по-свестни. Виктор се държеше с жените много по-добре от колкото тазгодишният къдрав космополит, който излезе поредния див тъмен балкански субект.

Направо ми се повръща от таз годишния сезон и ме досрамя, че деля една държава с такива противни хора като нарцисиста Евгени, бясната Валерия, интригантката Елена, надутата и престорена Пламена, прикритата злоба Виктория, лигавата Айлин (нейната външност е единственото хубаво на този сезон всъщност за мен), злобните Габи и Елисавета и почти всички други. Всички тези хора са едни боклуци с претенции. И миналата година имаха свръх претенции, но пък имаше и такива, които не се приемаха насериозно и поотделно си бяха свестни. Ако миналия сезон ми даде надежда, че в България все още има свестни хора, то тазгодишния ми затвърди мнението, че не искам да имам нищо общо с тази държава ако това са хората, които живеят в нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 1579406431
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На никой не му пука за теб и за мнението ти, чак и цяла тема написала. Като не ти харесва просто не го гледай. Attention seeker. Тези хора, които обиждаш така грозно дори не знаят и за твоето съществуване хаха

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 1579406431
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Като не ти харесва България, емигрирай, на никого няма да липсваш, даже ще ни е по-добре без негативни хора като теб!

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 289f2e6591
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Изобщо не ме интересуват тия малоумни дегенеративни предавания.. И всички къде ги гледате тия помии сте едни бавноразвиващи сеирджии с промити мозъци, които нямате нищо интересно в живота.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 289f2e6591
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Аз не мога да разбера какво ви вълнуват тия малоумнщини, че чак и тема пуснал/а за тях.. Намери си нещо интересно да правиш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 87f1bca83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Предаването "Момъкът" (на турски език се превежда "ergen") е показателен за няколко неща:

- Успява да покаже колко е лесно овцете-чуждопоклонници/чки да заменят една хубава родна дума с турския ѝ превод (момък, неженен - ergen);

- Изважда на показ грандоманското мнение за себе си на масата българки, които се мислят за умни, красиви и добри, но всъщност са с голям навъртян километраж (основно с долнопробни типове), със самочувствие без покритие, с безумни изисквания към мъжете, посредствени без грим и с 10 години по-състарени спрямо истинската си възраст, с бедна и пропаднала душевност, с вредни пороци, интригантки и лицемерки, готови да забият нож в гърба на "приятелките си" в удобен за тях случай;

- Генчо лицемера с престорения изцъклен поглед също не пада по-далече от крушата, а властно-заядливата му майка беше не по-малка излагация в последния епизод. Има защо той да се е метнал на нея и да страда от комплекси и до ден днешен, напук на добрите му доходи от новата му фирма. А след предаването се оказа, че в допълнение на двуличното си нравче, той е и безподобен чехльо, който като някакъв пес е изплезил език подир кучката, която си избра и която го подиграва, без той да се усети (или се усеща, но мисловната му дейност е на долния етаж и колбасът надделява над разума);

- Добре смазана машина за правене на пари. Едни безизвестни имена биват натрапени на целокупния народ през малкия екран и за отрицателно време са нарочени за "известни лица". Разбира се, почти всички гонят лични облаги от това, включително и "световноизвестният пианист", който беше световно неизвестен допреди предаването (най-голямата ирония измежду всички други). Но пък точно той намаза най-много парично, защото сега концертите му се радват на небивал интерес от страна на женките от всякакви възрасти (дори и бабички), които със захлас въздишат подир него. Instagram профилите на всички участнички и на Гената "гръмнаха" от последователи и привлечени рекламодатели, канят ги наляво и надясно по предавания и "формати". Могат - възползват се;

- Гената от дълбок неизвестник за един ден се превърна в "най-желания" (поне за пред камерите) от всички участнички в предаването.
Единствените, която не го отразяваха, бяха Поли, жената-мъж Елисавета и проститутката-Франкенщайн Габриела. Другите се скъсваха от сърцераздирателни вричания в любов към него, лееха крокодилски сълзи (почти истински), надпреварваха се да се хвалят какви долнопробни идиоти са си хващали в предишните си връзки...

- Дава се много лош пример на подрастващите (особено на зарибените девойки, зяпащи предаването) какви са "ценностите" при отношенията мъж-жена и на какви престорени похвати разчитат и жените, и мъжете, за да пробият в битката към отсрещния пол. Безразборното натискане и слюнкообмен с различни хора бива натрапвано на зрителя като "новото нормално".

п. п. 1: В първия сезон поне половината бяха злобарки и интригантки, така че не съм съгласен с твърдението на автора/авторката, че такива са били само Виктория и Людмила.

п. п. 2: Тази тема е написана така, сякаш целта е да се осигури посещаемост и повече постъпления от рекламите в "Сподели", отколкото да е истинско терзание на човека, който я е съставил.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 96ea34f621
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като не ти харесва предаването, не го гледаи.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 348350370c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Много гняв и омраза има в теб, защо така?
За да не се товариш, избягвай подобни предавания.

 
  ...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: ce9475df00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ко ти пука?
И без това стана ясно че предаването е по сценарий. Всеки път се развива по един и същи начин. Минимум половината участнички изобщо не се вълнуват от ергена, други са полу-омъжени или във връзки, но пък за сметка на това всички добре играят. Повечето заради известност.
Да не забравяме че ВСИЧКИ участнички са минали кастинг и са били оценени от психолог. И са ПОДБРАНИ точно такива, каквито ги виждаме, нарочно несъвместими образи. Някои - откровени хулигани, други - сигурни жертви. Такива, които да изглеждат добре, както и такива, които да бъдат мразени от публиката. Дори ергена не е ерген. Като цяло целта на предаването изобщо не е да събере двама, а просто да е поредния сканал, долнопробно развлечение, отвличане на вниманието и дъвка за простолюдието. Всичко, което събира погледите, се прилага.
Всякаква връзка с реалността е случайна и нежелана.
На кратко - подигравка със зрителя.
Най-тъпото е, че водещия и част от екипа сигурно смятат, че създават шедьовър.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Миналата година се хвалеха с рейтингите, тази година така и не ги обявиха, защото явно са по-ниски.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 0542835591
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Това предаване е дъното на дъната, защо изобщо да го коментираме? Любов НЕ може да срещнем в такова нещо! .... аз не съм гледала първия сезон и се гордея с това, но този гледах.... защото Евгени е красив! С това се отличава този сезон! Ония Виктор ми е неприятно дори да го гледам за някалко секунди.... противна личност!
А ти вместо да тръгвам да хапеш сега всички, дори и тези които ИМАХА КАКВО ДА ПРЕДЛОЖАТ, като Елена и тнт-вземи НАУЧИ нещо от тях, че ми се вижда, че имаш нужда! ... Щом мислиш, че ония от другия сезон са били нещо "повече"... тук имаме проблем!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   11 всеки с вкуса си, за мен Евгени прилича на бежанец от Близкия Изток или на ерген от Столипиново.

Миналият сезон беше толкова романтичен с Александра, но пък и тя с право върна розата, аз обичам такива неочаквани финали. А в този сезон още от първите епизоди беше ясно, че Валерия ще спечели. В миналия само не ми хареса победителката - трябваше Дениз да спечели. И самата вила на която бяха в първи сезон беше по-бляскава и красива, тази година май са в по-евтина.

Проблемът май е Ваня Щерева, тя до каквото се докосне и го проваля.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   5 в един форум пък писаха, че доста рехаво е посещението на концертите му.

Интересно кога ще обявят третия ерген и ще загатнат кои са участничките с реклама, че да се пише и говори за тях, вместо да канят стари муцуни от вече свършил сезон? Ми те тези лица вече не са актуални. Време е да обяват новата партида!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 6c3f45366d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До н. 5-Кифльо ти така яко го плюеш това предаване, а пък като гледам какъв ПОДРОБЕН отчет си дал и имената на всички знаеш-и от първия, и от втория сезон-ТОЕСТ седял си като бетониран на дивана пред телевизора и си ПОПИВАЛ НА МАКС всеки един епизод и образ.
Според теб не е ли иронично и дори пародично-това, че така го плюеш предаването и хората, които са го гледали, и ги обиждаш, а НЕ се усещаш, че подробните ти, поименни анализи СОЧАТ как си гледал всеки епизод и от двата сезона? ! Голяма комедия си Кифльо!

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Относно първите 2 сезона на Ергенът - още си пускам старите епизоди от първи сезон, особено финала, където Дениз така красиво стъпва отивайки до Виктор. Минава по една сякаш приказна пътечка, като цяло вилата и дворът около нея са приказни. Все едно гледах филм на Дисни, наистина беше приказно, магично и романтично, а по принцип не съм по тези неща.

Е, за съжаление остана втора, но всичко беше като кадър от филм. Докато в този сезон вилата евтинее, самото заснемане дори във финалния епизод изглеждаше по-евтино направено, с по-лош грим и работа с камерите. Явно им е по-малък бюджета ли, какво, но доста ми евтинееше този сезон. Може и затова ми е негативно мнението и за хората вътре, когато едно шоу е лошо сглобено и заснето, това отнема доста.

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   2 а ти спри да се изказваш от името на целия народ да не те емигрирам с един шут до Столипиново!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   8, в интерес на истината първият сезон беше шедьовър. Там сякаш бяха по-добре заснети романтичните срещи, както и самият финал. В този сезон професионално и скъпо изглеждаше само анонса с Евгени и участничките преди шоуто, всичко друго като заснемане ми евтинееше, явно са свили бюджета. И като сложим наличието на по-негативни персонажи и грозният начин по който Евгени се държа с Елена и Рая, но особено с Габриела от Русе и Крисия и беше един противен блювоч. Виктор с никоя не се държеше така гадно както Евгени с Крисия и Габриела от Русе.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: c7453a34e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16 Не мерси, не искам да ти ходя на гости.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   С удоволствие ще кръстя сина си Виктор, защото Виктор Стоянов е пример за подражание и ще се гордея да имам такъв син. Нищо, че кариерата на Виктор е бошлаф.

Рядко има мъже, особено на Балканите, които да се държат така добре с жените. Евгени няма да кръстя и кучето си - хем не ми харесва името, твърде нежно звучи като за мъж, хем Евгени Генчев показа, че се държи с жените, към които няма интерес като с парцали. Язък му за образованието и таланта, щом като човек е такъв.

Дениз на моменти ми простееше, но като цяло в нея видях едно крехко създание, може да е тръгнала по лош и пошъл път, но има излъчване на принцеса, просто е нешлифован диамант. Ако имам дъщеря няма да я кръстя Дениз обаче, защото не сме турци, но ще се замисля за чешкото Дениса или българското Деница.

Елена, Боряна и Вектория не бих кръстил дъщеря си, защото ще ми напомнят за тези във втория сезон, които се раздаваха за човек, който не ги заслужава. Нито пък Валерия, възхищавам й се, че има международно успешна кариера на модел и се грижи за кученцата без дом и дотам. Като Евгени и тя на моменти е доста натягаща като характер и злобна.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 5a7a7d6323
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Третия сезон е още по-скумен от втория. Но поне не вдигам кръвно от скандалите им. Във втория имаше много истерички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker