Ситуирана.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ситуирана..
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3131 пъти
Ситуация: около мен мъже-бол.
Едни искат секс, други флирт, трети сериозна връзка, някои ми предлагат брак - мъже да ти види окото. Обаче аз не мога да се влюбя в друго човешко същество. Не си го позволявам по никой начин. В живота си съм имала само една сериозна връзка,която продължи 4 години и от тогава.. идват разни мъже, минават покрай мен, пускат ми по едно писмо и отминават. Дали отминават, или аз ги отблъсквам? - не знам.

Насочих цялата си енергия към учене, развитие, градене на кариера. Трудно ми е да създам стабилна връзка с някого, но поне мога да се боря за финансова стабилност. И въпреки това усещам огромна липса... липсва ми половинка, знам го.

Приятелите са приятели, работата е работа, но вечер се прибирам и заспивам сама. И взе да ми тежи. Не съм престаряла, но навлязох в живота в една доста крехка възраст и сега се чувствам пренаситена - забавления, купони и излизани, случайни свалки, безразборен секс и кратки връзки - това не е за мен. Възрастта ми не позволява и другата крайност- семейство, деца, отговорности - и това не е за мен.

Ситуации - много.. какво да правя с тази, в която аз съм попаднала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: bb046f459b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бас държа, че изглеждаш като някоя Пайнерка и се възползваш от мъжете както си искаш. После, защо си сама. Някои хора си заслужават съдбата.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: cd5feb4a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре написано, но на каква възраст си, та не можеш да създадеш семейство? Мисля, че за това няма възраст - винаги можеш да се събереш с подходящ човек. Виж, за децата си права, но ако е късно да родиш, то можеш да осиновиш, отговорност е, но ако ти самата не искаш да я поемеш така ще си съществуваш, някъде встрани в живота и так ще си угаснеш, човек сам определя начина си на живот. Колкото до мъжете - не ги отблъскваш, но не ги и желаеш. Финансовата стабилност е понятие твърде относително, а науката..., хм, научните трудове евентуално вършат работа на доста ограничен кръг хора или се коментират по симпозиуми, но, момиче, твоето обикновено призвание е да родиш или да отгледаш живот, да създаваш уют и красота и да изживееш най-обикновените човешки радости, а всичко останало е вятър и мъгла, само че това късно се разбира. Звучиш като доста уморена и отегчена от живота. Навремето като се зажениха колеги в университета още във втори курс си мислехме "Тези не са в ред, къде са се засилили да се обвързват", а браковете им излязоха стабилни, отгледаха и изучиха децата си. Преди две години отбелязахме 20 години от завършване на вуза - потресаващ брой на стари моми и тук-там ергени - едни с научни звания и трудове, други постигнали завидна кариера, но сами и самотни. И какво? Може би не си изпуснала последния влак, отвори очи и виж живота, пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0ad2bf50e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На колко години си?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: 7091b9c20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами явно не знаеш какво искаш, че някой от тук ли да ти каже. Безразборният секс не е за теб и сериозните връзки не са за теб, какво е средното положение? Да намериш някой, с който да правите само секс без ангажименти ли? Дано не станеш на 45 и тогава да се сетиш, че рано или късно всеки започва да се стреми към създаването на семейство. Явно на теб ще ти трябва повече време да го разбереш, а може и да не го разбереш, не всички създават семейство....абе, каквото си направиш за себеси го правиш! Никой мъж накрая няма да каже "ейй, горката виж колко е самичка".

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 0b38649c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На номер едно, не виждaм какво мога да кажа..
Номер 2, благодаря за подкрепата, ще приема думите ти като съвет за в бъдеще! За мен основната функция на една жена е да отгледа и възпита добри, емоционално стабилни деца.. нагледах се на тъжни и абсолютно изпразнени от съдържание младежи - не го искам за децата си. Тук сигурно еманципираните дами ще поскочат като ужилени, но жената, преди всичко е майка!
18 годишна съм. Тази година започвам висшето си образование. До момента напредвам предимно с езиците. Не знам дали имам нужда от 5-6, но така се чувствам ангажирана с нещо полезно и съвсем целенасочено продължавам да ги изучавам..

 
  ...


...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 0116a5bb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мерилин Монро : "Кариерата е хубаво нещо, но не може да те топли през студените нощи", една велика нейна мисъл. Последвай я, запознай се с някого, с когото имате общи интереси, поговорете, експериментирай, забавлявай се.. Друго не мога да те посъветвам..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: 0b38649c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа ли какво да правиш? Спри да си вириш носа и стъпи малко на земята. Избери си добър съпруг да си те гледа, да си те обича, да те гледа и да се грижи за бъдещето ви дете. То тея деца на стават от небето. И как хем има много мъже, хем па никой не си харесваш? Май си тръгнала с голямата кошница. Нали знаеш, че от много подбиране накрая ще останеш сама?
Иначе ти желая успех!

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 0b38649c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Добре се изразяваш за 18год.
Другото е мимолетно, ще ти мине

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 0b38649c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ааа ти ме разби! Значи на 18 си уморена от живота и си се наситила на всичко и чак си имала 4 годишна връзка, кога успя, бе девойче? На 11 ли се про***? Ако такива като теб отглеждат деца и те ще станат същата измет. Та в този ред на мисли стой си сама и не прави деца, да няма повече грешки на природата. Язък за езиците, дето ги учиш

 
  ... горе^
преди: 14 години, 28 дни
hash: 5b4a4684c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кой знае какво и се е случило, не говорете много. И да запазиш четиригодишна връзка не е никак лесно на тази възраст. Поздравления!
Сега какво да правиш? Учи си , не се затваряй в себе си , излизай и с приятели и нещо като има да се случва , ще се случи. Ще се появи все някога мъж, който да харесаш и да сте заедно

 
  ...

...
преди: 14 години, 27 дни
hash: bc43e16262
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тук ще подкрепя номер 1, защото ми се струва най-логичното обяснение. Не може винаги да искаме от живота всичко на макс. Не става просто-тези, дето грабят с пълни шепи, накрая съдбата най-яко ги прецаква и сама ще го усетиш.
Как е положението при теб? 90 / 60 / 90, много грим, прически и хубави дрешки и никой не те удволетворява, щото си много яка за всичките ли, кво?
Не живея в бг принципно и се върнах за година. С една мацка се зарибихме, всичко беше идеално, но до сериозна връзка не се стигна, защото разбра че животът ми в чужбина не е цветя и рози и се бачка яко и ако сме заедно на нея ще и се налага да работи; Недовършени претенции, това сте
испанеца

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker