Аз съм щастлива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм щастлива
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 8276 пъти
Аз съм щастлива! Това искам да кажа на целия свят. Щастлива съм защото през целият си живот съм се борила сама. Щастлива съм защото съм страдала сама и защото точно тези моменти са ме издигали нагоре. Точно тогава съм разбирала колко съм силна, колко съм важна на този свят и колко не завися от другите, а единствено от себе си. Щастлива съм, защото имам всичко което съм искала, та и отгоре. И единственият път по който съм минала, това е болката, страданието и мъката. Е имам още едно нещо с което се боря, но май ще се боря цял живот с него и не знам дали ще го постигна, може би това е съдбата или кармата ми както казват някой.

И в момента страдам, и то много, въпреки, че имам всичко. И силно вярвам, че и това ще отмине. Казват, че преди изгрева е най-тъмно! Така е повярвайте ми. Искам да кажа на всички, които са отчаяни и страдат в момента, или се страхуват - повярвайте, че болката и мъката ще свършат и тогава няма да има нещо на този свят което да ви върне пак там. Всичко приключва завинаги. Има обаче една тайна- и това е да не ви пука. Каквито и да сте, каквото и да се е случило или случва разберете ли веднъж това целият ви живот ще се обърне и всичко което искате ще добиете! Изпращам ви много любов, защото без нея нищо не става! Обичайте всичко и всеки, прощавайте и тогава ще бъдете щастливи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: fc38f13557
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Дано си права :) Мерси за пожеланията да ти се връща 3-ройно :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c608d747fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Поздравления! Уважавам те, не те познавам, но ми се струваш човек за уважение. Мислиш позитивно, в момент, когато повечето биха се отчайвали, , Не е честно аз съм сама, боря се сама, страдам сама... ", което за мен е странно, но не това е важното. Само едно нещо ще ти кажа- да се бориш цял живот, за нещо недостижимо е 5 пъти по-велико, от това да стоиш и да го гледаш малоумно.

Няма значение какви сте, независимо дали сте болни от нещо смущаващо, дали имате говорен проблем, отблъскваща анатомия, или просто труден характер- заслужавате нещо по-добро, имате правото да се борите за него.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 20b04160e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Много се радвам за теб и се надявам и аз някой ден да кажа, че съм истински щастлива. Надявам се да успея да се преборя с моите проблеми и се надявам, също така, да бъда достатъчно силна, за да спре най-накрая да ми пука. Възхищавам се на борбените натури като теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 951f0850bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекрасна си!
Повече хора като теб - по-уютен свят.
Прегръщам те със сърцето си!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1a02353da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   И много се радваме за теб, предполагам тук има и други щастливи хора, които не пускат истории за това. Не предизвиквай съдбата като правиш това, просто си изживей щастието.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 649ce15836
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодарим ти! Наистина пътят на страданието е пътят към истината, браво, че си го осъзнала.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6b14f6f222
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ме разбирай погрешно :) завиждам ти... благородно, написаното от теб ме зареди с много положителна емоция. Дано повечето хора са като теб :) Дано повечето хора бъдат като ТЕБ :) ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Анонимен

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: edb6890ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   бих ти пожелал в борбата за това което се бориш да спечелиш, защото повярвай ми аз лично съм се борил много и знам колко е сладка победата.
Тези които са безхарактерни и тези които нямат цели и мечти никога няма да разберат това, за което ти пиша.
Знаеш ли веднъж срещнах едно момиче-то е от този тип който ти описах-не от моята порода и ми е мъчно, че е такава, тя ми показа колко долни, подли и безкруполни могат да бъдат хората, много ме натажава това, но все пак продължавам да мисля, че нямам огледало за обратно виждане(смисъл целите в живота са ми по-важни.
Успех ти желая.

Дурко

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f027987c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре започваш: аз съм щастлива!
Ще ти предложа още един по-кратък вариант:
АЗ СЪМ!
Сядаш вечер и си казваш:
АЗ СЪМ!
Защото ти си точно това, което си и нищо повече и нищо по-малко. Не си изчистена докрай, но си в правилната посока... поздравления!!!

Себеутвърждаващите форми имат сила без онова "но", което си сложила после. Но в момента страдам - какво е това, защо?
Разбери един тънък момент в нашето съзнание. Но-тата създават блокажи и спират огромната организационна мощ на себеутвърждаването. Аз съм щастлива, благодарна за всяка случка, защото всяка случка е с положителен характер, защото от Бог идва (или както там си го наричаш) а той е Любов и значи с лошо не идва, всичко е полезно, всичко сме поискали сами, за да се учим, за да се пречистваме.
А страданието? То е нещо неестествено за душите ни, нещо натрапено от тази триизмерна реалност, в която живеем и един от "опасните" капани на нашето Его! Душата е само любов, едни лъч от енергия - нито положителна, нито отрицателна, . тя не страда, не е горда, не я боли - тя просто е, за да бъде.
И точно това усещане, че просто СИ, че те има е щастието и е пълно. Тогава с някаква шеметна бързина всичко започва да се нарежда и виждаш как всяка стъпка те води до нещо ново - по-различно, нещо, което те развива.
Когато страдаме заради нещо - стрдаме, защото имаме някакви конкретни очаквания или нагласи, преодолеем ли ги - страданието спира.
Какво означава "страдам", страдам означава буквално, че преживяваш... и това е хубаво, благодат е, защото значи, че живееш, че се развиваш. Бъди благодарна за страданието, а болката - тя е от очакванията ни, защото сме решили, защото сме избрали да страдаме с болка!

Аз избирам винаги най-доброто за мен, винаги срещам деня с усмивка и изпращам същия този ден "Мамка му, как те живях!!! :)" и после спя като къпана. Аз съм само, това, което съм. Никоя дума, никоя постъпка, никаква случка не може да помрачи тази моя усмивка, защото не очаквам от никого нищо, никой не смятам за длъжен и знам, че всичко, което ми се случва ми се случва, за да ме развива. Така няма самота, няма нещастия, няма обида -всичко е просто прекрасно и тази луда, страхотна фиеста, в която се намирам ме кара да се чувствам лека... Без никакво значение са бурите навън - вътре е слънчево, като в един прекрасен, пролетен ден, когато цветята цъфтят, когато природата се движи, всичко расте, променя се...

Бъди щатлива! Изпращам ти любов и те прегръщам с много топлина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 961fbcaabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Благодаря на всички за това, че обърнаха внимание на поста ми. Благодаря ви за хубавите пожелания и в частност съвети. Радвам се, че съм подействала на някого положително и съм вдъхнала малка частица на надежда за един по-добър и смислен живот! Успех и попътен вятър в борбата за всеобщото щастие и любов!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 831f7ded21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Здравей щастливке ;) И аз те поздравявям за прекрасната
и ободряваща доза положителност която си отправила към
нас и с която докосваш душите ни! ... Няма положителност, и усмивка която да не е свежа като пролет, и топла като лято ;) Казват, че човек разбира какво е щастие, едва когато изживее страдание. През другото време, просто не оценяваме правилно нещата който имаме, и които живота ни предоставя пред погледа ни!!! :) Мдааа, обаче най-важните битки в живота са тези които не са изцяло зависими от нас! Да се бориш, за един по-добър живот, но още повече да се бориш за любовта си! ...

Към номер 9

Големи прекраснотий си написала :) И то... много вярни! ... Ама щастието в самота, не е реално щастие. Създадени сме да споделим живота си с някой! Така, както родителите ни правят, така както техните са направили и тнк, назад във времето. Това е живота, да си способен да даваш, от себе си, на друг! ... Можем дълго да бъдем сами, да си мислим че е чудесно както сме си! Ама вътре в себе си, знаем че, това което прави щастието щастие, е да бъде изживяно заедно с щастието на друг.

"Без никакво значение са бурите навън - вътре е слънчево, като в един прекрасен, пролетен ден, когато цветята цъфтят, когато природата се движи, всичко расте, променя се... " Знам за какво говориш :) И аз съм така! Вътре е цял свят, от където силата да продължиш с усмивка, никога не се изчерпва. Една безкрайна хармония.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 943dee6fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зимен огън,
имаш всички хора, давай на тях. Защо самота? Къде видя самота? :)
Хората често не разбират отшелника, наметнал расо и отишъл в някой манастир, той не възприема себе си като част от двойка, той възприема себе си като част от всички двойки и живее с тяхното щастие. Всичко е едно...нали така!
"Аз съм..." Дао е винаги път...:)

Не всеки е избрал да се роди, за да бъде родител. Някои хора никога не познават това усещане, нали? Други пък са се родили да умрат още деца... Кое е положително, кое отрицателно - само нашите нагласи и нищичко друго. Всичко просто е, за да бъде и това е единствената задача на съществуването.

Хората са странни. Когато срещнем куче на улицата не си задаваме въпроса "Защо сега това куче ме залая" или ако си го задаваме, не страдаме, но защо, когато човек ни "залае" се гневим или боли?

махай, махай, махай от себе си - крещял мъдреца, но малко хора го разбрали, повечето помислили, че е луд, други се чудели на младото му лице, трети на усмивката. Кой се вслушал в крясъците му? Единствено Вселената и му подарила звезди..:)
Прекрасна вечер!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cd9b099642
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   До номер 12

Незнайно прекрасна душа такава ;) Да давам, ама какво да
давам? И кои са всички тези хора които имам? ...

Самота ли? ! ... Не знаеш ли? Никой не може сам да си е достатъчен, ако беше правилно да живеем сами със собственото си щастие, всеки щеше да живее сам на отделна планета!!! :)) Но, хей, на този свят не сме сами. Тогава защо да бъдем щастливи сами! И кой и къде е казал, че щастието в самота е истинско щастие? Не можеш да отречеш, че само споделеното е такова. Ние хората сме социални същества, не сме "отшелници", не това е живота ни, не за това сме предопределени! ... Но нашата воля и страхове, ни карат да изменяме своя първоначален път, като понякога се изолираме от реалния свят, и заживяваме в едни "измислени светове", като отшелници. Вярвайки си че, както сме, сме добре! ...

Хъммм... човек не се ражда родител, такъв става, когато
съзрее да бъде родител. Виждам, че вярваш в прераждането ;) Аз също. Обаче ти вярваш и в кармата ;) Аз съм на мнението, че някой неща в живота са предопределени, но други търпят промяна от собствената ни воля.

Миличка, когато човек ни "залае", няма как да не ни позаболи! :D Защото също е човек, а и за да ни заболи, ще
да сме свързани с този човек по-някакъв начин. Болката е
- промяната на състоянието - пълнота и радост. Когато
някой е нещо за нас, той дава нещо от себе си, което се прелива в нас! А ако ни "залае", или "захапе" това нещо
което е в нас, си отива! И остава "празно поле", в душата ни, на което ние казваме - "болка". Но ако този човек ни е никакъв, и да ни залае, или да ни захапе, бързо ще намерим сили да се съвземем.

Звезди, ... хубаво, много хубаво! ... :) Ама дори и звездите е добре да бъдат споделяни! ...

Приказна вечер!


~winterfire~

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 32e7b316e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Права си за много неща, но ще си много по-щастлива ако имаш някой до себе си и"сама"вече да изчезне от иначе позитивното ти писмо! Пожелавам ти го! Щастието, споделено с правилния! 258

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker