Комлекс заради страх от насекоми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Комлекс заради страх от насекоми!
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1833 пъти
Привет аз съм момче на 22 години! Изпитвам комплекс от това, че съм мъж, а имам фобия точно 2 неща-Миризливки най-много от тях, и по-малко от хлебарки! Не знам защо, но от малък наистина от малък имам страшна фобия от летящите миризливки! Верно е, че когато майка ми изкрещи че е влезнала в дома от дрехите на простора, със доста вътрешен уплах ги хващам с хартията и с страх да не ми литне в лицето защото съм гнуслив и от шума който издават! Особено момента в който усещам как ги хващам с хартията е ужажно, много пъти когато ми хвръкват преди да ги хвана аз изпитвам ужас и правя рефлекс и остъпвам назад и майка ми ме обижда-абе ей женчо какъв мъж си това онова, а пък от хлебарките просто ме е гнус да ги настъпи при тях съм по гнуслив а не страх! Просто знаете като с разпльокат и после ме е гнус да чистя! От нищо друго нямам страх, не съм изнежен, физически здрав съм, върша тежката работа и битова работа и съм кадърен! Но просто от малък тъй като миризливка ми беше влезла под дрехата и се смачка и замириса, се уплаших и изпитвам от 8 годишен панически страх от тях! Това не мога да го преодолея, как да се оправя! Защото не бих искал някое момиче да ме види как бягам от тази ГАД, като женчо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 03959c7571
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гнусливостта не се преодолява никак. Пък и не мисля, че страхът те прави по-малко мъж и някоя жена ще ти се подиграва за това. Напълно те разбирам, въпреки че съм момиче- и аз имам неистов страх от насекоми (всички видове, които летят) и не виждам защо това да се приема като женска черта само. Искам мъж, който да ме подкрепя и защитава в трудни моменти, а срещата с миризливка не е чак такова тежко препятствие.
Все пак- когато заживееш заедно с момиче си купете сушилня за дрехи, за да не влизат миризливки и къщички на Райд за хлебарки. Така може въобще и да не разбере.
Ж20

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75d4348001
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен точно момиче ти трябва. Хем ще видиш дали си струва да си с нея или би те оставила заради нещо такова, хем ще има кои да те окуражава и да ти дава усещането за сигурност в борбата срещу страха ти. Другия вариант е да отидеш на психолог(само не се шашкаи заради стереотипа че психолога е за крайно луди хора-не е така в днешно време много хора ходят само за да си приказват с някои или да преодолеят фобии), който за 3-4 ходения ще те оправи или поне ще те насочи какво да правиш сам, за да се справиш.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 38bb999d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не виждам защо трябва да изпитваш комплекси, това е поведенческа реакция и няма значение дали е към миризливка, мравка, бебе панда и т. н. Паническите атаки и фобиите не са шега работа, не се притеснявай, няма защо да се комплексираш :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: edfa37df72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 12 (момиче) и токущо събирах прането и 3 миризливки в кухнята..и кфо крещя като малоумна (и най-вече ,че съм сама ..) в училище ВЕЧНО НАВСЯКЪДЕ ИМА МИРИЗЛИВКИ.. и от хлебарки ме е страх.. идея нямате крещя,рева,бягам абе като малоумна съм :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker