Странно чувство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странно чувство
преди: 11 дни, 14 часа, прочетена 587 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм и искам да споделя за едно странно чувство, което изпитвам но не мога да го опиша точно. На моменти когато правя нещо каквото и да е било изведнъж си чувствам сякаш съм в някоя друга реалност, поглеждам се и си казвам това си ти намираш се тук, ти съществуваш и живееш този живот. Понякога чувствам и подтисната сякаш не искам да съм тук и някъде ме чака нещо друго. Това чувство се появява от нищото и изведнъж и не мога да го опиша. От много малка си спомням че съм го получавала и преди е било само за няколко минутки, но напоследък го има от няколко дена. Не мога да кажа дали това чувство ме кара да се чувствам зле, има едно вълнение в мен сякаш ще се случи нещо дали за добро или лошо. По- скоро се чувствам странно защото не мога да го опиша и не знам защо се появява. Имали ли сте подобно чувство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 7 часа
hash: d1dc28354a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей.
Вече съм на 30 години и честно казано не ми се е случвало
това, което описваш от детските ми години.
Обаче заклевам се, толкова много съм искала да опиша това което чувствам и изпитвам и все не намирах подходящо обяснение на това състояние. Но по-добро от твоето описание не може и да бъде. Така съм се чувствала и аз, но не мога да намеря обяснение и причина на какво се дължи!
И не ми се е случвало всеки Божи ден.
Аз не можах да ти помогна за съжаление, но пък без да искаш ти помогна на мен с точното си описание на това състояние.
Вярвай, че е за добро! И да не те притеснява. Хубавото е поне е, че трае броени секунди…поне при мен :)
Лека вечер

 
  ...
преди: 11 дни, 6 часа
hash: a09340e626
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Нарича се дереализация, преди и аз го имах, мина ми като спрях енергийните напитки и започнах да спя по 8 часа всяка вечер.

 
  ...
преди: 11 дни, 5 часа
hash: 8cb5b1642c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Звучи ми познато. Спомням си веднъж говорих с майка си и изведнъж спрях да я слушам и от нищото се сетих, че тя ми е майка и е така в единствената версия на съществуване, която ще изживея. Все едно за пръв път разбирам това през живота си. И всякакви подобни, както и моменти, в които осъзнавам, че аз съм аз. Преди ми се случваха по- често, сега не толкова. Нямам абсолютно никаква представа на какво се дължи и ще ми е интересно да разбера.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 23 часа
hash: 79b02aba1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Случвало ми се е. Това са нормални мисли, когато се замислиш кой си защо си, къде си, какво е бъдещето, от къде идваш. Обикновено този тип разсъждения са закопани по-дълбока всъзнанието ни, защото така или иначе няма отговор. Нещо като безнадежност.

 
  ...
преди: 10 дни, 14 часа
hash: d34f6aad6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката до номер 2. И аз си мислех че е дереализация, но не бих казала че е точно това. Спомням си като бях малка го описва на един ученик кяно чувство все едно че не искам да съм тук. Изведнъж от нищото ме обзема една емоция, все едно тук не ми е мястото, няма точни думи с които да го опиша.

 
  ...


...
преди: 10 дни, 6 часа
hash: 8d43beaf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Да, имала съм подобно чувство, макар и не скоро, поне от 15 години не съм изпадала в него. Но преди това ми се е случвало няколко пъти.
Все едно не съм за този свят, все едно не тук е моето място.
С натрупания след това опит мога да кажа, че според мен това е вид осъзнаване на душата в нас. Един вид не гледаме на себе си чрез ума, който знае нещата някъде от около 4-тата ни година, с първите спомени, а много по-надълбоко, а именно чрез душата.
Аз съм дълбоко убедена, че ние умираме само с телата си, а душите ни, които са вечни (не е ли това вечният живот всъщност, за който Библията говори), минават от прераждане в прераждане до степента, в която се сливат с Бог (може би).

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 11 часа
hash: d34f6aad6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката до номер 7. Именно все едно мястото ми не е тук. Може душата ни да ни подсказва за нещо. Може би това странно чувство е 6то чувство

 
  ...
преди: 3 дни, 10 часа
hash: 305a6a5f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И не е ли интересно че се случва като си малък, а като порастнеш и те оплете матрицата тези състояния вече не се случват?

 
  ...
преди: 2 дни, 19 часа
hash: d34f6aad6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката до номер 10. Прав си, сякаш като бях малко това чувство беше много силно. Странно е че малки деца изпитват такива неща.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 7 часа
hash: 04e23fd5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И аз имам подобни чувства сякаш не ми е мястото тук, не мога да си намеря място, където да кажа да тук е за мен, отделно много често преживявам дежавю, и друго което имам силна интуиция и в момента в който усетя, че ще стане нещо лошо започвам да се чувствам неудобно, стресирана, изнервена и т.. н. И друго нещо което ми се случва е когато правя нещо, говоря, чистя, готвя, вървя си викам ние не сме истински сякаш сме във не намирам точна дума да опиша но да речем филм, сякаш някой ни контролира. И не знам на какво се дължат тези мисли, но хубавото е че са за няколко секунди и после минават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker