Защо жените харесвате насилници и после ревете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените харесвате насилници и после ревете?
преди: 9 месеца, 11 дни, прочетена 4470 пъти
Да, точно това питам, защо харесвате такива като изверга, който обезобрази приятелката си, наряза й лицето с нож и обръсна косата й нула номер? Тя е била само на 18 години и вече се е хванала с такъв изрод, а не с нормално момче, защото нормалните са скучни и смотани, това, че не ви пребиват от бой явно не е важно. Искате мутри, с големи мускули от анаболите, с черни БМВ-та, "лоши момчета", и после ревете като си покажат рогата, ами такива са, вие какво си мислите като тръгвате с такива изроди? Сериозно ли очаквате такъв човек да ви носи на ръце? Колкото е виновен изрода, толкова е виновна и жената с него защото ТЯ ГО Е ИЗБРАЛА, от всички възможни мъже, нормални, възпитани, тя е избрала МУТРАТА и после любимото ви лошо момче като ви пребие като боксова круша, ревете, че нямало свестни мъже? !? Що за наглост!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 14d5aa50b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Нещата не са толкова ярки както се опитваш да пробуташ, макар че като цяло в контекста си прав.
Отделно мисля че е повече от ясно за какво става на въпрос и е излишно кой знае колко да задължаваме в това.

Имаш младо гаменче с възможности, придобити от кражби и глупсоти, с татуировки, който някак е решил че е топа на топа, черешката на тортата, биса на босовете и т. н.
От другата страна имаш момиче, което вероятно си е падала по такъв, която е неглижирала поведението му към околните, мислейки си че с нея ще е различно, кефейки се на начина му на живот.

Другото е следствие от тези взаимоотношения.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: d35025192b
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   По какво се разбира че някой е насилник? На челото ли го пише? Или някъде другаде. Ако намекваш че всеки с мускули и татуси е насилник - не е тека. Има много психопати с миловидни физиономии. Има и много готини хора с татуси и мускули. Явно знаеш как да ги различим. То в началото всички сте много мили, никой не знае дали и ти няма да прещракаш за нещо и да пребиеш приятелката си. Никоя жена не е телепат за да знае какво се върти в главата на един мъж. Може той месеци наред да играе роля, да я покани на вечеря в дома си и да я нарани. Такива истории вредят само на мъжете. Подобни случай ще направят повечето жени още по-предпазливи. Аз за себе си вече знам че единственото важно за мен е да имам дете. Имам си събрана определена сума и в един момент ще се подложа на инвитро. Няма да си застрашавам живота и здравето и да търпя някакъв мъж който от нищото може да изперка и да ме убие.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 9e75fd5ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Всеки нормален човек, ще избере цветна гама, това е пътят към щасливия живот, на черния цвят няма нищо, той е за вип среди, за обикновения човек не е.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 16123ee773
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   По СЪЩАТА ЛОГИКА-ще кажа-а вие мъжете за какво все ревете и се жалите, след като САМИ решавате да спите и да имате връзка с разни курви, проститутки, разпоретини, леки-жени, златотърсачки, силиконови кифли, груби, нагли, агресивни, перверзни и приличащи, и държащи се като ПОРНОАКТРИСИ!
Вие мъжете сами избирате такива, хващате се с тях и после като ви изневерят или ви бият шута, почвате да се жалите, да плюете и ревете в интернет, по всички хора от женски пол. И ЗАЩО го правите, след като сами сте се насадили на такива яйца? ! Що за наглост от ваша страна!
След, като сами си мечтаете, просите, бленувате, искате, търсите и се хващате с курви, проститутки и кифли без грам мозък, защо после се ПРАВИТЕ на жертви, на окаяни светци, че и с ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ наричате всички жени курви? !
Отговори авторче... , или просто нямаш какво да кажеш по въпроса.
Ама, то лесно да плюеш по жените и да гледаш само едната страна на монетата!

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: dc15835b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

5.   Не обиждай човек, когото не познаваш. Чул си от медиите, че някоя била нарязана. И какво? Това означава ли, че тя не е виновна? Както каза, сама си го е избрала. Кой й е виновен? Аз, ти, съседа? Има изключително много други мъже, които са сами. Да е тръгнала с друг. Но не. Като се е хванала с този, да си търпи последствията.
А и имай предвид, че щом момчето е стигнало дотам да я надялка така, значи тази буквално му е отровила душичката.

Това ми напомня на друг скорошен случай на някаква случка в Слънчев бряг, мисля, пред дискотека охраната бяха завързали една на земята и някакъв я биеше; приятелят й също изяде бой. Уж ще кажеш "горкото момиче". Само че в самото видео ясно се чува как един от охраната й казва на тази нещо от сорта на "аз нали ти казах, че ще стане така". Стана ясно, че тази същата в дискотеката се е заяждала със същите тези момчета от охраната, обиждала ги е и ги е принудила да я изкарат навън. Щом виждаш този, където я думкаше в паважа, така да я бие, значи можеш да си представиш преди това как се е държала с него!

Никой не смила от бой жена просто ей така за кеф. На едната й биеха главата у земята, другата накълцана и остригана. Представи си как са се държали!

Взеха да ми излизат известия в Ютюб, фейсбук за случая. Хората му скачат на момчето. Цанов се прави отново на покровител и спасител, въпреки че непрекъснато кани в студиото си точно някакви мутри и ги показва като герои. Преди правеше случаи за хора, набедени за педофили, ако че самият той е замесен с някакъв случай с непълнолетно момиче (поне така се говори от доста места). Сега отново е решил да си вдигне рейтинга на гърба на някой друг като взима предубедено страната на "горкото момиче". Колко такива като него има само! Улавя настроението на масата от безмозъчни кибици в интернет и нищоправещите лелчета пред телевизора и са ще направи пари от нещастието на едно момиче. Уж ще й помага...

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: c03cb75dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Какво ти е виновно младото момиче, че чак пусна тема за това. Тя е на 18, не е студентка, или зряла жена с опит, за да може да прецени и да се пази от подобни типове. Ненормално е да защитаваш такъв насилник и да обвиняваш жертвата за станалото.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 3c04a47bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Защото просто си ги влече отвътре да бъдат мачкани, бити, обиждани и унижавани, това ги възбужда. Това им е в природата, те не са виновни за това. Просто така е устроен женският мозък - пасивно и мазохистично. Да мисли "той колкото повече ме бие, ебе и обижда, значи толкова повече ме обича". При нас, мъжете е точно обратното - ние сме садисти, активни, доминиращи, причиняващи болка на жените и не искаме ние да изпитваме никаква болка, само удоволствие. Но така сме само мъжете. Грешка е мъжете да се чудим на неадекватното поведение на жените, след като те не са мъже като нас и тяхната психика е коренно различна от нашата - емоционална, чувствителна, ирационална и пълна с противоречия и алогизми. Те обичат не с главата си, а с половия си орган между краката си, с вълненията и с "тръпката", която им причиняват тия въпросните "лоши момчета". Едно добро момче не може да донесе тези емоционални вълнения и "тръпки" на дадена жена, от които да й се подкосят краката, които само лошата батка може. Затова така ги влече като магнит към тия отрепки, а нормалните и добри мъже и момчета биват пренебрегвани.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 7dcf4112ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Връзката ми в тийнейджърските години - с батко, наркоманче. Беше лидера на компанията. Беше готин и всички ми завиждаха, че съм с него. Е, вярно, че изневеряваше безобразно и от време на време теглех малко бой, ама за престиж издържах четири години. Че нямаме бъдеще разбрах още на втората година. Но като се опитах да се разделим, разбрах че тая работа няма да е лесна. Като завърших, избягах в друг град и така успях да се разделя с него. До последно той вярваше, че след бала, ще заживеем заедно.
Втората ми връзка си беше ок. Прекъсна заради спонтанен аборт, който всеки прие по различен начин и бяха казани необмислени думи.
Третата беше с мъжа-мечта. Красив, начетен, с еднакви интереси с мен. Влюбих се и чак тогава открих, че има известен проблем с алкохола. А днес да се разделя, а утре. Не можех. Започна първо като е пиян да ме принуждава да правя секс с него, дори да не съм в настроение. Знаех, че не трябва да е така ама... После една вечер ме изостави в една гора сама, защото нещо се ядоса. Поне не събра палатката, имаше къде да спя. За финал ме преби, като му казах, че съм бременна, но не искам и той да гледа детето, че не е добре с главата. Рита ме нарочно в корема толкова много, че нямаше шанс да не направя аборт. Причината да бъде с него беше първоначалното му представяне като идеалния принц на бял кон.
После бях с един мой набор. Толкова нежен мъж, с женска душевност на първо и второ четене. С бебешка физиономия. Един мил, благ. Дребен. Нямаше шанс да ме нарани си виках. Поне физически, де. Красив романс. Още на първата седмица от заживяването ми в тях ме удари. Тръгнах си. Този път не чаках дълго.
И сега вече четири години не смея да изляза на кафе с мъж. Явно е, че има проблем с това на какви мъже казвам "да", но аз явно съм сляпа за червените флагове. Особено при последния... изглеждаше толкова невинен, никога преди това не ми беше повишавал тон дори.
Единствените неща, които ги обобщават, са че имаха татуировки, светли очи и коси. Като характери, занимания, бяха различни един от друг.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 51cb88d0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

9.   Ох, ама и ти не си различен, баце! Само си виж текста- колко злоба и почти задоволство има за това, че са бребили едно момиче. Същото лайно си, само още никоя не ти е вързала, че да си пуснах психарщината на воля и ти.
Иначе не, никоя не харесва подобен, но има явно добри лъжци и манипулатори.
При мен например такъв няма как да оцелее след това... тоест, естествено, че ще е жив, но ще се моли да не е.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 84eba62a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   От кога ви повтарям, че жените си избирате насилници, после ревете защо ви изневерявали и биели. Това е кармата за жените, тъй като, според тях скромните и по-слабички момчета били джендъри!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: bfb01dcaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   За кинти.
Този, по-старият, че и с лапе какво прави с ученичка? Същата работа е.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 66cf2a8535
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

12.   Авторе, ти добре ли си? Момичето има няколко ститин шефа, сигурно няма да го преживее да края на живота си емоционално, а ти твърдиш, че си го е търсила? !
А, чакай, а когато вие си изберете силиконова принцеса после не е проблем всички да ви съчувстват, че приятелката ви ви е окичила с рога и как "жените не станат за нищо". А ти защо не си избра скромно момиче?
Не схващаш ли, всеки греши понякога, но това означава ли, че трябва да бъде жестоко пребит и колен с нож? И накрая, вместо съчувствам да получи "ма ти си го търсеше".
Ама направо дай да я пребием с камъни на площада, а? Защото сигурно с него е предизвикала такова отношение.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: bfb01dcaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Някои мъже уж не приличат на гадове, а са същите. Как мъжете избирате кифли?

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 16cc37346e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Пълни глупости. Никоя нормална жена не харесва такива мъже. Отделно, много мъже не са искрени в началото на отношенията и се прикриват добре. Едва пред свършен факт се разбира понякога, че този човек не е бил въобще читав.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 87068a93aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

15.   Ще те оплюят, не си прави труда. Неслучайно където има естествен прираст, няма конвенции и има патриархат. Ние ще си изчезнем натурално. Просто природа, това ги привлича.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: bfb01dcaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

16.   Проблемите са ориенталската ревност, комплексарщината на българския мъж.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 8d7675bf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

17.   Аз съм мъж и ще коментирам безпристрастно темата. Такива като изродът, обезобразил момичето не са никакви лоши момчета, нито мутри, нито бандити, нито каквито и да било бойци, безстрашни мъжаги и т. н. В огромната част от случаите това са изключително простовати, ограничени и озлобени селски бекове, които изкарват злобата и агресията си върху по-слаби от тях - в случая - момичето. В друг случай върху някое слабо и свито момче, в трети случай карайки агресивно с колите си и т. н. Същите като този добре знаят, че в държавата не се прилагат никакви закони и затова имат подобно поведение. Ако се глобяваше, съдеше и вкарваше по затворите подобни келеши нямаше да гъкнат, а щяха да са си редовните мрънкачи, на които им е крив целият свят. Същите тези никога не биха скочили на някой мъжкар. Никога не биха налетяли на някой властимащ, никога не биха тръгнали да бият някой макар и слаб, но пък с финансови възможности и познанства. Пак казвам - такива като този са нереализирали се, силно озлобени момчета, произхождащи от най-обикновени семейства. Поради липсата на контрол и съдебна власт в страната подобни индивиди избиват агресията си върху по-слаби от тях. А защо някои момичета се хващат с такива ли? Първо - има момичета с акъла на този индивид. Второ - има момичета, които са много наивни. Трето - има момичета, които нямат реална преценка и в неговото махленско, агресивно и нагло поведение сред обществото и изобщо в приказките му и бръщолевиците, които говори, те придобиват погрешна представа, че това е човек със силен характер, който може да се бори с трудностите на живота. Реално това е един непрокопсан простак, който не може да контролира емоциите си. Мястото му е в затвора, да попадне на истински гадове и безстрашни престъпници, които са склонни на всякакви поразии. За жалост съдебната система не работи. Не бива да виним момичетата. Не всички се хващат с такива, но да, наблюдава се това нещо и то в не малко случаи. Аз имам примери сред мои познати - и мъже и жени.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 983c815f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Не знаем още подробностите по случая. Възможно да е така както си писал, възможно е и жертвата неволно да е попаднала в такова положение.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: f2a5fd3ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

19.   Поредната тема написана от инсел пренебрегван от жени.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: ba970d4dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

20.   Всяка жена е различна. На 18 годишна възраст една жена не може да прецени един мъж и затова трябва да се съветва с майка си понеже майка и има опит.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: b6244f7eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   Никой нормален човек не тръгва с някого с идеята, че иска да бъде бит, унижаван и т. н. Разбира се, че има значение как си възпитан, каква ти е ценностната система и в каква среда живееш, за да можеш да изградиш някакви нормални критерии за избор на мъж, а оттам да редуцираш вероятността да попаднеш на такъв изверг. Но дори и да приемем, че има жени, чиито мироглед е силно изкривен и са се хванали с "лошо момче", това по никакъв начин не оправдава мъжът да постъпва по такъв зверски начин. Нищо не може да оправдае такава жестокост, каквато и да е причината за скандал или лоши отношения, това не е човешко, особено към жена, която не може да ти отвърне със силата, която има мъж. Генералният проблем е че цялостно обществото ни е деградирало, и копае дъното с пълна сила. Няма семейни ценности, няма морал, има някаква чалга култура, която промотира едни извратени отношения между мъж и жена и ни се насажда упорито от години наред. Няма как това да не оказва влияние върху младото поколение. Момичетата попиват как за да са оборотни трябва да са напомпани със силикон, а мъжете трябва да гледат лошо, с бради и татуировки. Да не говорим наркотиците на колко хора са изпържили мозъка и като прибавим корупцията и чувството за безнаказаност, почвата за всякакви такива престъпления става много благодатна.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: cdcefab897
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Ситуациите, в които мъже бият жени, после идва полиция и жената отказва да отиде в районното да си подаде жалбата са десетки хиляди пъти повече от тези, които са си тръгнали след такова поведение.

Днес попаднах на сумати лайфове в Тикток, в които жените говорят за случая с момичето от последните дни и аз им казвам най-човешки... Когато видите и първият момент на агресия в един мъж или пък физическо посегателство, си тръгвате и си пускате жалбата... ама мрън мрън ама хъката мъката... бе ставаш и си тръгваш бе... Кое е трудното? "Ами те някой били манипулатори, били такива и онакива". Ставаш и тръгваш! В противен случай излиза, че сте съгласни на този тормоз.

Знам за едва 2-3 жени в целия ми живот, които си тръгнаха от такива мъже след като са били удряни. Едната ми е роднина и близка. И е категорична, че няма да се върне никога повече и дори се разведе с мъжа си. Сега е с друг, който се държи добре и тя цени спокойствието, което той и дава. Другите два случая са на мой суъченички, които имаха дълги връзки от ученическите години и се разделиха моментално, когато бяха ударени. А останалите хиляди случай, в които жените биват насилвани и стоят кой им виновен???

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 0b2d3dafe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Прочетох заглавието и се сетих за кой случай ще се говори в историята. Както предположих авторът ще обвини жертвата. Добре де, дори и да е наивно момиче което харесва лоши момчета, защото във филмите, сериалите и книгите лошите момчета стават добри заради нея, или просто продължават да са задници към всекиго, но не и към нея, тя пак не е заслужила това. Колкото знам този изрод има дъщеря. Той има дете. Такъв ли пример ще дава на дъщеря си като порастне? Ами ако дъщеря му попадне на урод като него какво ще направи той?

Не, аз наистина не разбирам тази логика. Значи тя е виновна че той е насилник? Никога не съм имала гадже до сега, но приятелките ми които са били в положението на това момиче могат да потвърдят че точно такива хора в началото се правят на ангелчета които ще те пазят и ще те обгрижват, едва ли не не са като другите момчета, но накрая след време са показвали истинското си лице. А и на тази възраст не знаеш кое е правилно и кое не е. Особено ако момичето е порастнало в нестабилно семейство и не знае че тези неща не са нормални, защото тя това е виждала и за нея това е любов. А и да не е така, може да я е заплашвал. Колкото разбрах стореното от него е от ревност. Никой не заслужава това. Дори и да е глупава тийнейджърка, кифла, курва или каквато и да е, никой не заслужава да е жертва на такъв тормоз.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 16123ee773
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   От н. 4-до останалите коментиращи-някой знае ли защо на боклука, който е нарязал момичето, не му показват мръсната физиономия? Днес прегледах няколко новини онлайн във връзка с темата, но само на едно място се видя някакъв тип, който бил боклука нападнал момичето, но физиономията му нарочно беше замъглена и замазана. Защо все по-често се случва-да прикриват мръсните физиономии на подобни ПСИХАРИ? !
Защо не му окачат снимката на жалкото нищожество, във ВСЯКА новина, в която става дума за нападението му, че хората да имат предвид... , тоест един ден като го пуснат от ареста-да не вземе друго наивно момиче да се подлъже но тоя психопат и номерата му.
Ако някой нападне ченге-веднага -съд и затвор за бая години. Обаче, ако нападението не е срещу някое тъпо ченге, то тогава и най-брутално убийство, изнасилване или физическо нападение да има-пускат ги боклуците и даже 1 година не лежат в затвора. Това е кошмарната реалност... за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: ebb300be37
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Наистина много тъжно.

Ако беше изчакал с нарязването, мацката щеше и дете да му роди...


;)

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: e2a2ef7955
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

27.   съгласен съм с теб, като ги заговори някой нормален - не му обръщат внимание. не че го защитавам тоя, но най-вероятно и тя не е цвете за мирисане

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 0d24303c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   Аз не разбирам от какъв зор се бута толкова тая тема навсякъде... Това ли е най-големият проблем в държавата и изобщо в световен мащаб??
То не бяха Семерджиев, прокурорчета - ми ако на всеки такъв льохман му дават по месец слава, няма да ни стигнат 10000 години ефирно време да ги изгледаме всички тия овчари... С какво е по-по-най- от предишните? Има си съд и прокуратура - те да се оправят със случая. Защо трябва на всички да им се натресват подобни битовизми в и без това безбожно извратеното ежедневие?
Обърнало се гърнето и си намерило похлупака. Толкова ли няма нърдове в библиотеките, на работното ѝ място, че дори и на улицата? Има, ама тя като по-голям тарикат се хванала с охранителче в дискотека - ми, честито. Само че, трябва да си хващате поне по двама, за да може евентуално единия да ви пази от другия като го побеснеете (а това е само въпрос на време). Айде, мина ѝ бойното кръщене - скоро и тя ще се присъедини към останалите мъжемразки в сайта и няма да пропуска да оплюва и да обяснява как в Краваристан нямало такива работи и само в БГ-ландия Ганьо посягал. Въпросният овчар пък ще си ги пердаши и оперира с ножче за пластелин, защото такива тъпанарки колко си искаш. Ама няма лошо - Дарвин го е установил вече.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 8a56ff7549
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   Ти колко пъти си бил с насилници и колко пъти си бил жена?
Съждениято ти са също толкова малоумни колкото и "изнасилих я, защото тя ме провокира, има вагина".

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 6996e48b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Темата ти е е демек да се оплачеш, че не са избрали теб. Много мъжко.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 09f11e84c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

32.   Хайде, бе, не си личал, че е насилник!
Че и обиди ръсят някои дами. Има някакъв нов терми "инсел".... не обръщали внимание жените на автора и следователно и той бил инсел.
Чудесно, продължавайте да се лепите по неинсели като този с макетния нож!
Понеже съм от града, млади хора ми споделиха, че жертвата съвсем не е единствената, която движи с въпросния примат.
Продължавайте опитите...
Но и родителите са виновни. Млади момичета са оставени безпризорни да се мъкнат с най-големите боклуци.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 373a2910a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

33.   Лошото е, че голяма част от българските мъже изглеждат или искат да изглеждат като този анаболен австралопитек - лично се убедих миналата седмица на плажа и по заведенията в български курорт - спасители, охрана по заведения и плажуващи.
Двама такива се опитваха да свалят две полякини с ужасния си английски - в очите на момичетата се четеше ужас - събраха си набързо плажните принадлежности и изчезнаха, а тези двамата се разтресоха от смях и направо ми приличаха на горили, с извинение към последните.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 5190f3a305
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Прочетох епистоларни изявления и останах с впечатления, че се описват два съвсем отделни случая, както и отделни лични изживявания. Ако наречем условно едната група, " група на пострадалите жени". -Обикновено това са жени от ниски социални слоеве, ако имат висше образование, като правило това е от платени ВУЗ-ове. Другата група това е на мъжете. Странни са разсъжденията и на двете групи. Не винаги по-едрите мускули, означава, че срещу Вас има насилник. Е, вярно когато бях млад, нямаше татуси или, ако имаше такива, веднага светваше червена лампичка, че срещу вас има някой от крими контингента. Остриганата глава беше символ, на казарма или на затвор. Никой не желае да си свързва живота с кифла, празноглава, оборотна, златотърсачка и т. н. Не знам какви са били взаимоотношенията между момичето и престъпника, но на жена не се посяга, поне, аз така съм възпитан. Един / №7/ твърди, че мъжете били садисти, най-вероятно говори за себе си, ако правилно съм го разбрал. Друг / №9/ смята, да убива ли да осакатява, но и тя не знае и не може да реализира намеренията си. Ако трябва да съм откровен и аз съм бил обект на женско физически насилие и психологически тормоз. Съпругата ми като млада беше изключително ревнива. Два пъти ми е посягала с нож и един път с отвертка и както винаги под напора на емоциите и то само защото дрехите ми миришели на дамски парфюм и било 0 или1 часа. Ами на дамски ще миришат, след като съм танцувал с колежка, беше топло време, били сме плътно, но пък точно тогава нищо не бяхме правили. За нападението винаги избираше спалнята, сигурно тогава емоциите И бяха най-силни и мястото беше, най-опасно, поради огромният брой остри ръбове. Отнемате на ножа, който размахваше не е проблем, важното тя да не се нарани. Все пак девет години джудо и две бойно самбо в десантният батальон остават отпечатък. Психическият тормоз, беше от страна на една колежка, с която някога бяхме приятели, но само приятели и с пръст не съм я докоснал, но тя пък информираше ръководството на института, в който работехме за някои мои дребни нарушения или коментари. Най-странното за мен беше, когато на един пореден купон, след подходящото количество водка, започнаха по разните групички различни коментари, пак на тема отношенията жени-мъже, секс, изнасилвания, фантазии. Аз не пия и точно в този момент, съвсем чистосърдечно казах, че не мога, а най-вече не искам да изнасилвам жена. Обясних, че само представата, че сгъвам жената, че И причинявам болка, изпитвам някакъв пристъп между желания да повърна и безкрайна погнуса. Най-странното, беше, че колежките най-много ми се присмиваха.. А имаше и подмятания, ама ти да не си импотентен / а тя специално много добре знаеше, че не е така и какви осморки правеше в леглото, не се отлепваше от мен/. Друг колега пък заяви, че жените искали да бъдат насилвани. Да ама аз не искам да го правя, предпочитам да ме гушкат жените, а не да ги смазвам физически. Толкова много пъти са ми скачали и на татамито, и в десантният батальон, винаги ще си нося счупванията на пръсти, спуканите ребра, дискови хернии, белезите от нож, така, че мерси. Никой не желае курви, златотърсачки, развратни за съпруга //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: d30e64f5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Незнам как може някой да има връзка с подобно изглеждащ индивид.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 21bcb8e085
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Номер 5, само за да ми мине коментарът ще ти спестя епитета, който заслужаваш. Едно ще ти кажа: няма прегрешение, което да оправдава да кълцаш или риташ в паважа жена (! ). НЯМА! Оправдавайки диващините на подобни екземпляри сам се причисляваш към дебилската им порода.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 16123ee773
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   От н. 4 и н. 25 до онези типове, които в коментарите си пишат, че момичето се е хванало с психаря, който я е нападнал, защото УЖ по такива типове си падало... -преди малко четох в новините, че момичето е изпаднало в много тежко психическо състояние и се дистанцира от себе си и от реалността, заради ужаса и шока, които е преживяла. Лекарите са казали, че вероятно никога няма да се оправи напълно, ако пък има някакви опити и усилия за подобрение, то процесът ще е доста дълъг.
Животът на едно младо момиче е съсипан, заради тъпи изверги, които се разхождат по улиците, защото тъпите ченгета не си вършат работата, същото се отнася и за разните подкупни-съдии.
Тоя мръсник е имал и други подобни прояви в миналото-ЗАЩО не е бил тикнат в затвора и не лежи там? ! Ако беше в затвора-това момиче нямаше да пострада по такъв начин.
Ако беше дъщеря на някой мръсен политик-веднага нападателят й щеше да бъде тикнат в затвора и то за няколко години-по бързата процедура, но щом нападението е срещу нормален човек от народа, тогава се определя като, , лека телесна повреда"? !
Онзи ден гледах документален филм от криминалната хроника-някаква жена се омъжила за някакъв тип, оказало се, че психопата е някакъв извратеняк, почнал редовно да я упоява без тя да разбере, докато е в безсъзнание-я е изнасилвай редовно и дори си правил записи на видео-касети, изнасилил и куп други жени по същия начин и ги убил след това... 20 години... и психаря се е разкарвал на свобода. Как една жена да разбере, че някакъв тип с нормално лице, женен и с малко дете, е някакъв изнасилвач и убиец? -Това е риторичен въпрос към малоумните изказвания на някои, че уж отдалеч си личали такива типове.
Изглеждат ти нормални, а се оказват извратеняци, изнасилвачи, убийци, колко такива боклуци се разкарват по света... горният пример е случай от Сащ, но и в България-положението е трагично просто... Но как иначе да е-в държава управлявана САМО от мутри и разни тъпи батки, културисти, тъпи спортисти и други боклуци ориентирани САМО към напомпаните си мускули, чалгата и оная си работа!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: d2d81cbfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   9, не съм автора, но ти правиш ли разлика между злоба и възмущение към злобата? По твоята логика ако аз се възмутя, че някой убил някого, то аз автоматично, съм същия като убиеца? И как трябва да реагираме към престъпници? Просто да сме толерантни и да го приемаме за нормално, без да се нервим?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 31452ff2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Възрастовата разлика некой тука отчита ли я, защото на бас, че е била непълнолетна като е тръгнала с него, а той на колко е бил 24/25. Не е трудно да те излъжат ти като си лапе, а ония е дърт пергиш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 65b5e6f172
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Жените има ниска самооценка и понеже вътрешно си го знаят, но не смеят да си го признаят, излизат с мъже, които им показват, че за нищо не стават. И така са в мир със себе си, вътрешната им настройка олицетворява и връзката им.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 38c391dfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   37 и ако го бяха вкарали в затвора какво? Като излезе и чалгарките разберат, че е пандизчия още повече ще му се лепят. Виждал съм го с очите си не веднъж а три пъти. Тая ако не с него, щеше да се хване с друг като него.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 38c391dfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   2 искам да ти кажа, че такива се познават много лесно. Ама то сме робували на стереотипи ама то така, ама то онака... Върни случаите назад и виж за последните 10 години колко изглеждат като тоя. Ще останеш изненадана.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 31452ff2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Щото те изродите са на лов за хубави момичета с ниско самочувствие или по-глупавички или от лоши семейства. Ти кво си мислиш, че те случайно все на такива попадат, ами като видят някоя оперена мадама, дето баща и работи у МВР-то/примерно/ и беж да ги няма, жертви си избират тия, жертви.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 24cda6fdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Прочетох някъде следната история:
"Имах красива жена. Храних я поих я гледахме се влюбено. Докато един ден не се появи той съседът. С изпълнена черна тениска бръсната глава чеченска брада и татуси. Първоначално ми направи впечатление че се смее по гръмогласно в негово присъствие после че го гледа котешки докато един ден не ги заварих двамата в леглото у нас. Той скочи удари ми два бича и ме изгони да не съм се връщал. Тя ми каза че не съм я карал да се чувства като жена и да не я търся. Отидох в друг град. След пет години я видях беше погрозняла и напълняла разказа ми че той я биел и я изгонил след като се взел с друга. Каза ми че съжалява и с мен и било добре. Дадох и 150 лв и се сбогувахме. "

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: d35025192b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   44 - Има толкова много кльощави и хилави психари без татуси, че ти е бедна фантазията.
Но е дадено началото на процеса. Идва краят на тези изроди. И до Хага ще се стигне. Още много ще се шуми и много боклуци ще страдат. Кой ще бъде дамгосан и няма да може да си намери работа, кой ще търка наровете, кой ще бъде с отнето имущество... Протестите тепърва започват. И тук имаше един психар които проповядваше че жената е собственост на мъжа и трябва да е възпитавана с бой. Но явно се е скрил в мишата си дупка и трепери да не го издирят.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: af23bf1f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

48.   Да, у нас жените много налитат на надъхани въздухари и малко по-решителни филмари, а най-голяма класика са тия дето излизат с мъже поради някакъв стереотип, но изобщо нямат химия с тия мъже. Заради такива несъответствия се стига до драми и боеве. Всеки втори българин си мисли, че жената до него е вярна и не шава по чуждо, ама трябва да си отвори очичките. Аз ги преценявам за минути, само да се разходя в парка и бързо надушвам рогоносците. Това е единствената причина да се стига до насилие. Не съжалявам тези жени и не ми пука за тях, има с кого да живеят спокойно, пълно е с читави мъже!

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 396f8875f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   На никой на челото не пише, че е насилник! Това дори не зависи от външния вид и социалното положение - какво ще кажеш за Орлин Владимиров, който удуши жена си със стреч фолио и после преспокойно я натъпка в куфар? Бил е високопоставен ИТ специалист, а със жена му са били заедно от 10год, имали са и дете. Въпросният не е имал татус и и бицепси. Така че пълни глупости са това, че някоя жена харесва грешните мъже. Никоя жена не влиза във връзка с идеята, че ще бъде обезобразена, унижена или не дай боже убита от мъжа до нея… просто психопати има много и трябва внимателно са се следят знаците за тях - те винаги дават знаци. За предпочитане е това да се случи преди да се обвържете емоционално с тях, защото тогава не се знае как ще се измъкнете.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: d35025192b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

50.   48. - Този боклук е изневерил, не Дебора. Тоест съпругата му трябва да постъпи по същия начин с него. Дебора е искала да прекрати отношенията си с него. Кой знае дали изобщо й е казал че има жена и дете. Той няма да се измъкне вече. Не само за неговата постъпка, но ще опере пешкира за всички боклуци преди него. В затвора ще стане една хубава булка, сигурно го чакат с нетърпение.
Лекарят сложил определението " Лека телесна повреда" ще загуби право да упражнява професията си. Оная съдийка с налудничавата усмивка също.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: a0e1613cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Правилният въпрос е: Защо български мъже са насилници?
Може би искат закона за джендърите, че най- после свободно да покажат своята Барби страна. Това е!
А някой коментира, че майките възпитавали синовете си, та майките са отговорни.
А къде са бащите в това уравнение питам аз? ! Скрити в гардеробите с дрешки на Барби в трепет от очакване на своят Кент!
Аре малко по- леко нежните мъж лента, а? ! Че да не си скубем косите.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 203a97d770
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   На коя част от тялото пише дали човек е насилник или не??? Много искам да разбера!

Преди години бях тръгнала 22:30 набързо към денонощната аптека. По пътя срещнах брата на една моя приятелка от училище, с когото се познаваме от много години, тренирали сме заедно, и се заговорихме, после той предложи да се разходим и седнахме в двора на едно училище... Бе тъмно, леко започнах да се усъмнявам, но все пак бях с братът на моя приятелка... Никога няма да забравя тази нощ! Притисна ме в стената, натискаше ми се, опипваше ме, пробва да ме съблича и тн. Едвам му се измолих да ме пусне след доста дълга борба. Сърцето ми отиде в коленете от шок и страх. Чудих се кое е по-страшно - да ме пребие или да ме изнасили... Накрая ме пусна с думите "Ще ти счупя главата, ако кажеш на някой". Отбелязвам, че той беше професионален боксьор

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 0174bcf758
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

54.   За всички, които припяват "ТЯ си ГО е избрала", защо имате ПРЕЗУМПЦИЯТА, че САМО жените избират!???

Една връзка е между ДВАМА думи, и ДВАМАТА са СЕ избрали!
В превод за бавно-загряващите- защо не си била взела "добро момче", а "лошо", ами може би защото "добрите момчета" НЕ Я избират нея!

Всички си хващаме партньор, какъвто харесваме и какъвто НИ харесва НАС!!! А някои отчаяни- даже ако само последното е вярно..

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 44af00bf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   На Тед Бънди да не би да му е личало, че е насилник, убиец и психопат? Външният вид не е винаги предпоставка.

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker