Скапания живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Скапания живот
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1884 пъти
Не ви ли е писнало от тоя скапан гаден живот и пред всички препятствия които са поставени пред нас във всяка една минута от нашия живот.. има много хубави моменти които преживяваме в тоя скапан живот но съпоставим ли ги с лошите които безброй пъти са ни докарвали до лудост и сме искали да сложим край на живота си без да се замислим за останалите.. просто няма как да се мерят.. лошите са много повече от добрите.. но тъй като така сме устроени ние се хващаме за тези 10 момента на пълно щастие отколкото за останалите 100 лоши.. и си мислим че живота е най-прекрасното нещо което ни се е случило и да го загубиш е нещо ужасно.. но не изглежда ли смъртта понякога много по лесна и по достижима от това да се бориш непрекъснато с този ужасен живот и да преодоляваш препятствията които той ти поставя.. не ни изглежда понякога перфектното решение да сложиш край на живота си.. но дали наистина сме сигурни че там.. където и да е това "там" ще намерим желаното щастие и смирение.. и душата ни ще е в покой.. за съжаление няма как да разберем, защото никой не се е върнал от там за да ни каже.. и все пак безброй пъти се питаме да го направим или не.. да живеем или не.. и сякаш винаги намираме причина да останем и да продължим.. защото след дъжда винаги изгрява слънце и точно това слънце ни кара отново да повярваме с пълна сила в живота да продължаваме да живеем.. това слънце може да е любимия човек, може да е най-добрия приятел или просто случаен човек или случка която да ни накара отново да се усмихнем.. няма значение важното е че продължаваме.. да се борим с живота и с препятствията които ни поставя.. и като се замислим за какво живеем.. за пари и любов.. всичко в живота е това.. тези две неща толкова важни за нас.. за какво работим.. за какво учим.. за пари, а за какво правим всичко останало.. за да ни забележи онзи човек.. който ще накара живота ни да се промени.. правилния човек.. с когото ще прекараме останалата част от живота.. но продължавайки да се борим с него естествено.. само че този път не сме сами.. имаме с кого да споделяме мъката си и заради кого да живеем.. и всеки път когато си зададем въпроса "Да живеем или не..?? " да се сещаме за този човек.... Дали ще го открие правилния човек зависи от вас.. но си спомнете че в този скапан живот винаги има за какво да живееш и винаги ще се намери изход от проблема.. винаги има някой който ни кара да се усмихнем и откъде да знаем.. може в най-лошия и тъжен момент да го срещнем..

от АнОнИмНаТа..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: e36f1a81bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хареса ми, много хубаво пишеш! Според мен ако човек мисли позитивно ще има много повече хубави моменти отколкото лоши, а и след време помним само хубавите!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ade7050c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Животът е гаден, и после умираш...
Т'ва е...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker