Странен сън? Дали е реалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странен сън? Дали е реалност
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3281 пъти
Нали знаете, че има един странен не знам как да го нарека... айде обичай в навечерието на бъдни вечер да сложат парче питка под възглавницата и ще сънуват истинската си любов. Учихме го по литература и аз исках да порбвам. И така легнах да спя и сънувах едно момче което седеше на един училищен чин и беше много красив. Събудих се и си казах, че е просто глупав сън.

Наскоро се преместих в ново училище и видях това момче в класа ми е! Точно той е сигурна съм и да, влюбена съм в него. Но когато сънувах съня не го познавах изобщо. Какво означава това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 270a410b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заблудила си се сбъдват се само лошите кошмари:)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9793f2f647
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чиста случайност.

... СПокойно, не можеш да предсказваш бъдещето..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9f018f4316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   , Точно той е сигурна съм и да, влюбена съм в него. Но когато сънувах съня не го познавах изобщо. Какво означава това? ' това означава deja vu по-добре говори и момчето

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e961ce370a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам доколко е истина тая история, но да ти кажа.. Някак не ми се вярва. Аз принципно не вярвам в тия неща а това конкретно за пръв път чувам.. Може пък наистина той да е момчето за теб, живота е странно нещо.
Тони

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1d248fe56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Научно доказано е, че сънищата не предсказват бъдещи събития, а са в резултат от вече минали действия.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0b43de325b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това звучи наистина интересно. Може ли да ми обясниш как точно се прави? Мерси предварително :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 044c5a94c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Незнаех за това поверие ще го пробвам на Бъдни Вечер:)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ce60780a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:Ами, не знам как тоно става. Просто понякога се случва и преди ми се е случвало. Веднъж легнах да спя и сънувах странна катастрофа на следващата сутрин по новините даваха за точно тази катастрофа със същите хора. Везмъжно ли е да съм медиум или нещо подобно?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 00e7301892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това съм го чувала и преди от друга жена, която каза, че сънувала мъжа си години преди да се запознаят, така както изглеждал на някаква снимка.
На мен също няколко пъти ми се е случвало да сънувам нещо и след това да го видя на живо. Невероятно, но все пак се случи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 68c2e08927
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ти май си вярваш :D кви глупости говориш.. стига си измисля

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8b8fa7f321
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към коментаторите... чуда ви се защо въобще пишете такива ненормално прости коментари..
Към №1-... зле си..
Към №2 - Няма нищо случайно.
Към Авторката - Не виждам какво общо има храната със сънуването но без значение... ако искаш нещо, рано или късно ще се сбъдне. Има хора, които сънуват бъдещето, и си спомнят всичко, други не го. Но това че го сануваш едва ли те прави медиум... ако всичките неща които аз мога да правя се считат за такива аз ще съм като ангел или бог или примерно смърт или нещо :ДД Ta не нахъсвай нуждата ти за величие, и се кефи на късмета ти и вземи това момче.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9f018f4316
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до авторката ми не не си медиум просто сънуваш сънища дежа ву сънуваш случка и после става в истинския свят до това момче дето си го сънувала остави на съдбата ще ви събере някога

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a2cc19dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей, не знаех за този обичай, звучи интересно.

Аз и някъде другаде бях писала, но пак ще ти кажа, че и на мен ми се случи това. Преди години, още когато бях малка, когато ми беше напрегнато или денят ми беше гаден, преди да заспя си представях как един мъж идва и ме спасява от всичко - и в доста случаи в мислите си заспивах, и го сънувах. Винаги беше един и същ, т. е по един и същи начин. Вече като по-голяма си представях как ме милва, целува - но пак ти казвам винаги беше един и същ човек, сякаш го познавах и в действителността. След време го видях на улицата, разминахме се, той дори не ме видя. Никога няма да забравя как се почувствах. Дори сега като пиша пак настръхвам. Беше същият - очите, миглите, скулите, устните, краката, ръцете. Сякаш го бях създала аз. Оказа се, че не само съществува, ами е гадже на моя позната. Всеки път, когато го виждах се пренасях в друг свят - сякаш го познавах отпреди това. Никога не си и помислих да го заговоря, да се запознаем. Но живота понякога е прекалено интересен и вълнуващ. След доста време той пък ме забеляза, запознахме се и започна да ме ухажва. Но тогава имах човек до себе си и прекъснахме връзка. След време, когато приключих тази връзка и бях наранена, озлобена, тъжна този човек се появи и ме спаси, както в сънищата ми. Подаде ми ръка, а после ми даде и сърцето си. Вече не си мислих за моя герой, моя принц преди да заспя, не го сънувах, защото заспивах до него. Не съм луда, не съм филмарка или да живея в някакъв измислен свят. Наистина ми се случи, дори никой да не вярва. Не искам обяснения, не се опитвам да си обясня всичко това, не е нужно, а и едва ли ще успея. Иронията е, че ние сме от различни градове, много далечни , аз бях приятелка на неговата първа любов (макар и мноого отдавна), а той приятел на моята. И в един момент се разминаваме на улицата.. и след време нещата как се промениха.. Дори на първата ни официална среща една гледачка ни каза, че след време ще пламне голяма любов, каза ни много неща, които се случиха.
Като цяло в тази връзка имаше много такива моменти, в които си мислех, че има някаква сила, има нещо специално, някаква лудост или шега на съдбата.
Обаче аз ти вярвам и вярвам, че това може да се случи и на някой друг. И му го пожелавам, защото това е едно невероятно чувство - едно чудо. Отплеснах се, но това ми е един много скъп момент от живота, който само ме кара да си мисля, че има много странни събития, много изненади и обрати.

Авторке, както казах не знам и не ме интересува какво означава това. Ако е истина историята ти и си сигурна, едва ли можем да ти отговорим. Понякога и не е нужно. Остави тази красива загадка, остави и съдбата - щом те е срещнала с някого има защо. Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a61dcf91e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много скоро може да се окаже, че сънуването на подобни сънища е важна част от ежедневието ни.
Номер 5 - моите уважения към науката, но през 80-те години на миналия век учените са имали едно мнение за общия брой гени в човешкия геном, а сега се е оказало, че бройката е друга и при това много по-малка от изтъкваната тогава като абсолютна истина. Изводът е ясен - науката е полезна, но не и безгрешна. Глупак е този, който разчита на нея за абсолютно всичко и не се съмнява поне малко в становищата на учените. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8b9970e4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имаш огромно въображение

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cd908e4c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз научих наскоро за него. Вярвам ти без никакво съмнение.

Реших да пробвам и аз, но по друг начин преди няколко месеца, не вярвах, че ще сънувам нещо смислено още по-малко, че ще помня съня след като се събудя, но ето, че си легнах и заспах, сънувах един мой бивш колега, беше се преместил в родния ми град. Сънувах, че влизам в кабинет, той седеше на стола зад бюрото, при него имаше и някакъв мъж, който не познавах. Аз го попитах ''какво прави тук '', той каза нещо, но него запомних, оставих някакви документи и му казах сбогом. След това се прибрах и разказах на майка ми, че съм го видяла. Много се изненадах на сутринта, защото не съм си мислела за него, за да го сънувам точно в тази нощ.

Marilyn

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker