Нова година - най доброто прекарване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нова година - най доброто прекарване
преди: 7 месеца, 23 дни, прочетена 473 пъти
С наближаването на коледните и новогодишни празници(има още доста време разбира се)но ми стана любопитно къде до сега и с кой ви е била най яката Нова година? С приятели ли със семейство или с някой друг? И на кое място? Би било интересно споделете ако желаете. И също прекарвали ли сте нова година в чужбина дали в Европа дали извън или пък на популярен наш курорт или ресторант във вашия град? Аз до сега основно с приятели съм прекарвал на домашно и и било топ с малки изключения. Мислех тази година за чужбина обаче цените са меко казано стряскащи. А и честно казано не знам дали би се получило не заради цената а просто защото си мисля дали няма да ми е тъпо аз съм купонджия по принцип и не обичам скучните вечери а притъпи са ми споделяли че в чужбина (освен Сърбия) си е просто вечеря и няма мн купон като за нова година както ние сме свикнали. За това се чудя дали би ми харесало ако някой е бил например(Лондон, Рим, Париж и др европейски градове нека сподели) а и за Гърция, Турция Сърбия също. Както и къде сте изкарали най яко. Дано стане интересна дискусия и да разбера тъй като не съм празнувал до сега нова година извън страната.
М23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 9b0ea94b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Оф теми като най-добро море или най-добро прекарване на нова година са много глупави. Етествено че най -добре на всеки човек е с приятните за него любими хора, няма значение къде, ако любими хора са с теб, задоволени сте с добра храна и питиета имате покрив за спане местоположението е без значение.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: e4a05e9d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Със семейството и приятели на къща за гости с механа. Най-най хубава нова година в Копривщица. Точно на нова година по чужбина не бих тръгнала, заради задръстванията и промени в графика на самолетите.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 72dd55eea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Скучно в чужбина??? Хаххахах върви в центъра на Мадрид за нова година да видиш колко е скучно. За мен е ужас, де. Милиони те притискат от всякъде, алкохолен дъх от Всякъде, дрогирани до козирките, дори в началната някой го бутнал на някоя... абе, за мен е все едно да съм в някакъв паралелен свят, с много по- низши същества, от които и ме е страх и ми се повръща.
Аз от 20 г си карам празниците в която и да е чужбина, само да не е България.
А последните години на море, на топличко, на плажа. Не понасям тази суета около празниците, лудницата в магазините, регетон или трап музика са ми толкова опротивели, колкото и чалгата.
Идват и други подобни на нас на плажа. В крайна сметка пак става купон. Мъжът ми задрънка на китарата, запеем, току се включат някои, привличат се и други и накрая се събираме всички, които сме там- музика, танци, смях, нови запознанства. Много по- хубаво ние от суетнята около манджи или в ресторанти, лицемери поздрави с хора, които виждаме 1- 2 пъти в годината, па размяна на подаръци... не.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: afd189d9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Организирайте си сами екскурзия до държава с традиции с коледните базари. Лично аз бих предпочела отново да посрещна някой път Нова година в Будапеща! Преди доста години бях около Коледните и Новогодишните празници и си изкарах страхотно с приятели. Почти на всеки по-голям площад сергии с коледни лакомства, разни групи свирят, пеят. Виждаш и тия с фирмените партита наконтени да тичат към съответното място, където се събират! На улицата много туристи, от къде ли не. Сега нямам представа, как е, защото това са спомени от преди мнооого години. Пътувала съм и с организирани програми през ТА, обаче все нещо куцаше в организацията или хората от групата бяха едни дразнещи особи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 7236c1c72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нова година е хубав празник, у дома ти, ще ти е топ, облечи си нови дрехи, храна на масата, с приятелката ти, подарете си някои подарък и това е, а може до отидете някъде след празниците, така ще е забавно.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 207954938e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-доброто ми преживявяне на този празник беше на 31ви декември 2022, когато с майка ми, баща ми и двете ми сестри отидохме във Франция, при братовчедите ни. Бяхме в техния апартамент в Париж и всъщност там празнувахме и Коледа, и Нова Година.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker