Мои размисли за ежедневието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мои размисли за ежедневието
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1573 пъти
Здравейте, искам да споделя своите размисли тук, защото в реалното пространство около мен просто няма кой да ме изслуша.
Просто вече много често не виждам смисъл. В почти нищо. Всичко ми е сиво. Не съм изпитвал истинска емоция от много дълго. Дори не знам защо ставам сутрин - дали за да си потърся работа, или да изгледам някой комедиен сериал със изкуствен смях, или за да се напуша или да се напия в малкия разбит мръсен град. Или някоя още по-скапана причина.
Аз бивам заливан с простотия отвсякъде. Хората около мен ме заливат с простотия, телевизията ме залива с простотия, интернет е пълен с простотия, храната и водата ми са даже долни и гадни, мъртви обработени животни. Толкова съм изгубен в целия този смрад че даже мислите ми се преплитат и се блъскат една-друга.
Хора, замислете се - това ли е пътят, това ли е правилния път, вече не вярвам в някакви богове или в някаква измислена съдба. Пълни глупости. Просто има причина и следствие. Колкото повече имаме, искаме още повече. Повече и повече. Разберете ме, не обиждам никой, всеки има право да мисли и да прави каквото желае. Просто се чувствам зомбиран. Отвреме навреме изпадам в такива състояния на себеобмисляне. Просто не знам какво трябва да направя. Всичко ми изглежда грешно. Освен това е пълно с гадове - измамници, лъжци, психари и роботи. Просто исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 198358b7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   напълно те разбирам как се чувстваш за съжаление е така

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6a53dfd836
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С теб много си приличаме. Понеже и аз мисля по подобен начин няма какво да ти кажа, освен да продължиш напред.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b140d66fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Промени си гледната точка и намери нещо красиво в този скспан свят

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 31151c5b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 16г, момиче и от две години живея в по-голям град. Като се прибирам в родния си град виждам как нещата затъват - мизерия, леки жени, необразовани лекета, парцали със високо самочувствие. Радвам се, че се махнах от тази тиня. Може би щях и аз да се чудя какво правим в този живот и колко жалки създания са хората. В по-големият град нещата едва ли стоят по-добре. Там даже става и по-опасно, но тъй като аз се преместих за по-добро образование, нямам толкова време да забележа гетото и мръсотията на по-голямото "село". Не искам да ти кажа да промениш местоживеенето си, а мисленето си. Всичко, което казваш е вярно. Не изпадай в такива състояния. Знам, че ще мине този твой период и някой ден минавайки по улицата, ще видиш група наркомани или проститутки и ще си кажеш: ДА такъв е светът, знам, грозен е, но аз не съм сляп и мога да видя и красивото в живота. "

Прави нещата, които ти харесват. Разсей се с някоя твоя страст или направи нещо ново.

По въпроса за сивото ежедневие. От 2 години не гледам новини. Чувствам се страхотно! По-назад съм с информацията, но пък по-важното го научавам от съученици. Ненужно психическо натоварване е. На кой му се иска всеки божи ден след работа да гледа по 1 час бедствията, катастрофите и лекарските грешки в страната! А филмите - мразя комедии тип американска простотия клас А! Гледам филми, изпълнени със смисъл, такива, които ще ме накарат да се замисля за себе си, моето развитие, бъдеще. Надявам се да ме послушаш.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3bd2ba2ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за съветите, не виждам смисъл да продължавам по същия начин, ще се опитам, ще дам всичко от себе си за да подобря нещата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fa76f3ca9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Светата 5-ка сьществувала и даже писала тук, брееее.

Петимата светци в Бьлгария не били доволни от нея в наши дни.

Като не ви харесва положението в страната и заобикалящата ви реалност - ми вземета да направите нещо по вьпроса.

Променете Бьлгария - направете я по-добро място за живеене.
Ако нямате желанието или силата да направите това - напуснете страната.
Ако сте депресирани до-там, че да сложите край на живота си - не пишете в интернет на останалите Бьлгари, да замьглявате и заразявате техните представи за Бьлгария.

Как може да се оправи Бьлгария, че най-накрая всички да заживеят отново нормално - Не сьм сигурен.

Как НЕ МОЖЕ да се оправи никога знам - С хора като вас е НЕВЬЗМОЖНО.

Тая на 16 години била не знае какво да прави - депресирана била.
Вие - Децата... вие сте бьдещето... ако бьдещето не знае какво е бьдещето кой да знае, аз ли който сьм на 33 с борческо образование ( който е бил подрастващ през 90-те знае за какво говоря )

Спирайте се с тея депресирани простотии. Вие сте по-силни от онея корумпирани дьртаци в парламента. Тези на моята вьзраст са бита карта - направиха ни мафиоти изпьлнени с гняв кьм всичко и всеки.

Ако не вие кой бе? На кой чакаш да те оправи?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 28b3f4cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, отиди и разкажи това което те измъчва на психолог или психиатър(а и други млади в това положение, също да го направят)! Няма нищо срамно, в Америка си имат лични психолози с които си общуват като с приятели. Не се оставяйте да затъвате в простотията която Ви тормози. Играчите в политиката умишлено ни държат в такова мизерно положение, защото така най лесно ни изнудват и манипулират. Вижте как си играят с циганите. Държат ги в мизерията и само за изборите се сещат за тях. Плащат им по по някой лев и купуват гласа им. И всичко се забравя, до следващите избори и т. н.! Не е толкова отчайващо положението, виждате, че младите се пробудиха. След 89 година се роди ново поколение, то сега е на улицата да протестира и с пълно право! Кой каквото и да ми разправя, поколенията преди 89 са с изкривено мислене, неадекватно за съвременните условия. Тогава партията- майка, БКП, днес БСП, не ни позволяваше даже и да мислим, а камо ли да протестираме. Живеехме по китайски, от къщи-на работа и от работа отново в къщи, така докато изтече живота. Сега имате пълна свобода, трябват Ви само необременени с миналото, млади и образовани водачи(такива се видяха на протестите, имате ги), трябва да канализирате силата на протеста, трябва да избистрите вижданията и желанията си, трябва да си кажете какъв живот искате и мисля, че ще го постигнете. Право е момичето от пост№4, наистина моралните ценности на младите се поквариха от действията на алчните политици, които принизиха труда на учителите с този на търговците от пазара. Учителят, от личност с призвание и престижна професия, се превърна в същество борещо се за оцеляването си. Бива незащитен дори от тези, чиито деца учи, т. е. от народа. А навремето учителят е бил първенеца в народната общност! След него са се нареждали кмета и бирника(данъчният служител). Но щом разума Ви се бунтува срещу простотията, има бъдеще тази държава, само трябва да обедините силите си и протестите трябва да останат в пълна бойна готовност. Не казвам да се води бой, но за най малката несправедливост, трябва веднага да се организирате и да се защитите. Почти няма млад човек без компютър и призоваването за протест е лесно. Да му мислят бъдещите управници, гащите им започнаха да треперят, щом Бойко се уплаши, значи сте страшна сила!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker