Защо живея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо живея?
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 4700 пъти
Отчаяна съм от живота. Всеки ден се питам каква е причината да живея или по-скоро съществувам. Единственото, което ме държи е съпругът ми. Той е истинско съкровище и безкрайно много го обичам. Но се чувствам тъжна, отчаяна и депресирана. Живея в самота. Съпругът ми е винаги на работа от ранна сутрин до късна вечер, дори и уикендите. Аз не работя, дали защото няма къде тук или защото все правим планове за дете и аз не знам.

Нямам приятели нито познати дори, защото постоянно се местим. Но дори и да не се местим не мисля че бих имала тъй като не съм контактна личност и някак изгубих желание за всякакви контакти. Нямаме деца, поради някакъв проблем само се мъчим и всяка бременност свършваше в болница. Чувствам се ужасно безполезна и някак си нищо не мога да направя добре. Не мога да живея вече така. Нещо ме мъчи, душата ми страда а дори не мога да конкретизирам проблема си. Кое от всичко е проблем, защото всичко за мен е не както ми се иска а и не мога да го променя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9570e2ae1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С детето как точно стои въпроса, можеш ли да родиш по принцип... в него ли е проблема, или в тебе?

Ако не можеш да имаш дете, защо не си осиновиш. Не е толкова зле - имаш мъж, аз нямам и това. Почина преди много години, дъщеря ми е голяма и си е по пътя, а аз съм сама. Приятели... да, имам приятелка, но това е едно, а любимия - друго. За депресията: ходи повече сред природата, движи се повече и намери нещо да се занимаваш.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6b8dc7c8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така се чувствате, защото нямате ангажимент. Банален, делничен. Опитайте с нещо по избор. А и детето ще дойде.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 55cc5ce066
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят съвет е да започнеш работа, независимо каква е, важното е да се занимаваш с нещо, за да не стоиш по цял ден сама вкъщи.

И аз не съм общителна,. но се опитвам. И ти направи опити да се сближиш с хората, да имаш приятели.
Трябва да живееш, ако не за себе си, направи го за мъжа до теб. Не искаш да го нараниш и да бъде тъжен и да си зададе същия въпрос като теб, нали?
Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d57b6c27e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила, разбирам как се чувстваш, ще ти кажа какво ми помогна да изляза от тази ужасна депресия, ако имаш сили опитай. Казвам го защото зная, че е нужно голямо усилие да вдигнеш глава и да се чувстваш така както нормалните хора, когато всичко което искаме е далечно или почти неосъществимо. Дори и да нямаш нужда, финансово, като за начало, не мисли че търсенето на работа и дори започването ще ти попречи да забременееш, напротив, чувството за пълноценност ще ти даде крила.

Второ, ако започнеш работа, ще започнеш да цениш времето си повече и ще намираш свободното си такова за щастливо. Повярвай ми, това беше последното нещо което исках, да работя когато се чувствам тъпа, неможеща, на никого не нужна. Ако достигнеш поне малко до чувството за това че си нужен, ангажиран човек, сама ще усетиш промяната. Спокойствието ще те дари с дете. Искрено ти го желая, успех и да знаеш всичко се нарежда, само търпение и запълване на времето..

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 51dac6e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако сама не решиш да направиш промяна със себе си, няма кой да го направи. Ако вътрешният ти свят не е в ред, не можеш да очакваш друг да го подреди. Ще се справиш, защото си силна, но не се оставяй на меланхолия и депресивни състояния. Ще се СПРАВИШ!

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a17dddf41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблемът с децата вероятно е точно заради състоянието ти. Ако искаш дете с цел да го подобриш, жестоко се лъжеш. Трябва да го подобриш, за да го имаш. А как да го подобриш... намери си заниманание чрез което да се чувстваш пълноценна за себе си. Ако си достатъчно съвестна и отговорна - прави нещо сама, нещо което ти се отдава и виждаш негова реализация. Ако не си - отиваш някъде да те завърти живота и правиш това което се очаква от теб. Нито звучи приятно, нито е, но действа :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker