Опит или чиста проба изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Опит или чиста проба изневяра
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2429 пъти
Здравейте,

Жена на 23 години съм и от четири години съм в постоянна връзка с човек, който е три години по-голям от мен, да го наречем Георги. Връзката ни беше белязана от доста раздели и събирания, но някакси въпреки всичко се събирахме отново... Карахме се заради това, че той прекалено много пушеше трева и все още го прави, но аз си затварям очите, защото разбирам, че нищо не се получава, когато го поучавам и той сам трябва да го пожелае. Но сме се карали и заради ревност, различия в мненията по доста въпроси и т. н... Той е доста мекушав, въпреки че мъжете са от силния пол, имам чувството, че той разчита повече на мен отколкото обратното.

Преди около една година се разделихме временно с цел всеки от нас да си поживее и да видим как ще продължат отношенията ни. Тогава аз се срещнах с един мъж на 45 години, да го наречем Пламен, който е разведен от няколко години, и прекарахме нещо като краткотрайна връзка. Беше много хубаво, сексуално беше върхът на това, което съм преживявала, а и той дали чрез опита си, дали чрез личността си и дори заради възрастта си, невероятно ме привличаше, може би защото по принцип винаги съм харесвала доста по-зрели мъже, откакто изобщо се интересувам от другия пол...

Нещата, които ме притесняваха при него, бяха и почти същите, които ме привличаха - възрастта и фактът, че децата му са почти на моите години, фактът, че поради това, че е доста опитен, не знаех дали може изобщо някога да се влюби... И ту показваше изключителна нежност, ту се отдръпваше...

Така или иначе тогава се появи отново приятелят ми и поиска да се съберем отново, аз му разказах за това, което се е случило, и се оказа, че и той е "събирал" опит през това време. Затова и си простихме и решихме да продължим напред...

Но така или иначе никога не забравих за Пламен. Спомням си за него често, а и той за мен, и никога не спря да ми се обажда да ме пита как съм, въпреки че през това време имаше друга връзка със също много млада жена.

Междувременно живея вече с приятеля ми, но отново нещата не са на оптимално ниво. Караме се за почти същите неща като и преди - пушенето на трева, това че имам чувството, че нямам никаква сигурност с него. Наясно съм, че сигурността ми трябва да идва от мен, но въпреки това понякога си мечтая за по-доминантен партньор, който да дирижира нещата в отношенията ни.
В последно време Пламен пак ми звъни доста често... да ме чуе... И ме пита дали съм на 100 процента щастлива. А аз се питам какво значи на 100 процента щастлива и дали това е възможно. Защото майка ми например винаги ме е съветвала, ако намеря добър човек, да не го пускам, защото е рядкост. И да Георги е добър и ме обича, но е също толкова несериозен, незрял и понякога тотално отвеян за това, което се случва покрай него.

А Пламен иска от мен да направим нещо като нов опит, понеже не можел да ме забрави и така нататък. Ясно е, че си мисли главно за секс, което честно казано не ми пречи много. Понякога си мисля, че той наистина ме харесва, защото има доста жени около него, но не спира да ме търси. В него ме привлича зрялостта му, това че знае как да се отнася с една жена в леглото, но също така и ме плаши бариерата, която е построил около себе си. Пламен казва, че може би, ако опитаме, ще разберем, че това е сто процента щастие и че не е нужно да наранявам някого, за да си дам шанс за това. На практика предлага да изневеря на приятеля си, без оценка на последствията и да си премълча. Ясно ми е, че това на него му е по-изгодно, но и за мен е изкушаващо, тъй като не мога да забравя времето прекарано с него. Но с човек на неговите години не мога да имам никаква продължителна връзка, тоест ще рискувам това, което имам за мимолетна авантюра. Макар че и самият Пламен смята, че на мен ми трябва доста по-зрял мъж от приятеля ми, някой с по-твърда ръка, някой, който да знае как да ме обуздава....

Понякога си мисля, дали моите похотливи мисли, не се дължат на това, че с Георги не се разбираме достатъчно добре, и ако не беше Пламен щеше да е някой друг. Или може би съм твърде млада за една толкова сериозна връзка и ми се живее още и не бива да взимам всичко толкова насериозно.

Има хора, които смятат, че докато си млад и ти се живее, трябва да го направиш, защото после не се знае дали ще ти се предоставят такива възможности. Сега съм на 23, в разцвета на красотата си, и мога да се възползвам от това, грубо казано. От друга страна не искам да съм пълна егоистка и да избирам мъжете като някакви предмети, които могат повече или по-малко да задоволят потребностите ми...

Не знам дали не написах всичко малко объркано, но ще се радвам, ако някой с повече житейски опит, ми даде съвет или виждане, което на него му е помогнало. Знам, че нещата могат да се гледат строго под моралната лупа, но не пиша, за да ми се обяснява, че съм лош човек, а за да получа малко яснота в обърканата си глава.
Не искам да правя грешки, но понякога не знам докога мога да потискам желанието си да бъда с някой друг... както в случая с Пламен.

Благодаря предварително за съветите ви... 137

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 55cfc86685
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, виж, аз съм на 31 години, мъж, живея в Копенхаген, НО съм имал подобен случай... И при мен се разделихме, при мен имаше краткотрайна връзка с друга, когато пак се събрахме с тази, с която се разделих открихме, че не трябва да сме заедно... Аз се върнах при тази жена, с която имах краткотрайна връзка ии живеем от 6 години заедно и сме много щастливи... Не се караме... Супер сме си... Аз лично ти предлагам да опиташ пак с Пламен...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8b6cc28602
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми ти направо не знаеш к'во искаш! Само гледай да не стане - от 2 стола, та на земята!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7aa6611d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Май ще е най-добре да се освободиш и от двамата. Просто не са подходящи за теб. А и я карай малко по-ведро, още си много млада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8dafdd5590
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пламен явно е женкар: опитно те подработва за да си получи секса от тебе. Така прави и с другите жени около себе си. Всяка се чувства специална по някакъв начин.

Та, не че нещо, но използваната би била ти. Млада си, чука ти се - лошо няма, ако не те задоволява Георги просто се разделете и си търси друг(и) или го прави с Пламен. Защо трябва да го лъжеш? Другия начин да си честна е да кажеш на Георги че искаш и Пламен и да го правиш и с двамата. Пламен също не е само с теб, нали знаеш. И така.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 55cfc86685
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 2 - я си затваряй устата! Аз съм съгласен с номер 1!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6495d96353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласна съм с всички коментари дотук повече или по-малко. Пламен наистина е женкар и наистина ме обработва умело, а аз само на моменти се упойвам от тези му опити, общо взето, когато имам нужда от малко повече внимание. За сериозни неща с него не може да се мисли.
За това, че нито единият нито другият е за мен, донякъде мога също да се съглася. Само че в случая с приятеля ми имаме четиригодишни отношения, които ме карат всеки път да преосмисля нещата, когато стане дума за раздяла, поради непреодолими различия във вижданията... като например това за пушенето на трева и моята неспособност да го гледам разлигавен всяка вечер.
А че не знам какво искам - не знам. Но дори и да падна от два стола, важното е да има някакво развитие, защото ситуацията не ме прави дори и полу-щастлива. Но благодаря за споделените коментари, определено ми се подредиха някои неща виждайки няколко мисли на странични читатели. Особено номер 4 разбра доста бързо за какво става дума, явно има повечко житейски опит.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker