Какво мислите за това, че западът все повече започва да бъде управляван от националисти и крайно десни движения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за това, че западът все повече започва да бъде управляван от националисти и крайно десни движения
преди: 3 месеца, 3 дни, прочетена 648 пъти
Живея в Нидерландия от 20 години. Наскоро имаше парламентарни избори и за изненада на доста хора безпрецедентно спечели националиста Херд Вилдерс. Този постоянно върти едни и същи мадтри как ще направи живота по-ефтин как видиш ли емигрантите са виновни, че Нидерландия дръпна толкова на зад за последните 20 години. Как Исляма била престъпна религия. Често говореше как видиш ли, емигрантите били повече толерирани от самите холандци. Че емигрантите са паразити и са дошли да смучат само от нидерландската социална система. Как, ако той дойдел на власт холандците щели да бъдат приоритет и тяхното благополучие. Абе тоя изкуфял ненормалник, защо толкова умело прикрива фактите как нидерландците на времето са клали и бесели по цял свят, поробвали са народи във собствените им страни са ги прави ли роби и са им грабили природните блага като чай, кафе, подправки, злато. Тази държава колкото плюнка на картата без никакви земни блага как така стана богата бе филанколу? И до ден днешен Кюрасао, Арабу и Сайнт Мартин са техни колонии. Положението с Франция, Англия, Испания, Портогалия и така наречения богат запад е същото. В началото на 50те в Нидерландия икономиката била много слаба и нидерландските работодатели са изпитвали крещяща нужда от работна ръка най-вече в ниско квалифицираните сектори, като металургия, фабрики, почистване, тежка и лека продукция, строителство. Нидерландците са го давали уж високообразовани и не е имало кой да работи в тези сектори. И са решили да си внесат работна ръка. След време са започнали да внасят и от Турция. Реално емигрантите им построиха Нидерландия. Като преди това са крали от други народи. И към днешна дата голяма част от гастарбайтерите им вършат най-гадната работа. Но последните години може би 10-15 години усещам една гадна настройка против емигрантите. Едва ли не емигрантите са им ограбили страната и сега те са толкова зле благодарение на емигрантите. Положението в другите западни страни е същото. Самият избор на националисти да управляват доказва това. Да не говорим от както сме в ЕС колко чуждестранни фирми си построиха предприятия в Румъния, България и Полша и така наречения бивш соц блок ни използват за без пари да им робуваме. Ай сиктир бе! Егати нагледците. Даже тоя нагляр Херд Вилдерс искал да ограничи не само бежанския поток на емигранти, а дори тези, които са от държави членки на ЕС и могат свободни да работят там. Време е да надигнем глави и да си поискаме нашето и такива хора въобще да не бъдат допускани на власт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 2be332ef00
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Казва се ПортУгалия, неграмотнико!!!

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 49849db91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Разделяй и владей се нарича. Западът се управлява от фанатици ционисти и масонски сатанисти педофили.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 885eb143d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Винаги има движения от едната в другата посока. Винаги популистите си заминават с наакани гащи.

Мигрантите идват, защото са нужна работна ръка. Работя в голяма европейска фирма и без мигранти тя или нямаше да съществува, или щеше да е някъде извън Европа.

Това са простите факти. Дали ни харесват или не, е друга история. Всичко останало е ала-бала.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: a958847070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Прочетох само първата част. Точно така си е. Никой никъде няма против малцинствата, ако работят и спазват законите. Не, че няма бял боклук. За тях би трябвало да важат същите принципи и да бъдат накарани да работят.
Десните изплуваха точно по тази причина. Миграцията стана неуправляема и струва голям ресурс на зап. държави без очакваната полза. Самата посока на Великото преселение на народите, показва реалните процеси.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 9ab1e8044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Крайно време да приемеш, че хората в Европа им писна от сегашните политики и ще гласуват, за когото си искат, защото това е тяхно право.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: b8c23c2ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   И си прав, и не си прав. Кармата го връща, но групите от хората, които са засегнати от имигрантите, са работещата класа европейци (било то нискоквалифициран или висококвалифициран труд, т. е. ниска до средна класа) т. е. най-засегнатите не са онези колонизатори, а отново обикновеният човек. Заради постъпките на богатите, се противопоставят групи от народи, които реално са жертви на системата и от двете страни. Обаче считам че европейците са по-засегнатата страна. Хора, които цял живот работят, изведнъж някой да им дойде в страната, и да живее на помощи т. е. първите с техните данъци да издържат пришълците. Е какво е това, ако не използване?
Ако идваха, за да работят, никой нямаше да е срещу тях. Да, има част от имигрантите мюсюлмани, които работят, но какъв процент реално са? Би било интересно да видим такава статистика. Или на всяко 5-членно семейство, има един работещ, като освен това семейството да разчита и на помощи от държавата. Еми, не е редно. Европейците почват работа още от университета, даже почасово още като са ученици.
Хората се противят на използвачеството, мързела и на арогантното поведение на тези чужди народи, които се опитват да наложат тяхната култура в Европа, вместо да се адаптират към нея. Никой нормален човек няма да е срещу имигрант, който уважава другите, работи, и се стреми да е част обществото. Дори и в първия момент да го има предубеждението, то с времето всеки човек показва какъв е, и пак ще бъде приет ако е нормален. Тези чужди народи действително прекалиха, и ясно си личи че се опитват тихомълком да завладеят Европа, и по-точно да я подменят с техните култури и обичаи. Същевременно те са тези, които нямат никакъв толеранс към християнските традиции, и например ако ти би ги поздравил за техен празник, те никога не биха направили същото за твоя (Великден или друг). Това крещи двойни стандарти, а и доколкото подозирам, тяхното убеждение е че непременно тяхната религия е истината, и затова действат така, те се чувстват че чужбина е тяхна, защото Господ е създал всичко за тях, а другите са заблудените, които трябва да върнат в правия път. Затова и това държание. Имам и предположение че и при будистите е нещо подобно (индийци и прочие). Само европейците са приемащи всички, за равенства, за нз си кво, и затова всички ни се качват на главата.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e3e98ab248
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Съгласна съм, но западът пресоли манджата с толкова огромен бежански поток и има ответна реакция. Мисля, че поиплетоха конците и балансът се изгуби

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 9a863de066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Европа по мирен път някой ден ще стане ислямска с това темпо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 0d30fb5fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Нищо фатално няма да стане. Навремето когато Мелони спечели изборите в Италия, копейките се подмокряха от кеф, как едва ли не ще излезе от ЕС, ще плесне с ръце и ще се прегърне с ватенките :-) Нищо подобно не се случи, жената си е съвсем адекватна.
Крайните националисти могат да ни стопират за Шенген и еврозоната, това е кофти за нас, но не е болка за умиране, само забавяне. Иначе е добре така наречените либерали да се освестят и да преосмислят позицията си за безконтролната миграция, полове, зелена сделка и пр. простотии и да се сетят, че все още местните хора им плащат данъци и ги избират, а не мигрантите, освен това все още двата пола са мнозинство, а не изключенията. Да помислят малко, че махалото може и да се залюлее силно в обратната посока и да я патим всички.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 0d0025e4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Проблемът не е толкова в национализма като идея, а в това, че масово партиите и хората, които се правят на националисти имат съвсем други мисли и планове - просто експлоатират идеята. За пример - нашето Възраждане.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e371e55157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мисля че на западняците вече им писна от толериране на икономически имигранти. Че са крали крали, ама откъде го измисли това че имигранти са им построили държавата? Да, ама такива баламурници от източна Европа като тебе и мене. А мангалите от близкия изток и Африка са на помощи там и точно за това са отишли. Да получават пари без да си мръднат пръста.
Причината е, че банките имат нужда от консуматори, за да си покриват месечните отчети и да могат дават още повече заеми. Кой ги плаща тия заеми, знаеш ли? Аз и ти, мой човек. Дето не само им работим без пари, не само плащаме данъци там, ами и имигрантите им храним.
Прибирай се в България, където ти е мястото и ги оставяй да се оправят. Прав е човека. Това е тяхна страна, ние нямаме работа там.. Имаме си наша кочина за оправяне.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 601f9d00d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Авторе - мисля, че това е "цвърчене на мишки в потъващ кораб".

Бях написал една тема, ама мъдрите модератори не я публикуваха, ама едно ще ти кажа много накратко.

Западния свят е мъртъв, но още не го знае. И проблемите са много - нема да обяснявам причините за тях, а само ще ги изредя.

1. Феминизъм.

2. Педеращина и LGBT.

3. Пълен разпад на семейството - разводи, живеене на семейни начала.

4. Трудности при създаване на деца - мъже тъпкани с анаболи и жени-разпоретини, понякога имат проблеми при създаване на поколение.

5. Толеращина - дет пуснаха половин Африка и Близкия изток в Европа.

6. Демографска криза, която няма да се овладее въобще. Изследване на инвестиционната банка Морган Стенли прогнозира, че до 2030, над 45% от жените на възраст между 25 и 44 ще са необвързани (дано поне имат по 1 дете, че второ може и да не видят).

7. Мощен ръст на аутизма - децата родени след 40 имат голям шанс за развитие на аутизъм. Ако преди 1:10 000 деца е било аутистче, сега 1:20.

Та ако ще най-националните, християн-православни управници да дойдат с меч и дисциплина. Нема да могат да поправят щетите от "западния начин на живот".

Запада е мъртъв, но още не го знае!

П. П. Аа авторе - сега четох, че защитава имигрантите, дето са били жертви на лошите окупатори.

Споко брат - скоро вие в Нидерландия ще сте жертвата. ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ! :D

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a7c5b1192b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 9 - Мелони никога не е имала твърда позиция против ЕС, нито е тъврдяла, че целтта ѝ е, да напусне съюза и да стане съюзник на Русия.

Овен това - "Навремето"? Преди цяла година и половина? В момента си изпълняват програмата, както могат, макар и да има спъкни. Започват да натискат яко срещу имиграцията, не иска "родител 1 и родител 2", както каза в една известна реч. А и бързо я пребоадисаха от "крайно-дясна", на "консервативна", защото крайонто-дясно е новото лошо.

Сам казваш "Иначе е добре така наречените либерали да се освестят и да преосмислят позицията си за безконтролната миграция, полове, зелена сделка и пр. простотии " - проблемът е, че ако го направят, какво остава от тях? Едни меки центристи - слаби консерватори и милионер-социалисти. Буквално са нищо. И го знаят. И затова в мометна се наклажда ей тая идея, че "крайното-дясно идва и само ние, можем да го спрем".

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 0a2b0b116f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Призив към Бг суверена: Остригана първи номер куха глава
стърчаща от анцуг с турска брада маратонките си ти бързо обуй и върви, че те чака големия уй.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 часа
hash: 27a024a191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От Автора



Нещата просто са много изкривени. Да голяма част от престъпността е от чужденци. Негри, араби, кюрди. Истината е, че правосъдието им е меко, полицията никаква я няма, скапани закони, които в същината си толерират подобна сган, а не я наказват както заслужават. С тяхната, , толерастия, , изпуснаха нещата извън контрол и в градове като Ротердам има случеи непълнолетни да имат калашници и да извършват убийства. Много пъти се случва негри или някакви араби да изнасилят бяла жена. Но не всички емигранти са такива. Далеч не всички. И заради еврогейските ценности и толерастия всичко това се случва, а не заради Мохамед или Али дето си имат там някакво хранително магазинче и си изкарват парите с честен труд. И аз съм против тези безконтролни бежански орки дето преиждат на талази от изток. Първо вече няма къде да бъдат настанявани. Второ тези хора идват не да живеят и работят нормално, а да правят бели. Проблема е, че сега всички емигранти ще патят. Който разбрал разбрал.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 9ab1e8044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До 15 - Не, че нещо, но темата ти, не е ли в лееек конфликт с написаното от теб? Защото в коментара си, за момент макар, ми прозвуча, точно като фен на Вилдерс, от когото се оплакваше ония ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker