Депресия, самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Депресия, самота
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2079 пъти
Здравейте. Пише ви момче на 21г.
Чувствам се празен, без мисия и смисъл за живот...
Винаги съм имал малко приятели, но след некоректно отношение от началото на 2015-та те се сведоха само до един. Почти всяка вечер излизаме, говорим си, но нуждата от момиче до мен крещи.
Като цяло никога не съм имал сериозна връзка, имало е две през няколко години, които са били с продължителност 1-2 седмици. Не ми се впуска в подробности как и защо, просто знам, че не умея да впечатлявам и задържам вниманието на момичетата. Скучен съм. Ходя по проститутки, дори последния път по време на паузите мълчах като пукал, а онази ми вика да кажа нещо (или нещо от сорта беше), а аз отвърнах, че ако има какво да кажа, нямаше да бъда там :D. Пред близки съм много разговорлив, но пред непознати трудно се отпускам.. може би да имам някакъв психологически проблем.
От година и половина работя, като напоследък се прибирам вкъщи след работа, ям, лягам и на другия ден пак същото. Монотонно ежедневие което ме убива. Дори в момента пишейки тази история, се чувствам зает, чувствам, че правя нещо, което е страхотно! През почивните дни като днешния, се чудя какво да правя. Или гледам телевизия или стоя на компютъра и вътрешно се измъчвам - колко скучно живея. Утеха намирам с приятеля ми за който споменах в началото. Любимо ни е веднъж в седмицата да отидем на дискотека, да изпием една бутилка и да ми танцуват танцьорки. Голяма част от заплатата пръсвам за такива глупости и всичко това от скука. Напоследък дори и това ми омръзва. Няма нищо което да ме зарадва.
Мечтата ми е да си намеря приятелка и да заживея отделно от родителите си, да имам дете след време. Не е проблем да се откажа от тези глупости, стига да имам любов до мен, която да ме кара да летя високо. Между другото последните пъти се опитвам да заговарям момичета в дискотеките, но винаги ме отрязват - нямам подход... всякаш от нормалните умения които има човек на този свят, аз имам минимални такива...

Спестил съм неща в началото на историята, може да изпускам и дреболии на финала, просто става много объркано, защото и аз самият съм объркан, така че това е от мен. Просто исках да си излея душата. Всякакви мнения и съвети са добре дошли. Редовно чета историите в сайта и благодаря, че го има!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: b22986b15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, намери си нови занимания, където ще срещнеш нови хора, с позитивна енергия. Ходи на фитнес, йога, курс по чужди езици, а дори се и запиши да следваш висше образование. По дискотеките нищо ново няма да намериш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1c890836c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Знаеш ли всичко е само в главата ти. Ти се чувстваш зле и по - този начин всички около тебе попиват тази енергия и твоето държание и няма как да имаш успех било то с жени или в професионален план. Ако ти промениш нагласата си и се чувстваш добре в твоята кожа и се чувстваш уверен ще забелижиш как хората искат да са около теб и всичко си променя. Има една книга която ми промени много нагласата "Лидерът, който нямаше титла". Има и други книги можеш да се разровиш, ако искаш промяна единствено ти можеш да я промениш, всеки човек е уникален и единствено трябва да погледнеш вътре в себи си някъде дълбоко и да почнеш да мислиш позитивно а не черногледо. Аз съм момче на 26год. и бях загубил пътя в живота си и се чувствах много зле, не харесвах работата си, себе си, намирах утеха в хазарт, алкохол проститутки и безмислени неща. Изведнъж прогледнах обаче, не и без помоща на родителите ми, те ми подариха и тази книга. Прогледнах и едва ли не разбрах смисъла на живота, от няколко месеца се държа супер позитивно, усмихнат съм и гледам да помагам на хората около мен, и някак си почнах да получавам същото и имам чувството, че мога да покоря света и да направя каквото искам, но е много важно да помислиш какво точно искаш. И всеки път когато почна да мисля за предишния си живот за хазарта, курвите и алкохола и безмислените неща, си спомням кое всъщност е важно и че това само ми разваля живота. Затова захвърли лошите мисли, твърде си малък да се вкарваш в такива филми, живота е пред теб и може да бъде прекрасен стига да го искаш наистина.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9804116ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Занимавай се с различни неща. Пробвай различни експерименти. Купи си ками и една дъска и хвърляй. направи си фотоапарат от картонена кутия и снимай, има толкова много неща за експериментиране и правене, бедна ти е фантазията. Можеш да идеш на някой пиано-бар, може да идеш където и да е, можеш и да пишеш във фейсбук, винаги ще си намериш момиче. Просто трябва да гледаш по-позитивно за да даваш положителна енергия на това твое желание, и то ще се сбъдне. =]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 95c2886eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си първия не си и последния. На тези години според мен е нормално да те хване депресията и да се чудиш какво да правиш. Според мен ти трябва малко адреналин да раздвижи всекидневието ти. Скочи с бънджи, ако те е страх направи нещо друго което да те докара до ръба на възможностите ти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e12b282d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хей..
Виж, първо си на 21, не трябва да се депресираш от това, че още не си намерил подходящата. Имаш време да я откриеш. И не ми мисля, че си скучен, както си го споменал в историята. Това, че няколко момичета са те отхвърлили и не са те харесали, не означава, че си нещо по-малко от другите. Лично аз предпочитам скучни хора като мен, със странно чувство за хумор :Д Все ще намериш някоя, която да те оцени наистина И относно магистралките, гледай като си намериш подходящата и като имаш намерение да създавате семейство, да не мислиш за онези неща :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fd2741f7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и аз имам страхове и то много чести. предстои ми патуване и работа в чужбина и вече се побърквам.. ходих на пси и ми изписа антидепресант. каза ми че имам ПР.. дори незнам дали да заминавам страх ме е, че ще ми стане лошо и всички други симптоми. истръпване, стягане и замаиване. моля ако можете да ми помогнете или поне да ми дадете съвет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d441b54f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пич напълно те разбирам, предполагам имаш приятели, които са надменни, подли, лицемери и имат само пари, с които се фукат и правят на гъзари и точно заради това не дружиш с тях, нали? Ще ти дам един съвет, направи си фълшив твой образ и стани един от тях, целта е, че около тя ще има хора, като теб, които можеш да направиш свои най-близки прители... Тъпо звучи ама дет се вика покрай сухото гори и мокрото: около сухото (тези, които мразиш и не харесваш) гори и мокрото (се навъртат ''мокри'' хора, като тебе, за това се направи на сух за да срещтнеш мокри) не знам защо ти го обеснявам кат на 5 годишен схвана идеята. Аз така от футболистът, атлетът и най-желаният в класа се навъртах покарай него, бях нахален може ли да идвам с вас на дискотека и така лека по лека намерих хора като мене. И аз съм отчаян колкото тебе, но друг вариант интернет запознаства (не е много яко, шот далеч от очите далеч от сърцето) ми на кратко не знам брат каквото решиш стягай се ходи по проститутките, но накрая ще ти омръзне дори това и тогава ще дойде амицията не се отчайвай. Ходи на фитнес или тренировки по танци или нещо от сорта, няма да скучаеш и ще намериш всичко, от което имаш нужда, макар по-малък от теб, минал съм през това, поне аз така мисля, брат казах ти стягай се това е не оставяй най-яките ти години да ги пропилееш в проститутки и алкохол, късмет :)!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 691a9b08b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен ти се притесняваш от момичетата. Няма за какво. Щом си разговорлив с близките си нямаш проблем. На доста хора им е трудно да водят разговор с някой, с когото току-що са се запознали, в никакъв случай не си само ти така. Не ги търси момичетата по дискотеките. Като съм ходила на дискотека и някой ме заговаря не съм си мислила, че търси сериозна връзка. Излез например с някоя колежка и нейна приятелка, с някоя съседка и въобще момиче, което познаваш и няма да ти е неловко от нея. Като жена си признавам, че в мъжа ме привлича много самоувереността, а неговия външен вид не е от чак такова значение. Поработи върху себе си в тая насока. А иначе въпрос на време е да си намериш приятелка. Ти си от силния пол все пак, така че действай.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1776fca879
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живееш при родителите си, хaрчиш си зaплaтaтa по проститутки и дa ти тaнцувaт по дискотеки:))) и искaш сериозно момиче? !
Е, товa рaзбирa се нямa дa стaне. Точно тaкивa, кaто успеят с едно сaмо момиче, кaкто ти сaмият кaзвaш " литвaт " и релaвaт, че щом еднa се е вързaлa, вече остaнaлите чaкaт нa опaшкa и стaвaте " всеядни", тоест нaлитaте вече нa всичко. Никое нормaлно, сериозно момиче нямa дa се обвърже дори временно с тaкъв.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0d70948c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами честно казано няма за какво да се притесняваш. Моят приятел е същия като теб, години е бил сам и затворен в себе си, гаджетата му са го зарязвали без дори да му кажат, просто са спирали да отговарят на смс-и и обаждания изведнъж. И на него му е писнало и е решил да се остави по течението. След години се появих аз и какво да ти кажа - по-страхотен приятел от него не съм имала. Просто тъпите ку**и по които се е увличал като по-малък не са го оценявали по характер, а по външен вид. Дори и майка ми не го харесва външно особено, но за мен е най-красивия човек на света. Не е грозен, просто обикновено момче с нормално телосложение. И не е като да не се караме като всяка двойка, но държим един на друг и се подкрепяме, понеже се оценяваме по действия и характер, а не външен вид. И не че понякога не се държи странно или нескопосано пред приятели, но на мен ми е забавно, отколкото да ме е срам от него. Мисля че прекалено много се задълбаваш в това, какво мислят другите, докато говориш с тях. Май рядко се намират момичета, които да четат книги, ходят на концерти и се развиват духовно, а не само в Инстаграм. Понякога аз също имам навика да задълбавам в сериозни теми, но после се усещам, че сме излезли приятели да се забавляваме, посмеем и пийнем, да обсъдим някое смешно клипче или филм. Бъди себе си, забавлявай се на всичко, което става около теб, не се затваряй в черупка, дори и да го чувстваш като маска. Първо ще ти е трудно, но после ще видиш, че малко по малко разкриваш колко си готин и заслужаваш някой да те обича. Вярвай че някъде има момиче за теб и ще я срещнеш, когато си готов за нея. Аз до някъде имах твоя проблем и само да ти кажа, че работата ми ме направи много уверена. Наложи ми се да работя като сервитьорка - разговори сред хора, мислиш си как те гледат и преценяват, ако някой се замее си мислиш че ти се подиграват. Е не е така. Научих се да разговарям с клиентите, примерно някоя пенсионерка ми говори за сериала си, някои момичета са ме питали в кой салон си правя маникюра и след време просто се отпуснах, бях себе си и клиентите почнаха да ме харесват, идват на моите маси, оставят бакшиши. Това е защото се научих да водя неангажиращи разговори, придобих една увереност, че не съм скучен човек, усмихвам се повече и до сега колкото и капризни клиенти да имаме в кафенето винаги са си тръгвали с усмивка. Както ти казах по-горе - бъди себе си и ще привлечеш правилните хора. Всичко хубаво ти желая :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4e4c07bba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей сладур толкова си мил спокойно не ти е скучен живота така си мислиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker