Защо постъпва така с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо постъпва така с мен?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2426 пъти
Здравейте от много време чета в сайта ви и реших най-накрая и аз да споделя нещо.

Моята уж най-добра приятелка винаги е казвала че никога не иска да ме изгуби като приятел била съм уникален човек можела всичко да споделя с мен и т. н.
Та така нека стигнем и до проблема защо когато аз си харесам някое момче независимо дали е от компанията или не тя започва да му се натиска и да се сближава с него по един или друг начин (въпреки че си има гадже и са заедно от много време и тя непрестанно да натяква колко много го обича) и да ме кара да ревнувам с нейните измислени истории едва ли не с всеки има повече от приятелство. Винаги като види въпросният човек (да го наречем И) започва да му се мазни да го прегръща и тем подобни. Един ден ме видя че започвам да се дразня то беше видимо за нея защото ме познава мноого добре и ме дръпна настрани и ме попита: "Има ми някакъв проблем? " Аз я погледнах доста учудено и отвърнах рязко "Ми не няма просто гледай какво правиш все пак и гаджето ти е там и знаеш... че не ти е работа да се месиш там". И най-нагло ме попита : "Нали няма проблем като видя И да го гушна? ". Аз казах "Ми по принцип няма проблем, но не ми е приятно и гледай да избягваш такива импулси, защото знаеш какъв е и да не стане мяу!! "(той е к***ар не за друго и тя отлично знае това) Тя се учуди супер много и ми каза: "Абе споко бе няма да права нищо ти луда ли си? "


И сега когато ни се разпадна компанията (тя беше голяма и много хора от малкото ни градче завиждаха за това че се забавляваме и че сме много задружни и можем да си имаме доверие), тя започва да се филмира че тои бил ходил всеки ден в тях на кафе и че едва ли не са най-добри приятели(съседи са).

Сега вие ще кажете "От къде знаеш че не е истина"
Знам защото го познавам много добре и просто не е такъв тип човек! И сега се опитва да се изкара че е повече от всички други и се прави на такава каквато не е тя мисли че да си к****а е много интересно и яко и се прави на такава ама й личи че не е такава а момчетата й се връзват просто защото има много хубаво тяло!!

Кажете ми как да си върна приятелката и да се опитаме пак да съберем компанията (забравих да спомена, че нещата се промениха от както тя стана гадже с едно момче и той развали всичко защото е супер ревнив към нея и отдели всички момчета и след като разбра че имам чувства към И започна да го отделя лъже го и само му връзва тенекии. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3377564642
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лапешки истории, и аз бях така на вашата възраст, ще ви мине споко

Ale

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker