Как да продължа, след това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да продължа, след това?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2566 пъти
В дупка съм. Имах си приятел повече от 1 година, а да не говорим, че се занимавахме повече от 3 години. Връзката беше от разстояние, но само зимата и то се виждахме през повечето уикенди. Разделяли сме се веднъж, заради труден период при него, но реших да му дам втори шанс. Първият път в който бяхме разделени може би беше най-тежкия период в живота ми не се възстанових горе-долу докато не се събрахме пак. Скоро пак се разделихме, не искам да повярвам, че е окончателно, но може би е по-добре не знам. Както ми казваше че ме обича, след няколко часа просто ми каза, че не иска да сме заедно, а след по-малко от ден ми каза, че съжалява и че не иска да се разделяме или поне да си останем близки, понеже аз съм най-близкият му човек. Колкото и да съм добра не можах да се съглася, а истината е, че наистина съм прекалено добра и го обичах безкрайно много, поставях неговото щастие пред моето, прощавах му всичко, никога не ми се е извинявал за грешките си, винаги аз приемах и дори аз правих първата крачка към решаването на проблемите. Имам чувството, че след него не мога да обичам никой друг, не си се представям с друг. Всички ми казват да продължа напред, че той не знае какво иска, че не ме заслужава. Но въпросът ми е как да продължа напред? Всички прекрасни неща които сме преживели заедно кънтят в главата ми и колкото и да опитвам не искат да излязат. Искам да се стегна и да го загърбя, според мен е време, но как и трябва ли изобщо, толкова мисли минават през главата ми понякога си мисля, че той е голямата ми любов и не знам дали трябва да я губя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: eaadd1b7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така.... Първо, щом казваш че той ти е голямата любов и го обичаш с цялото си сърце значи поне според мен ти трябва да се опиташ да поговориш с него, и да оправите нещата за постоянно. Не може да се обичате и двамата, и да сте разделени, сеш' се? Ако си напълно сигурна и го обичаш и си решила да му дадеш още един шанс - опитай, нищо няма да загубиш! Така, ако бездействаш и не правиш нищо ще се съсипеш още повече и резултата няма да ти хареса. Ти си решаваш, но поне моят съвет е такъв! Успех с момчето, и ако се съмняваш в мнението ми изчакай и други коментари :)

~Mar

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dd3b942ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преживявам раздяла, при на нещата не бяха точно така, но се разделихме и да ти кажа много е тежко бяхме заедно година и седем месеца, първата ми любов всичко първно, но след цялата болка която ми причини просто си казах край и сякаш нещо в мен се пречупи мина вече месец и съм много по добре ние поддържаме контакт постоянно, но аз не искам да се връщам при такъв човек! Искам да кажа времето лекува, опитай се да обясниш на сърцето си защо не трябва да си с този мъж то сега няма да те разбере, но след време да и ще видиш как колкото минава времето се сещаш само за лошите неща, които ти е причинил и някак хубавите остават назад във времето, защото всеки в началото е имал хубави моменти:)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e228183570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Стегни се. Аз никога не съм си имал приятелка и не вярвам дали ще имам даже... Заради такива като тебе. Ходещи със празноглави олигофрени и си мислят че тва е любовта.

Само това искате- идиотско държане и чак тогава приемате че може да има любов...

21г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ea6214e9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята приятелка е като теб. Обича ме повече от себе си, но тя не се чуди дали, аз съм голямата и любов, тя го знае отлично. И когато аз се държа, така като твоят искам те - неща те - искам те. Тя реаргира само - аз пък си те искам и не съм готова да те губя. Затова и още сме си заедно, нищо че понякога съм голям идеот. Така, че ме съмнява да си, чак толкова влюбена.
Понеже ти питаш, как да го забравиш, че сега ти е гадно задето не сте заедно. Ще ти кажа, какво направих аз, когато скъсахме. Намерих си работа, вглъбих се в нея, прочетох куп книги, гледах много комедии. Излизах с много приятели. Правех всичко възможно да не оставам и минута свободен, гледах непрекъснато съзнанието ми, да е заето с нещо. И така, въпрейки, че много я обичах и дори в началото плаках за нея. Успях да се измъкна от нейното влияние.
Тя обаче не можа да се примери да не с мен, не можа да ме забрави, след два месеца си ме обичаше още по - силно. Е събрахме се пак. Сега тя ме обича много, аз не чак толкова. Веднъж наранен, не си позволих да се влюбя отново в нея.

Номер 3 - докато мислиш така, няма да имаш приятелка. А това е доста гадно, промени гледната си точка.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cee0cedbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3, не си съвсем прав. Най-малкото се нямал приятелка, за да коментираш. Има някои неща, като хващането с празноглави олигофрени и кифли
(да, мъжете също се влачим по разни момиченца, които не знаят какво искат)

Авторке, моят съвет е: Следвай сърцето си. Даже и да не е правилно(макар че правилното е въпрос на гледна точка), така ще придобиеш безценен опит

УСПЕХ!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aefb6e6ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Потърси го и поговори с него. Ако се обичате, защо да се разделяте? Колко голямо е разстоянието?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c038cf70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В различни градове сме,но както казах се виждаме и не е било чак такъв проблем никога

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker