Случвало ли ви си спомняте за непознат човек без причина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Случвало ли ви си спомняте за непознат човек без причина?
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 261 пъти
Здравейте! Искам да попитам дали ви се е случвало да помните някой човек, без да го познавате и да се сещате за него непрекъснато, без да знаете защо? Тази история може да звучи странно, но искам да видя дали има и други хора с подобна история и на какво се дължи това.
Историята е следната - преди вече 20 години в отсрещният блок се нанесе двойка мъж и жена. Не знам на колко години са били, млади, може би мъжът беше над 30, а жената на 20 и няколко. Аз самата бях на 19. И тъй като моят блок е близо до отсрещният, но не съвсем аз виждах техният апартамент. Този апартамент се даваше под наем, защото все виждах различни хора на балкона. Искам да подчертая, че не съм човек, който дебне или следи съседите си, по принцип никога не ме е интересувало как другите живеят живота си и никога не съм гледала кой къде живее, какво прави, дори когато се вижда в отсрещните апартаменти вечер при пуснати лампи, не съм гледала кой какво прави и т. н. И така един ден си бях на балкона и видях жената за първи път на нейният балкон. Беше нормална, слаба жена с тъмна коса и това е. Тъй като тогава пушех цигари и излизах на балкона се случваше да съм на балкона често, но само докато си изпуша цигарата. Забелязах, че жената отсреща също пуши и тя всяка вечер излизаше на балкона да пуши и да говори по телефона. Странното беше, че мъжът и се прибираше вечер, тя изглежда не работеше и тя точно тогава отиваше на балкона и понякога седеше с часове наред. Не знам защо, но започна да ми привлича вниманието и да гледам по-често какво прави, дали е на балкона и т. н. Не знам защо тази жена започна да предизвиква такъв интерес в мен. Искам също да подчертая, че не съм лезбийка, никога не съм била привлечена от жена или влюбена в жена. В тази също не е било интерес от този тип, просто някакси ми беше интересна като човек и до днес не мога да си обясня защо, тъй като нито я познавам, нито някога съм говорила с нея. След това се случи да я видя и на улицата няколко пъти по отблизо, виждах я вечер как с мъжа и отиват в един близък ресторант. До един момент в който не изчезна, нямаше я 1 месец, а мъжа и се прибираше вечер и светеше в тях. След това отново се появи и всичко беше както преди. Но в един момент пак изчезна и само мъжа и остана в апартамента. Минаха няколко месеца и той също се изнесе. Не знам дали се бяха разделили или преместили на друго място. И така всичко приключи. Странното е че аз все още се сещам за нея и не знам защо. Минава известно време и пак се сещам и дори изпитвам нещо като тъга по онова време. Нямам никакво обяснение за това, а вече минаха 20 години. Случвало ли ви се е подобно нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: d46bf6023e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей! Това е доста интересна история! Мисля че има 2 причини защо си спомняш все още за нея.
Първата и най-логична е защото ти е направила доста голямо впечатление и това е останало в мозъка ти.
За втората- Аз се интересувам от духовното попринцип, но не задълбочено, просто чета и слушам за душите. Мисля че Вселената може да ти е пратила тази жена и то толкова близо до теб, защото е трябвало да се запознаеш с нея или да научиш даден урок от нея. Заради това явно сте излизали по едно и също време да пушите на балкона, (пък и както каза не си човек, който следи другите) направила ти е впечатление и чак все още си мислиш за нея. Вселената е искала да ти покаже нещо чрез нея, но не знам какво. Вселената дава доста трудни за разчитане знаци.
Все пак ти пожелавам успех да разбереш!

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 2916a21bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Да, нормално е.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: bf2b07aad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да, случвало се е. Преди години останах без надежда и реших да тръгна и да скоча от един мост. По пътя ридаех. Седнах в една градинка, абсолютно никой не ми обърна внимание. Едно момиче се спря. Каза ми, че всичко ще се оправи, прегърна ме и ме попита имам ли нужда от нещо. После тръгна. Поплаках и се върнах, но бях с твърдото решение да направя това, само добрината на това момиче ми показа, че има и добри хора. Понякога се сещам за нея и се моля на Бог или каквато има сила да й даде много радост, защото само заради нея не извърших нещо фатално.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: f2f508f3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Преди около 10 г пред пощата докато чаках, чакаше отвън и един мъж.
В момента, в който си засякохме погледите се случи нещо като секунди състояние на транс. И аз си знам, че тези срещи са съдбовни. Така се запознах и с мъжът си.
И момент на избор!
Ще допусна ли този човек в живота си и всичко, което ще се преобърне, поведе по някаква предварително разчертана насока..?
Гледахме се без да отклоним погледи, виждах, че се опитва да си спомни дали ме познава отнякъде.
Накрая се заговорихме едновременно. Трябваше да знам кой е и дали искам да се познаваме дори, дали искам да проверя какво предлага "съдбата". Оказа се албанец. Това реши категорично нещата--в никакъв случай! Но си спомням понякога-да. Не съжалявам че не допуснах да имаме контакт извън онези 2-3 м пред пощата.
Знам, че щях да вляза в вихрушка от драми и не, не бих избрала подобни неща за себе си, още по-малко пък съзнателно.
Но беше много силен момент, силна енергия, силно присъствие..

 
  ...
преди: 28 дни, 12 часа
hash: cf5a6f5c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурно си самотен човек.
Когато тя е пушела сама на терасата, си я чувствала като компания, защото и ти си пушила сама.
По някакъв начин самотата ти е била споделена от присъствие, макар и на разстояние.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker