В каква лъжа съм живяла... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В каква лъжа съм живяла...
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3028 пъти
Току що татко ми дойде за да ми се бърка за първи път в живота, защото мисли, че ще направя грешка.

Имам си приятел от много време. Само че сега като се обърна и погледна назад във времето виждам, че май само аз съм била всеотдайна и съм го обичала. Докато той е бил долен използвач. Винаги мислеше само за себе си. Сякаш само секса вървеше помежду ни. Много пъти съм го питала защо ме обича. Чувствам, че просто и искал хубава приятелка, с която да се изфука и нищо повече. Нито веднъж не ме взе от нас, нито веднъж не ме изпрати.

Когато станеше скандал, винаги аз бях виновната и на какви ли не неща съм се подлагала, че да спася връзката ни. От горе на всичкото не общуваме. Само компютърни игри са му в главата. Ходи да работи по седмица. и отгоре, виждам го само 1 - 2 пъти на 1 - 2 седмици, а през останалото време стоя у нас и го чакам.
Никакви компромиси не прави и дори когато му казах, че отивам в болница ми каза, че аз съм виновна и не се притесни...

В последствие се оказа, че ще се оправя, майка ми е лекар, успях да отърва болницата, а той дори не се притесни да ме потърси да дойде, защото не знаеше че съм у нас. Имам чувството, че просто съм му удобна. Появила съм се тогава на точното място и в точния момент, той е искал на 21 да стане млад баща, и хоп, взел ме е.

Само, че, колкото и дасъм найвна, мекошава, защото наистина притежавам тези качества, аз все пак се усетих и започнах да се дърпам. Опитвам се... той има една кукичка, и всеки път като усети, че бягам ми я дърпа леко и аз се връщам. Това прави с мен. Защо съм му казала само лека нощ, без да му кажа, че го обичам, защо не съм писала първа в скайп като съм била там, защо съм се ласкаела от чужди комплименти, имала съм право само от неговите, и ако някой мъж ми каже, че съм хубава аз трябвало да го режа и да го напсувам едва ли не.

Обиди семейството ми, нарече ги боклуци, макар и не директно. Аз въпреки, че бях бясна се сдържах и запазих цивилизования си начин на общуване. Реших, че поне в този случай трябва да си запазя нивото.
И за капак, каза че ако се разделим аз ще съм виновна, защото съм го направила. Според него това, че се караме жестоко по 2 пъти в седмицата е защото се обичаме. ХАХ!!

Вчера му казах само, че ми прави впечатление че му се изплъзвам, а той дори не се опитва да ме задържи и той ми отговори : " Еми как да те задържа, като ти само бягаш, защо да ти тичам след гъза"....

Никога не ми тича след дупенцето, и ми е странно като каже че повече нямал да го прави.
Провали много от важните празници за мен, няколко пъти ме зарязваше по спирките, после се връщаше, но не мисля че държанието му е било редно...

А аз перфектно знам как трябва да се държи един мъж с една жена.... И не мисля, че този се държи с мен като с жена, която уважава... Много ми е трудно да продължа напред, надява се да звънне, да е осъзнал грешките си, но знам, че човек не се променя..... не се променя.
Като го игнорирам, защото ме е наранил казва, повече да не разчитам на него за нищо....





По - объркана не съм била, може би защото имам сташно силни чувства....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 895845bc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво правиш с този човек?Продължаваш ли да си с него след такова отношение?Не бъди глупачка,а го зарязвай.Може да имаш силни чувства към него,но съм сигурна,че ще бъдеш много по-добре без него.Момчето не те заслужава - той мисли само за себе си и не му пука особено за теб.Той явно мисли,че си му собственост.Такова поведение като неговото е изключително неприятно.Изглеждаш ми умно момиче и те съветвам да не го търпиш повече.Все ще намериш човек,който да те обича и цени.А постепенно ще забравиш за това жалко подобие на мъж(извинявай,че го обиждам,но ми изглежда изключително неприятен).
Ти сама трябва да решиш какво ще правиш,но моето мнение е,че ако останеш с този човек,още много ще страдаш.Надявам се да вземеш правилното решение.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 978b9b696a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как ги намирате тези отрепки - не мога да го разбера, и как ги търпите и се оставяте да ви манипулират - не мога да се начудя...
Но комай си заслужавате съдбата, щом сте се докарали до там и ги търпите!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 81dcede5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всичко в писмото Ви е ясно, но не разбрах края - т.е. силните чувства. Всъщност освен секса, който между впрочем колкото и да е хубав, когато един мъж е егоист и дори грубиян незнам как ще е чак толкова добър, какво друго приятно правите заедно? Но както и да е. За мен този мъж може по свой начин да Ви обича, но повярвайте аз съм жена може би с два пъти повече опит от Вас и познавам такива мъже. Абсурдно е подобно поведение и отношение към жената, с която правиш любов. Казвам "любов", а не секс, защото все пак нали говорите за постоянна и дълга връзка? Не мога да давам съвет в случая. Това дали ще продължите връзката зависи от характера и самочувствието Ви. Абсолютна илюзия е да чакате той да разбере грешките си, да се поправи и пр. Или си е такъв и така егоистично и безцеремонно ще се отнася както с Вас, така и с всяка друга своя приятелка, или просто не Ви обича. Аз имам много силно развито чувство за достойнство и веднага бих го зарязала, но решението в крайна сметка ще вземете Вие. Пак повтарям - нищо няма да се промени, напротив с времето нещата ще се задълбочат. Казвам го от позицията на жена с 20 годишен брак, както и да разбирате това. А, баща Ви явно наблюдавайки безпристрастно отстрани не случайно се притеснява и Ви се бърка както казвате. Нормално е, но решението си е Ваше.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 322fb5e6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми ми стана наистина кофти от това, което казваш. Незнам и защо го търпиш.. Но съгласи се, че ни показваш само едната страна на монетата. Не вярвам да не сте говорили за тези проблеми с него. Какво казва той? Защо например те е зарязвал на улицата? Като се замисля, не се сещам за причина, заради която бих го направил аз, затова ми е интересно какво го е накарало. Компютърните игри...такъв си си го харесала. Явно това му е страстта. Все едно някой да почне да се опитва да ме отказва от самолетите. Нали се сещаш? За тичането след дупенцето ти, както казваш...за теб той не тича, но според него си тича. И за мен мъж в розово е гей, но виж колко ги има по улиците.../и шефа ми в това число/. Та всичко е въпрос на гледна точка и щом се разминават толкова.....знаеш. А колкото до секса, съм сигурен че и с друг би ти харесал. Е, едва ли с всеки, но знаеш какво имам в предвид. Не е хич прав да обижда семейството ти, най-малкото би трябвало да ги уважава, защото това са твойте родители и си такава каквато си благодарение на тях.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3647faac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Историята ти малко прилича на моята....
Още от самото начало си била наясно, че нещата са обречени, трябвало е да ги прекратиш още тогава.Сега знам, че ти е трудно, свикнала си с него, въпреки всичката помия, която той изсипва отгоре ти.....Хубавото е, че осъзнаваш нещата реално.Умно момиче ми се виждаш и няма да ти е трудно да се откажеш.Скоро ше намериш някой, който ще се държи с теб както ти искаш, просто е въпрос на време.А тоя го зарежи, нека тормози някоя друга, но ме съмнява, че с нея ще издържи дълго.Малко са хората като теб( и мен), които търпят подобно отношения толкова дълго.Така или иначе той ще съжалява за теб, но няма да го признае никога.....Не се тормози за глупости и просто си го избий от съзнанието и не чакай да ти звънне, намери си друго заниманеи-виж какво яко време е :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 93d9704c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изритай го най-безцеремонно. Обичай и уважавай повече себе си, за да те обичат и уважават и другите. Това магаре си е магаре, то породист кон няма да стане, затова го зарязвай до като е време и не му позволявай да те манипулира с приказки от рода, че ти си виновна за всичко. Кажи му нещата по най-бруталния начин без да жалиш егото му, защото ако си тактична и толерантна той няма да разере.
Такива екземпляри смятат толерантността за слабост и се възползват от нея, за да прехвърлят отново вината върху другия. Не му позволявай! Такива хора разбират само от грубо и безцеремонно поведение!
Кажи му нещо от сорта: "Виж кво, не ме кефи да съм с теб повече. Ти си един завършен егоист и консуматор - искаш само да получаваш разбиране и любов, без абсолютно нищо да дадеш в замяна. Аз наистина заслужавам нещо много по-добро. С теб не се чувствам добре и не възнамерявам да остана при теб нито секунда повече.
Мъже в живота на хубавите жени - колкото щеш!
Така, че ще намеря някой който да ме кара да се чувствам добре, който ще ме уважава и цени, а ти си остани със здраве, тази връзка с теб приключи. " :)
Кажи му така и му бий шута без всякакви угризения. Нали не искаш да прекараш живота си с човек, който пет пари не дава за теб и който само ще те използва така, както кърлежа използва приемника си? - тоест ще изсмуче от теб каквото може, а ти ще се чувстваш все по-празна и все по-смазана и самотна...
Помисли върху това, което ти казвам и не прави компромиси със себе си!
Бий му шута и смело напред!
В живота има всичко, но ние сме тези, които трябва да преценим какво точно искаме да си вземем от него!
Нали не искаш до себе си себичен и егоистичен човек? Е, този е точно такъв - разкарай го!

Успех мила! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a64f71ca3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря много на всички!!!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker