Харесвам само луди хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Харесвам само луди хора
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2455 пъти
Аз съм на 25 год. жена и харесвам само престъпници, не само в интимен план като любовници и сериозни връзки, ами и като приятели. Всичките ми приятели са били по затворите, други още са, трети ще бъдат. Харесва ми да общувам с такива хора, само те са ми интересни. Само с тях мога да бъда себе си и да си говоря, каквото си искам. Приятелките ми са проститутки, някои от тях наркомани, някои дори на хероин.

Постоянно влизам във филми, имам неприятности, приела съм това като начин на живот. Зависима съм към този адреналин и това чувство.

На няколко пъти се опитват с мен да завържат контакт нормални хора, но изобщо не ги допускам в живота си. Хора, които до вчера са били до полата на мама, нямат място в моят живот. Хора, които не са видяли нищо от живота- далеч от мен. За какво да си говоря с тях? За учение? Какво да правя с тях, как да се забавлявам? Да гледаме филми и да нищим клюки?
Не мерси.

Ясно ми е че част от вас ще си помислят, че историята е измислена.

Други ще си кажат "Тая какво се прави на голяма работа".

Трети ще ме обявят за боклук може би.
Четвърти- че имам псих. отклонения.
Всъщност пиша тук, защото искам да открия причината.
Значи хората казват "Кажи ми кой ти е приятел, за да ти кажа какъв си". Какво мислите по този въпрос?
И още по интересното е, че самата аз не съм престъпник, не съм проститутка, нито наркоманка, нито алкохоличка.

Имала съм много тежък живот, но никога не съм се изкушила да кривна.

Самата аз знам до къде мога да стигна и може би това ме кара да се чувствам силна.

И може би точно за това съм слаба, щом такова нещо ме кара да се чувствам силна.

Може би с тези хора, аз един вид се чувствам нещо повече и за това ми е приятно да съм в тяхната компания и да общувам с тях. Може би по този начин си вдигам самочувствието.

Как мислите вие чисто психологически на какво се дължи това? Няма да се обидя на каквото и да напишете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8dd13f33f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правиш го за адреналина, бягаш от нормалността, пристрастените към силните изживявания са така - едни катерят снежни върхове, други скачат с бънджи, трети стават престъпници, четвърти просто правят секс в асансьора или във влака. Това е физическа необходимост, която прераства в психическа, ако някой може да ти помогне, това е само някой опитен психолог. Според мен това нещо трябва да се лекува, защото с времето неусетно ще поемаш все по-големи рискове, малките такива няма да те задоволяват, няма да ти доставят удоволствие. В един момент рисковете, които ще поемаш, ще застрашават директно живота ти, докато не се стигне до непоправимото. В 30% от хората с подобни зависимости се стига до фатален край от поемане на непремерен риск, ти просто започваш да подценяваш риска. Има документиран случай на човек скочил от самолет без парашут, с някакви други жалки предпазни средства, просто е искал да си достави дозата адреналин, е, размазал се е. Та така препоръчвам ти добър психолог, но това е скъпо удоволствие /50-100 лв на час/, а и не се знае дали ще успее да ти помогне.
Успех!
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 47867b17fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпрос на време е да станеш като тях. Поговорката която си написала важи с пълна сила за всеки от нас.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d1ca9e0f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Допаднаха ми разсъжденията ти накрая. Не знам защо си с тези хора. Но и аз имам нужда от някой такъв в компанията, за да усетя и другата част, малко тръпка, промяна и приключения.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7350330519
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, номер 1 ме е уцелил в 10ката. Честно да ти кажа в момента имам нужда от Ударна доза и дори бих играла руска рулетка, ако имам възможност. Тази вечер излизам отново да търся силни усещания. Честно да ти кажа, иначе не се чувствам жива. Това е начина за мен да се почувствам жива, нищо че секунди след това може и да умра. Самото ми мислене вече е такова, че не ме е страх от смъртта.
Психолог- ходила съм няколко пъти. Ходила съм зя няколко различни неща. Общо взето файда няма никаква.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b8688c1e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Причината се корени в естествения подбор. Природата си прави гавра с теб като подсъзнателно те кара да си избираш партньор(и), с които да създадеш поколение с малък шанс да оцелее.
Защото ПЪРВО - лудите гени ще карат децата ти да си трошат главите в буквалния смисъл
и ВТОРО - с некачествен или липсващ баща ще израснат в ужасни условия.
Така или иначе, правиш лоша услуга на себе си и зачеркваш бъдещето на своите гени.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c406c33629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И на мен много ми харесаха последните ти думи, аналитичния ти стил на разсъждение, това, че търсиш причината. А и това, че си готова да чуеш всякакви мнения. Защото доста ми омръзна да чета тука в края на всяка история "И моля, без обиди" и разни подобни. За какво въобще пишат, като искат да чуят само това, дето ще им хареса? Но това е друга тема. Дано да съм лош пророк, обаче животът показва, че хора като теб, накрая си намират, каквото търсят. Престараването с адреналина е убило хиляди хора. За мен причината е в това, че днешните млади хора се пресищат с удоволствията на живота още на съвсем невръстна възраст. И с израстването е необходим все по-силен дразнител, иначе животът им се струва скучен. Сега пиянските истории започват едва ли не на 10-11 години, а сексът - на 12-13. Някъде там и наркотиците. Е, какво да очакваш от такъв човек? Та той на 20 години е вече развалина! Той няма никакви ценности, опитал е всичко, за което всеки нормален човек на неговите години едва се подготвя. Такова поведение би могло да бъде и вид протест срещу предишни ограничения. Казваш, че си имала тежък живот. Не уточняваш в какъв смисъл е бил тежък, но искам да ти кажа, чисто психологически, както ти искаш, че в теб има много добър потенциал. Ти самата имаш дарба за психолог. Можеш да се измъкнеш от тази житейска кал, ако поискаш. Но тук се задейства и друг момент - човек се опиянява от това, че не се подчинява на правилата, от това колко е смел, никой не може да му излезе насреща. Ако си потърсиш нормална работа (само не ми запявай обичайната песен, че няма), ако започнеш да се цениш по-високо и посмалиш малко (всъщност, доста) високомерието си (да! да! ), нищо чудно и да заживееш съвсем друг живот. Но докато се гордееш с предпочитанията си и живееш на принципа "ще правя каквото си искам", нищо няма да се промени. Ти решаваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7350330519
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм сигурна, че искам да имам семейство и да водя този отвратително скучен начин на живот. Така че за деца изобщо не мисля на този етап.
Относно 6- за съжаление не мога да разкажа какво имам предвид под тежък живот-прекалено е много и определено не е за разказване.
Винаги съм имала интерес към психологията, също така властта винаги ме е привличала. Имам навика по принцип да разследвам и изследвам всичко в най-малки детайли, да проучвам хора, голям агент съм и много ми се искаше да стана полицай. Харесва ми тръпката, строгостта, реда и дисциплината, униформите... всичко. Но не стана работата.
Сега се насочих в друга сфера, но е ужасно скучна, въпреки това много добре платена, но просто ми идва да я зарежа тая работа.
Аз не смятам да живея още много, за това и хич не мисля за бъдещето. Но да по принцип съм високомерна и то много.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c406c33629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6. Много странно звучи от млад човек това "не смятам да живея още много". Начинът ти на живот, ако продължава в този дух, няма да те остави много да чакаш. Сега въпросът е защо ти е нужно това. Потвърждаваш думите ми, че си преситена от всичко и ти трябват все по-нови и по-силни дразнители, . Ето, и новата ти сфера, и тя е "ужасно скучна". Всъщност, изборът е само твой. Когато човек реши да си отиде от живота, защото "е скучен" или защото нищо ново не му предлага, то няма сила, която да го спре. Само дето хора като теб използват такова поведение, за да скрият от всички дълбоката рана отвътре. Правят се на непукисти, на корави и бездушни, но всъщност вътре в тях живее едно много наранено дете. И високомерието също е начин да скриеш това. Искаш да те възприемат като силна, непоклатима, газеща без скрупули през всичко и всички, но в действителност си безкрайно уязвима. Просто не се е намерил човекът, който да счупи със силата на любовта тази черупка. И ако ти дадеш шанс на живота, той непременно ще дойде. Време е да осъзнаеш собствената си отговорност пред живота и пред Бога. Време е да поразмислиш по-зряло, а не така хлапашки. Сама на себе си да отговориш какво целиш с това поведение, постигаш ли го наистина, трябва ли ти това и за какво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker