Нещастна самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нещастна самота
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1672 пъти
Здравейте, скъпи читатели. Много дълго съм читател тук, ставало ми е тъпо за много истории тук, давала съм мнение също. Но дойде време и за моята история... Но първо да се извиня, ако имам правописни или други грешки.

Страшно объркана съм! А преди не бях така, бях едно щастливо момиче, което не го касаеше нищо, а само капката щастие което получаваше от време на време. Бях сладка и нахасана да живея живота си и един ден всичко се обърка...

... обърка се и аз не разбрах как, къде и защо стана така!

Аз съм на 28 години. Имам любящо семейство, имам малко стрекираща работа, но все пак я имам и бях доболна до сега. Имам и приятели, някои ме уважават, други ме обожават. В очите на другите имам страхотен живот, но не е така. Аз съм нещастна, кръв ми тече от сърцето. ИСКАМ ДА СЪМ ЩАСТЛИВА. ТОЛКОВА НЕЩА МИ ЛИПСВАТ.

Това е най-големия ми проблем - НЕ намерих мъж, които поне веднъж да ми каже, че въпреки всичко ще бъде с мен. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО и всички обстоятелства ще бъде с мен. Сега ще кажете - ето и следващата депресирана, да може да съм такава, но аз никога съм нямала споделена любов. Аз съм нямала дълга връзка. Всички бягат от мен все едно съм прокажена. Имам чуството на моменти че и приятелите ми понякога искат да избягат от мен. Мен все ме искат за любовница. Срина ми се самочуствието, окосмена съм като маймуна по цялото тяло. Станах 103 кг., а съм висока 158 см.. Взех се в ръце вече и за 3 месеца и половина съм 82 и продължавам да слабея. Всички ми кажват колко съм добра и колко съм умна. Но никой не иска да е с мен. Просто съм дефектна.

Следващия проблем - работата. Неудовлетворета съм. С две висши образования съм и пак никой не ме иска защото нямам стаж. Погубвам се, затова поне знам че съм способна - малък шанс ми трябва да се докажа. Знам 3 езика - да не перфекно, но що годе се оправям. Нямам стаж и седя като продавачка. Не си мислете че не се пробвам - от 6 години се пробвам и ми казват да супер ама нямаш стаж. Да от къде - никой не ми дава шанс.

Искам САМО три шанса в този живот - мъж, поне дете и нова работа. Искам просто да съм щастлива. Искам някой да дойде и просто така да ме разтърси и да ми каже всичко ще се оправи. ИСКАМ ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНАТА КОЛЕДА, НА КОЯТО СЪМ САМА.

Благодаря на всички които прочетоха историята ми! Благодаря и на всички коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8371affacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че ще се оправи и ще си намериш мъж, все някога ще смениш и работата си. а дотогава се чувствай добре със себе си, целият живот е пред теб и най-вълнуващите моменти тепърва предстоят:) за всеки влак си има пътници, просто не си срещнала още твоя човек:)

Желая ти много вяра и не се предавай:)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b9dce25f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те разбрах - винаги любовта ти е била несподелена така ли?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3db0a28f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Би ли работила за 290 лв.? Питам информативно просто, защото много хора просто предпочитат да стоят без работа, вместо да работят за 290, които след удръжките стават 240 лв..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9ce607d1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Работодателите търсят човек със самочувствие и все пак с някаква визия. Когато си била 103кг първо ти не си била със самочувствие, т. е. не съм сигурна доколко си успяла да "продадеш" способностите си на едно интервя, да бъдеш самоуверена и да ги убедиш, че ти си подходящата за тази работа. Голяма грешка е да кажеш на работодател: "Аз не съм сигурна, че искам да работя при вас, но няма къде другаде. Пък и да пробвам нещо и да видя дали ще ми хареса. И заплатата е добра. " Това всички си го мислим като кандидатстваме за работа, само че не трябва да го казваме. Естествено е отначало да поставиш, ако имаш някакви условия - примерно студентка си и трябва да отстъстваш, имаш малко дете и т. н. - да си честна за такива неща, които ще повлияят на работата си. Когато ти успееш да го убедиш, че ще си от полза за компанията му и той ще те наеме, а и ще повярва, че ти ще можеш да уедиш клиентите му да изберат тази компания, ако работата ти включва контакт с различни хора. Същото е и с мъжете за мен - никой не иска някоя надута, ама и ти като видиш мъж не искаш нито да е надменен, нито да е сдухан. Един вид да има самочувствие.
Друг е въпросът както каза номер 3, че когато си без стаж не можеш да очакваш 1000лв заплата. Повечето, които тепърва прохождат по специалността си взимат 300-400лв, оглеждат се за други работи с повече преспективи през това време и натрупват опит. Понякога дори след половин една година работодателят им вдига заплатата. Така една моя приятелка почна на 500лв бруто и сега мина една година и й увеличиха два пъти през тази година заплатата и е вече с 850лв бруто. Един вид и тя ако беше почнала като продавачка или сервитьорка щеше първоначално да взима повече пари от 500 или от 300лв, ама натрупваш стаж за една две години и после можеш да искаш по-висока заплата. А продавачката си остава на едно ниво с годините. Ако си заглеждала дори тези летни стажове по банките, виваком, мтел и те са мизерно платени - там пък е 150лв месечна стипендия. Но все пак е едно начало.
Ана

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker