Зайчето ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Зайчето ми...
преди: 13 години, 27 дни, прочетена 3183 пъти
Преди два месеца майка ми и баща ми ми подариха зайче. Аз супер много се привързах към него и много го обичам... Обаче преди 2 дни като се прибрах от училище предната вечер с нашите се бяхме скарали, защото заека ми много обичааа хляб и докато вадих от плика той душеше по чинията на баща ми и си беше сложил лапичките на масата...

Та както и да е. Баща ми е леко лууд, а майка ми е невротичка и като се прибрахх от училище, видях клетката пред врата на хола и им казах да не го държат на течение, а тая тъпа кучка майка ми ме погледна и взе талаша и храната му и ги остави пред вратата...

Знаех, че ще го дадат на другг... И вместо да направя нещо да я спра, аз се затворих в стаята и ревах вместо да дръпна клеткаата и да кажа, че той остава при мен...

Аз... аз не напрвих нищо, той ще умре, той трябва поне 4 часа да е извън клетката да му се дава и малко хляб... той е много плашлив, не обича да го гушкат... мрази сешоара.

Ако някой в петък около 2, 2 и нещо, 3 е получил бяло зайче със лилавеникав ирис и червени зеници на около годинка... моля ви искам поне да се сбогувам с него, много го обичах, а дори сбогом не можах да му кажа. Моляя Ви искам само да знам, че е при грижовни стопани, че е добре и да го погаля за последно по меката бяла бузка ;;хх

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 26 дни
hash: 4abe508213
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "тая тъпа кучка майка ми ме погледна"

Едва ли е такава, щом ти е подарила домашно животно. Просто ти не си била достатачно голяма да се грижиш за него, а заекът е труден за гледане. Имах приятелка със заек - почти на 8 години май стана този заек - тя с часове чистеше, грижише се за наго, а нейните родители само на терасата ? даваха да слага клетката... Зимата го прибираше, но чистене....
Не умира, ако не е 4 часа извън клетката, що за глезотия?
Изобщо - правилно са постъпили вашите, не си готова да се грижиш за животно.
След някоя годинка им поискай котка - тя се грижи сама за себе си и дава да се гушка, не яде хляб и може да бъде възпитана да не сере навсякъде и да не се качва навсякъде. Не ? трябва клетка, слагаш ? кошче някъде, където да се свие, спи доста и не мирише, ако е женска.
Зайчето ти 100% е в по-добро семейство, с хора, които могат да се грижат за него.

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 34e47156f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мило детенце, тук е мястото, където най- малко някой е намирал или са му подарявали зайче, затова най-добре разпитай съседите, а е много вероятно, родителите ти да са го прибрали временно в мазето или тавана

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 3cf13834a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Бедното дете.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: dc330a843a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка и наистина е тъпа кучка. И аз исках да си взема заек но естествено почнаха да ме разумбеждават и бяха неистово щастливи, когато казах ДОБРЕ! НЯМА ДА ВЗИМАМ - ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ.. Така че.. разбирам те..

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 3dc6b1c05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз имам проблем с дом. любимците. Не съм някакво лапе, вече съм тиинейджърка. Живеем в малък апартамент, но аз всеки следобед и уикендите съм си в къщи. Искам да ми вземат нашите (аз досега не съм имала) някое мъничко (не искам куче, даже и коте, да е по–малко), немиришещо (имам предвид да не мирише ако му честя често), и да може да стои в клетка (тоест докато съм на училище, докато съм си тук ще го пускам). Ако някой знае за токова животинче, ще съм му много благодарна ако го сподели с мен. Моля не ме мислете за безотговорно момиче което не може да се грижи за животинче, защото аз отдавна уча за животните и си мечтая да имам. Благодаря ви предварително. :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 7e1b79614b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "а тая тъпа кучка майка ми ме погледна"

Като прочета такова нещо и ми се повръща. С такова отношение, цяло чудо е, че са ти подарили домашен любимец. Гади ми се от такова неблагодарници като теб.
Лола

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 662439b9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми подариха зайче, но надали ще ти помогна защото ми го подариха миналата година и знам от къде са ми го купили. Знам че не е по темата, но ти наистина си се държала като кучка. Майка ми е привързана към зайчето ми и не би ми го причинила НИКОГА!!!! А майка ти не го е обичала и ти го е направила на пук. Така че като имаш такава майка трябва да внимаваш какви ги вършиш.



Sunshine

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 662439b9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Aз обичам зайчетата. Моето зайче е най-скъпото нещо на света за мен. То е обиколило цяла Европа с мен... Никъде не съм я оставяла винаги си е била с мен, не мога да се разделя с нея. Така че те разбирам напълно и изказвам моите най-искрени съболезнования!



Бънини Би
Зайче номер едно в света

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 713a0a6640
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило дете на тъпа майка-кучка. Дали си се грижила за сладкото зайче? Дали си му чистила, дали си играла с него и т. н.? И дали всичко това не го е правила тъпата кучка, докато лудия ти баща е гледа да опази вечерята си от сладкото зайче? Аз също много обичам животни, но гледането им е свързано и с много задължение. С луд баща и майка-кучка, ти какво си, миличко?
Сара

 
  ... горе^
преди: 13 години, 25 дни
hash: 35da187355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много съжалявам :(

 
  ...

...
преди: 13 години, 24 дни
hash: c422eb9f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съжалявам, че са го дали :( Може би майка ти не понася да и цапа животинка вкъщи. Може би не си се грижила достатъчно за него и е омръзнало, макар само за 2 месеца. Ако някога отново ти подярят животинче обещай им, че ще се грижиш за него (да му чистиш, да му даваш храна, да му обръщаш внимание). Наистина, това си е отговорност -представи си, че все едно се грижиш за малко дете. Ние също имаме зайче. Брат ми повече настояваше за зайчето, и един ден баща (негов колега му е подарил зайчето; това беше нещо като компромис, не бяха много "за") ни се прибра с един уплашен мъник в коритото, и като по-голяма на мен възложиха грижите. Много пъти са си говорили да го дадат на някой, но майка ми вече се привързала към зайока и "сърце не и дава" да го даде, въпреки, че ръси много трина. И наистина много ще ни е гадно (на мен и брат ми, и донякъде на майка ни) ако го дадат, а и Зайо няма да издържи вечно да го държат в клетка, винаги сме му давали свобода и не сме го затваряли като затворник, пък и умно и възпитано зайче се оказа. (Извини ме, че смесвам историята с мнението си. )
Успех, ако ти подарят отново животно, дано се грижиш добре за него. Приеми просто, че на някои родители не им се занимава да ходят след него и му чистят, да го наблюдават да не препикае някъде (нашия и тая беля е правил, ама слагаш една стъпка където стои и няма да посмее повече), а може би наистина не си била съвсем готова. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c992c425d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Зайците в никакъв случай НЕ трябва да ядат хляб, май вашите правилно са направили, че не са го оставили ти да го гледаш. Аз вече почти 8 години гледам заек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker