Нещастни ли са лошите хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нещастни ли са лошите хора
преди: 3 месеца, 23 дни, прочетена 527 пъти
Лично аз смятам, че лошите хора са дълбоко нещастни. Което не означава, че всеки добър човек е щастлив. Но моето мнение е, че никой щастлив човек няма да иска да развали щастието на друг човек (особено ако не му е направил нищо). Един щастлив човек ще направи и другите хора щастливи. Смятам, че лошите хора искат да си изкарат нещастието на другите и затова се държат така. Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 2f27d33975
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Обикновено в тоя свят лошите хора са щастливи, добрите са нещастни.. лично мнение, винаги има и изключения

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 1b9ecdae4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Нещастни и комплексирани

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 909086cbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Нещастни и слаби. Има хора, които минават през всякакви гадости и остават честни, ще ти помогнат в нужда, ще те разберат, борят се с живота. Други стават озлобени, завистливи, но не само защото са нещастни или на тях се случва най-голямата драма. Просто нямат силен характер, нямат воля, нямат емпатия. Най-лесното е като на теб ти е кофти да си го изкараш на околните, да избиваш комплекси и да правиш мръсно. Лошите хора са нещастни колкото и да им е добре живота, душата им е нещастна.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: daed80df08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Че живееш в някоя приказка или детска книга. Няма само бяло и само черно. Всеки лош човек, в даден период от живота си е бил и добър. Никой не се ражда зъл, той става такъв след нещо. Никой не е цял живот лош или добър. Хората варират между двете неща.
В един идеален свят всички са щастливи. Не се нараняват. Доброто побеждава злото и подобни фантазии. Какво разбираш под щастлив човек? Какво под нещастен? Защо мислиш, че някой е длъжен да прави теб щастлив/а, ако не можеш сам/а даго постигнеш?

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: ac64041937
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Смятам, че когато някой има такива тежки мисли кой е нещастен и кой е щастлив, е нещастен.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: d9200e42ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласна съм. Преди 2 години животът ме срещна с един лош човек. В началото се представяше за приятел. Става въпрос за една жена над 60 години. Имаме така да се каже служебни отношения, които скоро ще приключат... Тази жена се опитва с всички сили да ме злепостави, да ме ядоса. Аз съм много търпелив човек и не съм злопаметна. В продължение на два или три месеца системно усещам някаква завист и лошо отношение към мен. Моята теория е, че тази жена е нещастна и затова си го изкарва на мен. Знае ли някой какво мога да направя. Опитах с добро, не става. С лошо не съм пробвал, но не искам..

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: cb1f782520
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Лошите са гадове. Би било идеално да са нещастни в червата и да страдат до гроб, ни не го вярвам.
Лошотията е като бурена в градината - проклетия и половина.
Мисля си, че винаги се измъкват и им се разминава.
Не им пука и мачкат наред.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: daa498295b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не знам. Но забелязвам, че много малко са хората, които могат да се зарадват на чуждо щастие. И това са такива, които на пръв поглед имат всичко. Може да не са нещастни, но ако някой друг изглежда по-щастлив от тях... не са доволни. Имам приятелса, която пострада от друга "приятелка", която не само завиждаше, но умишлено и е вредяла доста време, преди да се усетим какво става. Създаде и́ проблеми и в работата и в семейството с интриги, настрои някои от близките и́ против нея... Изобщо, забъркала такива интриги, че убийството ще е милост за нея, ако бях аз. И след всичко това се изтъкваше наляво-надясно, че е добър човек.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 1046c63ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е съвсем вярно. Един щастлив човек съвсем лесно може да прави околните нещастни, заради това че е егоист, нагъл или несъобразетелен. Доста щастливи хора са щастливи именно защото не се интересуват от околните и винаги се налагат. Когато нещата стават на твоето, защо да си нещастен? ...
Нещастните хора също могат да правят околните щастливи. Като им угаждат и помагат например. Човек може да е нещастен и в същото време да е изключително добър и приветлив. Дори най-често добрите хора са нещастни, защото рядко влизат в конфликти, дори за да се защитят.
Ти най-вероятно говориш за злобните хора, което е съвсем друго нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 4235cf12b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   В България всички са нещастни, объркани, омотани и депресирани-и лошите и почти никаквите изключения от наистина добри, а не привидно на пръв поглед добрите, защото почти всичките българи са остригани първи номер примитиви, често с мургалява кожа с турска брада с тъп поглед с анцуг и маратонки. Останалото от Бг обществото е мутри, цигани и психично болни. А всеки един такъв от изброените е като ракова клетка за обществото и излъчва около себе си нискочестотно енергиино поле, което отговаря на неговата честота. Ако мине примерно край тебе едно тотално дъно като наркоман или циганин това поле се усеща най-ясно защото от такъв е в най-нискочестотния му вид. Разпростира са над 10 км от всеки тиквеник това. Това поле аз наричам проклятието на България и то депресира, обърква и накланя винаги везните в най-неблагоприятната посока на развитие. В него са потопени всички българи и населени места в България. Те са скатини които се пържат на собствения си огън в собствения си сос. За което и България е постоянно в калта и не може да излезе от нея, дори и с чужда помощ от стотици милиарди евро. Така че предопределящото в случаят е, че няма как около теб да са 99% скатини и ти да си щастлив независимо дали си добър или лош. Но ако си остригана първи номер тъпа свинска тиква с турска брада с анцуг и маратонки, мутра, циганин или психичноболен то си гаранция че ти и всичко около теб ще е пълна кочина.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 8a993db165
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Много са нещастни - особенно ако са богати, с красиви жени и любовници, с много пари, деца и къщи.

И са нещастни, защото не вярват в Бога, а това води до "душевен дисбаланс". Просто няма как да са щастливи в такъв случай!

За сметка на това - бедните, самотни и болни хора са невероятно щастливи, особенно ако са силно вярващи. :)

Защото когато си добър човек - няма значение, колко си зле. Ти си щастлив! :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 9b333bb5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Много често, хора които имат лични проблеми, стават заядливи, кисели, отмъстителни, избива ги на агресия, бой дори и т. н към обкръжението им. Наблюдавала съм го многократно, дори без да знам за проблемите им, но лошото отношение е било изразазително.
След време съм разбирала какво е било неизвестно за мен в привидно идеалния им живот.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: a647a86003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да 12, когато проблемите са причинини умишлено от някой, който се е помислил за Бог и за упълномощен да решава кой какво заслужава, нормално ми се струва пострадалият да го избива на агресия. Но тази агресия обикновено е насочена към причинителя на проблемите, напълно заслужено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker