Фен мейл до известна личност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Фен мейл до известна личност
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2598 пъти
Здравейте! Отдавна съм си мечтала за автограф от кой ли не и най - сетне открих сайт, където са въведени адресите на когото се сетите. И така има си отдел за фен мейл и отдолу е написан адреса. Но проблемът ми е, че не знам кое къде трябва да напиша. Гледах най - различни клипове, където се обяснява кое как става, но най - важните неща така и не ми станаха ясни. Трябва ли да поставям пощенски марки, къде да напиша адреса до където ще се изпраща писмото и къде да напиша моя. Питам защото на всеки клип различни варианти видях. Ако искам автограф трябва ли да слагам отделен плик, където да се сложи картичка или друго писмо за отговор. Не знам вече объркана съм и ще се радвам, ако някой от вас ми помогне. Може темата да е безсмислена, но е важно за мен, а и искам да изненадам близки и роднини :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 471e16d946
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със сигурност не си на повече от десетина години.

Първо ще те разочаровам, но тези адреси едва ли са истински, а и да са истински надали лично той ще се подпише. Ти нали не си представяш, че примерно Джъстин Бийбър ще си зареже тъпкачите, дрогата, гонките и всички професионални ангажименти и ще седне да подписва картички, които ще валят като лавина? То ако можеше така всеки да праща картички, той трябваше по цял ден само да подписва? Че и да връща писмата с автографите на съответните хора, вместо да си смърка кока по цял ден.

Иначе марката и другите глупости, просто отиваш в пощата с писмото, те ти го слагат в плик и ти го дават, за да си напишеш адреса и неговия адрес, посочвайки ти къде точно на плика. Ако имаш някакви въпроси, питаш и ти се обяснява като на малоумен на място. После ти взимат писмото и ти повече нямаш грижа, освен да си платиш. Марките, печатите и всякави глупости си ги правят те.

В картичката можеш просто да пишеш на английски: Здравейте, аз съм голяма ваша фенка, може ли един автограф?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a9ce79772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък не съм съгласен с номер 1... Нали това е целта на този сайт, хора които имат нужда от помощ да я получат от други, минали по същия път. Както и да е. Номер 1 - Не всички са Джъстин Бийбър нали? А и никой не е казал, че отговора е внезапен... И аз го знам сайта, адресите написани на него са истински и да, понякога съответната личност и толкова заета, че агентите им връщат отговор. Но някой известни отговарят лично на всички картички, съобщения и молби, но не веднага, могат да минат месеци, но отговор в крайна сметка ще има..
Съгласявам се с теб само за това, което каза за пощата - че отиваш и те ти го слагат в плик и т.н... Хейтът ти беше напълно излишен. Момичето каза, че за хора като теб темата може да е безсмислена, но за нея е важно, а и иска да изненада роднини...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a9ce79772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката:
Номер 1 - Няма да спомена на колко години съм, сачо ще ти кажа, че деца на десетина годинки едва ли се интересуват от такива неща. те все още си бъркат в носа..
Колкото до сайта - не е измислен, в клиповете които съм гледала всички споменават именно за този сайт. И да, понякога техните агенти или асистенти отговарят. А и никой не е казал, че на другия ден трябва вече да има отговор. Минават месеци.. При всеки е различно... А и къде споменах, че Джъстин Бийбър ще е човека, на който искам да пиша? Той може да си смърка дрогата по цял ден и да не му пука, но не всички са Джъстин Бийбър.
Благодаря ти все пак, че ми обясни това за адресите. Това го оценявам. Но другото беше съвсем излишно. И за да ти стане по - ясно ще ти кажа каква е точно причината да правя това.
Освен че и аз искам да осъществя контакт с някой известен, братовчед ми почти винаги се лишава от всичко. Мечтата му е да получи автограф от един певец и футболист. Искам да го изненадам, да осъществя мечтата му, нека се порадва и той веднъж..
Благодаря ти все пак и за отделеното време да критикуваш. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 99baa5958d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съществува ли още такъв вид поща? Мислех, че вече само за сметки се ползва. Кой известен търсиш? Доста подписи на известни личности има и в нета. Може просто да си го принтираш. Същата работа, едва ли той го е писал собственоръчно така или иначе. На някакви събития може и да подписва, ама на писма не ми се вярва.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: baded2850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Такива сайтчета са измама, а и да не мислиш, че някои известен ще си губи времето, седне да се подписва на писма от цял свят.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a9ce79772e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката:
Номер 4 - пуска се по пощата, няма нищо специално. :) Сетих се, че може просто да си го принтирам благодаря за разбирането и за съвета. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 34679a284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветвам те, ако искаш опитвай с адресите и с споделените информаций в нета, но не давай много информация за себе си.
Сигурно знаеш но аз все пак да кажа! =) :)
Но и аз като те си мечтая да получа актограф или още по-добре снимка от известна личност, но засега не ми се получава!
Стискам ти палци и продължавай да мечтаеш и да търсиш нови начини и кой знае може и да успееш! :) =)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 34679a284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съветвам те, ако искаш опитвай с адресите и с споделените информаций в нета, но не давай много информация за себе си.
Сигурно знаеш но аз все пак да кажа! =) :)
Но и аз като те си мечтая да получа автограф или още по-добре снимка от известна личност, но засега не ми се получава!
Стискам ти палци и продължавай да мечтаеш и да търсиш нови начини и кой знае може и да успееш! :) =)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker