Никога не се предавай! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Никога не се предавай!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3723 пъти
Все по-често срещам в интернет различни истории на млади хора, които нямат приятели или приятелки, не работят желаната работа и т.н. Хора има едно правило в живота САМО едно, което се отнася за всички сфери на вашия живот и то е: НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ПРЕД ТРУДНОСТИТЕ! Всички преуспели хора ще ви го кажат, всеки път, когато ти откажат желаната работа, опитвай отново и отново! Знаете ли как е започнал кариерата си Силвестър Сталоун?

Ще ви кажа в началото отзивите за Силвестър Сталоун били толкова лоши, че даже му било трудно да си намери агент, който да го представлява. В края на краищата той решил да напише собствен сценарий, в който да играе главна роля. Изпратил своя ръкопис на всякакви кинопродуценти, но те един след друг му го връщали с отказ. Това не го спряло. Той упорито издирвал нови и нови адреси на кинопродуценти, докато накрая една компания не се съгласила да заснеме филма му. Поставили му обаче едно условие- главната роля да се играе от друг. Сталоун тогава много се нуждаел от пари, но не отстъпил от исканията си и настоявал за своето, докато в края на краищата компанията не се съгласила и той получил главната роля във филма "Роки". Така филм, от който се отказали много компании, спечелил "Оскар" като най-добър филм. Така че успехът на Сталоун, както се вижда, не е свързан толкова с неговия талант, колкото с неговото упорство. Силата на упоритостта ще ви издигне до върха!

Живеете в малък град, нямате приятели и не можете да се намерите приятелка, нямате пари? Това не е пречка да станете човека, който искате да бъдете, а само извинение за пред Вас! Разберете, че със самоирония и жалване няма да станат нещата! Искате това да се промени? Ами добре, предприемете някакви действия за да започне тази промяна! Отидете в някой по-голям град, намерете си работа, запишете се на някакви курсове или си намерете хоби все неща, с които ще можете да се движите сред хора и следователно да намирате нови приятели! Излизайте, забавлявайте се не си мислете, че жените ще почукат сами на вратата, Вие трябва да предприемете първите стъпки! Имайте високо мнение за себе си и не позволявайте на другите да ви тъпчат по-какъвто и да е било начин. И най-важното всеки неуспех трябва да ви ентусиязира да продължите напред, БЪДЕТЕ УПОРИТИ ПО ДЯВОЛИТЕ! С какво ви превъзхождат другите хора, които излизат с големи компании и имат красиви приятелки/жени? Аз ще ви кажа С НИЩО! Напротив сигурен съм че вие сте хиляди пъти по-умни и по-добри от тях. Просто променете начина си на мислене, докато си казвате "Аз съм нещастник", "Никой не ме обича", "Аз съм некадърник" Вие ще бъдете такива! Започнете да мислите за себе си в положителен начин, щом чете в момента тази статия, то Вие вече сте направили първата крачка към промяната, а именно осъзнавате, че имате проблем и сега остава да го решите!

Нищо в света не може да замени упорството. Него не може да го замени дори таланта- нищо не можеш да видиш така често, както таланлив неудачник. Него не може да го замени и гениалността - непризнатите гении вече са пословични. Едното образование също е недостатъчно - пълно е с неуспяли хора с образование. Само упорството и решимостта са всесилни.

Една от най-важните разлики между този, който има успех- бил той изразен в богатство или във заемане на водещо положение в своята област- и неудачника се състои в това, че преуспяващите хора проявяват упорство и никога не се предават. Дори когато се сблъскват с неприятности или откази, те никога не отстъпват. Знаят какво искат и продължават да преследват своята цел, докато не я постигнат. Много от тези, които са придобили най-голям успех в продължение на цялата човешка история, не биха могли да направят това, ако не са проявявали упорство.

На Томас Едисон, един от най-удачните изобретатели на всички времена, му се наложило да направи повече от 10 000 отделни опита, преди да изобрети първата в света електрическа лампа. Ако той не е проявил упорство, може би и до ден днешен ние нямаше да имаме електрическо осветление.

Ще ви дам още един пример от историята, представете си млад човек, който желае да стане велик държавник. Независимо от всичките му усилия на 32 години той е изправен пред пълен банкрут. Когато навършва 35, умира жената, която той е обичал от детството си и за година напред преживял нервен срив. В следващите години той търпи поражение избор след избор. Кога той е длъжен да се откаже от своите опити?

Човекът, за който разказвам е Авраам Линкълн.(станал президент през 1860)

Надявам се, да съм Ви помогнал и запомнете, чрез самосъжаление няма да постигнете НИЩО! Стегнете се и докажете на всички, че Вие можете да постигнете всичко, което желаете единственото, което се иска от вас е да бъдете УПОРИТИ и СИЛНИ. Това не ви го казвам само за да ви надъхам, но и да ви покажа че именно това е ключа към успеха! Начини да станете богати, да имате приятели и жени, ВИНАГИ ИМА просто Вие трябва да ги откриете! УСПЕХ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 33c566ba03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе то хубави съвети,ама в България и да упорстваш за нещо,може и да не видиш резултат,защото реално няма държава.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8c5a1888ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма лошо да се жалваш и едва ли всички остават до там! Просто всеки трябва да извърви пътят си , а понякога ти тежи и няма кой да те изслуша , няма кой да "натовариш" със себе си! Тогава идва мястото на сайтове като този и хора като тези тук. Съветите са добро нещо , но работят само когато индивида се е опарил , почувствал и узрял САМ достигайки до тях...иначе понякога даже го дърпат назад колкото и да са адекватни ! Нали не мислиш , че Линкълн е достигнал върха си , защото някой му е наливал акъл и давал съвети когато му е било трудно?! НЕ - такъв е живота , някои са по силни от други и успяват , а другипросто са слаби ....и умират! Просто потбор....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker