Да бъда ли пряма и да кажа какво чувствам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бъда ли пряма и да кажа какво чувствам?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2215 пъти
Здравейте,

пиша тук, тъй като исках обективно мнение и смятам, че тук мога да го получа.
Та ето как започва и моята история:
Рядко ми се случва или по-скоро рядко ми остава време да се впускам във връзки и честно казано избягвам обвързване. Но ето, че идва един момент, в който осъзнаваш, че си срещнал някой, с когото ти е приятно и искаш да опиташ. В началото този мой колега, дори не го забелязвах, беше просто колега, с когото бяхме само на здравей-здрасти, но след няколко месеца, когато той се раздели с приятелката си изведнъж станахме по-близки, започна да ме прегръща всеки път, когато ме види, да разговаряме повече, все по-приятелски настроен ставаше, един ден бях възмутена, когато видях как той просто ме забелязал от автобуса и решил, че нищо не му пречи да слезе да ме види и после пак да вземе автобус. Тогава нещо се замислих : този дали няма нещо към мен, започнах да си давам сметка, че може би той издава някакви сигнали. И така, докато не се наложи поради работа да се разделим за няколко месеца, като през това време все по-рядко подържахме връзка, тъй катоо разстоянието, а и часовата разлика бяха големи.
През това време бях много объркана и осъзнах, че имам някакви чувства към него. С нетърпение чаках да се видим и да си изясня това. И настъпи деня, в който той внезапно ми се обади да ме чуе, тъй като предния ден се беше прибрал. Усетих буря от емоции, така се радвах да чуя гласа му. Още същия ден се видяхме, но бяхме с колегите, така че не успях да прекарам достатъчно време с него. След няколко дни застой, започнахме отново да подържаме нашето приятелство, а напоследък все повече. Имахме шанса да излезем на вечеря по негова инициатива и тогава имах възможността да го опозная по-добре, и определено ми хареса още повече, имаме доста общи черти на характера и интереси. Цяла вечер ми задаваше въпроси за мои бивши, защо сега съм без приятел, колко емоционален бил той и лесно се привързвал, имал проблем, чието решение не зависело от него и това го карало да се чувства объркано и неестествено за него.
Видяхме се по работа и на следващия ден, като първите му думи бяха кога ще можем да се видим, уговорихме се и тази среща предстои тези дни.
Но пък незанйно защо цели два дни не отговаря на моите съобщения и не знам какво да си мисля, много съм объркана. И бих искала съвет, дали да споделя какво изпитвам към него или да изчакам, ако той има някакви чувства пръв да направи крачката.

Всякакви съвети и мнения ще са ми полезни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: d4b8f25015
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако го чакаш него, такъв момент може да не настъпи, или може да си намери някоя... обмисли го добре, все пак заедно работите. Но, ако не пробваш, няма как да разбереш.. Може би те харесва, но се притеснява... успех..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 422ea109cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че си просто резервният вариянт, не е изяснил с бившата отношеноята си и изчаква.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c65106916a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката: За последните три дни се срещнахме два пъти по негова инициатива, като както винаги беше изключително мил, но аз отново не повдигнах въпроса. Но той продължава да ме пита какво ще правя, дали имам време, ако искам да ходя някъде с него, малко съм объркана:)
Благодаря за коментарите :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 424dc428ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама какъв въпрос имаш да повдигаш, или ще се свалите или не. То е ясно, че изпитвате симпатии един към друг, но дали неговите са само приятелски или пък не е готов за сериозни отношения, ще си проличи. Остави нещата да се случат по естествен начин, целувки, флирт, ала-бала - нали не възнамеряваш първо да му пишеш стихове и да правиш романтични излияния преди дори да е показал, че го привличаш :)

Но внимавай, по-добре си изясни първо ситуацията, която ти загатва: "имал проблем, чието решение не зависело от него и това го карало да се чувства объркано и неестествено за него". Мирише ми на неизяснени отношения!
Ж 32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker