Промених се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Промених се
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2257 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21. Когато живеех с нашите се обличах доста старомодно, защото баща ми не ми даваше да нося секси дрехи. Преместих се в друг град. Сега нося рокли. Винаги съм обичала рокли. Нашите смятат, че една жена не трябва да е привлекателна, за да оценят ума и. Опитах. Не се получи. Хората не ме уважаваха. Сега се обличам секси, точно така, както ми беше забранено. Приковавам мъжките погледи. Повярвайте ми, когато асистентите са мъже, забелязвам разлика в отношението. Дори един доктор постоянно ми повтаря, че съм безумно красива. Вече хората ме уважават. Намерих си истински приятели. Започнах да се забавлявам. Баща ми винаги е смятал, че една жена не трябва да си дава почивка. Трябва постоянно да работи или да домакинства. На мен това не ми харесваше. Сега си почивам. Излизам с приятели, обикалям по магазините. В много аспекти не съм съгласна с баща ми, но си мълчах. Сега правя точно това, което ми беше забранено. Не се прибирам веднага след като свърша със задълженията си, а се разхождам. Преди не си слагах грим, защото баща ми мислеше, че той е за леки момичета. Сега и се гримирам, и се лакирам. По - лош път ли съм тръгнала или просто си защитавам правото на лична свобода? Много ми тежи това, че момчето, в което съм безумно влюбена не е влюбено в мен. Всеки ден нещо умираше в мен. Те не го забелязаха. Никога не забелязват, когато не ми е емоционално добре. Превърнах се в момиче с всички качества, които нашите мразят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: d45355791b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   След като не си се превърнала в лека жена, тогава какъв е проблемът? Ти не си се променила към лошо, просто правиш това, което искаш. Ти трябва да защитаваш своята свобода. Няма нищо лошо в това една жена да е лакирана или гримирана, стига да не е лека. Баща ти е много консервативен, има закостеняло мислене, сега живеем в 21 век и всяка жена трябва да защитава интересите си. А и не виждам нищо лошо в това да се разхождаш след работа - дори е препоръчително. Радвам се, че имаш приятели, те са безценни.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 28f86b1aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мисля, че тотално си сбъркала посоката! Не, че подкрепям родителите ти. Мислиш, че след като си почнала да се гримираш и обличаш си си намерила истински приятели? Сериозно ли? Те са те харесали заради опаковката!!! Фактът, че преди не са ти обръщали вниамание говори за това що за хора са и самите те.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 59af02b137
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И как реши, че си си намерила истински приятели щом си ги намерила едва след като си променила външния си вид? Истинските приятели по външния вид ли ще дойдат да ти станат приятели или по това, което представляваш като човек? Според мен си намерила група познати, които са харесали, че изглеждаш секси. Вероятно ако има момчета в групата си представят как биха те опънали (като мъж си го признавам). Това обаче не са истински приятели, това са познати...

Дали пътят ти е лош или не - това е спорен въпрос. Но баща ти е прав в едно отношение - че жената не трябва да е само физически сексуален обект. Това обаче не значи да не си слагаш дрехи, които на теб ти харесват... Така че вземи най-доброто от двата свята!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2cb01f08c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко болка и глупости има на този свят.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d1526daec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според мен не си тръгнала по лош път. Няма нищо лошо в това да се обличаш по - женствено (е, все пак си има граници), да слагаш малко грим и да се лакираш, да излизаш с приятели и т. н, все пак си на 21, имаш право на личен живот и визия по твой вкус. Това не ти пречи в същото време да си умна, добра и да бъдеш себе си. Мисля, че родителите ти малко се прекалили в опитите си да те предпазят от това да станеш леко момиче или нещо подобно. Предпазили са те, когато си била наивно дете и е било много възможно да тръгнеш по лош път, но вече сама можеш да направиш така, че въпреки грима и дрехите да си останеш себе си. А колкото до момчето - несподелената любов е много тежка, знам го от личен опит. За жалост родителите никога не го приемат като нещо, което ни тежи. С времето се научих да не го очаквам от тях. Не е лесно, но опитай и ти. Желая ти всичко най - хубаво. :))

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ec86ee085c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти да не си онази,която се "оплакваше" в друга тема,че преподавател от медицинския постоянно ти правел комплименти че си безумно красива..Ае стига ни занимава със себе си, комплексарка, само се чуди в колко теми да се хвали

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b9310dcd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си поела по лош път.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ad0e8b7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хаха... уважават те, защото искат да те... - с извинение, но е точно така.

Вашите са били много прави и аз съм на същото мнение. Външния вид лесно може да се промени, но това което в главата... трудно. Но все пак тялото си е твое ти си решаваш. Въпроса е по скоро от към морална гледна точка. Осъзнавайки, че мъжете ще искат само физическа връзка с теб, а ти си мислиш, че те "уважа" и "обича" е просто смешен факт.

Успех къса поличке :D

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 76b3d4150f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма нищо лошо, а родителите ти са много консервативни. Само внимавай и не се превръщай в лека жена.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6222c8638a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С една дума си се превърнала в к*ва. Да, баща ти ти е слагал доста ограничения, някои от тях неправилни, но ти момиче си като отвързана. Стегни се малко, сякаш го правиш напук.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3e5a425b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бъди себе си! Живота е са смелите!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 44dfb2b822
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто не ставай лека и не прави секс с който ти падне имай самочувствието не да одритваш всеки а просто да не им даваш толкова близък достъп защото веднага ти излиза име на К*А а не трябва просто обличай се но не си лягай с всеки хубав който ти падне защото точно това ще те направи к*ва :) и си работи иначе за червила маникюр и останалите неща не мисля че е престъпление а и вашите още живеят по живково време когато да носиш плетена рокля е било Секси... пф няма смисъл :) а и последно НЕ СЕ ВЪЗГОРДЯВАЙ ТОЛКОВА МНОГО БЪДИ НОРМАЛНО МОМИЧЕ всеки един мъж иска ХУБАВО ИНТЕЛИГЕНТО МОМИЧЕ което НЕ Е К*ВА или не си ляга с тоя и ония :) това е моето мнение успех :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 49be53bba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Какъв лош път, вашите доста са ти повлияли. Няма нищо цинично или ненормално в това една жена да се облича секси и да се поддържа. Изглежда родителите ти са много старомодни и се притесняват за теб да не ти се случи нещо лошо и по този начин те ограничават. Не си тръгнала по лош път, продължавай да се грижиш за себе си. Сама казваш, че когато не си била себе си и постоянно си била ограничавана и не са те забелязвали, а сега е различно. Човек трябва да обича себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker