Колко продажен трябва да си, за да си против Турски поток? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Колко продажен трябва да си, за да си против Турски поток?
преди: 28 дни, 16 часа, прочетена 497 пъти
Не мога да проумея колко родоотстъпнически настроен трябва да си, за да не спираш ден и нощ да плюеш по Турски поток. ПП-ДБ буквално са издигнали тази тема в централна за политическата си програма. Все търсят някаква пътна карта, все създават някакви комисии в парламента. БОЕЦ ходеше да протестира защо имало беларуси на строежа. Даже Радев преди време се оплакваше как тръбата ни била струвала 3 милиарда. И какво толкова? Няма нищо безплатно на този свят. Големите проекти струват много пари. Как мислите е била строена АЕЦ Козлодуй? Да не е паднала от небето? Турски поток е един от най-големите успехи на България последните 30 години въобще. Да, ще го изплащаме N на брой години, но така е с ВСЕКИ ПРОЕКТ. Според икономическата теория, 90% от бизнесите са на загуба първите 5 години. Все едно заклетите бизнесмени от ПП-ДБ не го знаят. Тази тръба е 100% на България и ни носи приходи от таксите. Лицемерите от ПП-ДБ дори въведоха ДОПЪЛНИТЕЛНА такса. Представяте ли си какво лицемерие? Наистина не ми е ясно тези борци с националните интереси и Турски поток какво искат. През Гърция и Македония ли да беше минал потока? Да внасяме газ от Сърбия или те да внасят от нас? Защото в момента и Турция щеше да внася от нас, ако пионката на американците Орешарски не беше спрял Южен поток. Аз знам, че на Кирил Петков и Денков много им се иска те да бяха спрели по същия начин и Турски поток, но мечтите са безплатни. Въпросът е защо им се връзват хиляди хора гласуващи за тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 27 дни, 15 часа
hash: 5958a2275a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   ППДБ не съществуват, за да работят за българския народ, тях не ги интересуват интересите на България и как живее обикновеният България. Денков даже сам си го беше казал преди месец-два в едно интервю, на което не се даде гласност по БГ-медиите - не е важно, че българската икономика страда от санкциите, важно е да се навреди на Русия. Само дето нищо подобно не се случва с Русия, за сметка на цялата европейска икономика, която се срина почти до основи. Та тези са едни марионетки, с куратори зад океана, които обслужват съответните им интереси - продадохме оборудване за милиарди (АЕЦ Белене) за жълти стотинки, за да купим за още милиарди американско такова

 
  ...
преди: 27 дни, 15 часа
hash: 9789e5129c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Осъзнайте най-накрая, че политиците ви се инсталират отвън. Който одобрят от Посолството той управлява.

Така ви натресоха Кирчо и Кокорчи - Киро канадския гражданин, който не можеше даже да говори добре майчиния си език и говореше с акцент стана премиер!

Асенчо да коментирам ли, говори се, че е в гей-връзка такъв пример дава на младите?

Мария-Габриел също ви я натресоха, никой не ви пита, управляват ви инсталирани отвън марионетки.

 
  ...
преди: 27 дни, 14 часа
hash: 4dd14ee7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Турски поток никога няма да се изплати. Не случайно Владимир Малинов не вади документи за печалбите.

Няма връзка към България и трябва да купуваме газ от Сърбия (който е минал през нас). Приходите за всичките години до сега са 1, 3 милиарда - чистата печалба около 50 милиона.
Поради някаква причина разходите по подръжка са огромни.
Сигурен съм, че нещо потъва в джобовете на Боко.

Построен е със загробващ заем към руска банка.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 11 часа
hash: e90854c005
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз съм твърдо ЗА да има повече такива проекти, България трябва да се възползва от географското си положение! Яд ме е че ПП не въведоха допълнителната такса за пренос на газ(която си беше съвсем на място), така щяха да влизат стотици милиони допълнително в хазната. Вместо това дадоха заден за да получим някакъв полу Шенген. Отказаха се от реални пари за нещо дето е "мижи да те лажем"

Голямото предателство на герб е че позволиха да се построи с работници и материали от чужбина. Реално България плати всичките три милиарда от бюджета, а тези пари отидоха в икономиките на РФ и Беларус. А трябваше да се строи с български работници и български предприятия, за да може поне половината от сумата да си остане у нас.

 
  ...
преди: 27 дни, 11 часа
hash: 89b3e76f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Авторе, не те знам защо изобщо ги мислиш нещата. България си е колония на Щатите и нищо не зависи от ПП, МП, ГП и другите както там се казват. Гледай си семейството, че само по-зле ще става.

 
  ...


...
преди: 27 дни, 9 часа
hash: 1e1dcf4fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   ПП-ДБ са най-големите предатели, продажници и некадърници сигурно в цялата история на България!
Вместо да изчегъртат Бойко и да направят реално някаква промяна, те измамиха избирателите си и вместо това го ИЗПРАХА, бетонираха го, и го направиха да изглежда като Месия...
Съответно вдигнаха ръка на Президента, който на тепсия им даде шанс изобщо да стъпят в политиката...
Пълен провал, пълен резил, пълен абсурд...

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 7 часа
hash: 6c53f0286a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ми излез навън, виж си сънародниците... Има една приказка - не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Естествено, че огромната част от тези които драпат в политиката биха продали и майка си...

 
  ...
преди: 26 дни, 16 часа
hash: b06d10f0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   То така леко полека ще го изкараш че и османското нашествие е било голям успех.
Да беше южен можеше да е по голям успех, но тогава да припомня се появиха едни сенатори и прецакаха нещата, защото не им изнасяше. Нищо лошо в това няма, но може би тогава трябваше най добронамерено да се обясни на Джон Макейн, че щом не искат южен поток в България, то в САЩ има едни милиони бездомни и майсторите в северозапада с радост биха им построили фургони от американски алуминии с макбуци вътре срещу скромната сума от 200к на фургон, което е доста по евтино от това, което плаща държавата САЩ за същите фургони, без макбуци. Защото, щом искат да си прокарват интересите на балканите през България, партньорството ни трябва да е в двустранна посока.
Друг е въпросът дългосрочно с кого трябва да се развиват отношения. Само, че за компенсации не стана и дума тогава.
Та трагедията на твоят пост е, че страдаш, че некви са на хранилка на посолството на САЩ, забравяш, че има поне толкова, които са на хранилка на руското посолство и не осъзнаваш какво е падението на политическата ни система като цяло щом нема и един които да мисли за интересите на българите.

 
  ...
преди: 26 дни, 15 часа
hash: 7211e4151a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Единственият адекватен коментар в тази тема е номер 3... всичко друго показва масовото ниво на българина

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 8 часа
hash: 60247731ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   До номер 9 - и какво е нивото на българина? То според тикви те от ППДБ/ГЕРБ и Белене нямаше да се изплати. Въобще според някои "умници" строителството на АЕЦ е нерентабилност. Сигурно затова Турция се скъсва да строи нови атомни електроцентрали. Само ние баламите затварям, за да угодим на господарите

 
  ...

...
преди: 26 дни, 5 часа
hash: 4a9ea33ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   6, така е, като и самият ни "президент" е такъв некадърник... Ако президентът ни беше някой сериозен мъж на място като Путин, не само, че никога нямаше да позволи на тия отрепки да стъпят в парламента, но и щеше да ги евтаназира, преди да са понечили да направят нещо, каквото и да било.

 
  ...
преди: 26 дни, 4 часа
hash: c632c3da3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Представи си, че имаш 2-ма съсесди. Съседа ти отляво, всяка сутрин минава през твоя двор и изсипва кофа лайна в двора на съседа ти отдясно и за това ти дава 5 лева. Да - ти имаш 5 лева, но си лайновоз.

 
  ... горе^
преди: 25 дни, 19 часа
hash: 4a9ea33ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Колко продажен българомразец трябва да си, за да искаш поток от държавата, която те е държала в робство и клала цели 500 години?

 
  ...
преди: 25 дни, 11 часа
hash: 518aa15af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Копейките налазихте и този сайт…

 
  ...
преди: 25 дни, 7 часа
hash: b502559ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Надявам се, че пишеш тук за да се информираш, а не да изразяваш готово мнение. Ще се опитам да ти отговоря защо аз съм против Турски поток.

1. Към този момент, не е ясно колко е таксата, която получаваме. ББ може да говори каквото си поиска, но реално в бюджета не е влязло нищо. Потърси документи за платени такси - бяха някъде около 60 - 70 милиона на година. Ние сме платили 3 милиарда за потока.

2. Пътната карта е документ, с който двете страни се разбират как ще се управлява този проект - точно защото струва 3 милиарда е важно ние гражданите, които сме го платили да знаем, как ще се управлява. Има вероятност да е заложена газовата мрежа на България при не плащане на заема.

3. Всичките работници, които са били там нямат разрешително да строят и да пребивават на територията на България. Самото изграждане на потока е незаконосъобразно, спрямо законите на България. Техническото изпълнение е опасно, веднъж се спука вече.

4. Имало е членове на Вагнер. Това е все едно да преговаряш с главорези. Никога няма да спечелиш, а само ще плащаш.

5. България отвори врата на Путин да заобиколи Украйна, но да запази приходите си от газ. Това направи войната в Украйна възможна. Ние българите направихме, така че да има нова война в Европа.

6. Търски поток не е свързан с българската газопреносна мрежа. Този поток е транзитен, ние не купуваме газ от него! Ние пазарауваме от Турция към момента. Плащаш за нещо, което практически не ползваш. Природата няма да я коментирам колко е засегната.

7. Просто българския интерес не е защитен, погазен е.

 
  ... горе^

...
преди: 24 дни, 19 часа
hash: e76be79fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аз бих попитал, колко голям глупак трябва да си, за да гласуваш и да дадеш баницата на краварски подлоги-продажници, слугите на САЩ в България? И децата вече разбраха, каква е била политиката на България през последните 30 години, продажна и надупена. Очаквахме Гудо да дойде и направи рай, подскачахме по площади, чакахме пари и масло да завалят от небесата, абе тъпа работа. Унищожихме си всичко което имахме, и то по заповед на Запада. Тяхната омраза към Русия си я разляха в България, работиха по принципа, не искаме на България да й е добре, искаме на Русия да правим мръсно, и си произведоха продажни подлоги тук, на място. С пари си произведоха СДС, после царя навлякоха, после се налюспиха хиляди подлоги и скапаха България. Добре е, че корена на българина е жилав, и не се дава лесно, затова още кретаме. Какво му трябва на един народ, енергия, слънце, земя, вода и прекрасна природа. Всичко това го имахме, и заради краварите го загубихме. Мъдрите хора са го казали, не разваляй старият кладенец, докато не си изкопаеш новият, иначе ще умреш от жажда!? В България постъпихме точно обратно, първо унищожихме всичко което имаме и сега ревем като прецакани, хак да ни е! Имахме горива на ниска цена, имахме ток-даже изнасяхме, имахме армия по силна от турската, имахме качествена храна, и всичко това унищожихме. Ако бяхме построили Южен поток, сега щяхме да печелим от това, а не да се молим като просяци. Нали краварите щяха да ни носят по евтин газ в дамаджани, къде е този газ? Нали искахте западна демокрация, ето ви е, доставиха ни я, но тя излезе западнала и джендърска! Трябва да прочетем всички приказката за неволята, много години викаме и чакаме неволята да ни помогне, но тя не идва, затова трябва да се вземем в ръце, да изритаме джендърите от България и да си изградим нова наша България!!!

 
  ...
преди: 23 дни, 14 часа
hash: ce929416ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   13 като започнете да всявате омраза... обаче купуваш турски стоки, не се прави на ударен. Бизнеса е бизнес, отдавна е нужно да се продължи напред. Няма нужда от чак толкова промиване на мозъци.

 
  ...
преди: 23 дни, 12 часа
hash: 4a9ea33ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, ясно, и ти си един от тях - предателите. Откъде си толкова сигурен, че купувам турска стока, може пък и да не купувам?? ! Абсолютно нищо турско не консумирам - нито дрехите ми, нито колата ми, нито храната ми, нито нищо не ми е оттам. Турски сериали не гледам, турски книги не чета, даже и баклава никога не съм близвал. Нищо тяхно не използвам и не искам, така, че с нищо не съм им длъжен. И смрадливия им поток не го искам, да ме държат икономически зависим от тях да ме изнудват да си давам данъците за нещо, което не съм го искал. Бизнеса си е бизнес, ама историята си е история и не трябва да се загърбва и подценява с лека ръка. Това са цели 500 години зверски кланета, изнасилвания, гаври и изтезания с нашия народ и тези, които сме истински съвестни хора не можем да се правим, че нищо не е било и, че този период от нашата история никога не е съществувал. Тези от нас, които имаме национална памет и чувство за национална принадлежност за разлика от вас, продажните крадци, които ни продадохте на краварника за жълти стотинки, че и чак имате наглостта да очаквате да ви благодарим за това... Заслужавате да се печете на бавен огън в пламъците на Ада, неверници, Юди, предатели такива.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 6 часа
hash: d57b5fd21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   13/19

“Това са цели 500 години зверски кланета, изнасилвания, гаври и изтезания с нашия народ“

Ти там ли беше, от първа ръка ли е информацията? По твоята "патриотична логика" бг по-добре да се затвори като Северна Корея, щото докато са съществували едни други хора са се случили едни работи (или може би не), които не са свързани по някакъв начин с настоящето. Явно не си наясно как функционира света.

 
  ...
преди: 23 дни, 4 часа
hash: 3d72466a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   19 нищо не ти е ясно, размахвай фанстичния пръст колкото си искаш, но ако българите бяхме толкова стока нямаше държавата да е на това дередже.
Не си бил купувал, ама друг път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker