Каква е логиката на мъжете тук?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква е логиката на мъжете тук?!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 6281 пъти
Защо мъжете си хващат за приятелки и съпруги добре и не толкова добре-изглеждащи момичета, а продължават да излизат и да търсят контакт с доста по- красиви жени. Нали ролята на съпругата и приятелката е ДА Е ЕДИНСТВЕНА... то в брака се казва ''докато смъртта ви раздели''. А в днешно време имам чувството, че ролята на жената до мъжа е просто някой, който има желание да му роди деца, да ги възпита и после да си ги гледка сама, докато той си живее живота, защото видиш ли още му се живее. Искам да кажа, че не разбирам КАКВА е логиката да си хванеш за гадже или да се ожениш за жената, която не се доближава до тази от мечтите ти/или представите ти за перфектната за ТЕБ, и да й изневеряваш след това с тази, която си мислиш, че е перфектната. Защо мъжете не се венчаят и не подбират приятелките си според тяхното виждане за перфектна жена, а се женят за тази, която да ги направи бащи и да ги по**е малко.
Имам чувството, че мъжете ги е СТРАХ от красиви жени.
И второто ми наблюдение е, че мъжете се ВЛЮБВАТ в красиви жени. Тоест, ако тяхната жена е красива, то ако се появи ПО-КРАСИВА, или просто КРАСИВА, то е почти сигурно, че ще я свали и ще изневери на жената до себе си... най-често това е някоя колежка, макар че, и в интернет си създават профили и си забиват жени.
Защо го правят? ! Какъв е смисъла да имат приятелки/жени, щом те НЕ СА това, от което те имат НУЖДА? !!
Има го и обратния момент. Ако жената до тях е прекалено привлекателна и много общителна и отракана, направо се обсебват и стават ревниви като повечето жени. Слабото място на мъжете са много по-отраканите от тях жени, жени с прекалено голямо самочувствие и секси излъчване. Влюбят ли се в такъв тип жена, мъжете тогава стават ревниви и започват да я заплашват и да се изяждат вътре в себе си да не би да им изневери.
Ревността за мен е най-големия показал за това, че обичаш някой много, много дълбоко. Мъжете са способни да ОБИЧАТ по обсесивен начин, само ако са с такъв тип жена. В останалите случаи/с другия тип жени/, мисля, че е ясно, че те никога не са се влюбвали в тях, а само са ги използвали и са си мислили, че това е любов. Това естествено са мои виждания как стоят нещата.. Винаги можете да ме опровергаете. Искам да прочета различни коментари по темата, особено от мъжете ще ми бъде много интересно, макар че силно се съмнявам да се ''разкрият'' в тази тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си права и генерализираш. Никой не се жени за една жена ако няма сериозни намерения, а това, че не се получава има съвсем различни причини и много рядко това е друга жена. Да, определено сме подвласни мъжете от всички възрасти и култури на изкушението да гледаме и желаем хубави и сексапилни жени, но това нищо не значи. Просто такава е мъжката природа. Страх от красивите жени имат само слабите и комплексирани мъже. Аз лично съм бил само с красиви жени и като съпруги, и като любовници, но коя е по-красива е субективна оценка на наблюдателя. И бившата ми съпруга беше и е много красива жена, но и сегашната ми съпруга е много красива жена. Имал съм само грозни жени като афери на младини за една нощ, защото лесно пристават на един мъж при малко внимание и като бяхме воиничета не изпускахме случай примерно, но да се ожениш за жена, която не желаеш - абсурд. Едно признавам - падам си по определен тип жени и това важи за повечето мъже. Който харесва пищни блондинки примерно не се заглежда по слаби брюнетки и обратното. Има мъже, които си падат по жени, които ти намираш за грозни. Примерно имам приятел, който цял месец ни налива в главите колко перфектна била приятелката му, каква манекенка била, каква красавица, страх го е да я докосне - като кукла била и „кукла“ я наричаше..., а се оказа едно съвсем обикновено момиче, което никой от нас не би забелязал ако не беше с него. Нищо особено и като лице, „манекенка“ 160 см. висока, без гърди, без форми - абе нищо и никаква, но за него тя е перфектна и всички ни е страх да кажем нещо обратно на това. Така, че красотата е относително нещо. Мои служител пък се задоми с една изключително грозна жена, но за него тя е прелестна - вълшебница в леглото, вълшебница в кухнята, уважава го и си е доволен и щастлив, верен и всичко. Коя си ти да определяш кой какъв и какви са били мъжете?
„Ревността за мен е най-големия показал за това, че обичаш някой много, много дълбоко. “
Това пък откъде го взе? Ревността просто е показател, че нямаш доверие на човека до себе си или нямаш самочувствие, може би ти хлопа нещо дъската или имаш вече опит с изневери - най-вече ти изневеряваш и мислиш, че другите са като теб?
Говоря от собствен опит. Понеже аз изневерявах сам бях полудял по едно време, че любовницата ми може да ми изневери. Бях се побъркал и дори бях наел да я следят. Хората съдят по себе си за другия. Оказа се вярна, разбира се, но пък докато следях любовницата си се оказа, че съпругата ми изневерявала :) Затова стига генерализира - мъжете или жените това или онова. Жените също се хора, също изневерявате да не кажа и други неща.
И стига се концентрира само върху външни фактори
Животът не е бяло и черно, а 50 нюанса сиво. Не съди от един случай или от обкръжението си за „мъжете“, а гледай да избереш стабилен, стойностен човек до себе си, имай му доверие и го обичай и уважавай. Другото е вятър работа, а има ли нужда единият да изневерява вече е началото на края на каквато и да е връзка и не говорим тук за красота, а за истинските проблеми, които ги има в една връзка. М55

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f3da7b0986
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Мъжете наистина ги е страх от красивите жени. Аз например съм се опарил. Защо се женят и правят деца с такива, които не обичат? И аз това питам. Повечето ми познати, които го направиха са смотаняци, преобладават програмисти и инженери. Като направят добри пари обикновено сменят жената с по-хубава. В интерес на истината обаче мъжете в българия са по-читавата част от обществото. Много по-често се свързват с жените "по-любов" отколкото по други причини. Ама как да ти обясня какво е "любов" като за теб ревността е показател за любов. Ми не е. Показател е за комплекси и психични разстройства. Толкова много хора не обичат човека до себе си и въпреки това го ревнуват безумно. Толкова много ревнивци са едновременно с това и прелюбодейци. Гнус някаква.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3ee5a5991a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма как да си сигурна, че е само заради външния вид. Помисли за това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c1c1d7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Номер 1 - ти си имал любовница. Тоест ти си се подхлъзнал по друга жена /красива или не/ важното е, че си изневерил и си я следял. Ето за това говоря в темата ми, защо се опитваш да ми противоричиш :)? ! Да, това е вярно, че всеки мъж си има ОПРЕДЕЛЕН ТИПАЖ ЖЕНА, НА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА УСТОИ И ТЯ ГО ВЪЗБУЖДА. Защо обаче не си търсите ТОЗИ тип жени, на които УЖКИМ не може да устоите, или по-точно ЗАЩО като ги намерите, отново ИЗНЕВЕРЯВАТЕ? ! Какво не ви достига? ! Ти сам каза, че си имал много красиви жени, но все пак си изневерил! Винаги ще има някоя по-красива и по-можеща от предишната, но вие пак бихте се подхлъзнали. Да разбирам ли, че няма такава жена, която да задоволи абсолютно всичките ви нужди и да сте й верен до гроб? Понякога имам чувството, че мъжете са по-верни на любовниците си, отколкото на жените си, и това е така! И още едно нещо искам да кажа - за мен, мога да заявя най-спокойно, че няма мъж, който да ме накара да хлътна по него, АКО съм влчбена в друг и съм намерила ТОВА, КОЕТО АЗ ТЪРСЯ. Ако и другия притежава същите качества, не бих изневерила защото съм намерила това, което искам. И няма да имам нуждата от друг.

И сега предполагам, че след като казах истината на мъжете в очите, сега ще ме залеят с коментари, че външния вид не бил всичко, което да ги накарат да се влюбят до уши и качествата и характера на жената също били много важни за тях :- D. Аз пък съм на мнение и знам, че с характер или без, тъпа или умна, тях това въобщее не ги интересува, ако хлътнат по мадамата. Външния вид и поддръжката са тези неща, които им приковават погледа и лигите им ще изтекат.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1d810fe348
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мъжете си хващат такива жени, защото разглезените красавици не могат себе си да гледат, пък камоли деца, само за в леглото стават повечето "красавици". Като им липсва и мозък в главата, на кой му е притрябвало такава жена, която само на външен вид е красива, а не можеш и една дума да си кажеш с нея? На кой му трябва човек, който само мисли за себе си, защото по-моите наблюдения този вид жени са самовлюбени и очакват само да им се дава а нищо не връщат в замяна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7d1583fd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Когато започнеш да виждаш съдържанието отвъд обвивката - тогава ще разбереш защо. Повечето хора обаче са достатъчно повърхностни, а и самите те нямат никакво съдържание отвътре, така че гледат и избират сано по обвивката. Когато заживеят с някого обаче - нещата стават сложни... Щото обвивката работа не върши, нито къща върти, нито пари носи, нито деца ражда/гледа, абе трагедия.
И трябва да ти кажа, че подобни винаги се събират с подобни. Ако ти самата си просто една визия, лишена от всякакво съдържание, забрави да срещнеш човек, който да запълва всичките ти празноти и да те дундурка цял живот. Ще се свържеш с някой "красавец", дето е въздух под налягане точно толкова, колкото и ти, и ще си е... м... та.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3e60eccad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Ревността за мен е най-големия показал за това, че обичаш някой много, много дълбоко. " - абсолютна заблуда, ревнуват егоистите. Те искат това което имат, да е само тяхно, затова ограничават човека до себе си, да не би някой да се възползва от неговото притежание.

Мъжете съвсем не ги е страх от красиви жени. Поначало всички жени са с неправилно мислене, но красивите с най объркано. Около тях гравитират много мъже, и те заживяват със заблудата, че имат право да избират и го правят. Мъжете много добре знаят, че така ще протече живота на красивата жена и затова търсят бърз контакт с такава, постигат целта си и прелитат към следващата. Защо им е да хабят нерви с красива жена, като си знаят, че тя няма да им е вярна. Ползват за кратко и бягат. Ето това не могат да го разберат съвременните новоизлюпващи се кифли. Още от деца започват да пробват гравитиращите около тях момчета, и когато трябва да създадат семейство, мармалада в кифлата вече се е развалил. На кого му трябва такава жена, с развален мармалад? И в миналото е имало раждане на деца с увреждания, но сега е страшно, слушах статистика, всяко новородено десето дете, се раждало с някаква аномалия. Това не е само от природата и индустрията, голяма вина има и безразборният секс. Каквито и мерки за безопасност да се вземат, най много болести жената получава от безразборният секс. Всяка инфекция в детеродната им система се отразява после на плода и ето ви резултата, анормални деца. Затова мъжете са резервирани към жените, затова не искат да се ангажират с по дълготрайни връзки. Ето такава е логиката на мъжете.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cbd2c3c1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Авторке, доста си объркана. Като всички жени... А пък чувството ти, че мъжете ги е страх от красиви жени е доста погрешно-май ти се иска да е така. Опознай себе си, подреди мислите си и тогава съди другите.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e3f7259f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Първо да те поправя, че ревността не е толкова знак за любов, а за недоверие, страх, неувереност. Аз например обичам жена си, но никога не съм я ревнувал, просто защото ѝ имам доверие.

Според статистиката 1/3 от мъжете не изневеряват и с гордост заявявам, че съм сред тях. С жена ми сме женени от 7 г., преди това бяхме 4 г. заедно и никога не съм изневерявал нито на нея, нито на предипните ми проятелки. Ако нещо не ми харесва, работя вътре във връзката, за да се оправи, не извън нея. Ако някога се появи проблем, който не мога да реша, просто ще се разделим, вместо да превръщаме връзката си в агония.

Изневеряващите имат ниска емоционална интелигентност и позволяват на емоциите им, страховете им, комлпексите им да ги контролират, вместо те да контролират тях. Естествено винаги имат солидно оправдание.

Мъжете:
- само боб не се яде, трябва и леща от време на време. Сякаш бракът не е връзка, а нещо за консумиране и запълване на дефицити. По тази логика ако детето ми е писнало, не е проблем да го сменя с някое друго дете за известно време. Същото важи за приятелите, роднините и др. ;
- изневярата е „само секс, никакви чувства” и затова вина не се усеща. Ако те пребия, ще е само бой, няма да има чувства, така че не се брои за бой;
- съпругата не се старае вече в секса;
- изневярата си струва заради тръпката;
- изведнъж виждат „умирисана на манджи жена” вместо довчерашната поддържана красавица;
- дискретната изневяра не е изневяра;

Жените:
- точният човек се появява винаги след брака, без значение колко дълго са се познавали с половинката си преди да се оженят;
- новата любов е голямата и истинската, предишната е изчезнала неизвестно къде;
- любовникът винаги кара жената да се чувства „специална” и „желана”, докато съпругът е темерут, безчувствен, с дразнещи навици и не подарява цветя;
- изневярата се счита за нещо нормално след дълъг брак, изтъква се необходимост от „освежаване” на връзката и от „разнообразие”;
- съпругът е грижовен, добър баща, без особени пороци, но когато дойде тръпката (разбира се, без да се търси), надделява сърцето, а когато тръпката отмине, изведнъж надделява разумът, а семейството вече е разбито;
- търсят интелигентен, с чуство за хумор, добре осигурен, да си държи на думата, да е мил и внимателен, да е грижовен, да не изневерява, да прави подараци, да чете мисли, да предпочита нея пред приятелите си... , но 99% започват връзка с пълна противоположност на желаното.

Ако това не ви е ядосало, то значи вие спадате към 5-те %, които правят изключение. 5-те %, които живеят в хармония предимно със себе си, собственото си аз и с околните. 5-те %, които с пълно право могат да се нарекат човеци.

Не бързайте да се радвате обаче! За мое голямо съжаление трябва да ви съобщя, че вие сте грешка! Да, грешка сте! Според методите за обработване на статистически данни, вие 5-те % не съществувате, вие просто сте приети като статистическа грешка...

Но все пак е по-добре да си статистическа грешка, отколкото 95 % "неприятна" реалност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bff04af943
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Права си че мъжете не се женят за жените в които се влюбват. Днешните мъже търсят жена която да се грижи за тях, за уюта в къщата, да чисти и готви, едва ли не да може да прави всичко. Но жената която се старае повече рядко притежава й външна красота. И тук е грешката на повечето мъже, те си мислят че една добре изглеждаща жена не може да прави всичи тези неща които ги прави по невзрачната и всъщност живеят в някаква тотална заблуда. Колко пъти съм виждала такива красиви мъже със буквално противни жени и съм се чудила, е.. как може да спи с нея и да го възбужда и тн. но всеки си знае за себе си. Наскоро видях една двойка мъжът беше супер готин, хванал за ръка една уникална мадама-просто си подхождаха и това някак си радва окото. Аз не мога да кажа че съм някоя секси мацка със пищни форми и въпреки това много мъже са ме харесвали и са били влюбени в мен, красива съм но не притежавам огромен сексапил или напорист характер, може би са видели нещо друго в мен като чар или излъчване което също е много важно за да бъдеш харесван. Повечето хора ревнуват защото искат определен човек да е като тяхно притежание и се страхуват че някой друг може да им го отнеме. Мисля че мъжете предпочитат да гледат на секса и любовта като две различни неща и не само те ами вече и жените станахме така... тъжното накрая е че всичко опира до интереси а истинските чувства се забравят!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ced4fd6fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз, пък, си мислех, че ревността е показател на лиспа на доверие. Било то в себе си, или в партньора си. Не съм съгласна с това. Не, че с останалото съм, де. Генерализираш. Да, има и такива екземпляри, но определено има и от тези, дето се женят за красиви жени, за красиви и умни жени, за жени, които са красиви в техните очи, а за другите са грозновати (бъди сигурна, че тяхната красота не е видима, но я има!!! ). Така че в голяма част от случаите, мъжете се женят за тази, която наистина им харесва, било то визуално или душевно. Ок, има и такива, които се женят само защото са имали неблагоразумието за забременят партньорките си, с които, при други обстоятелства, не биха обвързали живота си.
Има и такива, които се женят по сметка, заради социален статус, или просто, защото са "закъсняли" и взимат първата, която срещнат. Но те определено не са показателна ставка.
Причините за една изневяра може да са много и няма никаква гаранция, че се крият само във външния вид на любовницата/съпругата. Не генерализирай, защото така, както поставяш въпроса си, логика наистина няма, но си заблудена в преценката си, поне според мен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 60f6aa4f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №2, как определяш кое е "читаво"? Това, което ти си се струва по-бабешко ли? Хората днес са меркантилни и ще се изненадаш, ако разбереш, че преди времето на старите градски песни също са били такива. Да направиш бройка е като да имаш много пари, а и двете са свързани. Това е начинът да си по-успешен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 60f6aa4f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   №2, как определяш кое е "читаво"? Това, което ти си се струва по-бабешко ли? Хората днес са меркантилни и ще се изненадаш, ако разбереш, че преди времето на старите градски песни също са били такива. Да направиш бройка е като да имаш много пари, а и двете са свързани. Това е начинът да си по-успешен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 96529f2548
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Това, което пишеш важи с пълна сила и за жените. И те много често се обвързват с някое симпатично и мило момче и накрая се влюбват и му изневеряват с някой мачо, който като характер е направо отвратителен, ама тръпката, ех, тръпката е страшно нещо. Така, че какво да правиш май това си е характерно за човешката природа, доста сме непостоянни и си сменяме мнението. В един момент мислим, че сме открили идеалният човек за нас, ама след няколко години се оказва, че май не е съвсем така и имаме нужда от нещо друго...
И не, не съм съгласна, че ревността е признак за любов, особено твърде силната ревност граничеща с мания. За мен това е по-скоро признак за несигурност. Ако истински обичаш и вярваш на някого ще искаш да е щастлив, а няма да му причиняваш болка с вечното си желание за контрол. Така, че истината е някъде по средата. Да нормално е да не ти е безразлично къде ходи и с кого се среща, но не е нормално да го следиш 24 часа и да правиш луди сцени всеки пък когато си позволи да завърже елементарен разговор с някой от другия пол.
Така, че човешките взаимоотношения са сложно нещо и нещата не са никога нито само черни, нито само бели, има твърде много нюанси на сивото и истината винаги някъде по средата. Важното е да не се наранявате взаимно и да няма твърде много драми. Пък ако в един момент усетиш, че чак толкова не можеш да търпиш другия и той вече прекалено много се различава от това от което имаш нужда, разделете се човешки и всеки да поеме по пътя си. По-добре е така, отколкото да сте заедно, ама връзката ви да е само скандали, драми, патологична ревност че и дори физическо насилие.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bff04af943
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 5, ами много ти се иска истината да е такава но ти живееш в един измислен свят кадето всички грозни жени са много добри и работливи.. а всички по красиви от тях са зли и мързеливи :D. Такива определения каквито слагаш изобщо не съществуват светът е съвкупност от различни хора със различни характери. И докато не започнеш да делиш един покрив със един човек ти не можеш да прецениш нито колко е способен, нито какви качества притежава всъщност.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d1d5b7b1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Абсолютно подкрепям тази тема. Мъжете се превърнаха в пълни п***и, без никаква представа за уважение, достойнство, представа за любов и тем подобни. Не казвам, че имам голям опит или пък съм много оборотна, на крехките 18 години съм (момиче) и виждам в какво се превръщат тези момченца които наричаме мъже. Как ми пишат постоянно женени мъже с деца, нито имам провокативни снимки, нито съм дала повод за това, винаги съм била твърдо против. Дори не разбирам какъв човек може да си, да знаеш, че имаш малко дете вкъщи и да си вееш задника по други момичета. За мен това са индивиди, които си нямат и най-малка представа за какво живеят и какъв е смисъла да съществуват изобщо. За това ме е страх да се впусна във връзка, след време да се омъжа? За какво да се омъжа? За да си гледам детето сама, да чистя, пера и готвя на някой търтей? Иска ми се да беше като от времето на пра баба ми и дядо ми, тогава нещата са били много по различни и този разрат не се е срещал толкова масово.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0532557bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Като цяло мъжете са по - читавата част от обществото в цял свят ;)

- Жена :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9b13be3d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Това, което пишеш е напълно тесногръдо. Не можеш да слагаш мъжете под общ знаменател, понеже на теб не ти провървяло с някой мъж. Аз винаги съм избирал човека до себе спрямо характера и това, което има в главата. Досега съм имал 2 приятелки, с които не съм бил заради "красотата" им. Ако ти си търсиш партньорите по външен вид (в твоят случай мъж с дебел портфейл, оформено тяло като на бик, феймъс в лицето и т. н. ), то не всички са като теб. Аз естествено като мъж при вида на някоя какичка с голям бюст, къса поличка, високи токчета и добре оформено тяло(все едно е излезнала от някой порно филм) ще се възбудя, но никога не бих стигнал до по-ддалеч, защото уважавам супер много човека(2-рата ми приятелка, с която все още съм от 5г. ) до себе си. С този човек прекарвам почти цялото си свободно време, а и не само(учихме една специалност в университета, а след това (вече 2г) работим на едно и също място). И двамата си имаме пълно доверие. Така че нито тя ми казва например не говори с др. жени, нито аз и го казвам за др. мъже. Когато иска някой от нас да излезе сам, това не е било никога никакъв проблем. С едно изречение живеем в пълно равновесие помежду си, разбираме се, имаме си доверие, помагаме си(работата в къщи сме си я разделили по равно-единия ден аз готвя, мия съдовете, простирам дрехите., другия ден тя. Веднъж на две седмици чистим основно-прах, с прахосмукачката, мием прозорците и т. н. Пак сме си разделили работата-аз чистя спалнята и кухнята, а тя хола, коридора и килера. Живеем от 2г заедно). През почивните дни сме си дали пълна свобода, ако някой реши да отиде някъде(техните живеят на 80км от нас), отива. Ако иска да ходи с др. го обсъжда с него, и ако той няма никакви планове и иска, ходим заедно. За в бъдеще сме обсъждали варианта за дете/деца, ако сме заедно. Стигнали сме до договорка, че ако имаме дете тя ще се грижи за него докато е в майчинство, а аз ще помагам когато мога. Тя също така иска да имаме куче. Ако двете неща се случат, аз поемам грижата за кучето, а тя за детето. За уикендите ще наемаме или детегледачка за детето, или поне 1 от 2-та почивни дни ще го гледат родителите ни. Ако видиш приятелката ми, сигурно ще си кажеш каква е тази лелка (на 27г. ). По външния вид наистина не е много привликателна-доста плоска, няма формите на модел, лицето й е сухо, скулите й са добре изразени... , но е прекрасна като човек, а и аз не съм перфектен. Преди да тръгна с нея, имаше един период след 1-вата ми приятелка, в който си мислех, че всички жени са курви (заряза ме и след 2 дена я видях да слиза от един мерцедес с придружител един чичко на около 45-50г, който я държеше за задника. А толкова добре ме заблуждаваше година и половина, че тя имала морал, никога не би ми изневерила и тем подобни). В този период около 1г. имах сигурно 50-60 сексуални контакта с момичета от дискотеки... Оказа се, че е много лесно да правиш секс или да получиш свирка от момиче след като си го почерпил... Да не говорим, ако имаш някакъв вид наркотик в теб(трева например)... До тогава не бях употребявал нито алкохол, нито наркотици, но заради тази пача.... Мислех си, че като правя секс с такива момичета го връщам на бившата си... Бях първи курс студент. Септември месец имах 6 невзети изпита, всичките ми колеги страняха от мен, някои дори ме блокираха от соц. мрежи. Трябваше да взема поне 4 изпита, за да мога да се запиша условно за следващата година. Тогава писах на много от колегите ми, ако могат да ми пратят поне конспектите за изпитите. Повечето дори не прочитаха съобщенията ми, а камоли да ми отговорят. Тогава тя(сегашната ми приятелка) ми отговори, прати ми конспектите по предметите, дори и лекциите. Посъветва ме да гледам следващата година да бъда по-редовен. Аз нямах много приятели и реших да споделя какво ме мъчи с нея. Тя ми отговори, че не трябва да се оставям на емоциите си, и че без това явно това момиче не си е струвало. Пожела ми успех на изпитите и ми каза, че вярва в мен, че ще намеря верния път. Тогава реших, че го е написала просто така, за да не се занимава повече с мен. Спрях наркотиците, намалих алкохола и спрях твърдия, седнах си на задника и за месец и половина се подготвих за 5 изпита. Учих по 10 часа на ден(сутрин по 5 и вечер по 5). Изпитите си ги взех почти всичките с отлични оценки-2 изпита с 6, 2 изпита с 5 и 1 изпит с 4(този изпит повечето от колегите не бяха успяли да си го вземат, а и след поправката голяма част не успяха). В последствие следващата година всички преподаватели обсъждаха как с нито един взет изпит през редовните сесии, съм успял да взема 5 наведнъж и то с толкова висок резултат. Повечето от колегите злобееха, само тя дойде и ме поздрави. В последствие си намерих работа, учих и работех паралелно. Бях един от най-редовните студенти, имах един от най-високите средни резултати в университета. С нея не си бяхме писали отдавна, когато тя ми писа и ме попита дали на работното ми място търсят хора. Аз не знаех, но й обещах да попитам. На следващия ден попитах (работех във верига за бързо хранене) и ми казаха, че на този обект не са им нужни, но търсели за др. Аз и предадох какво са ми казали. След 2 седмици започна работа. И тогава между нас нещата потръгнаха. Виждахме се в университета по-често(бяхме една специалност, но различни групи и само на лекциите и на изпити се засичахме), обсъждахме работата, почнахме да си споделяме, учихме и излизахме заедно през свободното си време. И така станахме приятели и след това гаджета.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   до Авторката
Пак ти казвам, ти виждаш света или черно, или бяло. Единият винаги за теб е виновен, а другият не. Какво не ти достига, за да си намериш любовница ли? Ами при всеки е различно, но определено не си щастлив вкъщи, за да си създаваш усложнения и не е заради красотата на любовницата или на съпругата. Красотата нищо общо няма с това! Да, няма човек, който да не се възхити на красотата, но не си намираш любовница, защото била по-красива от съпругата ти или нещо в повече, от това, което си искал преди.
Просто в един брак често хората се променят. Най-вече с променят ситуациите, но понякога просто си сбъркал в преценката си за човека и ти трябват години, за да го видиш какъв е всъщност. Когато паднат маските, Авторке, когато се окажеш вързан за едина вечно мрънкаща, недоволна, убиждаща, тъпчеща, манипулираща и фригидна съпруга, която знаеш, че ще направи всичко, за да ти отнеме децата, ще ги настрои срещу теб почти избор нямаш. ЛюбовницИ съм имал почти по време на целия си брак и дори често съпругата ми е била обективно по-красива от някоя и друга от тях, но вътрешната красота няма общо с външната.

И това ще е най-големият ми съвет към теб - не наблягай само на фигура, красота, дрешки, гримчета, а се погрижи малко за вътрешната си красота. Бившата ми жена е все още голяма красавица, има и пластични операции и то сполучливи и изглежда млада и красива, но няма нито приятели, нито нов мъж в живота си, защото красивата опаковка не може да компенсира за мухлясалото съдържание.

Любовта не е достатачна, а трябва да направиш човека до себе си щастлив. Мъжете сме просто скроени хора. Ние искаме от вас малко - пълна къща с деца, уютен и чист дом, прясно сготвена вечеря, една добра дума и топла постеля. Нищо повече, нищо по-малко.
Ако внимателно си избереш свястен мъж, той ще дава всичко от себе си за теб и семейството, но ако не оцениш усилията му и го засипваш всяка вечер с пумия, ще загубиш и най-свястното момче и обратно - може жената да е грозна, дебела и стара с времето, но ако се отнася добре с мъжа си и има добро отношение, обича го и го уважава, защо този мъж да ходи по други жени?

Голямата тръпка и любов си отиват, когато тези елементарни неща ги няма. Когато не уважаваш мъжа до себе си, когато го мачкаш, унижаваш в обществото, когато не си човек просто ти ще го загубиш. И тук любовниците нямат значение, другите жени нямат значение -ТИ И САМО ТИ като съпруга губиш мъжа си.
Ако не мислихте толкова за конкуренцията, а за собственото си поведение, вие мъже нямаше да губите.

Аз никога не бих търсил любовници ако имах тези елементарни неща у дома. От 3 -4 г. съм разведен и официално вече живея с жената, която ми беше любовница и ако щеш ми вярвай на нея не съм ѝ изневерявал никога. И за какво да го правя?
Не, че съм нямал възможности. Дори днес имам повече възможности от преди, но не ме блазни просто. Да, общувам, флиртувам понякога с жени и ми е приятно вниманието им, но до тук. И на първата си жена бях верен до момента, в който просто прекали и прецака нещата. Всеки има своята граница.

Замисли се тук. Вие, жените, много сложно ги мислите нещата, но дребните камъчта обръщат колата. Губите мъжете си не, защото изкушението навън е прекалено голямо, а защото сте отровили дома с жлъч, недоволство, мрънкане и скандали, оставили сте брачното легло студено и мислите само за себе си. м55

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f1a209cfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Авторке, аз пък те разбирам. За съжаление си опитала в една тема да направиш дисекция на отношенията мъж-жена, което е невъзможно и темата ти ще се разводнява.
Има страхотен резон във въпроса ти ЗАЩО, като са си избрали една жена за съпруга, и очевидно отговаря на техните критерии за качество и съвършенство, после търсят други " съвършени", с които да изневеряват.
Просто е- мъжете без емоционална интелигентност и без морал и възпитание, оставят инстинктите им да ги движат. Ще чуеш мнения, че се променят вкусовете и нагласите през годините. Нищо подобно- първичните и неспособни на отговорност мъже, винаги ще са търсещи, изневеряващи и самотни в себе си, защото задоволяват единствено природния си /първичен сексуален /нагон, без да стигат до емоционалната дълбочина и истински пълноценните усещания за цялост и хармония, както с парнтньора си, така и лично със себе си. Повърхностни и незадоволени. И незадоволителни, разбира се. За съжаление, са мнозинство. И за още по-голямо съжаление, има лесни жени, които постоянно ги провокират. Огледална психика и нагласи, тяхното огледало, всъщност.
Отговорът ми с две думи е-комплексираните мъже и жени, цял живот търсят доказателства за собствената си умопомрачителна личност, у други сходни обекти / ефектът на огледалото/. Те са зависими от коплексите си.
Истински стойностните и самоуважаващи се екземпляри и от двата пола живеят в пълно съгласие със себе си, партньора си и околните.
Те са свободни от зависимости и несигурност и са истински щастливи.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f1a209cfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Към М55 :
Забелязах коментарите Ви под всички теми за взаимоотношения мъж-жена, като авторитарно налагате Вашия модел като панацея. Не внушавайте на млади хора, че вината за разстройството на една брачна връзка, се дължи на поведението на "непослушната" жена. По този начин оправдавате собственото си дезертьорство и залитането Ви по определено млада партньорка, която Ви бърше сополите заради лични интереси, а не толкова от любов по невероятната Ви мъжка персона. Това, че имате малки деца в една възраст, в която трябва да си гледате внуците, никак не е повод за геройство, или да изопачавате неудачите си в предходния брак, развявайки легендите за лошата и свадлива жена. Не Ви прави чест.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e3f7259f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Както очаквах всички изневерили заобесняваха колко е сложно, как не е само черно и бяло и как жена им ги бута в леглото на други. Аз бях писал подобна тема преди време и отговорите бяха същите. Все нещо им липсва, все другият нещо направил, а те горките са били принудени да изневеряват.

За мен пък си е много просто - ако има проблем, опарвяш го с човека, без да се излагаш последния нерез. Ако не можеш, бъди честен с човека, че не се получава и всеки да си търси щастието.

От 10 г. съм женен, спазвал съм тази философия и съм успял да реша всичките си проблеми в брака, вследствието на което имам невероятна връзка с жена о то без никой от нас да се търкалял по съседските легла.

Който си го има в него, винаги си намира оправдания дори за пред себе си да изневерява. Който му е чужда изневярата и иска да си запази достойнството както своето така и на човека отсреща, решава проблемите по-цивилизовано.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   21, не аз налагам модели, а жени като Авторката, които обобщават без да имат в предвид, че нещата са различни при всяка двойка и човек.
Разводът не е дезертьорство, а крайна мярка. Алтернативате е да удушиш някого.
Н 22 пък да остане женен не 10, а 20 години и после ще говорим.
Аз 10 години съм се борил за брака си по всякакъв начин и съм се пробвал да угаждам на жена си, дори сме правили терапия за двойки и каквото може да се сети един модерен човек, но не зависи просто само от мъжа да се решат проблемите.
И не си позволявайте да говорите за втората ми съпруга, защото изобщо не я познавате и не знате през какво сме минали заедно. Пожелавам всекиму да срещне такава жена и такъв човек, да намери такава подкрепа у някого.
И стига робувайте на предрасъдаци, защото ще сгрешите. Като видите възрастен мъж с млада жена просто не знаете абсолютно нищо за тези хора.
Не винаги бялото е бяло и черното е черно. Бялата мечка примерно има черна кожа и много жени, които навън се правят на изстрадали и изоставени съпруги сами крият многобройни трупове в мазето.
Примерно моята бивша е хищник и винаги е била такава. Тя си ме хареса като следвахме заедно и направи всичко възможно, за да ме получи, а имаше друг сериозен приятел по това време, но аз бях отличника на курса, в националния отбор по карате и още тогава карах хубава кола, защото винаги съм бил предприемчив и тарикат.
Та правим си горещ секс с нея и в един момент приятелчето ѝ почна да тропа на вратата. На мен ми стана гадно, но тя се спука да се хили и на другия ден го заряза пред всички.
Красива е и винаги е била такава, но не знаех примерно, че е фригидна и всичко е било само театър, за да консумира глупаци като нас, а на неща като мръсотията в квартирата ѝ не обръщах внимание. Тогава такива времена бяха, че пушихме в кревата след секс, а на тази възраст мислиш само с долната си глава.
Втората ми жена е пълна противоположност примерно. Вярна до мозъка на костите си, отдадена, любяща. Дори беше девствена, когато тръгнахме и това няма да ѝ го забравя никога.
Като цяло не си мислете, че като една жена е на възраст е по-безопасна от младите жени. Напротив. Днешните млади жени са по-задръстени от по мое време, когато жените просто си взимаха каквото искат. Днес сме се върнали малко по-назад и жените са станали по-меки и по-женствени от преди - е, не им трябва да са трактористки или ватманки вече. На пръв поглед моята бивша е горкичката, зарязана съпруга на старини, а втората ми жена е жената-вамп, но който ни познава знае, че изобщо не е така. Дори собствените ми големи деца ако имат нужда от спокойствие идват при нас и едвам ги накарах тази Коледа да отидат да празнуват с майка им, защото ми рева по телефона, че е сам самичка. На моменти я съжалявам действително, но после се сещам какво чудовище може да бъде. Ще я съжелите, нали? Да, но нейният последен любовник завърши в психиатрията БУКВАЛНО Говоря за истинска манипулативна жена, която си взима каквото иска.
Понякога най-малката змия е най-отровната, да знаете. Моята бивша е 50 кила мокра, но ще ви схруска за вечеря.
м55

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c1c1d7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   ТОЧНО така Номер 10! Мъжете не се женят за красавици или за жените в които биха се влюбили до полуда, а се женят ЗА ТАКИВА, КОИТО ДА ИМ ВРЪЗВАТ ГАЩИТЕ, ДА ИМ РОДЯТ ПОКОЛЕНИЕ И ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГО. Женят се за жените, които са наивни, добри и могат да си ги лъжат по всяко време.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f1a209cfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   От 21 до М55 :
В друга тема бяхте написали, че сте изневерявали многократно и то с много красиви жени, на жена си в последните десет години от брака си, че даже и сте си имали връзка с настоящата си съпруга /спали сте при нея, тя Ви е готвила и Ви е гладила и прала/. Това "семейна терапия " и борба за спасяване на брака ли е било?
Не исках да Ви засегна, просто ми направи впечатление колко се гордеете с провала в брака си и създаването на нов, а никъде не прочетох с какво толкова е била грешна първата Ви съпруга. Че и менторствате постоянно как жените са виновни за провала на един брак. Е, попрочетете и други коментари, тук пишат и доста мъже, които са доста по-дисциплинирани и умерени в изказа си.
Съвсем добронамерени са тези ми вметки, повярвайте.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c1c1d7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторката:
Номер 20, май само ти си разбрала смисъла на темата. Всъщност тук се напълни с безумни коментари, опитващи се да ме убедят в противното. Имам предвид, че както очаквах, мъжете си противоричат както обикновено.

Номер 18 - Не можеш да ме заблудиш, че жената до теб е ВСИЧКО, което твоят тип жена/или представата ти за ПЕРФЕКТНА ЖЕНА Е. В момента ти е просто УДОБНО и КОМФОРТНО в тази връзка, но до кога? Докато намериш това, което ще те подлуди / ако го намериш/. Не мисля, че си влюбен до уши в приятелката си, или пък те възбужда. Както повечето мъже, просто ти е УДОБНО и имаш връзка от СКУКА или от САМОТА.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Абе, номер 25, аз съм бил с бившата си 25 годинки - имал съм време и за семейна терапия, и за красивите си любовници!
Грешката на бившата ми съпруга е една - просто спря да ме обича и от там тръгна всичко надолу има антисоциален характер -не умее да общува, да създава приятелства. Израстнала е без баща и за нея аз бях излишен сякаш в семейството, освен да бачкам на макс и да изкарвам големите пачки, за да поддържам все по-големите ѝ нужди.
Грешката ѝ беше, че не ме подкрепяше в най-тежките моменти и особено, когато бях застрашен от фалит ми каза „Оправяй се“, а когато веднъж ми се наложи да бъде опериран не беше до мен. Ставаше дума за операция на колената и не можех да ставам цял ден и ме остави сам в спалнята без вода, без храна. Крещях като побъркан, а тя на долния етаж пиеше кафе с приятелки и викаше „Виж го пък този“. Буквално пих вода от една ваза и после от яд и въпреки болката слезнах долу и я замерих със същата ваза! За жалост не улучих!
Нямате си хал-хабер какво се случва в семействата навън. Когато любовта се превърне в омраза.
И да, горд съм с втория си брак, защото е доказателство, че умея просто да имам хармонично семейство за разлика от бившата, но каква е разликата. С това момиче съм вече почти десетилетие и не става дума за удобство, а за щастие и да не ти липсва действително нищо. Не бих рискувал връзката си с нея и за най-красивата жена на света. И да, хич не ме е срам, че ми беше с години любовница преди това. Нещо против?
Просто внимателно избирах новата си съпруга и не мислих с онази си работа, а внимателно я преценях с години като личност, наблюдавах я, проучвах я, проучвах и семейството ѝ, всичко. Ей такава е логиката, Авторке, красотата ви не е всичко - тя е само 1 елемент, които може да привлече окото, но нищо повече. Аз моята жена си я харесвам и бременна, и с 10 -20 кила отгоре и сутрин като се събуди.

Много се концентрирате пак казвам върху другите жени, върху възможните любовници навън, но във всеки един момент въпреки любовниците ми е могла моята бивша съпруга да ме прикотка отново в семейното огнище ако е искала, включително щях да зарежа любовницата си, в която съм бил влюбен ако виждах някаква перспектива в брака, защото за мен да се разведа беше свързано с голям риск да загубя децата си, но и да загубя голяма част от всичко, което съм градил цял живот. Ако имаше поне отношение и приятелство никога не бих се развел с бившата. Имаше дори един момент след почивка, в който си въобразих, че все още може да има нещо човешко в нея, но се оказа, че просто искаше нещо друго от мен - свой бизнес в случая и след като го получи си стана същата.
За какво говорим?

Вина една единствена виждам в себе си - бях твърде голям идеот и твърде решен да притежавам тази жена навремето и заради красотата, но и заради акъла ѝ, но сега знам по-добре - нито красотата, нито акъла са гаранция, че ще си щастлив с една жена, а се иска характер и най-вече любов.
Мили мъже, ако усетите, че не сте номер 1 за жената до вас, ако усетите, че не ви обича истински, че ви пренебрегва, пробва се да ви стъпчи и унижи - бягайте. Не отлагайте като мен развода с надеждата, че нещата ще се променят към добро, защото няма как да се променят с добро. Нов бардак със стари к... не се прави. Ако искате хармонично, щастливо семейство ще трябва да смените жената. Любовници временно могат да ви задоволят и утешат, но в един момент всяка любовница си отива и пак оставате сами в отвратителния си брак с човек, когото мразите и ви мрази.
Деца, деца, наивни момиченца тук - ще поживеете, ще видите, но само не постъпвайте като бившата ми жена, защото ще си кукувате на старини сам самички. Един мъж 40 винаги може да рестартира с по-млада жена, включително да я дари с бебета, а вие като се разведете с 2 малки деца сте за никъде, а после като остареете пък съвсем. Красотата е временна и ако не можете да предложите повече на мъжа ще страдате просто
И още да знаете - за нас, мъжете, кариерата и бизнесът понякога са достатачни, а секс се намира винаги, така че не си мислете, че с изнудваници и драми ще задържите който и да е било мъж. В крайна сметка дори да няма щастието да има любовница, пак ще ви зареже чисто и просто, за да си живее спокойно.
Красота и логика тръгнали да дискутират..,
Порастнете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5d504feb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Много плитки разсъждения от страна на авторката... а и това да слагаш мъжете под общ знаменател е тотално погрешно. След като ти си попадала все на подобни мъже е защото такива привличаш. Ако все такива мъже се падат на приятелки и познати е защото ти е такава средата.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e3f7259f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   27, ехеееее, ти си ебати пича, ама жена ти ей така от нищото спряла да те обича. Жената е антисоциална, имала е проблеми в детството и край, ти си чист като сълза. Колко удобничко. Ами и аз бях толкова самовлюбен и непризнаващ грешките си и мен жена ми нямаше да ме обича отдавна.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5d504feb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Ревността било доказателство за любов? !?
Това ти съждение показва какво ти е нивото.
На дали ще ме разбереш, ама все пак - ревността е чувството, което се появява, когато някой се опита да ти отнеме това, което си мислиш, че ти принадлежи.
А какво е любов? Това съвсем няма да го разбереш, защото явно още не си го изпитвала. Любовта е безусловна! Тя дава, тя не търси нищо в замяна. Всичко останало е просто привличане, харесване или както там го наречеш.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   „27, ехеееее, ти си ебати пича, ама жена ти ей така от нищото спряла да те обича. Жената е антисоциална, имала е проблеми в детството и край, ти си чист като сълза“
Не съм казал, че съм „сълза“, но тук Авторката разнищи някакви тези, че всички мъже сме свини едва ли не и от чиста проба ненаситност и желание за повече и повече изневеряваме и още по-грозно - били сме се женили нарочно за жени, които не желаем, за да си търсим после хубави любовници WТF???
Едва ли не умисъл залага у масата мъже.
Да не говорим за разсъжденията за ревността пък.
Аз не съм твърдял, че нямам вина за развода си. Първо, избирах жена с онази си работа и не гледах какво ми е действително важно при една жена. Второ, пренебрегнах я в едно време заради бизнеса си, защото исках да осигуря висок стандарт на семейството си, но не се усетих къде свършва необходимото и къде започва излишното. Трето, бях много отстъпчив за неща, в които не биваше да отстъпвам и най-важното - бях готов с години да бъда с жена до себе си, която демонстративно не ме обича и дори не ме харесва като човек и приятел. За какво говорим тук? Отделно се прави в първите години на сексуална, а после директно си каза, че сексът не я е интересувал никога и най-гадното- имала била деца заради мен, а деца не била искала да има и съм ѝ бил провалил живота.. Аз съм чист пред себе си, защото не съм се преструвал. Не съм лесен характер, но поне не съм се преструвал и винаги съм искал много деца, винаги съм бил себе си..
Любовниците ама изобщо, изобщо не са ми повлияли негативно на брака, а по-скоро го направиха поносим.
Жените, които си мислят, че губят мъжете си заради любовници или изобщо възможността да изневери навън са в грешка.
Човек губи партньора си заради собствената си глупост.
Хайде със здраве...
Който не ме е разбрал ще си е за негова сметка - като станете на моите години ще се смеете сами на глупостите, в които вярвате сега, но може би ще е късно.
Аз хванах поне последния влак. м55

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 75719ab2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Виж сега, ВСЕКИ човек може да обича, без значение мъж или жена, а в тази тема никой не говори за чувства. Аз като мъж мога да ти кажа, че се влюбих в жена, жена за която, бих дал всичко на света за да бъде до мен, не беше най-красивата, определено, но никога не бих и изневерил заради по-хубава, за съжаление обаче въпросната жена си имаше друг, а аз човекът, който се бореше за нея 4 години, само за да получи шанс, така и не го получих, бях просто една игра в нейните очи. Мисълта ми е, че по-скоро е до това как разсъждава един човек. Ето ти и моето мислене (Говоря единствено от себе си, не за мъже или жени). Щом съм се влюбил в една жена, значи искам да съм с нея, ако тя не ме привлича, Аз няма да се влюбя, ако жената пожелае да бъде с мен, значи Аз ще бъда до нея, без значение дали е перфектна или не, по света има толкова много жени, да тя, няма да е най-красивата, но това, че съм се влюбил в нея, начинът по който ме е карала да се чувствам ще я прави такава. И щом съм с нея, значи тя е единствена, идва момент в който чувствата изчезват и остава само доверието, във всички връзки е така, просто има хора които търсят вечната любов цял живот и никога не я намират, защото просто не е вечна. :)


Revenge

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c1c1d7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторката:
27 - плитки са твоите разсъждения. Точно така, ревността е един от най-големите и сигурни показатели, че мъжът е обсебен от теб и е влюбен до уши. КОГА един мъж се наема да следи една жена? Кога не спира да мисли за нея 24 часа и не може да спи? Кога тя му стига и осъзнава, че тя е перфектната, самото съвършенство, всичко от което той има нужда? Кога той плаче и се чувства в безизходица ПРЕД нея и не може да крие силните си чувства, които изпитва и го е страх да не я отблъснат, защото са по-силни от него и граничат с обсебеност? Кога той иска да се слее със нея завинаги и да се грижи за нея, тя да му е по-важна от самия него, да е напълно фокусиран върху нея, да му се иска да са ЕДНО ЦЯЛО. Когато е ВЛЮБЕН. Влюбен до уши, до БЕЗУМИЕ, до... до нещо което е извън него и той не може да контролира. Ето за такова ВЛЮБВАНЕ ГОВОРЯ. Нещо бурно, Истинско и НАСИТЕНО на бурни СТРАСТИ И ЕМОЦИИ. ЕТО ТОВА Е ЛЮБОВ. Да искаш да прекараш цял ден и живот с този човек, да се слееш с него НАПЪЛНО.
Всички коментарили (мъже) до този момент, ми се струва, че си нямат и понятие от това какво е да си влюбен и никога не са се влюбвали. И за пореден път се убеждавам, че мисленето на мъжете не им е силната страна, и нежния пол е по-интелигентен и умен от тях.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 86f9a6f4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Ами аз се ожених за грозна, защото тя самата си знае, че е такава и много-много не смее да си вири носа. Пък и така ми е сигурна, никой няма да и налети. Пък и на приятелите ми всичките са грозотии, така че съм в кюпа и не правя изключение от правилото. Пък и на грозните не им личи възрастта, а красавиците като попревалят някоя и друга годинка бъговете им лъсват като тиган на месечина.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f0da4f1b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Авторката, ама миличка само това ли ти роди хубавата главица:))Светът съвсем не е само черен или бял. Красивия днес, понякога изобщо не е красив утре, а любовта днес съвсем не продължава до гроб, и не е само цветя и рози. Мъжете който изневеряват изобщо не го правят само с по красиви жени от техните, дори напоследък забелязвам по често обратното, любовницата е дори по грозна(външно). Не изневеряват само мъжете, нито пък само жените, много често изневерите са провокирани от хиляди причини, но рядко това е, че видиш ли жена ти не е хубава. В днешно време много хубавици, който нямат късмет с мъжете, си казват ама мъжете бягат от хубавите и умните, женят се за грозни, пък нас ни искат за любовници. Обичат нас, ама не оставят жена си заради децта и тн. и тн. Да ама не. Само с красота не става мила, тя е преходна и понякога бавно, а понякога бързо си отива. И например си се оженила 45кг. манекенка, а след 10г. си 70кг кюфтенце тичащо след децатаМинава няква 25г. убавица и си вика виж тоя хубав мъж, ква грозна жена има:))))))Или обратното, мажат от хубавец става плешо с коремче, а жена му цъфти, и кво тря правим в тези случай. Мисля обаче, че ти щом делиш хората на красиви и грозни, изобщо не си наясно, какво е брака, но спокойно ще дойде и твоето време да разбереш, че проблемите на хората рядко се крият в външния вид. Че красотата не е наказание за умните, но погубва простите жени. Понякога дори съм виждала, как грозни мъже изневеряват на много красиви жени, с пълни п... ли. Живота е сложен и то много, нищо не е толкова просто колкото изглежда.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3d544abe1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   34, "Всички коментарили (мъже) до този момент, ми се струва, че си нямат и понятие от това какво е да си влюбен и никога не са се влюбвали. "

Авторке, до сега те подкрепях, но този ти коментар ме подразни. В моя коментар ти обясних, че обичам жена си и никога не съм изневерявал, обаче ти явно си някакъв екстрасенс и реши, че не я обичам и никога не съм се влюбвал в нея. Наистина адски дразнещо е как обобщавап всички мъже. Втълпила си си, че сме прости, неверни и какви ли не и няма сила на света, която да те опровергае.

Или си адски незряла, или нарочно провокираш.

Само ще ти кажа, че като се влюбих в нея, ти сигурно си била в детската градина. Нали се сещаш, че ти с твоя никакъв опит си нямаш и идея за какво става въпрос, всичко ти е само в сферата на разсъжденията, не от опита.

А това, закоето говориш, няма как да знаеш, понеже нямаш опит, но това няма как чисто физиологически да продължи повече от 2 г., защото е въпрос на хормони. Това изобщо не е любов, а обсебване, влюбване и това са временни емоции. Едва когато те отминат, започва истинската любов. Тя вече не е бурна, не е обсебваща, ное по-зряла и на съвсем различен етап. Може да е скучна дори на моменти, но е зряла.

Знам, че няма да ме разбереш, затова ми тегли и на мен една майна и продължавай да си живееш в своя си свят и да обобщаваш всички мъже ид а ги смяташ всичките до един за прости, неверни, идиоти.

Айде намери си някое момче, влюби се, иай връзка поне 5 г., преживей го, натрупай опит, па тогава ми говори врели-некипели и ти колко си перфектна, а как всички мъже са идиоти, кретени, тъпаци, бваноразвиващи.

В началото те защитих, но ти наистина прекали и нещо не си наред. Ако смяташ, че всички 3, 5 млрд мъже на света са идиоти, най-вероятно нещо в теб не е наред, не в мъжете, нали се сещаш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   до Авторката относно пост 34
Ти нещо съвсем....WTF? Малко рационалност и логика, защото нали за логика говориш, а аз само емоции виждам в теб.

„КОГА един мъж се наема да следи една жена?“
Когато ѝ няма доверие и има пари за трошене :)

"Кога не спира да мисли за нея 24 часа и не може да спи?"
Koгато си няма друга работа. Дай на мъжа да мъкне цимент цял ден и ще спи като къпан

Останалите излияния няма да коментирам, защото ме напушва смях.

Авторке, не ти знам годинките, но ако си над 16 г. малко трябва да се стегниш и да стъпиш на земята.
Ти не описваш любов, а някаква твоя измислица какво е любовта.
Любовта в никакъв случай не означава да обсебваш човека до себе си, да искаш да загубиш себе си в една обща пихтия,в която можеш да се разтвориш и оставиш на мъжа да се грижил за теб, а любовта означава да желаеш щастието на човека до теб най-малкото. Любовта не иска да взима, а иска да дава. Ти искаш само да взимаш от мъжа до теб и твоята любов е задушаваща и с това неистинска. Любовта трябва да те направи щастлив, а аз не виждам как един мъж ще бъде щастлив с жена като теб.
Прочети си отново излиянията и потърси психолог

„КОГА един мъж се наема да следи една жена? Кога не спира да мисли за нея 24 часа и не може да спи? Кога тя му стига и осъзнава, че тя е перфектната, самото съвършенство, всичко от което той има нужда? Кога той плаче и се чувства в безизходица ПРЕД нея и не може да крие силните си чувства, които изпитва и го е страх да не я отблъснат, защото са по-силни от него и граничат с обсебеност? Кога той иска да се слее със нея завинаги и да се грижи за нея, тя да му е по-важна от самия него, да е напълно фокусиран върху нея, да му се иска да са ЕДНО ЦЯЛО. “ No coment
м55

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c1c1d7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Авторката:
41- Хайде не ми давай съвети какво да правя. Всеки има свое разбиране за любовта и за живота. И аз не бих искала мъж като теб, така че нека не спамим излишно в темата. Продължавайте да дискутирате темата, а не да ме коментирате мен!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9ce9b553a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   До Авторката
Чувствата са напълно споделени. То нашето ще е любов!

Сега сериозно. Просто не знам ти откъде си черпала твоите „познания“, но просто си в голяма грешка.
Всичките ти тези до една са грешни и НЕлогични, а говориш за логика

1. Каква е логиката да се ожениш за жена, която не харесваш на първо време? Обясни ми това.. освен, разбира се да си хванеш в последствие любовница. :)))
Като човек, който дълго е имал любовници ще ти кажа, че няма абсолютно нормален мъж, който да се жени с цел да има после по-хубава любовница ако щеш от чисто практична гледна точка, защото и любовницата, и съпругата струват пари, но най-вече струват време, а човек разполага с 24 часа, от които в 8 прекарва в сън и още 2 в лична хигиена и хранене, 1 час за спорт...ако имаш и деца от тази съпруга, а и ако трябва да работиш ти гарантирам, че много време не ти остава ни за съпруга, ни за любовница, а за теб съвсем. Никой не троши освен това пари за сватби, после не троши 50% от имането си по разводи от удоволствие, а и любовниците не падат от небесата. Противно на твоите представи една любовница, те не се намира лесно, а трябва да инвестираш в тази връзка - да ухажваш, да отделиш доста време и усилия, а после не можеш да пренебрегнеш любовницата си ако искаш да я задържиш.
Знам, че жени като теб искате да вярвате, че навън има една маса красиви жени-вампове, които налягат мъжете ви при първа възможност, но дори аз трябва да си призная, че да спечелиш една жена за любовница е дори по-трудно от това да спечелиш жена за нормална връзка, защото си ограничен като семеен мъж. Не само трябва да завъртиш главата на жената, но и да я убедиш, да бъде с теб въпреки брака ти. Аз съм спортен мъж, заможен мъж и ти гарантирам, че никога ама абсолютно никога не ми се е нахвърляла някоя жена в обществото - красива или грозна. Дори за грозните на младини съм инвестирал поне една вечер ухажване. Само платените жени можеш да имаш набързо, но пък кой мъж иска да бъде с платена жена? Ние също искаме да бъдем желани и харесвани заради нас самите. Теб много те е страх, че едва ли не някакви красавици ще награбят мъжлето ти навън - е, бъди сигурна, че това няма никога да се случи...поне не в България. Има други култури и държави, в които е прието жената да е по-активна, да си взима мъжа, който желае, но те не са в Европа, така че дишай спокойно.

Всъщност мъжете сме много по-прости същества, отколкото жени като теб ни предписват - женим се с жената, която обичаме, ценим с цел да създадем здраво семейство, с цел да имаме редовен и хубав секс всяка вечер, да имаме уютен дом, топла вечеря, изпрано пране и подреден дом.
Не се жени никой, за да търси после любовници и да си усложнява живота. Всеки иска да има хубав дом, любвеобилна жена, при която да се прибира вечер и затова се женим, с което поемеме големи отговорности към жената и голям риск.


2. „Имам чувството, че мъжете ги е СТРАХ от красиви жени.
И второто ми наблюдение е, че мъжете се ВЛЮБВАТ в красиви жени. Тоест, ако тяхната жена е красива, то ако се появи ПО-КРАСИВА, или просто КРАСИВА, то е почти сигурно, че ще я свали и ще изневери на жената до себе си...“

Защо да ни е страх от красиви жени? Всеки мъж превъзхожда физически всяка хубава жена, така че страх няма нито един мъж от хубави жени..ако не са въоръжени де. Ако пък любовта прехръкваше от красива та на по-красива та на най-красива много съжалявам красивите жени, защото мис България ще е любовта на 3 милиона души МИНИМУМ по твоята логика
Плитко разсъждение, нелогично разсъждение. Отиди в парка малко и наблюдавай влюбени двойки - ако жените изглеждат всички като Клаудия Шифър, ти давам 1 милион.

„Слабото място на мъжете са много по-отраканите от тях жени, жени с прекалено голямо самочувствие и секси излъчване. Влюбят ли се в такъв тип жена, мъжете тогава стават ревниви и започват да я заплашват и да се изяждат вътре в себе си да не би да им изневери. “
Аз не познавам нормален мъж да тръгне изобщо с „по-отракани“ от него жени. Действително жената може да превъзхожда мъжа в определена тема да кажем, но е нормално в двойката и мъжът да има своите силни страни и общо взето като двойка да се допълват или да са на едно ниво. Ако ти се занимаваш с някакви баламурници, моля, не съди по тях за целия мъжки род, а си търси мъж на твоето ниво, което няма да е трудно като ти чета писанията.

„Ревността за мен е най-големия показал за това, че обичаш някой много, много дълбоко“
Ами тук грешиш много жестоко. Ако обичаш някого ти искаш този човек да е добре, което означава да не го тормозиш по никакъв начин и да не го ограничаваш по никакъв начин. Ревността не е признак за любов, а е признак, че искаш да притежаваш и контролираш някого. Особено да контролираш...особено да притежаваш.
Казвам го това като ревнив мъж, който си контролира ревността именно, защото обича. В началото на връзката ми, когато не влагах големи чувства съм стигал до следене, но когато обичаш някого истински разбираш, че е глупаво и не искаш да причиниш това на жената, която обичаш. Интересно е, че съм изпитвал ревност към любовници, които не са означавали нищо за мен емоционално погледнато, но просто ме беше страх да не ме направят за смях. Бившата ми жена като си намерила любовник много бързо прекратих връзката му като му звъннах един телефон и му казах дали знае, че дамата е омъжена и за кого е омъжена. Онзи насра гащите и никога повече не се обади (голямата любов), но аз реагирах така от ревност, не заради любов, а защото някой накърнява моята чест. Ден след това бях задвижил развода и не ми пукаше вече с кого ще се вижда тази жена, стига да не е моя жена и да не носи моето име. В момента, в който не беше моя жена и не носише моето име можеше да си прави каквото желае и с когото желае.
Чувството за собственост, чувството за чест води до ревност. Когато обичаш някого ти му имаш доверие и няма какво да го ревнуваш. Ревността е контрол преди всичко.

Останалите тези пък стават все по-абсурдни.
Самото разделяне на жените на „типове“, на красиви и некрасиви и обобщаването, заклеймяването на мъжете като друг вид хора, които са неспособни да обичат пък е без коментар. Прочети си само историята с коментарите към нея. На колко годинки си всъщност? Какво ти се е случило? Да не би родителите ти да са се развели или нещо такова?
м55

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bff04af943
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Ти сериозно ли номер 36 си се оженил за грозна? Да ти кажа само че всяка жена остарява дори й грозната колкото й да не ти се вярва. Грозна жена която чисти и готви е една печалба, а красива жена която чисти и готви е съответно двойна печалба.. е тук вече всеки сам решава за себе си. Ти май се водиш от мнението на приятелите.. ами така ще след като всичко опира до интереса. Майка ми й баща ми са се оженили от интерес и удобство, години наред не се разбираха, постоянно се караха, не се разведоха само от хорски срам, тъй че не си мислете че правилното за момент решения във главиците ви ще е такова и след години.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c1c1d7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Номер 43 - Продължаваш да спамиш ИЗЛИШНО в темата и да ме коментираш. Ако не ти харесва темата и не приемаш някой с противоположно на твоето мислене и виждане - спри да пишеш и да се налагаш. Теми- бол.

Хора, продължавайте да пишете ПО темата и да споделяте ВАШЕТО виждане и ОПИТ за голямата, разтърсваща, бурна любов. Как се ЧУВСТВА такава любов, според вас? Какво търсите и искате да преживеете в една връзка- бурни страсти или спокойствие, сигурност, когато сте с другия човек?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 757d880a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   36 e човекът! Айде да не са грозни, но средните мацки са най-добри за брак. Красавиците рядко стават за друго освен креватни изпълнения. Лично бях свидетел как на едно гадже, по което бях бая хлътнал и си мислех, че се разбираме и вървим към съвместен живот, постоянното мъжко внимание му проми мозъка. Беше невероятна красавица и просто няма начин да трябва да доказваш всеки ден, че ти си по-добър от останалите, които я свалят. Винаги ще има някой по-умен, по-добър любовник, по-богат... А и не винаги можеш да си във върхова форма, понякога и на теб ти трябва подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bff04af943
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   36 казва че се оженил за грозна, а не са средна красавица в което има разлика, номер 46.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f31113978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Колко годишен индивид е писал тази тема.. 15, може би 16г.?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c6d18e9eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

49.   46, абсолютно си прав. Но има нещо друго-жената до един мъж е визитната му картичка, тя говори за нивото му. Всеки гьол да си знае жабите, казвам аз.
А до 36-и твоето не е много добра стратегия, навремето аз се омъжих за най-грозното си гадже, по твоите причини. А той се скъса да ми изневерява, защото пък... комплекс.
Към М55-обръщай повече внимание на младата си жена и децата, а не виси по сайта да раздаваш мозъци, очевидно нещо ти липсва в този перфектен брак, щом толкова държиш да се доказваш тук какъв си як пич.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4409dcb562
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Авторке, на бас, че четеш много любовни романи. Оттам извират всички тези идеи за "разтърсваща" любов, която се изразява в ревност, ревове, крясъци, неспане и пр. прелести.

Всеки има свои причини да се жени - някои причини са достойни (любов, разбирателство), други не бих нарекла достойни - да има кой да чисти, готви, да не си сам, да не се цепиш от колектива.

А тази работа с влюбването е много хазартна. Никога не знаеш кой ще ти влезе под кожата. Влюбиш ли се, този човек автоматично става най-красивият на света, както и да изглежда.

Няма гаранция, че като си красив няма да ти изневеряват. А и няма толкова могъща любов, която да устои на немарливо отношение към връзката. В розовите романи героите просто се обичат мнооого и това автоматично решава всичките им проблеми. В действителния живот за една връзка се полагат грижи всеки ден - като за градина. За да се радваш на цветя и плодове, трябва да се постараеш. И двамата трябва да се стараят. "Перфектният" партньор е този, за когото не ти тежи да се стараеш, защото си струва.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 97cb9fc478
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Авторката на темата е с доста плоско мислене, не й давам повече от 17 години, а ако е над тази възраст, то това говори лошо за нея. Никоя нормална жена не мисли така, ти си чист нарцисист. Що за изречение е това по долу?

„КОГА един мъж се наема да следи една жена? Кога не спира да мисли за нея 24 часа и не може да спи? Кога тя му стига и осъзнава, че тя е перфектната, самото съвършенство, всичко от което той има нужда? Кога той плаче и се чувства в безизходица ПРЕД нея и не може да крие силните си чувства, които изпитва и го е страх да не я отблъснат, защото са по-силни от него и граничат с обсебеност? Кога той иска да се слее със нея завинаги и да се грижи за нея, тя да му е по-важна от самия него, да е напълно фокусиран върху нея, да му се иска да са ЕДНО ЦЯЛО. “

Тук споделяш как само искаш от някого нещо, как само трябва да ти се дава, как ти си най-съвършеното нещо което всичко заслужава. Ама май не искаш да отвръщаш със същото, за това се не чуди защо никой няма и да те иска! Никой нормално мислещ мъж няма да ти изтърпи скапания характер малка пикло! ако ще да си мис вселена! то е ясно, че се имаш за нещо специално, щом си я писала тази тема. Твоето изказване е най-нарцистичното нещо което съм чел през живота си, просто го кил юрселф.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bff04af943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Има красиви жени без високо самочувстие, има грозни жени с много всисоко самочувствие. Грешно е да се мисли че щом изглеждаш по определен начин трябва да се даржиш по определен начин. Съгласна съм с номер 49 че двама е по добре ако си подхождат горе долу по външност и интелект. Но за съжаление съществуват такива по надути, които се обвързат само с човек от тяхната среда, смисъл човек от компанията им. Не можеш да им стъпиш на нивото никога въпреки че не се различавате много по мислене или държание. И аз също съм имала грозен приятел, абе много грозен беше горкия но само със хубави жени ходеше, имаше пари и много го биваше в приказките, но всички го знаят колко струва и че ходи по к.. рви. Човек много се заблуждава ако си мисли че само красивите хора изневеряват, всеки може ти да изневери, всъщност не изневеря само този който те обича има очи само за теб. Аз бях така с един от бившите, виждах се с друг мъж след раздялата но правих секс с него чак след месеци, защото любовта трудно се забравя и понякога оставаш вярен дори и след като вече не сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f0b1175d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Аз пък съм най - съгласна с номер9, а другите повечето сте отегчителни и депресиращи.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7d1583fd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   Абе М55, и тук не пропусна да се "похвалиш", нали?
Ти не стана ли поне М56 откакто я пишеш тази история? Или ще си останеш завинаги вървежния М55?

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker