Жените лъвове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жените лъвове
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 18870 пъти
Става въпрос за жените лъвове (сигурно вече ви омръзна да се пускат теми за зодии). Та аз съм мъж риби и има едно момиче зодия лъв, което ме привлече силно, и хората, които са имали връзка с жени родени под този знак нека споделят впечатления от тях?

Благодария предварително на модераторите (ако побликуват поста) и на читателите за коментарите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 05d8783ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да знаеш, че жените лъв много често искат да им се угажда за всичко, обичат да бъдат разглезвани. Те са тези, които в повечето случаи командват парада, искайки да бъдат лидери, точно като истинските лъвове. Имат горе-долу високо самочувствие и не се отказват лесно. С тях определено няма да ти е скучно, но ще очакват от теб да правиш всичко възможно и те да не скучаят. Добро попадение е тази зодия, но да знаеш, няма да ти е много лесно, трябва да я впечатлиш с нещо у себе си, с някаква загадъчност, примерно. Тук можеш да прочетеш повече http://www.start.bg/lenta/horoskopi/harakteristiki/lyv.html

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 457afb449a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-егоистични, надути, измислящи си истории и преувеличаващи от зодия лъв не познавам. Просто вече като чуя, че някой е лъв бягам надалеч, въпреки че не само слънчевата зодия определя характера. Има някои наистина готини лъвове, които са рядък случай - те са весели, щедри, благородни. Но другите които са преобладаваща част са - мързеливи, мислещи се за център на света, алчни, прекалено гръмогласни, прекалено ексцентрични, абе всичко прекалено в негативен аспект. Доста често лъжат за да се изкарат по-готини отколкото са.

Имах една позната която непрекъсното си измисляше как ходи по кастинги, избират я за реклами, но така и една реклама не се видя. Също разправят как мъжете са луди по тях и непрекъсното ги заговарят и свалят по улиците. Същата която го разправяше едно гадже не можеше да завърти, но това е друг въпрос. Дават луди пари за показност и дрънкулки, само и само да блеснат. Ако някой не дай си боже има някакъв успех и те са наблизо и не са в главната роля се почват злобни подмятания, сърдене, цупене, опит за привличане на внимание и какво ли не още не - детински истории. Мислят се за център на света и се държат така все едно си им длъжен, а това определено дразни. Доста са далеч от центъра на света, ама ако им го кажеш ще те изкарат луд. Изобщо лъвовете, а аз познавах доста, са едно огромно разочарование за мен и повече с такива не искам да си имам работа.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d875616c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Жена лъв е катастрофа. Бягай далече. Особено риба и лъв е много тежка комбинация. Жената лъв е с огромно самочувствие, но въпреки това очаква да я боготворят ежедневно. Ако я пренебрегнеш поради някаква причина, лошо то се пише. Ще започне едно демонстративно пренебрежение от нейна страна и в един момент ще ти вдигне такъв скандал, че няма да знаеш къде се намираш.
Жената лъв е егоистичка кучка, на която трябва да се угажда за да си в добри отношения с нея.
Има си и положителни черти, но какво значение имат те, ако ти трови живота със скандали.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e2efe556c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена Лъв съм.
Тъй като си в начален етап на отночешенията си с нея, ще ти дам няколко съвета, които се надявам да са ти от полза:
-дай й точен и ясен сигнал, че я харесваш, не увъртай и не я карай да се чуди какво става, не обичаме да сме в такива ситуации
-не й досаждай, тя ако те харесва, ще намери начин да ти го покаже
-бъди готов за всякакви приумици- може да те извика посред нощ, да поиска да пие бира на пейка в парка, вместо в скъп ресторант
-ще й харесат малки жестове, ние сме хора на детайлите
-гледай като обещаеш нещо, да го изпълниш, иначе няма да ти прости
-гледай да си на нейната вълна и да усетиш кога какво иска, защото после може да не го иска
-няма да я видиш да се преструва, така че ако нещо не й хареса, ще разбереш по изражението й

и т. н.

Лично аз познавам трима мъже зодия риби, с единия само стигнахме до ниво флирт и до там бяхме. Много хлъзгав ми се видя, а и направи нещо, с което ми падна в очите и всичко свърши преди да е започнало.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ce4f8b5eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Само слънчевия знак не е мерило за това какъв лъв е точно Лъва.
Типичният лъв има много магнетизъм в себе си, той просто привлича всичко, обича флирта, самата любов е нещо като инжекция с допинг за Лъва. Но това е лоялна зодия, благородни са. Често отвътре са много неуверени и това ги кара да спазват дистанция и да изглеждат надут и изискващи. Лъвът е шегаджия, обича зажавлението, еуфорията на живота, но жената лъв е и кариеристка и мноо силна в домакинстването. тя е просто убедена, че трябва да може да съчетава нещата и наистина успява.
Обича да дава пари, но има и дарбата да управлява парите. Управлението й е в кръвта и ако ще управлява финанси, тя няма да допусне лекомислие.
Често лъвиците изглеждат като смешници, шматки, несериозни, все забавни, все уж гледат отгоре отгоре на нещата, но не вярвайте на това поведение. Те никак не са лекомислени, в тях бушуват много бури и много дълбоки неща се случват.
Недостатък им е горделивостта. НИКОГА не се опитвай да съжаляваш жена лъв. Прави й комплименти, тя обича да се усеща обичана, жлана.. не глезена със скъпи подаръци.. а желана, специална. Лъвицата ще се трогне много от някоя изненада, някоя разходка, на която да откъснеш цвете и да й го подариш с максимално искрен комплимент.
Лъвоете мразят лъжите, лицемерието и глупостта.
Много обичат да си врат носа навсякъд и да раздават съвети.

Най-общо е това. Аз съм жена лъв

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b2e655959c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Поздрави за номер 5. Аз също съм жена Лъв и тя е описала най-точно представителките на нашата зодия.
И все пак недей забравя, че всеки човек е различен.
До номер 2 - Скъпи, това че си попаднал на някаква лигла не значи, че всички от зодията сме такива, нали? ахах.... както и да е..

Ще допълня номер 5
1-во : Никога не се опитвай да отнемаш личната свобода на лъвицата, ама никога! За нея личното пространство е жизнено важно. Не преминавай тази граница!
2-ро : Жената лъв обича забавните хора, но не се прави на шут. Никой не харесва палячовци.
3-то : Лъвицата харесва мъже, които са стъпили здраво на земята. Имам предвид не обича мамини синчета!
4-то : Всяка жена обича комплименти, не само лъвицата.. Това е подразбиращо се. ако искаш да си с такава жена, забрави всяка друга. Ако лъвицата разбере, че едното ти око гледа встрани пиши се бегал..
5-то : И както каза номер 5 - Горделивостта. Старай се да не я засегнеш, защото ще си нанесеш смъртоносен удар :) Достойнството и гордостта са отличителни в тази зодия.

С вде думи - Ако искаш истинска жена то това е лъвицата, но за това се изисква да бъдеш истински мъж.

п. п - Лъвицата може да те принесе до неизвестни висоти, но и бързичко може да те свали на земята.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b2e655959c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Също е много добра, раздава се за другите всячески, тя може да ти бъде най-добър приятел, любовник, съветник. Тя е последният човек на който ще му се досвидее нещо, не е егоистична, обича да помага на другите. Но Жените лъвици не са хапка за всяка уста!

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: dc97849a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Почти съм съгласна с горните коментари, но...
1. Жената-лъвица е романтична и недоумява, че другите не са. Обича вечеря на свещи и чаша вино, жив огън в камината, поезията, луната, морето, цветята, обича да я изненадваш всеки ден с нещо ново и романтично, не скъпи подаръци, а внимание, нежност и загриженост, понякога само една добра дума е достатъчна.
2. Другите жени й завиждат заради красотата, издължените и изразителни очи, гъстата коса, заради ума й, сексапила и всичко онова, което самите те не притежават. За това тя няма приятелки и не разчита на жените.
3. Свръх сензитивна е жената-лъв. Много често я води интуицията, шестото чувство, не толкова разума. Давери й се - тя е страхотен приятел и съветник.
4. Предана майка и съпруга, отлична домакиня, прекомерно грижовна/понякога досажда/
5. Интелигентна и умна - много чете, всичко й се отдава с лекота, има отлична памет, която смайва другите - понякога помни незначителни неща. Можеш да я използваш вместо Гугъл.
6. Благородна, прощава, но не забравя/между прошката и забравата няма нищо общо/
7. Еднообразието я убива, а също и самотата
8. Тя никога не скучае, когато е сама, винаги намира с какво да се занимава, само глупакът скучае, а тя не е такава. Няма да скучаеш и ти - това е сигурно.
9. Обожава децата - когато им разказва приказка, тя я изиграва, а те я гледат със зяпнали уста.
10. Не само децата я гледат така, а почти всички/мъжът до нея се дразни от това и завижда/.
11. Тя е рядък диамант и не е лъжица за всяка уста, трябва да си по-силен от нея като характер, за да можеш да й импонираш. Бързо определя с голяма точност кой какъв е. Наблюдателна е. От окото й не убягват дребни детайли.
12. Да... горделива е, капризна е, иска внимание и не обича да бъде пренебрегвана, в противен случай просто си тръгва, но не се натрапва, защото има достойнство.
Ето това е тя

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 4e4215a67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Напълно съм съгласна с последните коментари. Аз също съм лъвица. А отностно коментара на номер 2. Наистина това, че ти си попаднал на някоя лигла, която не знае къде я сърби и къде я боли както се вика не значи, че всичките са такива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: b626c30c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Май тук само лъвици сме се събрали и по-точно описание на жената - лъв не съм чела, искам да изразя своите поздравления за това:))

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f7c320ef4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз съм дева, а жената с която живях 4 год. е лъв, но явно е събрала всички отрицателни качества на зодията си. Трябва да знаеш че в даден момент ще ти изневери, заради разнообразието, гръмогласна е, трябвало да я усещаш какво иска и какво желае, запомня в повечето случаи само отрицателните неща и гони ким, ще се заяжда за глупости, ще се цупи без причина, не е толкова пестелива колкото казват, не понася много майтап, както се майтапите и изведнъж се нацупва, като домакиня се изживява рядко, ревнива е, харесва и, и когато ти я ревнуваш. А бе не е за съвместен живот с теб, ползвай я временно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 79b4a5d550
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Здравейте, аз съм жена лъв. Има доста верни неща, но и не толкова. Повечето казват, че на всяка цена на жената лъв трябва да и се угажда, да я носят на ръце. Обича лукса и парите... Мисля, че в чист вариант няма нито лъвове, нито представители на другите зодии. Повярвайте ми, не си падам по скъпите ресторанти и коли. Искам една обикновена разходка в парка и да мога да съм си аз и детското в мен. Една усмивка, едно цвете.. Само нещо, което наистина бих искала - каквото и малко нещо да ми се подари в знак на внимание/ дори дъвка/, да е предназначена само за мен :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f66677df60
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Бурни аплодисменти за номер 8!! Аз също съм зодия ЛЪВ, но... не съм жена, а мъж. И това което написа (лично мен) ме описва от - до. Като сменим "жена" с "мъж" естествено.


Лъвовете... наистина сме доста редки екземпляри.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8c1519e649
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   №14, точно 1/12 (една дванадесета) част от всички сте :) С точност до плюс-минус няколко екземпляра на милион...

По точка 1 на №8 - не виждам това да не е валидно за всяка друга жена. Не виждам и невъзможността да съществуват жени-лъв, които да не са такива, като описаното в точката. А и да си нарцис... не е много хубаво.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1037360a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   и аз съм жена лъв, но не на всички определения пасвам, а ми се искаше да бъда по-самоуверена, магнетична и горделива. Иначе едно е вярно за лъвовете - по-благородни от нас няма

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4ba689d26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   здравейте аз съм лъв, и имам още 2 приятелки лъвици ( близки сме, но не много) иии мога да кажа, че почти всичко е вярно, това което не е за мен описва много добре мойте приятелки :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 42d14369b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз също съм Лъвица и ми беше страшно забавно да чета това! Много ми хареса, че лъвиците се защитаваме и подкрепяме. Най-бурната ми любов беше с мъж Лъв, но беше и катастрофа. Не можехме да резделим " джунглата''. Посланието ми е, ако наистина имате чувства към лъвица, просто й ги покажете. Не си играйте, харесваме мъже, не момчета. Не я глезете, тя може и сама. Направете я специална. Тя трябва да знае и усеша, че е единствена, за да ви покаже уникалната си същност. Ако не е ... не се хващайте на хорото, за да не говорите после глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 66183a6877
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Дa , не сме лъжицa зa всякa устa! Мaлко мъже могaт дa " имaт" лъвицa. Лъвовете сa единствени в целия зодиaк , които могaт дa зaрежaт половинкaтa с aбсолютно безрaзличие. Лъжaтa , лицемерието , обидaтa - товa " лекувa" лъвa от любовтa , ефектa е след минути сaмо. Искaте ли дa се " отървете" от лъв/ицa - излъжете. Ще бъдете " изловени" нa мигa и зaчеркнaти зaвинaги.
Много е вероятно преди дa ви го кaже в очите , дa ви подложи нa същото , ей тaкa , типично по котешки , дa се позaбaвлявa.
Лъвицaтa не е ревнивa , но ревниво пaзи прaвaтa си!
Кaзвaт , че цaря нa животните е лъвa , ..докaто не се събуди лъвицaтa! Тaкa си е! Aко не изкaте дa изпитaте истинки лъвски гняв , никогa- никогa не нaрaнявaйте хорa , които обичa!

Към някои горе изкaзaли се- горди сме , център нa внимaние сме , крaсиви сме , дори понякогa aрогaнтни , зaщото сме лъвици!
Aз знaм! Aз могa!
Съжaлявaм , товa е положението ! Фaкт е , че ние може дa не ви зaбелязвaме в продължение нa години , в които ежедневно вие ни нaблюдaвaте и търсите дефекти. Ние просто си живеем животa по лъвски;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6633f25db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 8 , аз съм лъвица , всичко ,което се пише и казва за мен е вярно,няма нещо което да съм прочела в някой сайт и да не е истина,едно ми направи впечатление,били сме егоисти,това не е вярно, а проблемът е че не мога да си намеря мъж , не мога да бъда с човек към когото нямам нищо, а този когото така страстно желая , изгубвам ума и дума и не зная какво да сторя ,ако можете да ми помогнете , имам цели следвам ги ,всичко е точно,само любов не мога да позная..знам че темата не е за това,но ще се възползвам да напиша и това , не е лесно и за жената лъв да се даде ,а колкото до изневерите ,аз лично не бих си го простила никога,по-добре да го зарежа преди да се случи макар и със смс ,но изневярата е предателство към самата мен:)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 659f2c0a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И като прочете толкова коментари за това какви са жените лъв станали ти ясно к'во трябва да направиш пич. Ако не да ти кажа на кратко"Бягяй на далеко докато не е станало късно"Аз избягах след 7години и сега съм много щастлив. И не искам и да чуя за жена лъв. Това от мен. :))

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dfdd155c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Тук прочетох голяма тъпотия, зодия лъв искам да попитам кои те нарани или коя, че тъка пишеш аз съм зодия лъв и само едно ще кажа обичаме ли някого го обичаме до край, тъка че недей да пишеш, били сме мързеливи това, че си попаднал на един мързелив не означава, че всички са!!! Неможе да съдиш някого по това каква зодия е!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e1c6d84993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Мда... Риби и лъв е неподходяща комбинация. Светът на мъжът Риби е толкова разпилян и отнесен, че просто няма как да се получи. Тук може да има само един страхотен секс, но нищо повече.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f1f81b9dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   #23 Не съди само по една лъвица!
Може би проблема е в теб и ти не си заслужавал да бъдеш с нея.Аз съм лъвица,приятеля ми-овен и 3 години живеем повече от перфектно!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5f8845229e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Бащата на приятеля ми е Риби, а майка му Лъв. Заедно са вече близо 30 години и се обичат наистина много.
Аз също съм зодия лъв и изключително много се радвам и изненадвам, че всички ЛЪВИЦИ публикували по някой друг коментар по-горе мислят по същия начин, по който и аз.
Пичове - не можете да ни промените. Щом отначало сте ни харесали такива ще ни търпите и глезотиите и лигавщините. Да, вярно е, че понякога прекаляваме, но не го правим съзнателно. И за всички мъже, които се съмняват, че половинката им зодия Лъв им е изневерявала. Не мили момчета, не е. Това е под нашето ниво. Ако ще ви изневеряваме то със сигурност преди това трябва и вие да сте го направили.
И ЗАПОМНЕТЕ:
2 КАТО ЛЪВИЦИТЕ НЯМА. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 19c127243b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Поздравления за номер 8.
Точно такива сме, а който не ни харесва си е за негова сметка!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 19c127243b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Поздравления за номер 8.
Точно такива сме, а който не ни харесва си е за негова сметка!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3fddc71192
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Жените зодия риби са добри. Аз съм жена -риби и имах връзка с мъж лъв дълги години.
Разделихме се, защото не му угодих, но си имах причина, която той не разбра и той не ми прости.
Даже не пожела обяснение..
Затова мисля, че зодия лъв не разбират понякога нещата до край, и чувствителността и дълбокия поглед, вътрешността на нещата не могат да я разберат и се подвеждат по хората..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 96cd630a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Имам добро мнение за жените зодия лъв:)), имам две такива приятелки. От мъжете обаче.. съм разочарована н31 е права за тях, много се подвеждат!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5da6c59586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Съществуват женски така да ги нарека "екземпляри" с изключителна дълбока същност и това е много лесно забележимо. Никой не споменава за талантите който една лъвица притежава, харизмата която носи, блясъкът и превъзходството които я отличават от останалите в обкръжението! Тя винаги получава това за което мечтая и си представя. Ако видите или чуете жена да се смее сама то тя е Лъв. Съзнанието ни изгражда поведението ни за по късно... Тя е интелигентна със завладяваща походка. Хареса ли си някой ще го преследва докато не си постигне целта. Спрямо мъжете тази женска едра котка не се нуждае от някакви си мишлета тя иска мъжът до нея да е силен едър винаги поглежда първо ръцете му решила ли е да има нещо повече от просто контакт с него. Той може да я закове с поглед и тогава тя е в действие свикнала да е център, да не забравяме тя винаги е което я прави моментално в действие. Ще покаже лицето си може леко да издаде назад задни части и за капак атакува с чара си който ги ослепява, около тази ситуация със сигурност ще има и погледи в земята и все ще се намери злобарът на компанията който ще прекъсне магическото влияние и сианието на това прекрасно и чисто създание.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 789557deb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   И аз познавам една жена лъв. Влюби се в един мюсюлманин дето я пребива, два пъти получава сътресения на главата, носа и е чупил, а тя го обича. След време го остави но плака много. Кой знае може пак при него да се върне. Явно като обичат, обичат силно. Иначе е искрена, горда и коректна, но е непостоянна. Постоянно закъснява, малко е нестабилна психически. А пък е красива и има самочувствие. Като реши нещо, няма как да я накараш да промени решението си. Според мен си заслужава да имаш жена лъв до себе си, ако си склонен да правиш компромис и да търпиш, никак няма да ти е лесно... ти си реши.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 47545b216c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Явно жените лъв доста се различават от мъжете от същата зодия, не знам защо но много добре се разбирам само с жените.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 36c1eb0744
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   No 20, страшно ме подразни. С какво смятате, че сте повече от другите зодии. Защо смятате, че трябва хората да се съобразяват само с вашите желания, другите хора душа не носят ли.
Като сте такива отвратителни, не си мислете защо си ходите сами. Аз съм жена, но искам да кажа, че всеки трябва да прави компромиси, ако иска да получи нещо насреща. Имам и имах също доста колежки лъвове, не се тряят, готови са да ти го начукат буквално, ако не им се подчиниш или не ги заместиш на работното място например. Въобще на вас не може да се разчита, лицемерки такива. Имам ужасно мнение за вас и не мога да ви понасям. Съветвам авторът да се насочи към нещо по нормално, ако не иска да му бъдат изпилени нервите без време....

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 47545b216c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   И аз съм на същото мнение за номер 20, странно ми се струва да зарежеш някого или да гледаш със какво да му навредиш/отмъстиш само заради някаква лъжа:Д, хайде сега сякаш пък вие никога не сте лъгали или преувеличавали. Смешно е.. има къде, къде по сериозни проблеми като изневери и прочие, това е детинско и незряло поведение. Поне си казвайте че не прощавате лъжата относно каквото и да е, та дори само веднъж за да са наястно другите хора от различните зодии. Можеш да се обидиш, разсърдиш ама чак толкова е прекалено, човека ви е станал все едно враг и това е защото ви е послъгал малко примерно, ехх.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker