Моят живот е....странен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моят живот е....странен
преди: 2 месеца, 26 дни, прочетена 718 пъти
Здравейте хора,
Обикновено в живота си не се оплавкам от нищо, понякога страдам от това, че много споделям на близките хора около мен, но има на, които не бива да се казват.
Е, ще ви помоля за съвет.... вижте сега, без лоши чувства, аз съм момче на 24, но като цяло имам си всичко, живея сам от шестнадесет годишен, тъй като майка ми и баща ми са разделени и апартаментът е оставен на мен (единствено дете съм), етажът на майка ми ще бъде преписан на мен в бъдеще, къщата на баща ми (която също е преписана на него от баба ми и вече покойният ми дядо) ще бъде също на мен, работя, имам приятелка, с която съм вече от близо 5 години, имам завършен бакалавър в Софийският Университет, в момента си търся работа като IT програмист, завършил онлайн курсовете на платформата SoftUni, имам собствена кола, виждам се с двете части на семейството си всеки ден (в отлично отношение съм с тях).... , но дълбоко в себе си не се чувствам щастлив, постоянно мисля какво ще бъде без мойте родители, какъв човек ще стана, какъв родител ще съм, дали ще възпитам децата си както трябва, дали ще мога да бъда мъж на място и дали ще накарам семейството си да се гордее с мен!
Какво да направя, за да постигна духовно щастие, благодаря за коментарите и съветите, бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 24ed30a55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "Какво да направя, за да постигна духовно щастие? "

Авторе, когато човек се чувства неудовлетворен духовно и чувства, че нещо му липсва - това обичайно означава, че за душата му има проблем!

А душата е духовна и се нуждае от своята духовна храна - връзката с Бога!

Затова, моят съвет е: да се обърнеш към Бога, да повярваш в Него от цялата си душа и сърце и да се въцърковиш в Православната църква!

Защо в нея? - защото само в нея човек може да спаси душата си, понеже единствено тя е наследник на древната апостолска църква и единствено тя преподава вярно Божието слово!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 85d2fa2e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Реално не са ти близки щом страдаш като споделяш на тях. Звучиш неориентиран авторе. Завършил си едно, явно си видял, че няма реализация и си се хванал в друго както 90% от случаите на млади хора в БГ. Просто образованието в БГ е безпредметно, а възможностите за реализация нищожни въпреки всичко "кариерни" форуми. В кавички слагам защото масово са да набират изпълнителски състав хора с гръмки заглавия да изпълняват като послушни калинки задълженията на парашутистите, които взимат 3-но та дори 4-но на техните заплати и постоянно пътуват насам натам по света. Както и да е. Добре си се ориентирал в този бранш, това е единственото място на тази територия, която може да взимаш нормална заплата и да живееш нормално. Въпроса е, че маймуните станаха много на клона и сектора се пренасити. За сведение ти казвам, че фирмите не гледат с много добри очи на хората, които кандидатстват с тези курсове от измислените академии. Преди години го взимаха като топъл хляб защото имаше голям недостиг, говоря преди 2020. Сега е доста трудно да те наемат защото икономиката на света е в рецесия и масово тези международни фирми се изнасят към Азия за по-евтина работна ръка защото ние станахме скъпи. Всички тези неща, които описах явно придават към текущото ти духовно състояние на несигурност, но не се притеснявай масово сме така и не сме виновни за това. Това което мога да те посъветвам е да натискаш здраво в ученето и да си упорит като магаре да си намериш работа, ако има кой да те побутне ще е най-добре, така ще спестиш доста време. Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 32fe29d0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Изброил си само материални неща.

Най-важното е човек да е здрав - физически и психически, да има хляб на масата и да се чувства удовлетворен от себе си

Всичко друго е на заден план

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: c8201321cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Въпросите които задаваш са естествени за възрастта ти. Гледай да си повече в действието, а не в мислите си, когато предприемаш крачки към семейство и работа. Единстврни начин да преодолеш безпокойството е просто да действаш. Имаш ли стабилна основа във възпитание и образование ще имаш и работа и всичко към, което се стремиш

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 3a1442c571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти не можеш да се откъснеш от родителите си. Първо ти си мъж вече, не момче на 24. Прочети историята си и виж колко пъти споменавал родителите си и колко пъти приятелката си? На 24 се виждаш с родителите всеки ден? Птичето трябва да отлети, не е нормално. Всеки се е чудел какъв родител ще бъде, без да има дете няма как да разбере.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 3547c7aa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо не е хубаво много да споделяш. Истинските мъже си решават проблемите без много много да говорят. Второ не всичко в тоя живот се получава както искаме. Ще се опитам да ти дам няколко съвета. Макър, че ще по-добре да говориш с баща ти по тая тема. Но явно нямаш тази възможност. Сега няма казарма и живота е казарма за младите мъже. Първо: Не търси хорското одобрение. Да важно е, за да имаме приятели, семейство и добра връзка с обществото. Но на първо място трябва да се ръководиш от собствените ти мирогледи. Второ. Името на човека е неговия ключ към всяка врата. Пази си името неопетнено. Изгради си принципи. Примерно, ако си дал дума не се отмятай без наистина основателна причина. Поставяй себе си и семейството ти, тоест жена ти и евентуалните деца на първо място, след това майка, баща, приятели. Не допускай много външни хора близо до семейството ти и домът ти. Това е крепоста на един мъж, и аз лично не допускам много чужди хора. Колкото по-малко чужди хора в домът ми, толкова повече семейно спокойствие. Върши работата си така, че клиентите да останат доволни. Това е твоя хляб на масата. И знай приятели няма, има само интереси. Твоите приятели са твоето семейство. Единствено за тях си струва да се раздаваш безгранично. Човек без семейство е като дърво без корен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 561f36cca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Мисли как да създадеш семейство по-скоро, деца, а не с приятелката да се моткате само по екскурзии. Ако искаш истински смислен живот, това е. Бачкаш, гледаш деца и жена, и ако остане времв и друго.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: ed7cae6ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Н 1, за това няма нужда от църкви-посредници! Е, има де, нали за парите да им изкарват...

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 47f7dd2384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това е причината. Имаш склонност към депресии. Майката ти те е дундурка а като малък, затова си станал чувствителен. Отделно те са разведени и това също те е травмирало. Понеже си свръхотговорен, ти избива. Не си мисли, че това е някакъв плюс и превъзхождаш безотговорните хора. Интелигентните хара са най нещастни. Имаш доста да работиш върху себе си. Най вероятно имаш и доста скучен живот и тъпо ежедневие което те потиска. На мене от написаното не ми звучиш като да имаш повод да си супер щастлив. Тва че имаш гадже нищо не значи.
Аз съм жена на 35 и нямам гадже. Отдавна трябваше да родя, опитвам се да си хвана, но все са идиоти. Само лоши неща ме се случват в личен план. В същота време съм много по щастлива от тебе.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: fdc0644d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   За мен само любовта дава това щастие.
Да имаш приятелка е едно, да изпитваш романтична любов, е друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker