Не знам какво да правя - той е ревнив, много лесно раним и с много ниско самочувствие. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя - той е ревнив, много лесно раним и с много ниско самочувствие.
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3341 пъти
Преди малко повече от 10 месеца се влюбих, но уви розовите очилца паднаха. Той не е човекът в който се влюбих. Той е ревнив, много лесно раним и с много ниско самочувствие. Пред приятелите си никога не казва извинявай или го казва много рядко и се прави че не му пука дали ще се разделим или не. Но когато сме само двамата и стане въпрос за раздяла започва да ми говори как съм момичето на мечтите му как не иска да живее без мен и започва да лее крокодилски сълзи. Аз съм много чувствителна и не мога да наранявам никого и видя ли сълзите веднага ми минават мислите за раздяла, но просто не виждам бъдещето си с него, а не мога да го зарежа. За него готвенето от мъж е гейско, пускането на прахосмукачка също. Всяка домакинска работа си е за жените и толкова. Незнам какво да правя не виждам бъдеще с него, а той твърди че не вижда без мен, не мога да го напусна защото съм добра душа и просто ме боли сърцето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 903a746077
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като не си щастлива защо трябва да търпиш?Никой няма да ти даде Оскар за това.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 825435643e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сладур бягай от такива идиоти, които си избиват комплексите на твой гръб. Не трябва и не може един мъж да се държи по такъв начин. По-добре да си кучка за известно време, докато те преодолее, отколкото слугиня и кошче за душевни отпадъци и комплекси.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 15dec099ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами зарежи го!За много жени това че е раним и чувствителен е положително качество.Пък и държи на теб... за какво ти е ?Намери си някой който да не се интересува от теб и да обича да чисти ,може и някое мамино синче

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 91a4af9bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причините, поради които хората се събират и разделят нямат нищо общо с нечии крокодилски сълзи или с театралните постановки, които си спретват един на друг.

Готвенето било гейско... а носенето на 350 лв. заплата в къщи какво е? (говоря съвсем примерно, да не се засегне някой...)
Освен това по тази логика най-големите готвачи по света би трябвало да бъдат най-големите гейове.
BTW много обичам да готвя - влагам цялото си творчество и извличам истинско удоволствие от това (е, разбира се не ежедневно и по принуда). Да чистя не обичам, но пък ме радва жена ми да се чувства обгрижена, и често я отменям. При това не се смятам ни най-малко за гей нито в прекия, нито в преносния, нито в добрия, нито в лошия смисъл на това понятие.

Зарежи това с "чувствителността" ти и това, че не виждал бъдеще без теб. Щом от сега го усещаш, значи един ден, това което виждаш така или иначе ще стане, като единственото позитивно нещо, което можеш да направиш по въпроса е да съкратиш агонията и на двама ви.

Проблемите с ревността, "ранимостта" и ниското самочувствие са си изцяло негови - той ще продължава да ги носи със себе си, независимо дали раздялата ви се състои или не, и независимо дали е с теб, с друга, или сам. А ти не си длъжна да бъдеш ничия бавачка.

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: cc9a2f379c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   По-добре се осъзнай, защото той меко казано ти се качва на главата. Какво означава "женска работа" ? Като толкова много му знае устата ти пък му кажи, че няма да работиш, защото ще си вършиш домакинската работа, която той определя като женска...
Нека като е толкова голям мъж да си върши "мъжката" работа и да изкарва парите да види дали ще му е лесно!
А това за сълзите, леле миличка - да не си малко дете, че да не разбираш?! Твоето момче те манипулира както си може! Като има изгода от теб и като му мълчиш за всичко той те тъпче пред другите, а когато останете само двама започва да ти се умилква и да ти се обяснява в любов и сълзи да лее...
Ако толкова много те обичаше поведението му нямаше да бъде такова!!!
Зарязвай го! Предполагам си хубаво момиче (под "хубаво" не визирам само визия, говоря и като характер, като човек) така че някой, който те заслужава ще те оцени много повече отколкото твоя лигльо!!!
НЕ ГО ОСТАВЯЙ ДА ТИ СЕ КАЧИ НА ГЛАВАТА! ИМАЙ ДОСТОЙНСТВО!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ffeae13149
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако един мъж те обича,върши домакинска работа за да те облекчи и да засвидетелства уважение,а не говори за гейска и женска работа.Момчето е манипулатор.Москва не вярва на сълзи...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9da2ccfd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Като поговорихме той отговори че би ми помагал да ми реже продуктите за готвенето и ще го прави с удоволствие, но това за него не е готвене. (някой от вас каза че обича да готви, признавам мъжете които обичат да готвят баща ми е един от тях у нас предимно той готви и много обича да експериментира, когато майка ми сготви нещо то в повечето случаи не е добре в пропорциите :D) Каза ми че ще оправя леглото с удоволствие, но прахосмукачка няма да бутне. Когато сме се скарали в следващите няколко дни той е просто идеалния и смятам решението си за раздяла за грешно, но мине ли известно време той пак се променя, заради ревността.
Мисля че това дали сме един за друг ще си проличи когато заживеем заедно.

Благодаря ви за коментарите от части ми помагат.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f1a4572216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Забъркали сте се в битовизми и сте забравили защо сте заедно-предполагам,че не е за това той да готви и да реже зеленчуци.Преразгледайте си приоритетите,иначе любовта отива по дяволите!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 91a4af9bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   След всичко преживяно и описано тук ще живеете заедно!?
... всеки сам прави изборите си и, следователно, заслужава съдбата си. Ние те предупредихме!

Едно е да си сляп по рождение, а съвсем друго е умишлено да си затваряш очите, като се надяваш, че по този начин (като не го виждаш) черното ще се превърне в бяло. На това последното му се казва илюзии и самозаблуди.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 35ec04fb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вариант 1: пичът прави неистови усилия да поработи над себе си (мислите си) и да промени вижданията (респективно характера си-НО това става само ако той го осъзнава и иска;Тоест зависи не от теб, а от него. Разбра, нали?

Вариант 2:пичът не прави никакви усилия да промени себе и в името на любовта ви.
Ще отворя скоба, за да кажа,че един от резултатите на любовта е да прави хорта ПО_ДОБРИ (поне при мен стана така), толерантни, с една дума преодоляващи егото си.
Да НЕ направи нищо в тая посока пак зависи от него. Тоест ти зависиш пак от него.
При втория вариант рано или късно връзката ви съвсем ще деградира и пак ще се разделите.

Ами кажи у на тоя пич (а не гей), че няма смисъл от кълнене в любов, а от действия, както подобава на силния мъж.
Имах един такъв в живота си ревльо, занм за какво иде реч. Ако ще 100 пъти на ден да ти казва, че те обича, като хленчи, мъжкото се изпарява. Да, мъже, имате право на сълзи, но само насаме (или заради най-лошото на този свят)....
За да е един раним мъж с една жена, тя не трябва да е по-силната от него. Никога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker