Кофти свят! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кофти свят!
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3778 пъти
Темата я пускам просто ей така като една изповед, и като една капка в морето която може да помогне на някой да осъзнае, че всеки е контролиран и зависим от системата.. не можете да правите нещата които искате (които НАИСТИНА искате) не тези които ви дават по телевизията - да имате много пари>къща>скъпа кола> и без да продължаваме.. за съжаление смятам че поробването на човечеството от шепа ''хора'' е процес необратим, но единици мога да го изживеят както искат ТЕ.. такива като мен още не съм го направил, но трябва да действам скоро за да не продължа ''дълбокия сън'' и да не се превърна като един от поредните ''роботи' забили поглед в айфон или друг вид телефон с слушалки в ушите който като чуе нещо го приема го за истина>защитаващ твърдения и теми без да се замисли че може да са манипулирани.. истината е някъде там....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 89

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5991c61f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Светът е такъв, какъвто си го сториш. Ако не искаш да живееш модерно, у нас е пълно със селца и паланки, където можеш да си купиш къща за 5 бона, да си гледаш животни и зеленчук. Аз имам роднини, които живеят по този начин и са по свое му щастливи - единият братовчед на баща ми си отгледа четири чудесни деца, гледаха крави и други животни, а сега работят за местния кооператор с много скъпи машини и взимат над 800 лв., дори повече, защото са единствените млади хора в селото, на които може да се повери такава работа. Живеят иначе без скъпа техника и дори без интернет, но имат коли и телевизор - нормални неща.
Наскоро обикаляхме из САЩ - Аризона например и там хората също живеят така в отдалечени ранчота... същност повечето хора на земята не живеят по начина, по който описваш и никой не те принуждава да живееш така.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1b5b1ba6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да избягаш от системата след като тя е заложена при човека а и не само при него. Хора, животни инстинктивно или не действат в екипи и още от миналото хората са осъзнали че се нуждаят едни от други и че са по-силни заедно. Още от миналото хората са започнали да използват ума си като са измисляли и осъваршенствали нови и нови уръдия на труда и именно това води до еволюцията до която сме стигнали в днешно време. Технологиите са едно от нещата които са направили човека това което е в днешно време. Днес всички имаме цялата база информация която е намирана от древността до сега и ни е предоставена и единственото нещо което може да направи един човек с мозък е да попива от нея според интересите си и това в което иска да се развие. С развитието на времето изчезват едни професии и се появяват нови и да, това е една система от която човек няма как да избяга но тази система е съществувала винаги под една или друга форма. За това и човека е човек а животното си е животно - ние сме най-висшата форма на живот от всички на земята. Ако искаш да си богат, имаш тази възможност но трябва да и да се бориш, като използваш ума си и бъдеш конкурентен. Технологиите си ги има и за напред ще се развиват още и още и това няма как да се спре. Все пак причината поради която човек е изобретателен е именно идеята му за по-лесен живот. Живота може и да е лесен за едни, за други не. Всеки има различен старт но и в същото време по-голямата група от хора имат възможноста да бъдат нещо повече, но именно защото не асимилират нуждата от знания и не искат да се надграждат избират да не виждат по-дачеле от носа си. Ти също се възползваш от това което ти предоставя системата и хората които са част от нея и които играят ролята на ''група''. Здравеопазването е едно от най-значимите и е пример. Няма как да си на някакъв остров сам и да си аутсайдър просто. Не и на тази планета. Информацията за която говориш и колко манипулативна е тя е вярно. Да не забравяме обаче че все пак има и широк избор от източници и ние сами можем да си изградим мнение като по наша преценка избираме да се доверим ли или не на получената информация, както и имаме възможност да правим сравнения като се информираме по конкретната тема от различни страви. Няма как всичко винаги да се поставя под съмнение и конспирация, из между 500-те лъжи има една истина. Така стоят нещата и така и ще бъдат. Пък и всеки човек според това какъв му е мирогледа смята че е прав а мирогледа се разширява със знанията и следователно се променя - което значи че не винаги има отговор на нещата защото човек пък никога не може да знае всичко, ако погледнем философски погледнато.

Айфоните не са кой-знае какво. Те са капка в морето. Ако погледнем по-глобално може да погледнем от различни ъгли как мислят и разсъждават една маса от хора. Всеки човек по света си има някакви комплекси - в България на национално ниво може да се види комплекса на бедняка. Българина ако отива на някое ''уживено'' място било то дискотека, център, някои и до магазина, обличат си най-хубавите дрехи и по този начин показват своето ''положение''. Ако носиш nike, adidas, puma или каквато и да е известна марка маркови дрехи, това се смята за нещо ''уау'', докато на други места хората просто това си купуват (не се обърквай не говоря за социално разделение на държави). Пак за сравнение при комплекса на бедняка - ланците, синджирите, пръстените и като цяло ''киченето''. В по-развитите държави много рядко може да се види мъж със ланец, синджир (не че ги няма, но е мега рядкост). Айфоните не са кой-знае какво.. аз също имам айфон 4 но въпроса е следният: Защо си купува човек телефон и какво очаква от него? И не само телефон а каквото й да е? Едно нещо се създава за да те улеснява в някакво начинание или не само. Технологиите зависят от ситуацията в която се намираме и биха ни били потребни. Приложенията при телефоните са си приложения - какви от тях инсталира човек и кои използва обаче? Разлика в икономиките и развитието на държавите има. Ето, аз ако съм във Чикаго, Париж или някой голям град много ясно че ще ми е от полза. Аз използвам карта за метро, приложение с което да намеря банкомати, мога да си извършвам банкови транзакции, да си управлявам в частност бизнеса през него, да извършвам плащания, скайп конференция или разгор, да си проверявам полета или да се чекирам. Всичко това през телефон. Не го рекларимар а давам пример според това къде си и в каква ситуация си, за какво ти служи, защото разлика между икономиките ще си ги има винаги. В България се чудя обаче на повечето за какво си ползват телефоните и какво точно парадират с тях - това си е комплекса на глупавия бедняк. Той ще си остане такъв и за в бъдеще.

Не знам дали ще разбереш какво имам в предвид. В главата ми настана експлозия от мисли когато ти отговарях - надявам се да разбереш мнението на човек като мен за света и ''ай фоните''.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e4ddfebdeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вярно си е това. Всичко е консумация и вървене към една единствена посока. Само да се появи някой различен от тях веднага следват критики и поучителни съвети. Точно тази еднаквост е причина и аз да се съглася за роботите. Хората се примамват от лъскавите неща и ценностите бавно, бавно изчезват. Средно положение няма в България. Или следваш правилата на системата, или си капка в морето. Времената се менят непрекъснато. Хората не разбират, че нашите приятели не са наши врагове. Американците настройват цяла Източна Европа срещу Русия, да за печелят точки. И нас ни настройват и ни залъгват с модерна техника, лукс и много пари. А, реално американците са изостанала държава. Те нямат собствени активи. Смучат от Ирак, Афганистан и африканските страни. Цокат ли цокат от всеки. Един приятел е живял в Калифорния 17 години. Той всъщност там е роден, но е от българи мъж и жена. Запознах се с него преди две години. Той ми разказва, че там изчезвали хора, които искали да живеят по друг начин и се опитвали да го покажат демонстративно. Такива, които не харесват капитализма. Обаче масово хора от Източна Европа се възхищават на американците и не им пука.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 81054ca66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има си мислещи хора, споко. Но светът е толкова сложен, никой не е способен да открие и навърже всички връзки! Едни хора ще осъзнаят това или онова и по определен начин ще са откъснати от системата, но по други критерии няма да са. Няма как да живееш съвсем откъснат от всичко! Дори отшелник да си, няма как да се спасиш и предпазиш от всичко - една ни е планетата. Ако постоянно се ядосваш за тия неща, ще се побъркаш. Прави това, което ти е възможно и ти доставя удоволствие и толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b4743221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мога да ти кажа, че точно ти си в "дълбок сън". Казвам го, защото и аз имах "щастието" да бъда като теб. Само че аз съм от малкото, които са успели да се събудят. Та ти спиш дълбоко и сънуваш, че живееш в "кофти" свят. Да, точно така, ти това сънуваш, но това не е реалност. И мога да ти кажа, че когато се събудиш, изведнъж проглеждаш и виждаш неща, които винаги са били под носа ти, но си бил твърде зает да мислиш за конспирации, за да ги заблежиш.

Ако отношението ти към света е като към "кофти", то той наистина ще е "кофти". Ако е като към изобилие, то той се разгръща пред теб и става щедър към теб. Само че това събуждане не става на сила. Трябва някой да те побутне, за да се поразсъниш.

За мен го направи Екхарт Толе.

Ще ти подам първата стъпка, пък ти ако си достатъчно готов, ще си поемеш щафетата инстиктивно. Ако не, ще ти се стори глупост и няма да му обърнеш внимание. тогава по-добре не го чети нататък, защото тогава ще ти навреди, освен че няма да ти помогне. Ето ти нещо, написано от мен в друга тема:

Установих, че всъщност има много за какво да съм благодарен. И знаеш ли кои са най-ценните неща в живота? Невероятно дребните неща, които повечето не забелязваме. Всичко около нас е изпълнено с изобилие от живот. Ако започнем да го забелязваме и да сме благодарни за него, изобилието идва и в живота ни. По начало сме родени в невероятно изобилие, но толкова сме свикнали с него че в един момент спираме да го забелязваме. Едно елементарно дърво ври и кипи от живот, от живост - то е пълно с всякакви микроорганизми, бублечки. Дъжда, който вали е изобилие от вода. Небето е изобилие от планети, звезди, направо изпитваш страхопочитание от размерите му. Предсатви сиколко много въздух има на света. Разбираш ли, забележи изобилието. Тогав запчваш да забелязваш и изобилието в самия теб. Изобилие от живот, от възможности, от интуиция (висш разум), от пари, от щастие. И тук идва мястото на въпросния закон за привличането. Който има в съзнанието си, му се дава още. Който няма, му с еотнема и това, което има.

Някои симислят, че става с искане, с борба.. Само че това е свидетелство, че няма в съзнанието си, щом искаш. Ти ако имаш, няма да искаш. Не е да искаш, а да си имаш вече в съзнанието. После проявлението в живота е от самосебе си. Само се загледай в небето в ясна нощ и се опитай да разбереш колко сме малки в сравнение с вселената и тогава ще разбереш защо тя толкова обича да създава материя. А ние сме като нея, ние сме една малка вселена, стремяща се да създава, да твори. Но да твори от съзнанието за изобилие, а не от липса.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм автора - до коментар 5

Нека се върна малко преди твоят коментар, на човека с айфона.. не ме разбра правилно, не говоря изцяло за айфон ами за всеки вид телефон примерно която ти промива мозъка само с негативните вълни излъчващи от него.. кара те да се интересуваш и харесваш неща които си видял точно там те са целенасочени.. като пропагандата в всеки един филм.. елементарен пример

-Виждаш ти Брад Пит да носи една фитнес гривничка, и да се бие с нея оп проверяваш колко струва- 150$ долара купуваш си я.. не си задаваш въпроса защо? просто я купуваш защото мислиш че ти е нужна а не е така.. абсолютно същото нещо е с много други неща но няма смисъл да ги изброявам.. като казах че шепа ''хора'' сложих в кавички хора защото това не са хора които контролират света и са наложили вече нов световен ред.. в който таквиа като теб са дълбоко в системата, а такива като мен са с единия крак вътре но има шанс да се измъкна дори да бъда премачкан от системата защото когато стадото види че някой не е като тях почва да вика за помощ вместо да помисли дали е правилен неговият живот..


Сега към коментар номер 5.. ти живееш в измисления свят, коментара ти изобщо не ме очудва да е и целенасочен в мрежата (никой не знае кой седи зад коментарите) но нека прескоча към това и ще те обора с елементарни факти.. това което ти наричаш дребните неща човечеството може да се радва единствено ако живее в мир, а не да ти дават по телеивизията как избиват милиони за нефт, и ти да си мислиш че това е окей? не да те ръсят с отрова от небето да се разболяваш от рак и много други болести и да си мислиш че тва е окей? много лесно по телевизията мога да промият мозъците на хора като теб, като им кажат нещо те го попвиат като гъба защото на практика мозъка ти не се замисля кое е добро и кое лошо.. ти си приел един президент като ти каже нещо да го вярваш.. просто влиянието на тези ''хора'' които контролират света освен големите пари които печелят те имат контрола над масите, именно затова казах че определени единици, но няма как всички да се спасят частично поне от това.. и извънземен да дойде не може да го оправи освен да пусне една бомба отгоре и да се свърши с човечеството това не е живот а робство, айде дано поне някой е разбрал истината...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b4743221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   6, това за самолетите, че пускали някакви неща, изобщо не е вярно, но щом искаш да живееш в конспирации, сам си го правиш. Да, избиват се милиони, но ти виждаш нещата само на тяхната повърхност. Ами като не можеш да понесеш реалността, тогава спри да гледаш тв. Както и да е, уважавам правото ти да живееш както намираш за добре. Щом това те удовлетворява, живей си в съмнения и конспирации. Не мога да ти отнема това право, защото то си ти е необходимо на този етап. Така е устроен живота, всичко да си минава по съответните етапи. Ти сам трябва да си разбереш някои неща с времето. Но сега ти е рано още. Изживей си до край съмненията, това сега ти е целта, зададена отгоре и трябва да се раздваш, че имаш възможност да го изживееш, защото някой ден като се осъзнаеш, няма да имаш тази възможност - да живееш в съмнения. А ние имаме нужда да натрупаме всякакъв опит. По-добре не обръщай внимание на съветите ми от предния коментар, за да не ти навредят. Те не са за теб - все още.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7- с този коментар сам показа че това което пишеш или е целенасочено или просто наистина си с розовите очила.. ок мисли си че не те пръскат с нищо, мисли си че оръжия като HAARP и подобни въобще ги няма.. естествено ти чакаш да ти кажат кажат официално по телевизията за да попиеш информацията иначе не може да я възприемеш, за такива като теб говоря мислиш си че всичко максимума е телефон с тъч скриин и 3Д телевизиор, и че няма скрити оръжия от ''обикновенните'' хора и не само оръжия :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b4743221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8, лъжеш се. Тв не съм гледал от поне 10-15 години буквално, дори и вестници не съм чел. И изобщо не ми липсват. Чат пат ако чуя някоя новина от колегите мимоходом, това е. Но тя минава и заминава покрай ушите ми. Точно заради това, което казваш. Филми също не гледам. Интернет ползвам само заради 2 сайта - ел. пощата ми и този сайт.

НО и ти си същия като тези, които ги описваш, след като вярваш на врели некипели ей така на сляпо. Истината винаги е в средата - нито ти си прав, нито те. Ти видял ли си черно на бяло някакви доказателства или четеш онези теории за ционисти, масони и тем подобни? Ако имаш и едно доказателство за нещо подобно, аз ще си отрежа ушите и ще ти ги пратя по пощата.

И мислиш ли, че някой би ми платил, за да пиша в някакъв сайт нещо, което биха го прочели и повярвали не повече от 5-10 души? Информацията никога не я попивам, а си я търся сам. Нямам скъп телефон, макар че мога да си го позволя. А 3д тв не съм виждал и в магазина, просто защото не ме интересуват такива неща.

Когато бях като теб, животът ми беше скапан и нереализиран. Никой не ме взимаше насериозно, нямах успехи в живота, бях самотен и с дни не се виждах с хора. Откакто се промених, съм женен с деца и преуспяващ специалист - няма да казвам в коя област. Затова се опитах да ти кажа нещичко, но ако ти е по-изгодно да ме мислиш за платен драскач, така да бъде, нямам нито изгода, нито намерние, нито и време да споря повече с теб. То така или иначе всичко си е за теб. Аз каквото искам, съм си го постигнал, пък ти се оправяй, както си знаеш. Все ми е тая.

Лек ден!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8- Какви доказателства искаш да ти дам? не ми трябват доказателства за да знам че света е откачен и контролиран от шепа хора.. имал жена и деца, и това не го правело роб на системата, абсолютно отхвърлям това което пишеш, защото може да не е истина :) не приемам нищо за истина но ако мислиш че си свободен човек, значи сам самият си в дълбок сън , не само ти де .. не си свободен няма смисъл да продължавам да ти пиша говоря за пример хора като теб, не гледал телевизия ама не съм бил прав за нещата ? че аз какво казах до тук ? що не гледаш телевизия нали не е истина аз не знам някъде да има докозателство че телвивизията промива мозъци ? но няма да го чуеш официално .. единственото доказателство което ще ти дам е да се огледаш около теб какво става,но няма нищо да забележиш от коментарите ти разбрах , че или са целенасочени или просто си в стадото и като видиш някой с различно от ''наложеното'' ''свободно'' ''мислене'' мнение заповчваш да изпадаш в паника.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   А за масоните има достатъчно докаателства, които можеш да намериш в интернет. Факта че го отричаш е достатъчен да разбера че си един от тях или робот

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4760b00442
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брато, хвана ни. Ние тук всички сме масони и като видяхме, че се събуждаш, сега ще трябва да те приспим пак, за да не отвориш очите на тълпата, та да не можем да ви поробим.

Братче, съвсем сериозно - прегледай се. Никой тук не е масон и на никой не му дреме в какъв измислен свят живееш, че да те навива. Като не ти харесва света, отивай в някоя пещера, не гледай телевизия, не ползвай нет и си яж там плодове, ловувай си и си гледай кефа. Няма да те тровят с храни, самолети и т. н. Елементарно е!

На нас ни харесва така и нямаме проблем с това. Дори и да сме "роби", така си предпочитаме. Кефи ни просто да сме роби, мразим свободата, стопляш ли?

На който не му харесва - пътя, има токова незаети земи. По селата има толкова необитаеми къщи, върви, сей си там доматите и не влизай в масонското изобретение интернета. Хем ревеш, хем пак киснеш в нета. Да сме проверяли инфо в нета, имало доказателство. Аз в нета мога да си пиша, че съм си отрязал задника, това доказателство ли е? Айде тегли ми една като за "масон" да ти олекне на душичката и си лягай. То щото много ще спечлим пък да заблудим такъв като теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5991c61f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И аз съм явно „масонка“, защото имам два смартфона, карам скъпа кола и живея в скъпа къща, а мъжът ми е масонски лорд Вейдър, защото кара скъп джип-хибрид, има два iPhone и ми подари за коледа таблет на тази масонска фирма, а аз камера GoPro, което окончателно ни прави граждани на „Матрицата“

Сега сериозно - под 1 съм писала какво мисля - всеки има право на избор, отиди на село като не ти харесва и дори ток и вода можеш сам да си произвеждаш. Моят вуйчо е такъв пацифик и непрекъснато ровичка за масони и евреи, но наскоро го хвана някакъв грип и веднага посегна към съвременните медикаменти, а баба ми като беше болна всичко обърна, за да ? изпишат най-добрите американски лекарства и да я гледат на най-добрите американски уреди :)

За себе си иначе сме решили, че след като си изгледаме децата, ще се оттеглим на село, където ще си построим малка къща с голям двор. Вече сме си купили парцела и имаме проект за къщичката дори, която смятаме да ползваме събота и неделя сега семейно. В това село всички живеят в 20 век и дори няма дигитална телевизия и хората вече и телевизия не гледат, вестници не са се получавали от 20 г., никога е нямало телефон, няма 3 G и трудно има обхват за нормална телефония, а една къща струва към 5 хил. лв. Въздухът е чист, почвата е плодородна, много е хубаво и романтично и дори има голям язовир, в който може човек да плува и много пространство за езда и всякакъв вид спортове. Ако вярваш в такива неща, никой не ти пречи да отидеш в такова село и да живееш далеч от евреи и масони. В моето село дори престъпност няма и полицай няма...Идва само поща и пенсиите на бабичките я изплащат с пощенски запис, защото нито банка има, нито банкомат, а хората се самозадоволяват и почти няма и стоки да си купиш и да пълниш касата на масона!
То иначе на философия е много лесно, но и ти май си като вуйчо ми дървен философ, който непрекъснато само човърка по интернет разни теории на конспирациите, ама продължава да ползва преимуществата на цивилизацията.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Абе горния робот, на мен няма кво да ми олеква, дет се вика не ми дреме за вас- нямало масони кой ти говори за интернет бе момче? казах ти че може да провериш всичко в Холивуд се държи от тях и актиорите, за това ако казваш че няма доказателства наистина си мисля че си един о тях естествено на по ниско ниво или просто искаш да станеш такъв.. айде сега почни да говориш че филмите в Холивуд и особено актиорите ако погледнеш техните татуси, в музикалните им клипове и филми ще намериш нещо да прочетеш между редовете но това не го може всеки особено такъв като теб който спи..

За онази с айфона честитка, вярвай нещо което е свързано с интернет дали не може да събира отпечатъци на населението, с цел не мога да ти кажа не го ползвам и не ме интересува последствията които ще ти се случат, но ти си в новия световн ред, аз за какво ползвам интернет си е моя работа която не те интересува и не може да ми кажеш кво да ползвам и какво не, както и аз на теб фактите говорят срещу теб че ти не си свободен човек а твърдиш обратното :)

Самото отричане че няма твои думи, масони, илюминати е достатъчно някой който е наясно да разбере колко си в час :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1b5b1ba6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От коментар #2;

Така, темата се разми и и разви до там че всеки започна да си пише нещо си там.

Без образование и интерграция спрямо изискванията на времето няма как човек да бъде нещо повече от глупак. Няма как хората да са самостоятелни и всеки да си има някакъв остров и да няма контакт с други хора, за да може видиш ли да не бъде в ''системата''. Хора на земята има много и ти искаш или не си част от системата каквото и да правиш. Необразовайки се, ти вредиш само на себе си защото правиш живота си по-труден. За това хората използват и ума си за създаване на технологии които да улесняват контактите, работата, живота си. Всички които пишем мнения в момента също използвамe това което сме получили от системата - работим с компютри, порзваме интернет, използваме знанията които са ни предадени от другите участници в системата. Каквото и да правиш ти си част от нея. Само погледни нацията - деградацията и неинтеграцията спрямо времето в което живеем е в пълната си картинка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4760b00442
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Казах ти, че така ми харесва - да си спа дълбок сън и да съм роб. Не можеш да ми отнемеш това право. Те ми сложиха чип в главата и сега ми е кеф да съм такъв.

Ти като искаш да си свободен, ходи си на село и си копай доматите свободно. Имаш цялата свобода на света да го направиш. Какво ни занимаваш тука? Колкото и да го дъвчеш, като се разболееш, тичаш до аптеката за масонски лекарства. Нали си свободен, защо не си береш билки и да се лекуваш сам? Защо ходиш до магазина да си купуваш масонска храна, нали слагат някакви неща в нея, та да станеш роб и да не мислиш? Ами те и във водата слагат, ходи си там до близката река при всяко ожадняване пий си, къпи се и си пълни туби с вода за вкъщи хахаха. Само внимавай да не хванеш някоя болест от нея, свободни човече. :) Даже в кратуни си пълни, защото и пластмасатае обработена с химикаи за оглупяване. И децата не си пращай на даскало, та да не им пълнят главите масоните и да ги правят роби. :Д

Вместо телефон ти предлагам пощенски гълъби. Или сигурно и те са обучени от масони да снасят инфо за теб? Само внимавай да не те приспят и да не ти монтират чип в главата, че тогава вече не можеш и в пещера да се скриеш. И кола недей да караш, че се монтират разни излъчватели в тях, които те облъчват и после ставаш като биоробот и те управляват с дистанционно. А в магазините онези апаратчета по тавана да не си мислиш, че са камери. Това са специални устройства, които пускат специален газ, от който углопяваш и започваш да пазаруваш, без да осъзнаваш като за световно. Така правим ние масоните. Ама ти като се замисля, започна да знаеш твърде много и не си ни удобен вече. Съвсем скоро случайно ще се спънеш та да не вземеш да ни издадеш на биороботите, които вече сме превзели.

Сега това, че пишеш тук вече е проследено и масоните са наясно. Даже в апартамента ти има бръмбари и следят всяка твоя крачка.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Автора съм.

Самото отричане на масони и илюминати ме кара да се смея. Това е факт от много години и естествено че няма да се коментира по телевизията. Всеки един актьор в холивуд е подлога и чрез актьорите промиват мозъците на масите, същото важи и за музикалните певци. Мисля че 2pac се е опитал да говори за тези ''хора'' но бързо са го килнали примери много. Човек който чете между редовете тези неща не му влияят. Естествено госпожата над мен която обяснява какви подаръци подарявала за коледа, това е все едно някой да каже моето ски яке струва 2 хиляди лева. Това освен заблудено същество е също с липва на сиво вещества.Живейте си в заблуда още в началото на темата казах че единици са разбрали истината не всеки :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4760b00442
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторе, ние сме зомбирани, поне ти се спаси. Скрий се в някоя пещера и основи колония от роботи, които да се върнат и убият лошите, да ни освободят и да живеем всички щастливи и свободни. Понеже ти си последния незомбиран, на теб се пада честта да спасиш света.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e4c7828415
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Първи конспирации. Страх. Еуфория. Опити за убеждаване на другите. Гняв. Безразличие. Самота. Разбиране. Разочарование. Приемане. Напредък. Вече си бог.

До къде ли ще стигнеш ти?
Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b4743221
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Авторе, опитах се съвсем културно и цивилозавно да ти обясня, но ти ме нападна и обвини във врели-некипели. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но ти проявяваш симптоми на параноя. Не се шегувам ни най-малко. Тъща ми имаше такова и това е много сериозно заболяване. Лекува се с месеци в психиатрията. Сериозен съм като смъртта, отиди и се прегледай при психиатър, няма нищо срамно в това. Иначе в един момент ще станеш опасен за себе си иоколните. Сега тъща е много добре и си живее нормален живот. Знам много добре симптомите и ти си ги проявяваш на 100%.

Едва ли ще осъзнаеш думите, но се опитай да ги прочетеш безпристрастно. Отговаряш на 100%. Пак казвам, не се заяждам, за твое добро е. Предполагам, че пак ще ме обвиниш в някакви си твои неща, но се опитай да вникнеш в това.
http://www.puls.bg/health/hot-news/news_11409.html

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b4743221
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Прочети и коментарите под статията о линка, там са писали хора, страдащи от това, може от тях да ти светне лампата. Успех с лечението! Ще ти трябва много воля, това е сериозна диагноза. И потретвам - не се шегувам ни най-малко, това е много сериозна диагноза, изпитал съм я на гърба си покрай тъщата. Нямаш представа какво мъчение е за близките ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Уважаеми автор, тайният световен елит е абсолютен факт!!! Аз бих дал своето мнение, което едва ли има особено значение за теб, но все пак аз мисля, че хората имат нужда от този световен елит, защото хората, колкото и изискано поведение да имат, си остават животни. Животни, и то определено хищни животни, водени от първични инстинкти. Хищното животно се опитомява само, когато е затворено зад решетки, в затвор, а какъв по-добър затвор може да има от този, в който е вкарано твоето съзнание? Затвора ти сам го описваш - консумирай, лъжи, трупай материални блага, репродуцирай се и умри. Това е. Нищо повече. Може да не ти харесва, но без този затвор повечето хора биха се превърнали в диви зверове, би настъпила абсолютна анархия.
Зверовете се подчиняват на силата, а както пише в"Протоколи на ционските мъдреци"(независимо автентични или не тази мисъл е много вярна) - за хората законите са това, което правото на по-силния е за животните. Държат ни оковани в институции и от малки ни карат да се самоопределяме с това каква професия искаме да имаме, а не какви хора бихме искали да бъдем, разбираш ли?
Аз приемам реалността такава каквато е - не добра или зла. Ако се чувстваш ограничен от нея - освободи съзнанието си от всички страхове, които имаш; започни да си поставяш цели, за да направиш нещата, които винаги си желал, без да търсиш упование в обществения морал - създай си СВОЙ морал и свои ценности. Аз се опитвам и е много трудно, отхвърляйки това, на което си бил учен досега, се чувстваш като в някаква дупка; имаш чувството, че си убил човек; живота губи смисъл.

цитат: "За мен го направи Екхарт Толе. " Захвърли всички подобни толевци, молевци. Нямаме нужда от спасители. "Тоз, който ни спаси, той ще да ни и пороби" - просто ще прелеят съзнанието ти от една в друга матрица. Животът си има своите неприятни лица, но в крайна сметка, човек трябва да стане независим индивид, който да започне да изживява живота си пълноценно, защото живота е кратък. Масите хора не могат да бъдат спасени от никого - демокрацията и общественият морал е насочен към масите.
В заключение ще кажа, че светът има толкова много прекрасни неща в себе си, че може би един живот не стига, за да усетим и частица от него. :) Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b4743221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   22, аз като казах Толе, нямах пердвид да е някакъв спасител, а да се вникне в неговата философия, че именно в нас самите е истината. Иначе за всичко друго съм съгласен с изключение на това, че има "елит", който ни затваря. Да, елит има, но той просто си гони интересите и това обкновено в ущърб на други хора, но едва ли ни пускат самолети и отрови във водата, както се е филмирал автора, това имах предвид.

Затвора, за който говориш го има в съзнанието ни и наистина ни е неодходим, но не е спуснат от елита, а от вселената и от нашето си ниво на развитие. Когато се развим достатъчно и намерим истината в самите нас, тогава ни се вдига и затвора от висшата сила. Защото ако се вдигне преди това ние няма да знаем какво да правим със свободата си, понеже няма да сме на необходимото ниво. Все едно да пуснеш див тигър сред тълпа хора.

По-добре да сме забили поглед в ай фон, отколкото да имаме свобода, която не разбираме правилно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От 22 до 23: Ако някакви убеждения създават хармония в душата ти - няма нищо, което да ти пречи да ги следваш. Когато Платон създава своя идеал за идеалната демокрация в "Държавата" той вижда силата на елита в тяхното знание, понеже те са философи. По-нататък платоновият идеал се възприема от много мислители, революционери и политици - като почнем от Древна Гърция и стигнем до Сталин и Хитлер. Днешната демокрация не прави изключение - елита се състои от големите психиатри, психолози, социолози, учени, лекари, политици, банкери и т. н. Реално погледнато, те ръководят всичко, а ние просто ги следваме...
Не бих се изненадал и да ни пръскат отрови със самолети, имайки предвид експериментите, които ЦРУ провежда върху хора, вкл. деца, през 50-тте години... Защо мислиш, че сега има толкова много хора със психологически заболявания по света? Дали не е в резултат на едностранчивият технологичен прогрес, който е осъществен не от хората и масите, а именно от тази група "богоизбрани" хора, които членуват в ложи(като почнеш от Исак Нютон и минеш през който си искаш философ или революционер, та стигнеш до наши дни)?
Защо елита да няма връзка с предполагаемата висша сила, за която става въпрос?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   пак от 22: Авторе, ти знаеш ли какво НАИСТИНА кой си и какво искаш да правиш? То тоя въпрос важи за всички нас де...

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   от Автора 22 съгласен съм напълно с коментара ти, но има ''хора'' които мислят че айфона, и фейсбука са им 99 % от живота и те няма да те разберат. Както сам каза човек сам трябва да разбере истина не да се надява някой да те спаси.

24. -Браво знаеш какво имах предвид, няма кой да ти повярва за това а и не е задължително горния ''човек'' си мисли че не го ръсят с нищо това и всичко е цветя и рози, както и естествено Мак Доналдс правят ''качествена храна''

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   от Автора

22- в допълнение забравих да напиша, че съм съгласен с теб НО аз съм ПРОТИВ този световен елит, защото те се борят СРЕЩУ човечеството а не за неговото добро.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f0a753d4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами авторе има едно нещо което можеш да направиш - можеш никога да не се обвързваш и да не създаваш деца - така децата ти няма да живеят в робство защото номер 15 е права - това е нещо което не може да бъде победено и е по-добре децата ти да не живеят в такъв свят. Аз съм решил да направя същото. И другото нещо което можеш да правиш е да не гласуваш на изборите.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4760b00442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторе, как си позволяваш да ни наричаш "хора" в кавички, след като ние сме зомбирани и не осъзнаваме този факт. Ние каква вина имаме, че са ни сложили чипа? Все едно да поставяш луд по рождение в кавички и да го назоваваш с пренебрежение. Или болно дете. Никое зомби не е станало доброволно такова. Ако ще поставяш някого в кавички, постави масоните... или направо себе си. Само заради този факт излиза, че ти също не мислиш ничие добро, а просто си критикуваш и съдиш по дефолт. Дори и да си прав, не ти прави чест да знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   29 И масоните ги слагам в кавички ако не забеляза, но естествено нали няколко.... казаха че нямало масони, илюминати световен елит.. :) естествено гледам да спася себе си, вярно още не съм откъснат от системата но ТРЯБВА да го направя :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   29- от Автора е предния коментар забравих да го напиша, но и добявам в този коментар че аз не СЪДЯ, просто казвам какво забелязвам :) вие сте тези които съдите когато някой не е като вас.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   От автора на 22 и 24 - Илия съм аз.
Елита не дели нещата на добро и зло, защото това са субективни понятия, които всеки си ги тълкува, както му е изгодно. Мислиш ли, че елита би имал такава власт, ако основаваше действията си върху подобни неясни определения? Може би това, което е добро за теб, е лошо за друг, нали?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   от Автора

32-Не съм съгласен. Не може да пръскаш хората да предизвикваш войни, и да наричаш това добро. Да замърсяваш природата да е добро. Да криеш информация животоспасяващи лекарства за да трупаш милиони да е добро.. това само 1 психопат и в никакъв случай работещ ЗА човечеството може да го направи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Не мисля, че те правят тия неща от злоба или за забавление, просто не е логично. Еми замисли се какво печелят те от всичко това - пари и повече контрол. Има хора, за които това е най-важното - властта. Те се стремят към нея с всички средства и я постигат, защото действат хладнокръвно и методично, както Ротшилд.
Мислиш ли, че хората биха били по-добре без елит.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Коментар 33 продължава - Мислиш ли, че истината е една и тя е твоя? Аз мисля, че елита контролира масите. Ако искам да се измъкна, трябва да стана 100% индивидуалист... Ако мислиш, че елита е лош, а обикновените хора са по-добри или са жертви... Щото аз не мисля така. За мене хората и елита не могат едни без други. На хората повече им харесва да са жертви, а не отговорни и хладнокръвни като елита.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35

Не те знам в къв филм си но си мега заблудения.. да се възхищаващ на този елит но само ще ти кажа да си припомниш как са изчезнали динозаврите, и как всеки един организъм ще изчезне и земята ще се изчиства от вредния материял.. Не може ти да мърсиш природата и да използваш ресурсите и и да си мислиш че ще продължи вечно :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Хубаво, заблуден съм, но пак те питам - само елита ли мърси Земята? Не се възхищавам - казвам си мнението. Не разбирам как динозаврите се връзват с елита и мърсенето? И защо мислиш, че земята няма да загине, така или иначе, ако спрем да мърсим? Мисля си, че ако стане нещо, хората да почнат да загиват масово, но елита ще оцелее, защото е приспособим

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   както са изчезнали динозаврите и древните по този начин и чочечеството е на път.. защото както казах те освен че пръскат с цел вредене на хората те вредят и на природата.. неможе с оръжия като хаарп и подобни да си мислиш че живота на хората на земята ще продължи още дълго

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1f65751937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Всички писали тук да прочетат книги антиутопии за бъдещето, има една на Али Конди, две части е - Подборът и Кръстопът, може на някой да му прозвучат неестествено, но вътре се пише точно за тази система, която властва винаги уж все за добро на хората, а всъщност с цел контрол и как има хора, на които не могат да се промият умовете, препоръчвам ви да четете тези и подобни книги и силно ще се замислите.
С две думи казано от простосмъртните се крият много неща и биват манипулирани дори храната, която се консумира, не се знае въобще какво има в нея, всякакви лекарства и добавки, които се разгласяват са безвредни и още мн примери...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   От Илия - нали знаеш за оня паметник с правилата на илюминатите в САЩ? Там се казва, че броя на хората трябва да се намали до половин милиард. Първо, защото така е по-лесно за елита да ни управлява ефикасно и второ, защото пренаселването на планетата е много по-голям проблем от Хаарп, от ционизма и от аспартама в колата. За тях един предизвикан апокалипсис е нещо добро, защото ще оцелеят само най-силните...

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 83b9564cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   н 40, илюминатите май изобщо не са се справили - скоро ще чукнем 9 милярда! Некадърници!
Комунистите са най-добрите в ограничаване на раждаемостта, а най-добре атомна бомба - ще я насочват през смартфон и ще изгърми всички, които са със Самсунг! Затова, внимавайте, какъв смартфон си купувате и каква кола карате - илюминатите ви следят и дори в Ладите са монтирали GPS фабрично да следят какви ги правите. Ако имате любовница да знаете, че е агентка на ЦРУ и ви краде семето за опити, а илюминатите ви кръстосват с извънземни

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Пак съм аз, Илия. Авторе, не отговори на въпроса ми от пост 25. И щом казваш, че елита се бори срещу доброто на хората, дефинирай ми какво е добро? Някой, на когото вярваш на 100%, ти е казал, че да нараняваш другите е лошо, и сега ти подхождаше предубедено към въпроса, казвайки, че елита е лош. А ти какво общо имаш с маймуните от масите, които отричат съществуването на илюминатите?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03fcef943b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Илия:До 41- може и 10 милиарда да стигнем, гледай реално, колкото повече се увеличаваме, толкова повече етнически, териториалните и религиозните конфликти ще се увеличават. Да те питам комунизма кой го създаде? Какво казва Чърчил за него? С какви капитали е осъществена революцията и колко процента от болшевиките са наистина етнически руснаци? Не е ли вероятно комунизма да е репетиция, експеримент, за нещо по-го

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Автора съм

Виж сега проблем с пренаселването отново е измислен, доколкото наскоро четох само в Австралия в моментното количество всички хора биха се събрали там отделно ресурси.. но има и друго нещо което забравяш.. защо ме питаш постоянно кое е добро и кое не ? това ти не може ли да го разбереш ? някой вреди на земята по която вървиш това не може да продължи вечно или си мислиш че това е добро ? никой нормален не може да си позволи електрическа кола естествено защото тогава какво ще се случи с горивата които така осърдно вървят като вскеи втори се вози в ковчег от железо и замърсява природата.. центъра на София е само един от примерите.. сега с сигурност може да се работи по ефикасно предвиджане не на гас бензин и т.н. но тогава няма да са пълни джобовете на тези хора.. същото важи и за болестите не знам има ли лек за рак знам само че и да има няма да го видиш на пазара за да може да си подържаш живота ако си болен от тази болест и да тъпчеш гушата на някой си дето работи за ''доброто'' на хората.. тва се изчерпа да го пиша или разбираш в каква ситуация си или не .. това не са хора .. които работят против човечеството..

на въпроса ти от коментар 25 ще ти отговоря така- не е важно аз кой съм важно е какви решения ще взема за живота си както и всеки който не е потънал все още в дълбок сън.. ако не ги взема на време ще заспя най-вероятно и аз ..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7046e33622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   41, ти май ги превъзхождаш в това отношение, а иначе преди 1989 - 9 млн. население на България, след 1989 - Скоро под 7.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1f65751937
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   No44, ще ти кажа само, че ти или си много прост или си поредният, който се прави на велик философ... приеми го, простолюдието се контролира, само пионки, нужни за работа, а и това да работиш цял живот, за да имаш някви мижави пари да имаш за храна, да имаш еднообразно ежедневие цял живот като милиони други и после нищо.... това ли е нормален живот... Както и раждаемостта, за някои е било по - добре да има повече хора, повече роби, имат полза от това иначе биха предприели мерки силно да я ограничат.
Но каквото и да си говорим рано или късно ще дойде някакъв апокалипсис, дали ще има и роботи дотогава като по филмите, може и до там да се стигне, както върви.
И още нещо има теория, че вече веднъж цивилизацията на земята се е самоунищожила и нашата яовторно минава пътят на предишната.
Всичко в днешно време се прави за власт, за пари или и за двете. Макар, че тези, които го постигат не се замислят, че каквото и да имат , един ден няма да им върши никаква работа...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1f65751937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Искам да се обърна към автора и към no44 мисля, че беше,
всеки си има идеал за добро и т. н., но много малко са хората, които имат ценности истински и усет, кое е добро. Просто отговор може да се търси в душевността ни, поне нея никой не може да ни отнеме, има все още хора, на които другите не са им повлияли върху ценностната система, макар да са много малко, които знаят какво е добро, човечност, грижовност, ИСТинска любов. Вярно е, че обществото много ни ограничава и залъгва, вярно е че живеем в деградираща обстановка... но едно нещо не могат да ми отнемат вътрешния свят и моя свят, в който аз си живея... И да животът на село май е единственото решение, поне човек да е по - далече от фарса, там все едно човек е в друг свят, времето е спряло, материализмът не е толкова изразен и наистина днешната обстановка не е подходяща за отглеждане на деца, освен на село, в планината и сред природата :)
И още веднъж повтарям прочетете няколко книги, които са антиутопии за бъдещето, най - известната е 451 градуса по Фаренхайт, както и книгите на Али Конди,
ако сте по - интелигентни ще осъзнаете много неща...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1f65751937
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Искам да се обърна към автора и към no44 мисля, че беше,
всеки си има идеал за добро и т. н., но много малко са хората, които имат ценности истински и усет, кое е добро. Просто отговор може да се търси в душевността ни, поне нея никой не може да ни отнеме, има все още хора, на които другите не са им повлияли върху ценностната система, макар да са много малко, които знаят какво е добро, човечност, грижовност, ИСТинска любов. Вярно е, че обществото много ни ограничава и залъгва, вярно е че живеем в деградираща обстановка... но едно нещо не могат да ми отнемат вътрешния свят и моя свят, в който аз си живея... И да животът на село май е единственото решение, поне човек да е по - далече от фарса, там все едно човек е в друг свят, времето е спряло, материализмът не е толкова изразен и наистина днешната обстановка не е подходяща за отглеждане на деца, освен на село, в планината и сред природата :)
И още веднъж повтарям прочетете няколко книги, които са антиутопии за бъдещето, най - известната е 451 градуса по Фаренхайт, както и книгите на Али Конди,
ако сте по - интелигентни ще осъзнаете много неща...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dc97f93739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Факт - население на България през 1885 г. - 3, 5 мил.
Днес - над 7, 5 мил.
Пик е имало точно преди да падне Кома, защото заради желязната стена е нямало никаква Емиграция, а и е имало много силни поколения преди ВСВ, които почват да мрат - хората са имали в Селскостопанска България по 10 деца, които са ползвали за работна ръка, а след това става излишно. През ВСВ сме загубили сравнително малко хора, комунистите съвсем правилно почват да редуцират населението и след 1975 г. почва да намалява раждаемостта.
В Китай се случва същото, но в много по-огромен обем насилие много! В Индия няма политика за намаляване на населението и там не се знае още колко милярда са, а има квартали, където изкарват починалите просто на улицата. Най-евтино е да ги хвърлят в Ганг - на ден по 150 трупа изкарват от там.
Какво искате - след 20 г. китайците да почнат да реват, колко са малко?
Сега ни е трудно, но като се изчистят старите много силни поколения, просто ще сме нормален бр. хора.
Не е важно колко сме, а как живеем

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8af1546b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   от Автора до коментар 50


Наясно си с някои от нещата.. но не може да спасиш ''хора'' в матрицата за това повтарям на себе си че трябва да се измъкна защото в момента съм вътре с единия крак и с другия се боря но не трябва само да го говоря а да се действа... както се казва не трябват думи а ДЕЛА

 
  ...

1-50 от 89
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker