Защо всеки път така става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо всеки път така става?
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 413 пъти
Здравейте жена съм!

От известно време ползвам едно приложение за запознанства не спокойно не търся принца на белият кон просто от скука, и защото карам нощни смени и понякога, когато няма работа да ми минава времето. Също така не заблуждавам абсолютно никой написала съм там, че си търся само чат и на хората съм казвам.

Понякога намирам адекватени хора, с които ни върви приказката, но винаги се случва следното пишем си в чата на приложението всичко е наред и след като си разменим фейсбук чата умира след 1 ден те просто спират да пишат, викам си няма проблем ще пиша аз е да ама разменяме по 2 изречения и край. Това е всеки път когато си дам Фейсбука не разбирам, защо се получава така?
И след това се чувствам, като досадница, като все аз трябва да пиша, все пак ако някой иска ще пише и той нали така!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 28 дни
hash: ac01a47dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Сигурно защото не търсят чат, а нещо сериозно, за разлика от теб. Ако имаш интерес - покани някой от тези на среща, ако ли пък не - не очаквай да си губят времето в празни чатове.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 8c5cd34fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Разбира се, от скука ще се сетиш да чатиш, тоест някой да ти го направи интересно, но от скука няма да прочетеш нещо, да направиш нещо за себе си сама.
И за това натам всичко е плачевно, не за друго.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4e9390eab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Защото хората с които си чатиш очакват нещо повече от само чатене и може също да нямат време, да си чатят с тебе всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 0b87758e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Най-вероятно профила ти във Фейсбук не е толкова готин, колкото този в сайта. Погледни си снимките, информацията и си пооправи профила.

Само това ми идва наум, няма друга логика в едното място да си пишете, а на другото не

Т. Т.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: b6fd9913fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Предполагам, че в сайта за запознанства нямаш твоя снимка, а във фейса имаш. От там нататък се сещай сама.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 488bf85584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е ясно е, не те харесват. Трябва да те харесват, за да пишат :)
Аз преди си пишех с всякакви хора, ей така имал съм време и желание. Мъже, жени, който поддаде. Като цяло, 80% са някакви крайни дебили и олигофрени, 90% са по-скучни и от мен самия, и около 10%, че и по-малко, са хора, с които можеш да си полафиш на всякакви теми и са приятни. Иначе са много целеустремени там. Един търси секс, друг нещо друго конкретно, в някакви смешни чатове, ама всеки си знае...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ed983aed6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Явно външния ти вид не е окей според тези хора. Ако си пишеш с наистина обикновени мъже, няма да го имаш тоя проблем и те ще са повече от щастливи, защото на обикновените мъже никой не им пише никога. Явно филтрираш наистина най-хубавите възможни в тия платформи, за които обаче ти си супер обикновена. Или си средно ниво хубост или под него. Кофти е така, но такова е положението.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: e21c2a5f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това какво си писала че търсиш няма значение. Един мъж трябва да се пробва. Ако мъжете слушаха какво жените казват, видът щеше да спре да се репродуцира... То всъщност донякъде така е станало.

A защо толкова бързо ги отказваш, ти си знаеш. Или външен вид, или си скучна.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6cfe71e248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен има огромни разлики на снимките ти в приложението и във фейсбук.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 5b9d6fbed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Става така, защото очакваш отсрещната страна да поддържа разговора. Т. е. искаш те да те забавляват.
Ако наистина си търсиш само чат, научи се да поддържаш разговор - да питаш интересни въпроси, да подхващаш интересни теми и т. н. Не очаквай при обикновен разговор мъжете да имат същия интерес като при свалка. Ще трябва да положиш доста повече усилия.
Тъжно е че толкова много жени си представят живота като една непрестанна свалка и чакат като принцеси на готово.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 635ce96235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   2 вероятности:
1. По твои снимки, постове т. н из фейса не им харесва нещо, но толкова, че ги отблъсква дори за едното е*ане поне да пробват.
2. Убеждават се, че по принцип си пишеш както в сайтовете, не е от бързане.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6563d7e71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   В тиндър хората се регистрират единствено за да търсят неангажиращ секс. Без значение какво си написала, след като си се регистрирала там, всеки който си говори с теб мисли само за едно - как да те изчукае еднократно и после да забрави за теб.
Защо се отказват като си дадеш ФБ - може би изглеждаш че искаш нещо по-сериозно от само чукане. Никой от мъжете регистрирани там, не търси сериозна връзка (жените също - ти си някакво изключение). Може и във ФБ да има неща, които да не им харесват - например необработени снимки, на които не изглеждаш като подходяща за еднократен секс.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 99f08c4226
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Айде пак хейта на макс... абе щом си е дала фейсбук със сигурност снимките са едни и същи каква ще е логика снимките в приложението да са супер обработени а в фб не и момичето да си го даде ааа къде е логиката? !???

Според проблема идва от това, че някой смятат че като си дадеш фейсбук вече си им в кърпа вързана и не е нужно да си дават зор.
Не виждам друго обяснение или попадаш на някакви супер спрели дебили.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6cfe71e248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 13, в приложението можеш да качиш до 5-6 снимки, като естествено там си избрала най-добрите такива. А във фейсбук можеш да имаш безкрай снимки, качени от теб, тагвания от други твои фейсбук приятели. Във фейсбук може да имаш и 50, 100, 150 снимки. От там се вижда разликата вече. Няколко пъти съм се убедил в това.
Втората причина е, че при продължаваща комуникация се вижда, че авторката не може да предложи нищо особено.
Третата причина може би са коментарите под снимките на други мъже "прекрасна си", "хубавица" и подобни такива. Уважаващ себе си мъж не иска да участва в такъв цирк.
Четвърта причина- във фейсбук малко или много можеш да си направиш изводите какви са интересите на един човек. От там също може да има разминавания.

Мога да дам още причини, но не знам дали мозъкът ти ще успее да ги асимилира.

Отвори си малко мирогледа и светогледа и можеш да забележиш супер много причини за това нещо. А не само и единствено еднопосочно насочване на безпочвен негативизъм към мъжката част.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: b6fd9913fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Просто в приложението имаш по-хубави снимки, но във фейсбука се вижда истинската ти визия и хората остават разочаровани.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 99f08c4226
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Страшна логика имате честно наистина не разбирам как е възможно всеки да се хваща за такива глупости изсмукани от пръстите? !?
Обяснете ми как стигате до тези заключения от написаното?
Аз като жена също съм имала приложение за запознанства и масово мъжете са пълни дебили те разговора, че не могат да водят няма да коментирам, но това че дори не могат да отговарят на въпроси какво да кажа, питаш нещо отговора в 90% от случаите е "не знам", "не съм мислел" пълна деградация. Бях в същата ситуация имах същите снимки от фейсбук ми в приложението и през ум не ми е минавало да си ги обработя и после да си дам фб няма смисъл от това.
Не ти пишат, защото виждат, че не си куха те не са свикнали с такива за това губят интерес, но това е в твоя полза, защото кретени не ти трябват. Ако имаш снимки от пътувания тогава ептен си им вискока топка. Имаше един с който навремето си писах и ми заяви, че не можел да си позволи да ме води на почивки да не съм го очаквала. Аз парите сама си ги изкарвам не ми трябва някой, че да ме води, аз не съм кученце, че да ме водят на разходка, и не само аз и много други жени сме така работим и си имаме пари не чакаме от сульо и пульо.
Така че момиче не се връзвай на тези комплексари в приложението и тук коментиращите! По ще ти приятно и забавно ако завръзваш разговор с някой клиент ей така за приказка отколкото с кретени.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6cfe71e248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16, не се самоизтъквай тук. Темата е различна, от това за което се хвалиш тук. А горе са дали само предположения относно "защо всеки път става така". Всеки има снимки от пътувания. Не само жените като теб. Успокой се малко. А относно интелигентността, за която пишеш и други такива качества около воденето на разговор е желателно да научиш пунктоационните правила като за начало.
И да спомена и аз, тези които си харесвате на външен вид обикновено са тотални аборигени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker