Логически нонсенс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Логически нонсенс
преди: 9 месеца, 24 дни, прочетена 519 пъти
Напоследък се учудвам колко народ с IQ колкото номерът на обувките ми има. Изкривяват се елементарни доказуеми исторически факти, умишлено или не, с цел прокарване на на нечии политически интереси. Това, което най-много ме изнервя е някой като каже, че без Русия България нямало да я има и трябва да сме им задължени вовеки веков. Сега, наясно съм, че много хора получават пари за да ги говорят тези неща, но има и по-лесно манипулируеми хора, които се влияят особено на 3ти Март и се веят руски знамена на държава, която е наследник на СССР - режим, който сваля от власт и убива освободителите ни, червени срещу бели - 1917/1918. Това е първата пробойна на голямата им теория.
Второ, такива хора много обичам да ги питам особено в присъствие на турци в компанията следния въпрос: А мразиш ли днешните турци и съвременна Турция заради това че Османската империя навремето ни е поробила? Защото ако ще се вадят факти отпреди 200 и повече години то те трябва се прилагат с еднаква сила и за двете страни и не може да си признателен към днешните руснаци и съвременна Русия за неща свършени от Руската империя без да мразиш другите заради дела извършени от Османската империя. Това е логически нонсенс и не ми казвай, че може - противоречиш си и прилагаш двойни стандарти. Или не си противоречиш, а направо си го казваш в прав текст, че мразиш турците и Турция - тогава си ксенофоб. Избери си - или ксенофоб или лицемер. Мълчат и гледат като гръмнати.
Та, мисълта ми е, че нито Османската империя нито Руската империя съществуват днес за да сме им благодарни/мразим за събития отпреди няколко века. Всяко веене на СЪВРЕМЕНЕН руски флаг на 3ти март за мен е точно това - проява или на открита ксенофобия към днешните турците или лицемерие от тези, които веят флаговете.

Другото, което ме нерви е някой като тръгне да бърка нацизъм с фашизъм - хора, разберете, че в Германия не е имало фашизъм, а нацизъм. В Италия е бил фашизмът. НЕ свързвайте пречупеният кръст с фашизъм както неграмотните русофили го правят в момента за да описват ситуацията в Украйна. И двата режима са престъпни, но това в Украйна е всичко друго, но не и режим създаден от Мусолини/Хитлер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 802cdd22d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен проблемът е в теб някъде, щом се дразниш, та чак пускаш теми с философска насоченост.
Искахме демокрация, пък тя взе че дойде и това е резултатът от нея, всеки може да говори за всичко дори да не разбира, дори да говори глупости и никой не може да му каже копче, а и не трябва. Идиотите просто се подминават като пътни знаци. Ама при теб не е така, ти чак им се ядосваш, тоест това е твой проблем и трябва да почовъркаш малко в себе си и да разбереш какъв е тоя зор да морализираш идиоти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: ff8841263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ауу братле, току-що бръкна в на русофилите да не казвам къде. Сега ще има огън и жупел колко си прост, нищо че те самите не са прочели нищо и вярват сляпо на учебниците по история, писани от комунистите. Сега ще има дежурните лафове как сме братя с руснаците, как щели сме да се казваме Хасан, ако ги е нямало и всякакви подобни глупости.

Но няма да кажат как съветската армия е изнасилвала български жени, как е убивала бг деца. Няма да кажат и как са ни прецакали след освобождението и как са насъскали Сърбия срещу нас. Защото това не е удобно и не ни се чете история. Друго е на сляпо да хвалим Русия, без да сме запознати.

В този ред на мисли аз ги питам следното. Щом подкрепяте Русия да воюва и убива невинни хора в Украйна, защо не призовахте Турция да бомбардира България по време на възродителния процес. Защо щом руснаците са били толкова репресирани, Путин не ги прие в Русия, вместо да напада суверенна държава? Ма то не било същото, ама имало причина джуджето да бомбардира и не се бил събудил и да го е решил. Ма НАТО ги притискали. И как точно накара НАТО да се махне от там с война? Напротив още повече настроиха украинците срещу себе си и ги тласнаха в ръцете на НАТО. А и от кога Русия трябва да казва на чужда държава какви бази да има? По тая логика и нас може да нападнат, щото на Путин нещо в нашата държава не му харесвало.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: aa0c50e598
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Георги Раковски: Русия всякога ни е лъгала!

Военните действия не са били изобщо война за освобождение, а поредната руско турска война. В мирния договор в Санстефано от толкова много страници, НИКЪДЕ не се споменава името на България.

За мен най-гнусното нещо са българските предатели 1944, които са спомогнали за избиването на част от българския народ, който не е бил само интелигенция, а и съвсем обикновени хора. В региона на Силистра е имало грънчари, майстори, кожухари, зидари и всякакви работници, които са работили на частно по време на Царска България и местните комуняги само и само да се подмажат на властта и да отчетат дейност, са издали 100 смъртни присъди и са ги изпълнили. Когато идва големия комунист Антон Югов от София, пита местните... къде видяхте фашисти?

България никога не е била фашистка/нацистка и никога няма да бъде.

Едно от най-страшните неща за нацията ни е русификацията и русизмът. Най-вредните хора са българските русофили и подлоги на Масквата!

Русия ни мразни в червата!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker