Ако спечелите 8 милиона лева - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ако спечелите 8 милиона лева
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4208 пъти
Здравейте! Тъй като сега в джакпота се натрупват 8 милиона лева и темата е актуална, искам да ви попитам какво бихте направили с тези пари, ако ги спечелите. Бизнес, забавления, депозити, акции...?

Пс: Искам вашите мнение, тъй като в неделя ще спечеля парите и да взема идеи какво да правя с тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8f584bd0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще избягам.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b931e45547
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха, сигурно и ти си от заблудените по "Тайната" и сега си поръчал парите и те веднага ще ти кацнат на рамото.. Само дето не си единствен, хахаха

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77b697ca76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като спечелиш да не забравиш да почерпиш :)
Относно тотото- малко ми се вижда нагласена цялата работа. Много често го задържат този джакпот до големи суми, докато накрая го пуснат на 4-ма, 5-ма, или ако е на един той пък не се появява. Забележете, че всеки път се повтаря едно и също - джакпота на първо телгене пада няколко пъти, докато този на второ седи. Сега мисля, че няма да го дадат на един човек, или по-скоро ще кажат, че са го спечелили няколко, но пък кой знае колко всъщност реално са :)
По темата- ще си купим първо къща. После ще си увеличим дяловете в бизнеса, с който се занимаваме сега и ще осъществим няколко идеи, които мислим. Изобщо бързо ще им намерим място. Бих дарила и някаква част за благотворителност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cb8030b2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е добре де, "тъй като в неделя ще спечеля парите и да взема идеи какво да правя с тях. " Как така си толкова убеден/а, че точно ти ще ги вземеш?? Що за самочувствие...
По темата: Ще си купя разни неща, от които имам нужда, ще се преместя в чужбина, където ще продължа образованието си, останалите ще внеса в банката. Но едва ли някога това ще ми се случи, хаха :D

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab12436e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз мисля да ги спечеля в неделя, защото много ми трябват. Планувала съм да дам на сестра ми да си "спасят" бизнеса си, да си погасят кредити с мъжът и, да си купят апартамент, къща или квото искат, на майка и баща ми спокойни старини да осигуря, на мен да си купя апартамент, да помогна на един двама познати да си осъществят намеренията. Ще даря на разни фондации, които набират средства за хора нуждаещи се от лечение в чужбина, ще помогна на хората от Перник и селото, което се наводни в началото на годината. Бих искала да си направя закусвалня, в която бездомниците и бедните да се хранят безплатно. Да не забравя и фермата за котки и кучета. И ако останат пари ще ги вложа в банката и ще чакам по-добри дни и условия за развитие на бизнес в милата ни родина.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd0c71f6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо бих се притеснила сериозна за сигурността на семейството ми - октопода има уши и очи навсякъде, не е трудно такава сума да бъде проследена; за специалистите това е детска игра, ще намерят начин да я измъкнат от мен и той ще е болезнен!
Ако спечеля такава сума още същия ден публично ще я даря в някой дом или клиника.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 69edb072a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо си се объркала, аз спечелих 8-те милиона!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 88bdfa4391
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хубаво е човек да си помечтае... :) Искам да имам свой собствен бизнес, ресторант някакъв или нещо подобно, но не в България. Една част от парите ще отидат за това, а всичко останало ще е за удоволствия.. :)) Ще обикалям света, ще се забавлявам. Там ще е втората част. А третата... в банката и да се трупат лихви. Ха-ха.. :))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da079f3702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дори и 100 000 ме оправят.... ама ще свършат и после пак шит... ама поне ще съм на чисто. А 8 мильона.... направо не знам к'во ще ги правя. Като за начало ще платя парното в нас, което е вече около 7, 8 хиляди лева и ми писна от предупреждения за съдя изпълнител и не знам си к'во... искам на куп да го платя и да ми се махне от главата. После ще платя студената вода, която е вече към 4, 5 хиляди лева... от години в нас плащаме само тока и таксата за чистачка на входа... парно и вода не плащаме, спряхме и те се натрупаха неусетно. После ще платя 1, 2 заема на майка ми от разни Джет Кредит ТБА кредит и тн там по 500, 1000лв има жената и не може да си ги плати само лихви се трупат. Като платя вс тия сметки на тъпия апартамент ще го продам, за да не живея вече в тоя скапан блок, където имам прекрасни спомени и съм там откак съм родена, а наште са още откак е построен блока, но тъпите съседи са супер клюкари и всеки знае всичко за всеки, което е ужасно и искам да се махнем. Като го продам ще си купя хубава къща, която да е близо до София, защото съм си от тук 5 поколения назад и за мен София си е най-хубава, но не искам да е в ценатъра и тн може да е в околията.... ще е хубава, голяма с тераса с уникално обзавеждане и дворче в което да си гледам цветя и зеленчуци.

Ще дам пари на баща ми да замине за Германия, което му е мечта, ще му купя апартамент или къща там за да не е под наеми. Ще дам пари на майка ми да си оправи зъбите в смисъл тя си има, ама са и пожълтели и развалени от цигарите, ще я пратя при най-добрия зъболекар, ако ще в чужбина да е. Ще я пратя на най добрите фризьори, маникюристи, педикюристи да я подновят, ще и купя страхотни бижута. Ще дам на сестра ми и брат ми по некой лев да си имат. Ще купя на бившето ми гадже хубав апартамент или къща и ще му дам да си изкара шоф. книжка, щотото няма, а мечтае да има. Нищо, че ми е бивш... що да не му помогна, имали сме толкова яки моменти, той си ми е един от най-близките хора, с него съм спала, яла, плакала, смяла, страхувала и кво ли още не... тамън ще му е по-лесно да създаде семейство щото той няма собствено жилище, има куп проблеми и така ще се прероди направо като му падне това от главата.

Ще ремонтирам на баба и дядо къщата на село, защото мечтаят за това. Ще дам на един приятел от квартала пари за лечение в чужбина, щото катастрофира зверски 2010 и оттогава е на легло, а е млад и му се живее та 2 не вижда, а в чужбина казват, че ще го оправят. Ще се поинтересувам от разни хора, които са бездомни или болни ще им помогна с нещо. В смисъл то е нужно само да минеш по улиците и такива хора с лопата да ги ринеш, всеки ден виждам нови и нови и искам нещо да им помогна, ама като и аз броя стотинките как да им помогна? А тогава, както видя някой веднага ще мога да отреагирам.

Ще си купя по-хубава кола от тая в момента. Ще си купя всички дрехи, които съм мечтала да имам, ама все не мога да си ги позволя и бижута, и обувки, и кво ли не. Ще мога да се запиша да уча, щото сега не мога, че няма как да си плащам. Ще заведа близките си да обиколиме цял свят. Ще си купя апартаменти в различни точки на света и като ми е кеф изчезвам на някъде. А после, ако ми свършат парите ще мога да продавам, да давам по наем и тн... и една част ще си оставя в банка да се олихвяват и така. Абе готина работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f9046c91ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лично аз, ще искам да ми се изплатят парите на куп. Вярно, че ще загубя няколко от многото, но предпочитам парите да са си в мен от колкото да ми ги изплащат с течение на годините.

Първо ще почерпя близки приятели и роднини. Ще отида някъде извън България за да си почина - някъде където не съм ходил до сега /може и на гости на някой познат в чужбина/. След като се върна ще си взема добра кола /не говоря за скъпа кола, говоря за кола която ще ми върши работа/ и ще се опитам да започна свой бизнес в България за да ги завъртя тези пари, а и ще отворя нови работни места за хората по този начин. Не съм мислил точно какъв , но трябва да се направи нещо, защото рано или късно готовите пари свършват. Може би ще си взема и апартамент и ще го обзаведа. Нека ги спечелим тези пари, а после ще го доизмислим :)

За джакпотът съм убеден, че няма да се спечели от един човек, а от няколко, които ще си го разделят, но и 1 000 000 ще ми вършат работа за целта.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 98d3e79a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако те бива в предприемачеството - създай фирма произвеждаща стоки за износ. Така ще си най-полезен за обществото - хем създаваш работни места, хем вкарваш печалба отвън. Ако не те бива - подсигури си живота с единият милион, с останалите подпомагай нуждаещи се от помощ млади хора, да могат да стъпят на краката си и да се оправят сами.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 388d869a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ха ха, като за начало си вземи по няколко къщи на морето и в София да речем, те винаги ще ти носят парички, дори и да свършиш някак си 8-те милиона.
Аз лично, бих помогнала на някого, на отец Иван да речем или пък бих построила още няколко къщички в Трявна и където другаде има нужда. Бих помогнала на приятели в затруднение и знам ли, от там на сетне каквото те влече :)
Не забравяй нуждаещите се, има много български болници, които имат нужда от обурудване, неонатологични отделения които още си карат с пра историческите кувиози и т. н. и т. н. и си задели 1-2 милиона да си живееш спокойно :)
Мечтите винаги са безплатни нали!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e13ecb41cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не знам къде да се скрия като ги спечеля, май ще е в чужбина, че тук е опасно за живота с толкова пари.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 81fb57f968
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   За нищо няма да ми стигнат тия пари, за да си постигна целите ми трябват повече :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 84bb7f8acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   автора:
Имаше един пишещ, който си мисли, че имам голямо самочувствие... нямаш чувство за хумор брат
на някои от вас няма да ви стигнат 8 000 000 лв, други не знаят какво да ги правят. Другото което ме учуди е, че всеки един би давал пари на приятели и черпил познати.
Аз като ги спечеля другиден никога, ама никога няма дори и да спомена , че съм спечелил... ще кажа само на майка ми и баща ми, защото съм сигурен, че няма да кажат на никого. Никакви роднини. Ще им помогна, но парите са например от бизнес....

От никакви книги, филми не съм получил вдухновение.
Но като четох коментарите си направих сметка, че има хора които се нуждаят повече от мен от парите.

Като ги спечеля ще ви почерпя всички, но не трябва да казвате на никого. Сайта е анонимен, не знам как ще се разберем (смях)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb212eac5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ще погася семейните кредити. Ще купя апартаменти на мен и сестра ми, които ще обзаведа хубаво. Ще направя ремонт на апартамента на родителите ми. Ще купя по една кола на мен, сестра ми и баща ми. И ще разширя семейния бизнес, имам идеи, но нямам средства както се казва. Ще отида да празнувам Нова година на някое екзотично място, където е лято... С толкова много пари няма да ми е трудно да измисля как да ги харча :) Успех на всички този тираж!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6839bb680a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Дано ги спечели беден човек. Гледах веднъж репортаж за спечелилите от тотото преди години, все на хора, които имат някакъв бизнес са се падали

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 181b471343
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще обиколя света, ще помогна на нуждаещите се. Останалите сигурно ще похарча за нова кола, дрехи, бижута.. Джиджи

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 33b471c1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Хахаха аз още през седмицата му бях хвърлила око на джакпота и бях сигурна, че ще спечеля парите в четвъртък амаааааааа...
Иначе се чудих и аз какво бих направила с толкова пари и съм сигурна, че като за начало ще изпадна в кома, после ще си купя апартамент в Ню Йорк, аа и мама ме подсети да оставя част от парите за мен, а другите да ги внеса в швейцарска банка. Общо взето не мисля да ги харча за глупости, ми да си живея с тях цял живот. Или може би да завъртя някакъв бизнес ама в чужбина някъде.. Обаче аз не спечелих парите в четвъртък, а може би и утре няма да ги спечеля и така..
Е успех на вас поне! И да почерпите ако цакнете джак-а ;)
Ивето

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 20f97495f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Направи ми впечатление, че поне трима мислят да вкарат част от парите в банка. Като се има предвид инфлацията и новия данък върху лихвите не съм сигурен, че ще спечелите нещо от това. Инвестирането в жилища, които да давате под наем е по-добра идея. Най-добре да се инвестират в бизнес, но не всеки може да управлява. Иначе и аз ще пусна тото. Успех в печеленето. Дано някой от нас да спечели. Ако спечелите да не забравите да се похвалите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f41df02073
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Бих обиколил света.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2997a1f563
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Бих отделила една огромна част от тях-около 2/3 за благотворителни цели-за стипендии на умни деца, за помощ на болни хора, за подпомагане на сираци, напускащи домовете за деца и озоваващи се на улицата без дом и подкрепа, бих потърсила начин да увелича парите, но не заради себе си, а за да попълвам този фонд, тойто така или иначе ще се изчеррпва с времето. За себе си бих направила първо една обиколка на България- бих посетила основно манастири и църкви, защото това ми е слабост, в СПА хотел 4 или 5 звезди няма да стъпя, уверявам ви, бих си купила за целта една малка спортна кола, но не чисто нова и разбира се, ще помогна на най-близките около мен с толкова, колкото искат. Най-вече ще се погрижа парите да не ме променят, защото съм прозряла, че има бедни защото има богати, които се ползват от труда и уменията им. Затова основната кауза за мен ще ъде в помощ на най-нуждаещите се. Искам аз да си остана същата, макар да имам неограничена финансова свобода.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 310552fb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз пък първо ще купя нова къща на нашите поеже никгоа не са харесвали сегашната, ще дам 2 милиона на моят най - близък човек (брат ми). Останалото ще вложа във бизнес със брат ми, понеже той има наистина печеливши идеи но няма средства :(. Ще даря на бедните деца, ще даря за отглеждането на котки и кучета и ще си запазя 1 милион за живот :). А останалото да спечеля парите и ще го измислим лесно!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker