Какво следва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво следва?
преди: 7 месеца, 22 дни, прочетена 788 пъти
Какво предстои след войната в Украйна? Връщане на СССР? Атака от Китай над Тайван? Нови войни на Балканите покрай албанците? В Кавказ е интересно също. Може би ще видим и възраждане на стари идеологии.
И най-вече какво да очакваме ние в България и как да се подготвим?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 22 дни
hash: b0bf95b03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нов вирус и така до ка ни заличат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 32d2c5e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Какво следва - никой не знае. Едно е ясно в момента светът се преразпределя и България ще е просто пай за някоя от големите сили.

Дали ще останем в Западна сфера на влияние или ще сме в руска или турска не се знае.

Аз залагам по-скоро на турския вариант предвид, че има сухопътна граница много турци в България партия ДПС. Така че ако на руснаците не им се занимава с предатели като нас е много вероятно след 30 г. да сме турски вилает.

Как да се подготвите?

Почвате да пестите пари и да се запасявате с продукти с дълъг срок на годност, а именно - консерви, буркани, сухо мляко.

Ако се случи криза в района и неплодородна година предвид аномалиите по цял свят(пожари, наводнения), инфлацията може да е СТРАШНА.

Запасете се с храни малко кеш злато малко.

Подготовка. Учете се да си готвите сами, обща физическа подготовка - плуване, тичане, лицеви опори.

Неща като садене на плодове и зеленчуци, месене на хляб, пчеларство, също могат да са от огромна полза при една истиинска криза; включително гледането на животни - кокошки, овце, кози.

По кръчми не се виси. Пари за екскурзии, кредити и телефони по 1000 лева не се дават.

За 1000 лева ще си купите аптечка, палатка, обувки, яке, 10 буркана мед 10 кг боб, 10 кг леща, 10 литра олио и още доста неща.

Тъпаците една голяма криза ще ги хване по бели гащи и първи ще изпаднат в паника и отчаяние, че нямат 2 лева в джоба(ако блокират разплащането с картите разни палячовци по пфисите дето плащат само пос-терминал просто ще са шах)

Мислете!

Т. Т.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 686d982a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мисля, че САЩ ще излязат големия победител. Русия ще се срине икономически. Европа също не върви добре, но не заради конфликта пряко, а заради това, че прекалено много залага на необмислени зелени политики. Даже след няколко години съм убеден, че като видят недостатъците на тия политики, ще започне тенденция на облекчаване на подобни политики.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 3ad9b162b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Гадатели ли търсиш?
Доста логично е нации с висока раждаемост и младо население, като Китай, Индия, турция, албания и някой африкански държави да получат власт над света, особено ако са обединени в някакъв финансов или икономически съюз. В подкрепа на това е фактът че тези нации не са позволили децата им да имат достъп до разврат и са морално възпитани и са физически подготвени, докато нашите и тези на другите европейски държави ще продадат родината си за чиния манджа и топъл душ.
За какво да се готвиш, нищо не можеш да направиш, а победата над украйна наближава щом я докараха до просене на нашите ракети. Щом просят от бедняка скъсания му потник, на къде върви войната, а?
Най-вероятно проблемът между Фащ и китай ще се разрастне, за Тайван е ясно, но ще тръгнат Китайци и Индийци към Европа, защо да се тъпче толкова народ в тяхната територия като имат младо население с което да населят цяла европа. Така са ставали веиликите преселения преди време, дадена територия е рядко населена и се населва с младото население дошло от пренаселени територии.
Никой няма да ви пита и да се съобраява с нас туземците, имали сме шанс да раждаме и възпитаваме защитници не сме го направили, вината е в нас. Имали сме шанс да не позволим на наши правителства да заемат страна в войната, ние сме си траели, вината си е наша.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 55cdf96964
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съветвам те да си дадеш почивка от социалните медии..

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 3687bb6faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Идват извънземните.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: b02d6c3103
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Намали филмите.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: d07ed2a3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като гледам народа, ще станем пак мурзилки.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 8433101098
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Следва глад. Скоро. Много скоро

Руснаците/Китайците ще свалят спътниците на американците И/ИЛИ ще саботират атлантическите кабели. На западняците ще има спре нета и ще си ядат чорапите. Ще са на купонна системи по големите градове, заради затруднена логистика. Това е в близък план. Макс до декември..

Възможно е и през това време да им турят и не един, ами два нови Ковида, за да си стоят по къщите и да не се бунтуват много.

Следва въвеждане на базов доход, в комбинация с вече споменатата купонна система.

С други думи ще сме свидетели на прокарването на "комунизъм" на запад. Принудително. За който още от сега се говори сериозно.
----
Глада ще е 90 дни. После чичко Мъск ще го играе " спасител на света" с неговите 26000 спътника. Ще спечели доста точки сред будалите. Особено онези от вас - маргиналите, набутани в Младост 4, дето гласуват за ПП и ДБ

В България Възраждане ще обере точките, защото те са тези, които ще прокарат същия комунизъм, като на запад, само че върху основите на стария. Дано има повече от вас, които не си мислят че зад Възраждане стоят благочестиви хора с прекрасни намерения. Едни и същи кукловоди са.
-----
На фона на всичко това ще навлезе в живота ни и изкуствения интелект. През декември '23 ще започнат сериозните разговори за него. Гпворя за 6то ниво SAI. После ЕКСПОНЕНЦИАЛНО ще "поумнява" като същевременно ще печели последователи. Докато накрая се превърне в сатанизъм. Узаконен. Тъй като ще му измислят и "права". Също като на гейовете. Ще е в разрез в религията обаче. Хората ще се обърнат към нея. Само че ще намерят попове, които карат мерцедеси.

Пика на тази лудница ще е 2025. Когато през август на фона на всички урагани, земетресения, наводнения и пожари, ще преживеем 40дневно земетресение. Световно. Което ще потроши почти всички строежи създадени от хората.

Аааа, Тайван/САЩ също е на преден план, но края на всички войни ще е Израел/Иран. Там вече ще има ядрено оръжие

За далечно бъдеще не ми се говори. Не искам да ви развалям деня.

Ако се окажа прав, елате пак тук да си поговорим.

Пророка - М. В.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 4c39a99c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До 2 - Оф майко, майко. Гледай за бай Минчо трапера, той така се крил в "балкана" в роки маунтинс в САЩ 20 години, живял в землянка и накрая като поостарял и се предал на властите се оказало, че никой не го е търсел. Познавам такива филмари като теб, даже в родата имам - от години чакат като теб края на света да блеснат със способности да запечатват консерви и да минат на сървайвъл мод.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: b450612934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   В България нищо. Така или иначе са ни превзели от ясякъде не виждам накъде повече. В Украйна и Русия ще се напълни с инвалиди без крака и ръце (което вече е факт), много жени от тези две страни ще заминат по Европата да си търсят късмета, така че по втори повод горко на инвалидите.

Китай ако искаше да нападне Тайван отдавна щеше да го направи, но те имат по-големи амбиции - към Северна Америка.

Албанците не виждам кой би посмял да им направи нещо, война единствено ако те нападнат Сърбия за южната област Санджак. За момента няма още изгледи, но като знам как действат Щатите, не бих се изненадал...

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 3ed9132509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Следват рекламите по БТВ разбира се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker